IT'S FRIDAY AFTERNOON AND I'M ALREADY DRUNK


Gårdagen blev en fruktansvärt skön dag, efter jobbet drog jag till Eskilstuna och träffade upp mina snygga brudar, det blev en tur på stan, mat på Wayne's och en och en annan fundering inför maskeraden nästa vecka. Mot kvällen gick jag och Linda och såg The Social Network på bio, som var en sjukt bra film. Nu ska jag snart förflytta mig från det täcke jag är inlindat i, till köket för frukost. Om inte allt för länge kommer Linda förbi och hämtar mig, för ikväll är det öl som gäller, punkt slut.

WE'LL SING UNTIL THE WHOLE WORLD HEARS

2010-10-27 @ 10:50:27 Category: Everyday life Comments: 5
Jag ljög, det blev ingen uppdatering igår. Jag var upptagen från morgon till kväll, vilket egentligen kändes fantastiskt skönt. Efter ett besök på äckliga arbetsförmedlingen drog jag in till Västerås och hade en avskedslunch/shoppingtur med Zara. Fick med mig hem två nya ringar och stod i valet och kvalet, över om jag skulle köpa ett par sjukt grymma byxor. Priset var väl det som stoppade mig, men jag måste ha dom. Väl hemma igen hann jag knappt sätta en fot innanför dörren, innan jag åkte hem till min karl. Jag kan knappt fatta att det snart har gått tre år sedan vi träffades, tiden har gått sinnesjukt fort.

Här är ringarna, den vänstra är nyinkommen medans den andra har funnits länge, men jag slog till. Inte så förvånansvärt kanske att det blev två döskalleringar.. Båda är brutalt mycket snyggare i verkligheten.


THE BELOVED AND THE HATRED

2010-10-25 @ 22:19:39 Category: Pictures Comments: 7

Med den här bilden säger jag over and out, vi hörs förmodligen i morgon, sleep tight fuckers!

NOBODY CALLS ME A LIAR AND GOES TO BED HAPPY

Har nyss kommit hem efter några timmars arbete och en snabbrunda på stan. Fick bland annat med mig hem ett par tunnlar till öronen, they are totally fierce! Nu har jag dragit på mig mjukiskläder och intagit soffläge i väntan på maten, min huvudvärk är verkligen inte att leka med. Det är nu jag skulle vilja ha en grym film att titta på, som den jag såg igår..

Filmen jag snackar om heter Jonah Hex, och det var faktiskt en av dom bästa actionfilmerna jag har sett. Sjukt jävla grym! Ni måste se den, jag lovar att man inte kan göra annat än att älska den! Kolla in trailern här under!

WITH OUR HANDS, WITH OUR HEARTS, WITH OUR MINDS

2010-10-24 @ 15:51:08 Category: Everyday life Comments: 2

I guess i'm back, maybe without you all even noticed that i have been gone. Jag har under två veckor haft en paus från min blogg för att rensa skallen, samt av personliga skäl jag sätter punkt för här. Men nu kör vi på igen med ny energi! 

Förra helgen var jag igång från början till slut med en tvådagars utgång, restaurangbesök, bowling och med en omänsklig alkoholförtäring på listan, mest på grund utav att vi hade finbesök från Stockholm. Det kan jag absolut inte jämföra med den här helgen, som har varit allt utom fartfylld. Men sådana helger behövs förmodligen också.

Det känns rätt skönt trots allt, att vakna utvilad och med ett huvud som mår bra. Jag känner mig faktiskt jävligt glad idag, mycket på grund av att jag och tre brudar drar iväg på en grym resa till London den 27-31 Januari. Bokat och klart!

Två vimmelbilder från förra helgen


WE ARE YOUR FAST APPROACHING DOOM

2010-10-12 @ 13:31:23 Category: Rock n roll Comments: 7
Idag är det premiärdatumet för All That Remains nya album For We Are Many. Jag gillar dom starkt, så nu ska jag tillbringa eftermiddagen med den nya plattan. Här nedan har ni den officiella videon för Hold On, som är den tionde och enda låten jag lyssnat på hittills. Och jag tycker att det låter jävligt bra, har stora förväntningar på resten!

All That Remains - Hold On

TAKE A GOOD LOOK AT MY HANDS


Har äntligen fått tag på den här snygga ringen, som varit slut överallt. Så nu är den på väg hem till mig på posten!

YOU HADN'T COUNTED ON ME, HUH?


Och så var söndagsångesten här igen, inte för att jag har någon riktig anledning till den, men ändå. Det är faktiskt omänskligt långt kvar tills helg igen som jag dessutom längtar jävligt mycket efter, we're going to have one hell of a good time!

Mer om det, när det börjar dra ihop sig. Har stora planer på att spendera min söndagskväll med en påse fett och skräp-tv. Om jag nu lyckas slita mig från min Spotify-lista fylld med top 30 låtar från Mötley Crüe! Hade det inte varit för att det var kolsvart ute, hade jag dragit ut och gjort av med överflödig energi, som jag har sparat på mig efter den här lugna helgen. Men god mat, några iskalla öl och sällskap av pojkvän och familj, är fan sjukt underskattat. Nu är jag trots allt fit for fight tills nästa helg!

ONE YEAR, EIGHT MONTHS

2010-10-08 @ 17:21:18 Category: Everyday life Comments: 7
Jag har inte speciellt mycket att berätta, förutom att det äntligen är fredag. Hoppas ni har en grym helg, hörs på söndag!

HONEY, THIS MIRROR ISN'T BIG ENOUGH FOR THE TWO OF US

Igårkväll tog jag och Linus äntligen tag i en ordentlig skräckfilmskväll, den här gången blev alkoholen utbytt mot cola. Som den skräckfilmsfantast jag är har jag dock ignorerat The Human Centipede, tills nu.. För ok, blod och tortyr är något som finns med i nästan varje skräckfilm nu för tiden och som jag inte har några problem med (jag är ett stort SAW-fan).

Men att sedan gå ett steg längre och få med avföring, lät bara jävligt snuskigt. Filmen var kanske inte lika hemsk som jag föreställt mig, men den var så jävla dålig att jag inte ens fattar att det är tillåtet att göra en uppföljare. Ge mig i stället fler nya riktiga rysare, där man blir ordentligt jävla skrämd att det är nästintill omöjligt att somna efteråt. Det är skräckfilm på hög nivå.



FIGHT 'EM WITH YOUR ROCK

2010-10-07 @ 11:46:03 Category: Everyday life Comments: 3
Blev nyss väckt av min karl som ringde och sa att han ville komma hem och äta, vilket jag absolut inte klagar över, så nu funderar jag ut vad jag ska koka ihop. Samtidigt rullar Story Of The Year's musik ur högtalarna, som jag kryddar med min slemhosta.

Jag har varit ute efter en ny klocka rätt länge nu
, eftersom jag vill kunna varva med den jag redan har. Ville ha en mindre denna gång, och äntligen har jag hittat den, enkel men snygg. Passade även på att köpa en äkta silverring från Guldfynd och en vanlig från Glitter. Fan vad jag är beroende av smycken och silver, I confess!



I'VE BEEN DREAMING FOR TOO LONG, CHASING RAINBOWS ON MY OWN

2010-10-06 @ 15:24:41 Category: Rock n roll Comments: 4
Så har det hänt igen och det går aldrig att komma ifrån den tomma känslan som uppstår varje gång en stor stjärna går bort. Den här gången var det Steve Lee från Gotthard som tragiskt nog dog i en motorcykelolycka. Steve hade en av dom bästa rösterna enligt mig, och jag har haft så jävla bra minnesvärda stunder tillsammans med deras musik. Det finns ingen låt som gör mig så glad som Lift U Up och det finns heller ingen låt som får mig att gå in i världens myskoma som One Life, One Soul.

Steve Lee blev bara 47 år gammal. August 5, 1963 – October 6, 2010

Gotthard - Lift U Up

Gotthard - One Life, One Soul






THE ONE WHO DARES WILL GAIN THE BLAME

Jag är fortfarande helt slut efter helgen, det vill säga, min energinivå ligger någonstans på botten och skrapar utan att ta sig upp. Jag kunde förmodligen inte ha en bättre helg än vad den blev. Nu känner jag att alkoholen har satt sina spår, så nästa helg ska jag umgås med min karl hemma i soffan med familjen, sounds awesome! Om jag skulle berätta vad jag har gjort i helgen, någolunda detaljerat skulle det i stället bli en uppsatts på sju sidor. Så jag sparar er den pinan och drar en relativt kort sumering.

+Fredag: Inflyttning hos Linda, obligatoriska flyttpizzan, förfest, utgång på Nybron, dans nere i rockbaren, konstiga diskutioner, hem för att tvätta bort sminket, dörren ringer på och två minuter senare är vi hos grannen på efterfest.

+Lördag: Fyra timmars sömn, Subway, fortsatt inflyttning, myskväll blev festkväll, förfest, tidig utgång på Harrys pga fullsatta pubar, dans, för mycket alkohol, skratt, misstag och efterfest hos Linda.

+Söndag: Promenad, tacos, spackla och måla kök hela dagen, kvällsmys med god mat, vin och film.