Don't tell me, tell my ghost

2008-10-30 @ 15:35:11 Category: Everyday life Comments: 0
Jag säger bara, GRYMT! Konserten igår var så jävla grym att jag saknar ord att förklara den med! I bilen upp lyssnade vi på både Sonic Syndicate och In Flames för att tagga extra mycket. När vi väl var framme, lagom stressade eftersom bilköerna inte var och leka med, så kom vi fram lagom tills insläppet började. Kön slingrade sig långt åt helvete, men det tog inte mer än en halvtimme innan vi var inne och väntade på att Sonic Syndicate skulle börja. Strax efter halv åtta kom dom ut på scen och rev igång publiken, jag var lycklig och allt kändes så jävla häftigt. Det är vid sånna här tillfällen jag trivs som mest på, för musiken är så jävla viktig för mig. Men efter dom spelat några låtar så kom Gojira ut, det andra förbandet. Dom dög att lyssna på, men det var väl inte världens röj då. Men sen, kom det alla väntat på, IN FLAMES! Gah, jag blir glad bara jag nämner deras namn, för ni kan nog inte ens förstå hur jävla grymt det var. Jag stod inte still en enda sekund, jag flög omkring överallt och ingenstans, hoppade upp och ner, sjöng med, stod längst fram vid det andra staketet och röjde sönder helt enkelt. Som sagt, jag saknar ord att förklara hur otroligt skön stämning det var. Musiken, deras scennärvaro, oj oj oj. Jag vill tillbaka!

Sen finns det ju dom som i stället för att röja och lyssna på musiken, vill slåss och starta moshpits. Okej om man gör det till en viss gräns, men sen blir det jävligt drygt. Ni skulle sett mig, endel gånger var jag inte snäll. Folk flög hit och dit, knuffar man på mig och slåss så blir jag inte särskilt rolig. Så det fanns dom som fick sig en regäl omgång, haha. Jag höll emot alla som mosade bakifrån, jag skulle fan inte bli av med min plats. Finns så mycket jag vill berätta men som är svårt att förklara här i bloggen, så får strunta i det. Ska hitta en kompis jag kan berätta allt för som är intresserad, tror inte det är så många som bryr sig av dom som läser min blogg. Men endå!

Hittade några livevideos på youtube om någon skulle vara intresserad. Att spela in på en konsert med mobil/kamera är inte det lättaste, så ni får stå ut med kvalitén!

Förbandet Sonic Syndicate


Intro, In Flames.


In Flames - The mirror's truth


Samma låt igen, fast kanske bättre.
 

In Flames - I'm the highway
 

Sen har jag ävens kvällens höjdpunkt, bästa drag och bästa låt! Tyvärr går det inte att lägga ut den här på bloggen, så får länka er dit i stället. ALLA hoppade och det var nog det häftigaste jag varit med om, helt seriöst.
http://www.youtube.com/watch?v=y2Pccw9Q-uI

Här är också en video, inte från igår dock. Men som förklarar lite bättre av hur COOLT det var, på låten här över jag länkade.

More than a feeling

2008-10-29 @ 15:43:08 Category: Everyday life Comments: 1
Gah, nu är det bara några enstaka minuter kvar innan vi tar bilen till Stockholm och tittar på In Flames, förstår ni hur jävla grym den här kvällen kommer att bli? Inte nog med att jag får se In Flames, så får jag även se Sonic Syndicate som förband. Jag är i alla fall så inåt helvetes taggad, undra vems röst som låter värst i morgon, för här ska det röjas! Så fort Linus kommer hit efter jobbet åker vi, Linus, Micke & jag - Supertrion!

Igår kväll var jag, Lisa, Linn och Malin hemma hos Zara, allihoppa var taggade inför bastu och fylla. Och kul blev det, många skratt och verkligen alla var glada för att vi äntligen börjat umgås igen. Snart sitter vi runt ett bord allihoppa, och då menar jag självklart också Malin, Annie och Hanna. Vi får ta tag i det här och ses, ja det tycker jag allt. Tillbaka till igår, efter vi bastat, festat och rökt klart vattenpipa, och sen även plockat undan allt, så drog vi oss in till Zaras hus och bäddade i ordning för läggdags. I morse vaknade vi, endel var bakis, endel var trötta, sen fanns det dom som var pigga. Runt tolv kom Sten och hämtade mig, jag svängde förbi Apoteket och hämtade upp mina p-piller och sen åkte jag vidare hem för att duscha och börja fixa mig. Nej, nu måste jag nog stänga av det här och göra mig i ordning för att åka!

GALET!

I used to be someone but i grew to be something that i'm not

2008-10-28 @ 17:35:51 Category: Everyday life Comments: 2

Ja som sagt så åkte jag och Linn ut och fotade igår så det blev en hel del nya bilder, dock tog vi nästan alla med hennes kamera så jag har inget att visa er men det kommer förmodlingen någon gång, i år. När vi kände oss klara åkte vi vidare och träffade upp Lisa & Malin som var påväg mot Milano för att äta, men det slutade med att även vi åt mat. Efter några timmar åkte jag hem, lämnade av min kamera och andra grejer för att åka och möta upp Linn, Zara, Lisa och Malin klockan sju för vi skulle på kulturkaos. Stod där ett bra tag innan dom kom, surt som fan eftersom det inte är särskilt varmt ute. Men när vi väl kom dit var så blev allt bra igen, hade skitroligt. Resten åkte hem och kolla på film men som tur så fanns ju Linus, Lina och Linnéa där till min räddning. Så småningom kom även Malin, länge sen man träffade  den sötnosen så det var skönt att ses. Det var flera riktigt bra band som spelade, och även roliga som man fick sig ett gott skratt åt. När klockan närmade sig tolv smög jag och Malin ut och pratade tills dom var klara och hade städat undan. Sen skjutsade dom hem mig så jag slapp gå, skönt!
I morse kom mamma in i mitt sovrum och slängde sig i min säng bredvid mig och drygade, så jävla störd. "Sandra jag har tråkigt, gå upp så gör vi något, vi åker till stan, Sandra kom igen då, upp då jag har tråkigt, ät frukost nu då, Sandra, Sandra, Sandra". Kunde inte göra mer än att skratta åt henne, mamma är bäst! Så hon gjorde frukost åt mig sen åkte vi in till stan och strosade omkring tillsammans. Jag köpte en ny tungpiercing, och tre tröjer. Sen tog vi en fika och kände hur fötterna gjorde så fruktansvärt ont. Så därefter gick vi klart alla affärer och sen hämtade Björn upp oss. Vi åkte och köpte Guitar Hero till Wii, så jag hade tänkt att prova på det snart. Ikväll blir det bastukväll och vattenpipa hemma hos Zara, ska bli riktigt roligt! Nu ska jag snart äta mat, isterband med potatisstuvning, det är grymt gott!


Can you feel it?

2008-10-27 @ 11:17:44 Category: Everyday life Comments: 1
Nytt inlägg, ny vecka, ny dag, nya krafter. Nu börjar lovet på riktigt, och jag tänker få ut så mycket som möjligt utav det. Så här krävs det planering, dag efter dag. Än så länge ser det bra ut, men några luckor finns kvar att fylla i. Idag har vi bestämt att vi ska ta med oss kamrorna och dra ut på en fotosession, kul va? Mot 18.00 rör vi oss mot polketten för kulturkaos, där bland annat flera band spelar men också annat kul. Låter som en toppendag om jag får säga det själv.

Känns som om det var en evighet sen jag skrev, vad har jag missat att berätta tro? Gårdagen kanske, då åkte jag hem till Linn mot kvällen, där vi fixade och slog in Zaras paket som hon ännu inte fått. Vi har väntat på den sista delen i paketet att komma till affären eftersom den var slut när vi väl ville ha det. Men nu har hon fått sitt, plus en liten vän, Hector. Kändes rätt roligt att det var Zara som fick paket när det var Linn vi skulle fira. Hon bjöd i alla fall på massa gottigheter, kladdkakan var en riktig hit. När Zara dragit sig hem gick vi upp på Linns rum och skrattade åt roliga kort tills magrutorna började synas. När spöktimmen kom tog jag cykeln och trampade hem i mörkret, rätt läskigt.

Nej, nu måste jag börja göra i ordning mig om vi ska komma ut någon gång!

Make me belive this is real

2008-10-25 @ 13:57:50 Category: Everyday life Comments: 1

Det kittlas i min näsa, så jag nyser och nyser, tror jag är inne på sjätte gången nu. Jag hatar att nysa, man blir alltid snorig av och nysa, fräscht. I alla fall, jag sitter här och funderar på om jag ska duscha eller inte? Jag vill för att det är så trassligt och jag tappar hälften av håret varje gång jag borstar ut det, så snart sitter jag här med ynka ett hårstrå kvar på huvudet. Men jag orkar inte och det blir så torrt och slitet av att duscha. Intressant, hmm. Ikväll blir det bio med mina älsklingar, Zara och Linn. Vi har bokat, så det blir Step Brothers. Hoppas den är bra, annars blir jag sur för jag slängt ut 90 kronor på en film som inte ens dög. Innan bion ska vi äta ute, mysigt.

Igår kväll började det med att Zara kom hit, mamma gjorde i ordning drinkar som vi fick innan vi skulle iväg och bowla. Sen väl där, usch säger jag bara. Hade en sån här dålig dag, bowlingen gick åt helvete. Och som den dåliga förlorare man är. Tur att man har en snäll mamma i alla fall! Något lullig kom man hem och gav sig in på ännu en drink, hoppsan. Efter vi fått underbart god mat satt vi vid datorn och undrade vad vi skulle göra i detta onyktra tillstånd. Vi svängde förbi rixmix och köpte godis, för mina femtio kronor --> jag <-- vann på bowlingen. Även den som kommer sist kan vinna, så de så. Sen åkte vi vidare hem till Lisa och pratade gamla minnen. Det var riktigt mysigt tjejer.


God damn your beautiful

2008-10-24 @ 01:27:37 Category: Everyday life Comments: 0
The days i can't see your eyes, i don't even want to open mine.
On the days i can't see your smile i'd rather sit and wait the while.
For the days i know you'll be near 'cause a day without you, just isn't fair.
See the days i can hear you voice, i'm left without a choice

But to get week in the knees, fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliché
Yes I'm swept off my feet, oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

I can't find the words to explain, just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes you'll find, i studder my words and say nevermind.
'Cause even when you just walk by, i look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide, all of these feelings inside.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful to me

I dont belong here

2008-10-23 @ 11:14:35 Category: Everyday life Comments: 2

Om ungefär 45 minuter har vi lov, kan ni förstå, en hel veckas lov som jag ska tillbringa med mina allra bästa vänner. Vi hade nyss rast, både jag och Zara rusade till cafeterian med Linn och köpte varsin toast, mums. Sen blev det utbudning på en till toast, så hon kamma hem en för 4 kronor billigare, wow. Det är pannkaka till mat idag, med massa grädde och sylt, jag längtar redan..

Helgen ska bli mysigast, tillsammans med Z&L ♥ Bio och mat på lördag, hur vi nu ska kunna bestämma oss för viken film det blir. Zara vill se Highschool musical 3 , eller vad den heter.

Igår fyllde Linn år, men jag nämnde inget om det varken här eller i min bilddagbok. Om ni undrar varför, så är det på grund av att hon ogillar att fylla år, och vill inte att någon ska veta det. Så igår i skolan smög jag och Zara in i hennes klassrum och kramade henne grattis. Men nu har hon redan fyllt år så då gör det inget att jag säger GRATTIS I EFTERSKOTT SÖT!

78 dagar kvar tills min 18 års dag!

Grattis Micke, som idag fått lägenhet! Jag är glad för din skull.


This is happiness

2008-10-22 @ 21:53:03 Category: Everyday life Comments: 0

Woah, nu är det en vecka kvar tills jag, Micke och Linus får rocka sönder till Gojira, Sonic Syndicate och huvudbandet In Flames i Stockholm, fan vad kul det ska bli! Har längtat sen i augusti för sjutton. Inte nog med det, så kommer det bli grymmaste festen den 1 november, hallelujah.

Mitt humör är på topp, men jag borde börja varva ner så jag kan sova, har haft stora problem med det den här veckan. Men nej, jag är för glad för att ens kunna komma på vad jag ska skriva.


You don't wanna play around with me, i kill you

2008-10-22 @ 15:21:37 Category: Everyday life Comments: 1

Jag sitter och letar loggor som jag använder i min vardag som är en uppgift på mediakomunikationen. Som exempelvis finns det Monark, som är märket på min cykel, Arla, Canon och så vidare. Hade tänkt att jag skulle åka hem med kvart över två tåget, men det tyckte inte min lärare. Så nu sitter jag här än, 45 minuter kvar tills klockan är 15.45 och vi slutar för dagen. I morgon har vi halvdag, sen slutar vi och det är dags för en hel veckas lov, kan nog inte komma mer lägligt. På förmidaggen lekte vi med lego, bokstavligt talat. Förtod inte riktigt varför, men det gjorde vi. Det är sånt vi gör på John Bauer, låter som en seriös skola.

Det har tagit mig ungefär en halvitmme och skriva den här bloggen, jag är helt död. Trött, trött och åter trött. Men nu har jag köpt mig en ny kvällsaktivitet, en bok som heter Mötley Crüe - The dirt. Jag är redan fast, och har bara läst några små kapitell.


The quiet place

2008-10-21 @ 15:02:58 Category: Everyday life Comments: 0
Hallå där, köp blåbär. Har precis kommit in tillbak i klassrummet efter att ha tillbringat halvtimmen utomhus med ett jäkla massa fotande, med Zara och Amanda. Så nu sitter jag här oich lägger in dom i datorn, här ska det redigeras! I förmiddags hade vi matematik, det gick faktiskt riktigt bra idag. Okej, det var rätt enkelt men endå. Jag är stolt över mig själv och det har jag rätt till att vara. På lunchen var det kyckling och pasta, jättegott men nej jag var vekligen inte sugen alls på det. Både jag och Zara lämnade in våra väskor hos Matt innan, men helt plötsligt när jag skulle gå tillbaka till skolan hade jag en väska på min axel. Fattade ingenting, förens... Just ja, Linn och jag har likadana väskor så när vi skulle gå före dom så hade jag råkat ta hennes eftersom jag trott det var min. Snacka om att jag fick träningsvärk i magen av allt skratt.

Igår när jag kom hem efter skolan åkte jag, mamma och Björn till Ikea och strosade runt, köpte lite glödlampor till mitt rum. Wöhöw. Sen bjöd mamma på restaurang, mysigt värre va det. Nej, nu ska jag redigera bilder.

Let it be, let me be

2008-10-20 @ 07:48:48 Category: Everyday life Comments: 0
Jag orkar verkligen inte skolan idag, men fan vad jag känner mig tvungen att gå. Sitter här och överväger vilket som låter bäst, gå och lägga mig i min varma säng och sova eller att gå till skolan och vara duktig? Min morgon har varit en totalkatastrof, förutom att jag kände mig som en zombie när jag steg upp så tappade jag grepp om saltkaret och min gröt blev så där äckligt översaltad att den inte gick att äta. Jag tänkte, nej det går nog att äta endå, men ack så fel jag hade. Tog en mandarin i stället, har ingen matlust längre. Jag ryser av tanken att gå ut i kylan och cykla den långa vägen till tågstationen. Skulle verkligen inte förvåna mig om tåget var försenat så man blir ännu mer frusen. Åh, jag kan inte bestämma mig för vilka skor jag ska ta idag. Vilka kommer bli varmast tro? Jag säger det igen, fan vad underbart det skulle vara och stanna hemma idag. Sova länge, gå upp och ta ett bad, dricka te och mysa ner sig i soffan för att inte röra sig ur fläcken tills det är läggdags. Skolan eller inte? Jag har världens segaste lektioner idag, kill me. Jag måste gå? Jag har projekt och företagande idag, och varken Zara eller jag var på den lektionen förra veckan. Förvänta er ingen glad Sandra idag, så passa er!

You don't know what love is, you just do as you're told

2008-10-19 @ 20:07:40 Category: Everyday life Comments: 0
Nu är jag hemma igen efter en helg hos pappa, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varken haft tid eller lust. Men jag har i alla fall haft riktigt roligt, jag och grabbarna. I fredags så började det med att jag tog min superstora väska med mig på tåget till Eskilstuna, väl framme hämtade Micke upp mig. Vi åkte vidare till systemet och handlade inför kvällens party. Så när jag var hemma var det bara att sätta igång med att fixa mig. Sen åkte jag och Micke på förfest hos Linus, även Mattias, Jonas och Tom kom en stund senare så då blev det ölspelet och annat kul men jobbigt som gör att magen blir helt full. Mot elva gick vi några hus bort till Klas där festen befann sig. Det var rätt mycket folk och jag hade riktigt kul. Det blir faktiskt vad man gör det till, som är så klokt sagt. Extra kul var det att Lina kom ända till oss med sina två vänner och det uppskattade jag för hon är sötast och jag blir glad av henne. Festen började bli rätt seg mot natten så jag var hemma redan vid 1 - 2 någongång. Men så länge det vara så hade jag skitkul så tack för att vi fick komma.

På lördagen var jag bakis och fin hela dagen, usch. Sånt där är jobbigt, förstår inte varför man ska bli bakfull, helt onödigt. Tänk att festa sönder hela natten och vakna upp glad och pigg, så underbart det skulle vara. Jag och Linus bestämde att vi skulle ta det lugnt med film men ja, våra planer ändrades mot kvällen. Så samma gäng som gårdagen, plus Emil, åkte på lagfest. Där blev vi som var nyktra sugna på öl, så vi åkte hem igen och började förfesta. Senare åkte vi vidare mot en fest där det var massa crosskillar, mums!? Jatack! Jag hade kul även denna dag så, ja helgen blev riktigt grym! Hände mycket roliga gejer som fick mig att skratta på lördagen, haha herregud. Tummen upp! Lite planer spekulerade vi om också, hoppas det blir av.

Söndagen har varit seg, och jag har varit supertrött. På kvällen skjutsade pappa hem mig, så nu sitter jag här med mamma i soffan och tittar på ensam mamma söker. När resten av familjen kommer hem ska vi äta scones och dricka te, härligt.


Ill be the wings that keep your heart in the clouds

2008-10-17 @ 08:07:17 Category: Everyday life Comments: 0
Godmorgon, godmorgon kära vänner. Äntligen fredag! Känns som något jag säger varenda vecka, men det är ju så, det är ju äntligen fredag. Jag försov mig idag, mot vad jag skulle gå upp först. Men jag tycker nog endå att det var ganska bra att jag just försov mig, för annars hade jag haft ännu mer dötid att spendera. Har nyss ätit frukost, i lugn och ro. Jag har hunnit väcka mamma också, för hon måste skjutsa mig till stationen. Jag har världens största väska med mig, full av kläder och diverse smink och hårprodukter. Jag ska faktiskt till pappa i helgen, tro det eller ej. Det var ett bra tag sen, så jag tycker att det är dags nu. Självklart prickar jag in det så perfekt att vi ska på släktgrejsimojs på lördag också. Så efter skolan tar jag tåget in till Eskilstuna där micke hämtar upp mig. Sen får vi se vad som händer ikväll. Det lutar mot fest, men jag lovar inget.

Vet ni något som var riktigt typiskt igår? Jo, när jag kom till träningen för att köra lite bodypump och step, så var skiten inställd. Jag blev sur och besviken, jag ville verkligen träna. Något som var läskigt är att jag sa åt Mattias när han släppte av mig, att vänta en liten stund i fall det skulle vara inställt, vilket jag aldrig gjort förut. Jag kände på mig att det var inställt, konstigt. Nej, men vafan mamma sover fortfarande och vi måste typ åka nu. Uppdaterar laterrrrr

Wake up its a beautiful morning

2008-10-16 @ 09:22:31 Category: Everyday life Comments: 0

I min rubrik ligger det en väldans massa ironi, eftersom allt man ser om man tittar ut genom fönstret är ett stort grått täcke med dimma och regn. När jag äntligen hade dragit mig upp ur sängen efter två timmars snoozning så gick jag upp och fixade mig, Håret var en katastrof, sminket blev bara fel och ingenting med kläderna kändes rätt. Dessutom som jag sa nyss, så regnade det. Tassade in i mammas rum där hon låg och sov så sött, och väckte henne försiktigt med frågan om hon kunde skjutsa mig till tågstationen. Att cykla i regnet med ett trasigt paraply är inget jag föredrar. Varför lyckas jag antingen ha sönder eller tappa bort alla mina paraplyn? Jag blir arg.

Igår efter skolan träffade jag upp Linn, och därefter hennes lilla hjärtegull. Medans han klippte sig gick vi till gränden och fikade. Tror vi nästan satt där i tre timmar och bara pratade och pratade, om allt. Jag har saknat dig min älskade stjärna! Jag uppskattade varenda sekund igår, och konversationerna tog aldrig slut. När jag kom hem strax före åtta slängde jag mig framför datorn och tittade på två Desperate Housewives avsnitt, mums. Gud vad jag satt och grina, yay. Pusssss


Cuz i can be bought, but you’ll pay the cost if you can afford me

2008-10-15 @ 14:13:33 Category: Everyday life Comments: 1

Nu är jag tillbaka i skolan efter lunchen, och vi har samma gamla, vanliga, tråkiga lektion, mediaproduktion. Tror jag? På förmiddagen var vi på feelgood och gymmade, skönt. Förutom att jag fick mer ont i knät, som vanligt. Jag fick helt enkelt hålla mig till att träna armarna. Snacka om att jag är mör nu, ujuj. Jag och Zara åt ute idag, men det var vi värda. Längtar tills jag slutar skolan, då ska jag träffa min Linn, och mysigt ska det bli! Ikväll ska jag fortsätta mitt serietittande, har ju de två nyaste avsnitten på desperate housewives kvar att se.


Lycka till Z, jag håller alla mina tummar. Hjärtan till dig! ♥


I dont care what the people say

2008-10-14 @ 22:17:52 Category: Everyday life Comments: 1
Tänkte skriva en liten blogg innan jag försvinner in i drömmarnas värld för några timmar. Har precis avslutat mitt serietittande mitt i ett Desperate Housewives avsnitt, det kändes inte som någon större idé att försöka koncentrera sig på vad som händer när allt ögonen vill göra är att stängas. Där innan har jag sett både ett Gossip Girl avsnitt plus ett One Tree Hill avsnitt. Tisdagar är mina älsklingsdagar, för det är då alla bra avsnitt kommer. Önskar att jag kunde gå direkt till sängen efter jag skrivit klart detta inlägg, men jag måste först och främst packa min gympaväska inför i morgon eftersom jag inte har orken till det när jag vaknar. För det andra så måste jag föna mitt gummihår som fortfarande inte har torkat efter min dusch för mer än två timmar sen, annars blir det så där fullt krulligt och kraffsigt. Jag som trivs så bra här i min mjuka datastol med mitt duntäcke inlindat runt min kropp, med mina favoritsocker och varmt te, med nyduschat hår som påminner mig om sommaren.

I morse när jag kom till tågstationen märkte jag att det var försenat, eftersom tåget inte kom när det skulle. Jag visste dock inte hur försenat. Men ungefär en timme senare visste jag när jag äntligen klev på, och jag frös som en dåre. Så himla typiskt att det alltid ska vara försenat, jag blir förbannad. Det är alltid någon töntig anledning som till exempel löv på spåret eller en ful älg som vägrar gå bort, kör på bara för fan. Nej haha, nu ska jag inte vara sådär otrevlig. Jag har faktiskt en jätterolig sak att berätta, eller den är rolig för mig. Men jag fick godkänt på mitt matteprov. Jag, jag, jag fick godkänt. Jag förstod ingenting när jag satt där med pappret i handen med betyget nedskrivet i hörnet. Jag blev överlycklig, men jag förstår fortfarande inte hur jag lyckades få godkänt. Jag som satt där och tog det oseriöst och skev lite vad som helst som jag absolut inte trodde var rätt eftersom jag inte visste bättre. Men se, vad saker och ting kan luras.

Efter skolan hann jag knappt komma hem innan jag skulle iväg igen och träna kickboxning. Var inte ett dugg taggad, jag var trött, mitt knä värkte och allt kändes fel. Men när man väl sätter igång ändras allt. Jag blev glad, och all min energi gick åt till att kämpa tills armar och ben värkte. En och en annan skrattattack med Zara gjorde saken mycket bättre. Föresten, du är helt otrolig hjärtat - You know what i'm talking about, and i am proud over u.
Min blogg blev allt ifrån liten, men whatever. Godnatt people. Jag börjar bli som Khirsti.

Ni är bäst och jag älskar er innerligt

Shut up

2008-10-13 @ 20:05:49 Category: Everyday life Comments: 1

När mamma kom hem från affären idag hade hon köpt det där nya schampot och balsamet som jag skrev om i min senaste blogg, super. Har precis kommit ur duschen och det luktar så himla fräscht, jag älskar det redan. Finns i flera olika sorter att välja på, och mitt hår behöver verkligen den som heter "repair", för torrt och slitet hår. Nu ligger jag i soffan och ett gammalt vänner avsnitt är på femman, vänner äger. Jag måste då säga att Joey och Phoebe äger hela programmet, utan dom skulle vänner inte hålla lika hög status. 

Idag när jag låg i soffan och zappade mellan olika kanaler fastnar jag som alltid när det är Ellen Degeneres Show. Ellen äger, hon är verkligen hur tuff som helst. En lesbisk kvinna som har världens tuffaste talkshow. Sitter alltid och skrattar så magen viker sig, och hon har även med häftiga kändisar och uppträdanden. Idag var det hennes födelesedagsavsnitt, och hon visade bilder och klipp från hennes mäktiga 50-års fest. Herregud säger jag bara,  verkligen alla man kan tänka sig var där. Från Pink till Tom Hanks, alla älskar henne. Hon har också hunnit gifta sig under 2008 med Portia de Rossi. Jag kan nog inte förklara hur grym jag tycker hon är helt enkelt.


Ellen


Uneasy hearts weigh the most

2008-10-13 @ 14:14:29 Category: Everyday life Comments: 0
Igår kväll började jag skriva på en blogg, och när den väl var klar och det var dags att publicera den så blir det att "sidan kan inte visas" och min blogg som berättade om min helg försvann. Så jag tänkte skriva en kortare version nu, så de så. I fredags kom Zara hem till mig för en myskväll med fruktsallad och vanlijglass till Idol och andra tvprogram så som Singing Bee. På lördagen vaknade jag runt halv nio, åt frukost och åkte senare och tränade kickboxning. Det var grymt jobbigt, och ni ska bara veta vilken träningsvärk jag har. Den sitter främst i vaderna så jag kan knappt gå, utan att se ut som en stelopererad struts. I alla fall, när jag kom hem svettig och vacker hoppade jag in i duschen och provade niveas nya hårvårdsserie som jag fick utav Zara. Hon tänkte på mig så jag fick hennes prover, den sötnosen. Föresten så var dom grymma, håret blev verkligen bra efter en tvätt med det. Så jag tipsar er andra om produkten, toppen. När jag hade fixat mig klart skjutsade mamma in mig till Eskilstuna där Robin hämtade upp mig. Innan vi åkte hem till honom tog vi en snabb runda på stan. Väl hemma hos honom tittade vi på skräckfilmer och annat mysigt. På söndagen tog vi det lugnt hela dagen tills han skjutsade mig till tåget. Jag var hemma runt halv fem, så jag lagade mat och gjorde i ordning mig för att lite senare åka och träna styrketräning med boll. Ohej vad tråkigt det var, tänker aldrig mer gå på det passet. Kändes urlöjligt, så ett tips för er som funderar att gå, gå inte.

Blev ingen skola för mig idag, kände mig absolut inte i form. Jag sov till ett idag, vilket är länge och grymt ovanligt nu för tiden. Mår dock lite bättre nu, men är fortfarande seg. Jag som ville träna ikväll, får se hur det blir med det. Just nu ringer det, så måste springa och svara.

A song for the hopeless

2008-10-10 @ 11:09:51 Category: Everyday life Comments: 3

Äntligen fredag, gud vad skönt. Har planerat att jag ska ta den här helgen som den kommer, det ska bli en lugn helg. Lugna helger är verkligen mysiga och jag uppskattar dom starkt. Men innan jag får ta helg så måste jag gå klart den här skoldagen. Slutar kvart i fyra idag, usch, på en fredag liksom. Men nu är det inte så överdrivet lång tid kvar tills vi har lunch, tacos. Sen har vi multimedia, tror vi ska lära oss flash eller något. Jaja, egentligen hade jag ingen lust att skriva blogg, men jag vill lägga in mitt klassfoto så kände att lite text till inte skulle vara helt fel.


Här har ni oss. (Zara och jag är bruna, oh oh) (fast Zara är brunare, bitch)

Huldror

As the sleeper awakes

2008-10-09 @ 19:35:56 Category: Everyday life Comments: 0

När jag och Zara varit och uträttat lite ärenden så kom mamma och hämtade upp mig. Vi åkte vidare och köpte tjockisfika, buskorvar. Fick så dåligt samvete mot kvällen att jag tog på mig springkläderna och cyklade iväg mot spårbanan där jag sprang ett antal kilometer. Det kändes verkligen i benen att jag inte sprungit på länge men jag kämpade vidare och vägrade stanna förens jag var tillbaka vid start. Hade lust att slänga mig på backen av trötthet, men cyklade i stället fort hem och fick se att mamma lagat en supergod fiskgryta. Mums! Nu sitter jag här och har nyss kommit ur duschen med en hårmask i håret. Musiken dunkar i rummet hela tiden och jag kan inte få nog av att lyssna sönder på all musik jag införskaffat mig. Livet är härligt just nu, i just love it.


We won't back down

2008-10-09 @ 10:07:27 Category: Everyday life Comments: 2

För en timme sen kom jag till skolan och om två timmar slutar jag. Alltså har jag bara halvdag idag, vilket känns riktigt skönt. Ska följa med mitt älskade hjärta och göra lite hemligheter, jag håller tummarna. Sen mot kvällen har jag bestämt att jag ska träna, hoppas någon är lika sugen som jag? Föresten, vilket otroligt jobbigt väder det är idag, regn och onödigt kallt.

Igårkväll var jag i himmelriket, musikens himmelrike. Det var otroligt, jag var som ett litet barn som tappat sin första tand. (tänkte säga som ett litet barn på julafton men jag hatar julafton så hihi) Fick en sida, som jag inte vill dela med mig så fråga inte, där jag hittade massor med underbar musik. Fick även syn på att Escape the fate skulle släppa nytt album den 21 oktober, men av ren slump hittade jag albumet redan nu, så jag är överlycklig. Även om dom har bytt sångare så är dom fortfarande grymma så, puss. Laddade hem runt sammanlagt sju band igår kväll, så nu sitter jag här och lyssnar sönder. Jag hjärta musik, i fall någon ville veta.


Walk on the water, that’s the jesus style

2008-10-08 @ 14:39:56 Category: Everyday life Comments: 0

Vi har precis blivit filmade av två andra klasser när vi stod upp i klassrummet och gjorde pausgymnastik, härligt grabbar. Sitter på mediaproduktionen, har dock rast nu. Vi har börjat lärt oss lite i illustrator, som jag aldrig ens har öppnat förut. Så det var rätt nytt för mig, men det var kul. Vi har gjort en guldfisk i en skål och min är sötast, den är faktiskt rosa med värdelns big mama läppar. Graow! På förmiddagen hade vi idrott på Feel Good, och vi gymma. Mina armar och ben är mer spagetti nu än gårdagens kickboxningspass. Det kommer bli en härlig träningsvärk i morgon, precis som jag vill ha den. Jag var verkligen supertaggad inför träningen när jag väl kom igång, lite trött när jag kom dit men det försvann. Stackars Zara fick känna på hur jag hade det förra veckan, när man har den där äckliga må-illa-känslan som man ska svimma ihop. Men sötnosen klarade sig fint, vi peppar varandra så bra. "Kom igen nu för fan, kämpa kämpa, 10 sekunder kvar, ge inte upp nu, ta i då, aaaaaaah kom igen". Känns om vi nästan överröstar musiken, men fan så skönt det är när någon peppar än att fortsätta när man är halft död. Kickboxning i mitt hjärta!

Idag ska jag till min sjukgymnast efter skolan för att prata och undersöka om hur de senaste veckorna har gått. Inget jag ser fram emot precis, men jag är så illa tvungen om jag vill ha en förbättring med mina knän. Det hände flera gånger idag då att det kändes som att dom ville brista på gymmet, så jag försöker vara så försiktig som möjligt för att det inte ska bli värre. Nej nu tog det stopp, hörs sen!


Guys like you make us look bad

2008-10-07 @ 11:10:51 Category: Everyday life Comments: 3

Jaha, så var matteprovet gjort för den här gången. Det känns väl inge vidare just nu, det gick käpprätt åt skogen. Jag är ett hjälplöst fall, vad sjutton är det här. Jag satt i över tre timmar igår och pluggade matte flitigt med Sten. Han försökte hjälpa mig så gott det gick, men endå är jag helt säker på att jag kommer få ett stort IG på provet. Jag är grymt förbannad på min mattelärare och på det förbannade systemet som dom lagt upp lekitonerna på. Jag är verkligen i stort behöv utav stödmatten som är på tisdagseftermiddagar, men självklart har jag ingen som helst möjlighet att gå på den eftersom dom så idiotiskt har lagt in fotografisk bild där. Hur fan tänker dom? Jag tillsammans med några andra i klassen är riktigt missnöjda och har flera gånger försökt få en ändring på det för att det ska fungera. Men det enda man får som svar är att det kanske är löst tills vi går trean. Trean?!  Då har jag förfan inte ens matte längre. Hade jag haft tillfälle att gå på stödmatten hade jag kanske inte haft lika mycket problem som gör att jag får underkänt. Jävla skitsystem!

Om jag nu kan lugna ner mig så kan jag tala om för er att jag har lektion nu men ingen lärare. Egentligen skulle jag kunna gå här i från eftersom det inte finns något att göra. Kunde gjort som Zara och åkt hem, men nej jag är duktig. Zara är en riktig stygging! Idag är det kalkon till mat, yey. Sen ska vi på konstutställning, låter rätt trist va? Ska ta fram mina hundögon till min lärare så jag kanske hinner med en timmes tidigare tåg. Vi får väl se hur det går, håll tummarna kompisar?


Holding on

2008-10-06 @ 21:41:48 Category: Everyday life Comments: 1
Sitter och kollar på matakuten på fyran, och oj vad söta ungar det är med i programmet. Det är ju så man vill ta upp dom i famnen och ge dom världens mysigaste kramar. Det är vid sånna här tillfällen man längtar tills man blir vuxen och får egna barn. Men det kommer ta många år innan jag kommer dit, har inte ens blivit arton än. Föresten, på onsdag är det tre månader kvar tills jag fyller år och får röja på krogen. Puss på det.

När jag kom hem från skolan idag runt fem slängde jag direkt ner ansiktet i matematikens hemska värld och pluggade flitigt ända tills klockan slog åtta. Ni förstår hur trött jag är nu, usch. Min hjärna känns helt trasig samtidigt som mina ögon hänger tungt. Så snart ska jag hoppa ner i sängen för att komma upp i tid i morgon. Då ska jag ta mig en uppfriskande dusch så jag blir pigg och koncentrerad inför matteprovet. En ordentlig frukost är också nödvändig, sen får jag se om jag lyckas få mamma skjutsa mig till stationen!

Nej, nu stänger jag av kontoret för idag! Godnatt

Rude boy for life

2008-10-06 @ 11:16:36 Category: Everyday life Comments: 2

Måndag igen, sitter på projekt och företagande och skriver ett researchuppdrag. Jag ska förklara hur ett handelsbolag, aktiebolag och hur företagsformen enskild näringsidkare fungerar. Kan säga er att jag inte förstår ett skvatt, det är sjukt. Jag sitter och skriver saker jag inte ens förstår, ord jag inte ens vet vad dom betyder. Äsch, bara jag får G på uppgiften är jag nöjd. Egentligen har vi inte tid med sånt här tjaffs, vi behöver egentligen fortsätta jobba med vårat projektarbete. Men våran lärare tycks inte förstå det och bombar på med fler uppgifter.

Min söndag var precis som helgen, rätt upp och ner. Jag var som ett åskmoln, inget man ville ha och göra med. Men efter jag tittade på skräckfilmen "mirrors" mot kvällningen, som förövrigt var ruskigt bra, så försvann min ilska ut genom min rädsla för filmen. Ni som inte har sett den måste se den, så grymt spännande.

Om en halvtimme har vi lunch, prinskorv och potatismos?! Jaja, man får väl vara glad för den mat man får. Hoppas prinskorven är god, annars blir jag ledsen. Eftermiddagslektionen består av svenska, då ska jag fortsätta skriva på mitt skolminne. Det är faktiskt roligt så jag ser fram emot den lektionen. Men det jag ser mindre fram emot är vad jag ska göra när jag kommer hem från skolan. Jag måste plugga matte hela kvällen, usch! Har matteprov i morgon, jag förstår verkligen ingenting. Matte är helt hopplöst för mig, fan alltså.

Nej, nu ska jag spela bubbles, wih!


Please dont go, im barely breathing.

2008-10-05 @ 11:53:58 Category: Everyday life Comments: 0

Kan säga det att helgen har varit upp och ner, det har funnits både bra och dåliga stunder. Det började med fredagen då jag, Zara och Alice åkte in till Västerås för att gå på någon fest. För det första skulle vägen dit ta tio minuter att gå och för oss tog det ungefär 50 minuter, och för det andra så hade polisen varit där när vi väl kom fram och stängt igen. Det stod flera hundra människor där, överallt. Vart man än tittade stod det folk någonstans. Vad passar inte bättre då än med slagsmål? Jo, så blev det. Nej fan, även om vi hade tillfällen då vi hade riktigt kul och skrattade så nej, vi åkte hem i stället. Micke, Linus och Lina kom och hämtade oss. Bilfärden hem var sjuk, skrattade konstant. Vi skjutsade hem Alice och Zara, sen åkte resten hem till oss och tittade på film. Jag erkänner att jag somnade efter tio minuter.

På lördagen klev jag upp runt sju, packade och gjorde andra nödvändigheter. Strax före åtta satt vi i bilen på väg till Borlänges äventyrsbad, Aqua Nova. På färden dit stannade vi och köpte mackor på statoil och vid tio var vi framme, ungefär samtidigt som det öppnade. I fem timmar flög vi runt i olika rutschkanor, tunnlar, utomhusbad och bubbelbad. Jag hade grymt kul, åh vad jag tycker om er! Jag sov hela vägen i bilen hem, så trött var jag. Vill inte ens prata om kvällen, den var bara jobbig och depprimerande.

Äsch, det här blogginlägget sög och jag orkar inte skriva ett enda ord till.


You change your mind like a girl changes clothes

2008-10-03 @ 13:21:05 Category: Everyday life Comments: 1

Det börjar bli som en ful vana att gå ut och äta för att slippa skolmaten, det är verkligen inte bra. Pengarna som jag skulle kunna spendera på mer roliga aktiviteter och framför allt kläder, går i stället till mat. Men är man en människa som avgudar mat så är man, mat is my life. Idag skippade vi fläskkarrén i konsterthuset för att gå vidare till gamla vanliga stället gränden och äta fläskfilé tills man har lust att spy. Det är ju så gott och jag vet att Zara håller med mig så hårt. Ikväll blir det fest här i Västerås, kul. Även om jag ska ta det lugnt med alkoholen så hoppas jag det blir kul. Man kan faktiskt ha kul utan alkohol, host host. Nej men, vi ska upp tidigt i morgon, klockan sju rättare sagt. Jag kommer dö, att gå upp sju en lördag är väl inte bland det bästa jag vet. Men jag ser fram emot dagen, och det har ni antagligen förstått.

Föresten, jag kan inte slita mig från Magnus Ugglas blogg som jag skrev om i förra inlägget. Han är bäst och jag är redan beroende. Går in hela tiden för att se om han har uppdaterat. Så glöm inte att gå in dit och läs ni med.

Nej vet ni vad, nu ska vi strax redovisa vårat spel som vi har gjort här på multimedia. Ska bli spännande och höra vad alla andra grupper har hittat på. Hörs sen!


Sleep with one eye open

2008-10-03 @ 09:24:44 Category: Everyday life Comments: 0
Godmorgon mina kära vänner, humöret är på topp idag! Kanske är det för att helgen är här? Dels är det så, men också för att den tuffaste människan i jorden har startat sin blogg igen. I morse när jag klev in genom köksdörren bestämde jag mig för att för en gångs skull bryta på mina frukostrutiner. I stället för att äta min älskade havregrynsgröt gjorde jag något fult. Jag åt det där onyttiga, vita rostbrödet med ost och marmelad på. Dessutom drack jag oboy till! Vad är det här? Känner nu att det var rätt dumt gjort eftersom jag redan är hungrig. Men i alla fall, när jag satt där och åt i godan ro med radion på hörde jag en välbekant röst. Kan ni gissa vem det var? Jo, självklart var det Magnus Uggla, min egna favorit. Han berättade om att han började blogga igen, och då hoppade det stora glädjegrodor runt mitt huvud. På grund av honom är min dag gjord.

Magnus Uggla, världens coolaste kille!

www.magnusuggla.nu

Death breath

2008-10-02 @ 10:35:33 Category: Everyday life Comments: 2

Först och främst är det 2 dagar kvar tills vi åker till borlänge för bad och lek.
Det är ungefär 27 dagar kvar tills In Flames konsert i Stockholm med två grymma förband.
90 dagar kvar tills nyår som förhoppningsvis spenderas i sälen.
Sen till sist så är det 98 dagar kvar tills min 18-års dag.

Jag hoppas dom här månaderna går fort, för jag ser fram emot så mycket bra saker. In flames konserten ligger nog närmast hjärtat just nu. Inflames spelar med Sonic Syndicate och Gojira. Det har dock varit lite krångel med det där om vilka förbanden blir, men nu är jag rätt säker på att det är så här det kommer bli. Så jävla grymt!


Forever in your hands

2008-10-01 @ 12:58:41 Category: Everyday life Comments: 2
Här sitter jag med en zooklubba i munnen, tillbaka i klassrummet efter lunchen. Vi ska ha mediaproduktion så därför måste vi sitta i våra reklambyråer, och Zara tillhör inte min. Hur ska jag klara mig i tre timmar? På förmiddagen hade vi idrott, men jag fick göra en uppgift om bollsporter. Så tog ett senare tåg, skönt. Även fast jag gick upp lika tidigt som jag gör annars, för jag kunde verkligen inte sova. Var hur pigg som helst, vilket resulterar att jag är trött som sjutton nu. Tog lunch tidigare, men var inte ens hungrig. Där efter gick vi ner på stan, jag shoppade lite smycken och köpte även min klubba jag nämnde i början. Ikväll ska jag åka och träna med Alice, hoppas det går bättre än igår. Nej, måste lyssna vad våran kära lärare Jakob har och säga!