Bye bye suckers

2009-12-29 @ 10:51:00 Category: Everyday life Comments: 0
Tänkte bara slänga in en snabb hälsning innan jag och ett skönt gäng drar till Vemdalen över nyår! HELVETE vad kul det ska bli, och satan vad full jag ska vara. Fickpluntan är köpt, ett måste i skidbacken.

Gott nytt jävla år!


Stupid in love

2009-12-26 @ 20:28:20 Category: Everyday life Comments: 0
Nu är julstressen, den förjävliga plågan som svider som en finne på arslet, äntligen över. I alla fall för i år. Det känns otroligt skönt slippa tänka på julklappar som ska handlas, all julmat som ska tryckas ner i magen och sen det värsta av allt, att sitta och le från att man vaknar tills man går och lägger sig. Fejk, fejk, fejk.

Även då jag absolut inte önskat mig något i julklapp, eftersom jag fullständigt skiter i om jag får något eller inte, så är jag förvånansvärt nöjd. Pengar, smink, Nikki Sixx bok Heroine Diarys, flytta hemifrån-prylar, presentkort på Din Sko, Monki och Kicks, annat jag inte minns och sen det bästa av allt, min julklapp jag fick av Robin. Han gav mig en tatuerares visitkort, jag förstod ingenting. Men han sa att han ska boka in sex timmar till oss, då jag får tatuera mig så många av dom timmarna jag orkar, resten tar han. Helvete vad glad jag blev, ni kan nog inte ens förstå hur.  

Igår blev det utgång i VästeråsSilk med Micke och Linus, en lyckad kväll.

Let's get out of here

2009-12-23 @ 16:40:54 Category: Everyday life Comments: 0
Helvete vad uttråkad jag är! Jag har absolut ingenting att göra, ingenting. Jag spelar betapet med främmande människor och dricker skumpa, ni hör hur det låter. Jag längtar tills Robin kommer hem så han kan ge mig en tröstande kram, kanske även en puss. Ikväll ska jag och familjen Nyzell fira julafton, äta mat och öppna julklappar.

Och i morgon är det den hemska dagen vi kallar julafton, jag längtar inte. Vi ska inom loppet på några timmar befunnit oss på fyra olika ställen, det kallar jag stress. Så när vi äntligen kommer hem till mamma ska jag ta en öl och bara slappna av, fyfan vad underbart.

Kickstart my heart

2009-12-23 @ 01:16:10 Category: Rock n roll Comments: 2
Jag och Robin var inne på SkivlagretTuna Park idag. Finns det något jag verkligen ÄLSKAR så är det att gå i affärer som dessa som är fyllda med musik från golv till tak, gammalt som nytt. Jag fingrade extra mycket på Mötley Crüe's skivor och livevidoes. Finns det något bättre än att bläddra igenom skiva efter skiva? Men i alla fall, min nästa köp måste bli några skivor och livevidoes med Mötley Crüe, men andra band som ACDC, KISS, Gotthard och annat örongodis skulle inte heller sitta fel.



Dry and dusty

2009-12-22 @ 23:35:25 Category: Everyday life Comments: 1
Dagen i all ära har spenderats med min bästa vän. Vi hade julklappsbyte och jag fick en ack så snygg jacka med nitar som jag tidigare utan hennes vetenskap spanat på, jag fick även ett nagelset så jag kan förlänga mina korta jäklar, jag blev så glad att jag höll på att börja tjura av någon anledning. Men hon är som sagt, min bästa vän.

Vi tog en tripp in till stan för att shoppa dom sista julklapparna, jag är äntligen klar och helvete vad underbart det känns. Nu är det ett år kvar tills jag behöver känna denna julklappsångest igen, nästan värt att firas, fram med skumpa och raketer. När vi var klara kom Robin och hämtade mig. Blev väl inte världens roligaste kväll då han är trött som en jag vet inte vad, så nu ligger han och sover som en stock. Inte ens mina värsta knep skulle fungera och dom är fan briljanta.

Know that i must pass this test so just pull the trigger

2009-12-22 @ 02:45:45 Category: Everyday life Comments: 2
Julavslutningen i fredags var riktigt lyxig med grymt god mat, men helvete vad jag skrattade till den underbara showen våra lärare visade upp för hela John Bauergymnasiet. När det var slut tog jag tåget till Eskilstuna och träffade Linus. Våran kväll bestod av chips och två grymma skräckfilmer. Den ena var Saw VI som verkligen var hur bra som helst, precis som alla andra, men den här var något extra. Den andra filmen hette Orphan som helt klart var en utav dom bästa filmerna jag sett.

På lördagen åkte jag till Robin och jag fick en strikt order om att jag var tvungen att köpa med mig snus, stackaren var bakfull. Det blev i alla fall fest på kvällen, orkar inte berätta mer än så, jag blev kanonfull och hade riktigt kul - som alltid. Söndagen blev en fetmatsdag, lagom behövligt då huvudvärken var långt ifrån vacker.

Från i fredags. I stället för klänning som alla andra körde jag på skinnbyxor, ett helt vanligt linne, smycken och converse.


What do i have to say

2009-12-18 @ 09:22:25 Category: Everyday life Comments: 0
Julavslutning idag. Jag har precis gjort mig i ordning i lugn och ro och jag känner mig till och med sådär extra snygg. Eller så har jag försovit mig, kastat mig in i duschen, tuperat ihop mitt ruffs till en så kallad frisyr och kletat på sminket. Hade jag haft tur vore jag klar där, men nej. Kläder? Medans alla andra kommer klä på sig sina nya julklänningar med högklackade skor till, drar jag på mig mina skinnbyxor, ett enfärgat linne och ett par converse till det. Klart! Men jag måste säga det, att jag är nöjd, även om jag stressat mig svettig. Jag är till och med på ett grymt humör, helvete vilken bra dag det här kommer bli.

Nu måste jag slänga mig på cykeln för att trampa iväg genom snön, det tar ju sin lilla tid. Hoppas fan det blir god mat, för jag är vrålhungrig.

Open your eyes

2009-12-17 @ 18:14:46 Category: Everyday life Comments: 3
Man kan lugnt säga att den här så kallade skoldagen inte var speciellt värd. Jag började 13:00 och slutade ungefär 13:45 och under den tiden bjöds det på pepparkakor och julmust. Tog mig i alla fall en sväng på stan med Zara och köpte julklapp till mamma. Nu har jag bara sju kvar om jag inte glömt någon, he-he. Vilket jävla skit, önskar att jag slapp.

Nu sitter jag i soffan och tittar på ett program vars namn jag inte vet och inte tänker tänker ta reda på heller. Jag vill att Paradise Hotel ska börja, det är trots allt parcermoni idag. Grymt jobbigt att jag är helt fast i programmet, men vad gör man?

There is no sacrifice, no victory

2009-12-16 @ 22:29:54 Category: Rock n roll Comments: 2

För en minut sen slängde jag på luren efter att ha pratat med Robin en stund, nu försöker jag ta mig igenom ett flertal nya album jag ännu inte lyckats lyssna på. Helt otroligt vad mycket bra musik det har gjorts nu i 2009, listan är obeskrivligt lång. Hoppas 2010 blir lika bra, om inte ännu bättre.

Min kväll har bestått av plugg och Paradise Hotel. Jag är jävligt stolt ska ni veta, för så här mycket plugg som jag har plöjt mig igenom idag har jag fan inte gjort under hela gymnasietiden. En fet applåd till mig!

Matchbook Romance - Monsters


The truth of a liar

2009-12-16 @ 15:19:49 Category: Rock n roll Comments: 0

Har nyss skrivit klart en uppgift som handlade om ett moraliskt dilemma, det tog fan lång tid så nu förtjänar jag en stunds vila med bra musik som idag är August Burns Red's senaste album. Jag har kämpat hela dagen med att få tag i en praktikplats och som förväntat har det gått åt helvete. Men jag sjunger ändå, jag är van med att det inte går som jag vill.

Nu fattas bara mat i magen och en storstädning av mitt rum. Helvete vad otaggad jag är.


Let's get rocked

2009-12-15 @ 20:16:24 Category: Everyday life Comments: 1
Mitt nya favoritarmband, precis i min stil and i love it!


I'm lost in a daydream

2009-12-15 @ 08:58:16 Category: Everyday life Comments: 1

Man vaknar upp i en normal sinnesro, kliver upp ur sängen och är samtidigt pigg, drar sakta upp rullgardinen och tänder den fula och röda stjärnlyktan min mamma hängt upp i ren hämnd. Jag tittar ut genom fönstret och jag ser bara vitt. Jag försökte att gnugga mig i ögonen i hopp om att det skulle försvinna, men nej, snön är här och jag går samtidigt in i en mindre depression.  

Det tog mig nästan en halvtimme att komma ner till tågstation, det var allmänt besvärligt och jag höll på att ramla i halkan flera gånger. Det är bara en tidsfråga innan jag ligger på backen med cykeln över mig, för att sedan resa mig snabbt och snabbt titta efter om någon såg, vilket känns som en omöjlighet att undvika då det alltid är rusningstrafik i hela Sala vid den tidpunkten på morgonen.

Nu sitter jag i alla fall i skolan och gömmer mig under min stora mössa och en varm halsduk. Om en kvart börjar våran lektion och jag är inte särskilt taggad. Vi har samhällskunskap och ska skriva en artikel om Mitt Land. Wish me good luck fellows.


Wish full of dreams

Jag känner mig äntligen någolunda som en människa igen efter några timmar med sömn, men det är fan helt sjukt vad trött jag fortfarande är. Men det är förmodligen inte särskilt konstigt då vi hade klassfest hemma hos Christian i natt, en söndag, helt utan sömn då vi åkte direkt till skolan med andedräkter som stinker alkohol och med kladdigt smink. Impulsgrejer är aldrig fel, men just den här sorten tror jag att jag skippar att göra om för fy helvete vad sömnig jag var i skolan. Det gjorde ont i varenda kroppsdel och det var nästan en omöjlighet att hålla ögonen öppna. Men kul hade vi, det var en riktigt trevlig kväll.

Annars så har helgen varit lugn, kors i taket. I fredags lagade jag och Michaela, kalla oss mästerkockarna, en otrolig måltid till våra pojkvänner, applåder tack! Skulle jag varit dom, skulle jag varit jävligt orolig om man gick efter hur vi skrek och skrattade. Till maten blev det Idol och One Tree Hill! På lördagen åkte vi hem till mig där familjen bjöd på mat. Men det bästa var förmodligen när Robin köpte PS3 och till det spelet BUZZ!, grymt roligt!

Your tears, my smile

2009-12-11 @ 11:21:33 Category: Everyday life Comments: 2
Kan inte säga att det här är världens bästa morgon då jag nyss vaknade upp med huvudvärk. Det blir genast värre när jag inser att familjen Nyzell inte har alvedon hemma, utan enbart treo, fyfan vad jag hatar treo, det är så jävla äckligt att jag pinar i mig skiten samtidigt som jag håller för näsan.

Jag ska strax dra mig till köket och äta frukost i min ensamhet, Linda slutar vid ett och då ska vi ses. Så innan dess måste jag förmodligen duscha, mitt hår står åt alla håll. Lika bra att sätta igång nu, annars blir det som vanligt då man stressar och gör allt i sista sekund.

Och Michaela, vi måste komma på vad vi ska laga för käk ikväll!

I'm closer to the edge

2009-12-10 @ 20:31:34 Category: Everyday life Comments: 2
Jag sitter hemma hos Robin (som är på träning) insvept i ett stort duntäcke och väntar med spänning på dagens avsnitt av Paradise Hotel, jag känner på mig hur sjukt spännande det kommer vara, till och med ett utav dom bästa? Tills det börjar ska jag spendera dessa 30 minuter med att lyssna igenom några nyfunna låtar och läsa alla mina favoritbloggar.

Redan vid klockan ett i morgon ska jag träffa Linda, som är en efterlängtad jävel. På kvällen ska jag och Robin hem till Micke och Michaela, vi tjejer ska laga mat åt grabbarna och hur nu vi ska lyckas med det återstår att se. Kvällens underhållning kommer bestå av Idolfinalen, äntligen dags.

Jag måste verkligen klippa mig snart och i samma veva funderar jag på att färga håret till svart igen, som jag nu så länge längtat efter men inte tagit tag i. Är rädd för att jag ska tappa håret eller något, vilket inte känns särskilt troligt.

Fuck yeah

2009-12-10 @ 13:26:19 Category: Everyday life Comments: 1
JAG VILL GÅ, JAG VILL GÅ, JAG VILL GÅ! Ser ni vilka jävla band som kommer lördagen den 7:e augusti till Stockholm! Och biljetten kostar bara 880 kronor, jag måste ha en. Julklappstips!

I wanna be somebody

2009-12-10 @ 11:53:02 Category: Everyday life Comments: 0
Happy moment, Kent kommer till Peace and Love. Senast jag såg dom var på Storsjöyran 2008 och då var jag kanonfull och minns väl inte allt, om vi säger så. Så nu ska jag förhoppningsvis se dom igen och vara om möjligt ännu fullare. Nej, men att kent kommer är fan riktigt grymt!

Jag är vaken nu i alla fall, fan vad skönt det var att sova ut. Jag lyssnar på W.A.S.P och målar mina naglar. Jag håller på och målad fransk manikyr, fast med svart i stället för med vitt. Great! Vänsterhanden är klar och nu återstår det svåraste, högerhanden.

Bullet for my valentine, can't wait

2009-12-10 @ 00:22:20 Category: Rock n roll Comments: 0
Ett urklipp från en härlig uppdate från Bullet for my valentine, ett nytt album är på gång och jag är överlycklig. När dom säger att det nya albumet kommer vara mer rock än metal blir jag otroligt förväntansfull. Kom igen nu!

"We are almost in the final stages of recording the third Bullet for my valentine album. It has been another long road but it's been this long for a reason! There have been many obstacles along the way, lots of hard work and long hours in the studio. However, we think that we will produce Bullet for my valentine's finest album to date!!!

"We have written lots of material and we have narrowed down these songs to what we think are the best of the bunch! There are eight tracks recorded and finished so far, from some of the best stuff we've ever written. They have all the qualities that you would expect from bullet but with 'something' else. A twist! We are all blown away so far with how everything is going. Don Gilmore is an incredible producer and has really helped us develop our sound. We will get the album out as soon as possible. We will hit the road as soon as possible, and we will see all you crazy fuckers as soon as possible!"

"It's kind of more classic, if you ask me. It's not speedy, it's not thrashy or really intense metal or anything. It's just like a mid-tempo kind of really nice, hard rock song. I don't even class it as metal, really. It's got metal influences and a really cool metal riff, but the song, as a vibe, is more hard rock."

Don’t you know it’s true that i’d do it all to prove my love for you

2009-12-09 @ 23:07:28 Category: Rock n roll Comments: 1
Jag tyckte jag förtjänade en sovmorgoni morse och så fick det bli, en liten en. Men när jag väl var i skolan satt jag ner vid datorn i sammanlagt 30 minuter. resterande tid spenderades på stan med Zara för att leta grejer till vårat arbete. När Linn slutade plockade vi upp henne med Zaras nya bil och tog oskulden på DT:n på donken, fina grejer det där. Vi har skrattat oss trötta och drygat runt mest hela dagen. En kanondag helt enkelt, en onsdag kan nog inte bli mycket bättre än så här.

Nu ligger jag i min säng och har nyss tittat på Paradise Hotel som var sjukt bra idag. Håll med! För övrigt har jag stora svårigheter med att skriva detta inlägg på grund av dessa långa naglar Zara gjorde på mig idag. Jag vill också kunna förlänga naglar, det får bli ett litet projekt någon gång i framtiden.

Ur mina högtalare spelas lugn musik som Black Stone Cherry – You som jag blev förälskad i första gången jag hörde den, som var för femton minuter sedan. Ni måste lyssna. Ett annat tips på en låt är HIM – Heartkiller som är riktigt bra. Jag som hade totaltröttnat på HIM fick en ny kärlek, tänk vad ny musik kan göra.



All she really wanted was a little rock n' roll that night

2009-12-08 @ 22:43:07 Category: Everyday life Comments: 1
Jag har precis kommit hem igen efter en snabbvisit på tågstation för att plocka upp min cykel som tillsammans stod med 100 andra övergivna stackare. Innan det tittade jag med ögon lika stora som globen på Desperate Housewives, helvete vad spännande det var, och det var säsongsavslutning också, typiskt. Nu måste jag säkert vänta i en plågsam evighet på att få veta vilka stackare som dog, om nu det blev något dödsoffer? Det tror jag!

Förutom det sitter jag och längtar efter sommaren och alla festligheter årstiden för med sig. Jag tippar på att den här sommaren 2010 kommer bli den bästa någonsin, jag har det på känn. Jag menar, redan i april drar vi på studentkryssning för att förbereda oss inför studenten som är den 11:e juni. Men det slutar inte där, för den 12:e juni drar jag på KISS-konsert och inte många dagar senare bär det av mot Peace & Love. Och det här är bara några inplanerade grejer hittills, förstår ni då hur grymt det kommer bli.

Jag har redan börjat planera olika outfits jag kan ha på mig på P&L, rätt sjukt! Dom här sköningarna skulle jag inte tacka nej till att ha på mina fötter tillsammans med ett par slitna jeansshorts, en snygg pösig tröja, överdrivet med smycken och otvättat hår.


I fucking hate my life

2009-12-08 @ 09:01:24 Category: Everyday life Comments: 0

Helvets jävla kuk-dag. I morse slet jag mig själv upp från sängen för jag tänkte, den här veckan ska jag fan vara duktig och komma i tid, jag ska även slita hårt, gå på alla lektioner och vad får jag för det? Jo, när jag nyss klev in genom klassrummet säger en klasskamrat "du vet om att vi har sovmorgon va?". NEJ! DET VISSTE JAG INTE! Tydligen börjar vi 10:40, och här sitter jag redan, klockan nio och jag som tog bussen klockan åtta. Fyfan vilket jävla piss, nu är jag förbannad.


Stranger in a strange land

2009-12-07 @ 19:49:23 Category: Rock n roll Comments: 0
Dom stunder som upplevs precis i stunden när en ny platta har släppts och man är så äckligt förväntansfull, är dom bästa stunderna i mitt liv.

Night of the hunter

I fredags var släkten hemma hos mormor och hälsade på, åt god mat och hade riktigt trevligt. En lugn kväll som inte blev mer än så, senare åkte jag hem till pappa och tittade på reprisen av Idol. Det kommer bli en grym final, Erik och Calle! På lördagen åkte jag hem till Robin där det klockan fyra dukades upp för middag med Robins syster och pojkvän som var på besök från Göteborg. Vi hade mini-julafton och vi fick jättesnygga bestick och tallrikar. Vi provade även olika sorters Champagne inför deras bröllop som bär av i mars, jag längtar ihjäl mig, jag älskar bröllop! Vid tio drog vi vidare på glöggfest som var jävligt kul.

Men det bästa var förmodligen när jag och Michaela sprang runt som Hjalle och Heavy och gömde oss på stan medans resten av vårat sällskap åkte runt i en bil för att leta reda på oss. Helvetes jävlar vad vi skrattade, det bästa som finns är att vara barnslig.


New York, New York

2009-12-07 @ 14:23:06 Category: Everyday life Comments: 0
Jag fryser som en jävla idiot och hur mycket jag än drar på värmen, hur mycket jag än klär på mig och hur mycket jag än hoppar runt som en galning i soffan så blir jag då fan inte varmare. Jag fryser fortfarande från promenaden jag långsamt tog hem i från tågstationen, med ett stop på JYSK för att värma tassarna. Blev en tidig morgon idag, klockan stod på 06:00 när alarmet ringde och mot all förvåning steg jag upp redan efter första snozningen.

Nu väntar jag på att ugnen ska bli lagom varm så att jag kan slänga in några baguetter, till det ska jag dricka minst två glas oboy, berättar mer om helgen när jag är mätt!

The price of love

2009-12-04 @ 00:16:00 Category: Rock n roll Comments: 0
Klockan slog i denna stund 00:00 och jag kan inte låta bli att beklaga mig över hur jävla ont jag har i min arm efter nöffsprutan jag tog tidigare idag. Från att jag kom hem med bussen har jag varit otroligt trött och utmattad tillsammans med en kraftig huvudvärk. Alvedon och sömn, inget verkar hjälpa så bra som jag skulle vilja. Men jag har inget val mer än att stå ut, men jag kan nog fan sätta en tia på att jag kommer ha stora sömnproblem i natt.

Jag har nyligen tröstat mig själv med en kopp varm choklad samt en knäckemacka med skivad falukorv på, det kallar jag ett riktigt kvällsmål. I högtalarna spelas låtar med Cavo, men jag varvar även med en favoritlåt med Gotthard vid namn Lift U Up, nu snackar vi om riktigt jävla gung.


She bites her lip and tips her bottle

2009-12-03 @ 21:51:49 Category: Rock n roll Comments: 0
All Time Low - Toxic Valentine

Do it for your self

2009-12-03 @ 11:32:28 Category: Everyday life Comments: 0
Nu har det gått lite mer än en timme sen jag tog svinsprutan, jag var äckligt nervös och trodde jag skulle dö. Men det gick bra, så fort jag kom in i rummet bad jag klart och tydligt om att jag INTE ville se sprutan under några omständigheter, på grund av den fegis jag är när det kommer till sprutor. Tack och lov gjorde själva sticket inte ont alls, det kändes men någon större smärta kan jag inte säga att det var. Några minuter senare började min arm domna bort och stickas ordentligt, precis som om man hade sovit med armen ovanför huvudet. Det gör fortfarande skitont och jag är öm som satan, dock har ingen feber eller huvudvärk kommit, fan, jag som ville ha en orsak till att åka hem.

Hoppas bara på att det inte blir värre än så här, jag har ingen tid med att bli sjuk i helgen.

I love you

2009-12-02 @ 22:54:54 Category: Everyday life Comments: 1


Walking in memphis

2009-12-02 @ 19:46:00 Category: Rock n roll Comments: 2
Ligger i tv-soffan och skattar mig lycklig över att jag precis tryckt i mig ett paket med nudlar, det är så jävla gott! Jag är proppmätt och jag mår illa, men det var det värt. Ur högtalarna spelas Idol skivan som finns på Spotify och just nu varvar jag mellan Calle Kristiansson - Walking In Memphis, Erik Grönwall - 18 And Life och Niklas Hocker - Black Hole Sun. Idol 2009 har utklassat alla andra tidigare säsonger, antagligen för att rocken tar över. Jag säger bara det, det är rock n' roll som gäller.


Hollywood whore, past out on the floor

2009-12-02 @ 09:00:54 Category: Everyday life Comments: 1
Eftersom min buss anländer cirka en halvtimme innan min första lektion börjar, så sitter jag just nu ensam i mitt klassrum och dunkar some good music i mina hörlurar. Hoppas det kommer någon snart, för det här är fan inte roligt. Sen som grädde på moset är Zara sjuk idag och eftersom vi jobbar med vårat projektarbete på den här lektionen, kommer det bli rätt svårt nu när jag är ensam, finns inte så mycket jag kan göra.

När mitt mobilalarm ringde i morse blev jag snarare förvirrad än väckt, faktiskt. Igår kväll bytte jag väcksignal från Shinedown - Second Chance till Papa Roach - March Out Of The Darkness, vilket jag helt hade glömt bort klockan 07:00. Min enda tanke i huvudet just då var "Men svara i telefonen någon jävla gång och sluta väck mig" En stund senare insåg jag just vad som hade hänt, det var dags att gå upp.


Work for it, fight for it, die for it

2009-12-01 @ 23:39:14 Category: Everyday life Comments: 1
Ett sista inlägg nu innan jag slänger igen locket på bärbara datorn för att få några timmars sömn. Jag är stolt över att jag lyckades ta tag i lite plugg idag. Tror morsan blev rätt förvånad, det är inte ofta jag pluggar hemma, kan nästan säga aldrig. Hon och Björn fick med mig ner till bowlinghallen för att kasta några klot, gick naturligvis käpprätt åt helvete.

Jag känner att jag är i en dålig period just nu, det går inte alls som jag vill och jag känner mig utmattad konstant. Samtidigt är jag nervös inför torsdagen då jag ska ta svinsprutan. Jag är sjukligt rädd för sprutor och klarar knappt av att ta ett stickprov i fingret utan att känna mig yrslig och att vara nära på att svimma. Att jag sen klarar av att se när folk blir halshuggna och torterade med alla möjliga sorters verktyg på film, är en helt annan femma. För när det väl kommer till verkligheten, ballar jag ur totalt. Hoppas jag överlever.

Ta mig till Las Vegas i stället, jag skulle leva livet och må så jävla bra!

Buy this black dress for me and i give you a kiss

2009-12-01 @ 19:30:03 Category: Everyday life Comments: 2

Take it out on me

2009-12-01 @ 18:50:13 Category: Rock n roll Comments: 0
I natt fick jag inte mer än två timmars sömn. Helvete vad frustrerande det är att inte kunna somna, att ligga där helt ensam i sängen och vrida och vända på sig utan något resultat. Plötsligt ska det värsta stället som lilltån börja klia något så fruktansvärt eller så får man en onödig rethosta som gör att man behöver gå ner och dricka vatten. Vad allt vore enklare om man hade sällskap varje natt - av sin pojkvän, som naturligtvis bor mer än en timme härifrån, det är fan inte smärtfritt.

Jag har precis skrivit klart en två sidor lång uppsats om Frankenstein på gammeldags engelska, det tog sin tid och jag är långt i från nöjd, men nu orkar jag inte mer. Kanske skulle jag ta tag i något av dom andra 100 uppgifterna jag har rester i, jag älskar skolan. Tack och lov finns serien Vänner, den förgyller min tisdagskväll i bakgrunden samtidigt som jag tragglar mig igenom alla skoluppgifter.

Motörhead - Ace Of Spades

This is what i want to wear on my fingers

2009-12-01 @ 00:04:27 Category: Everyday life Comments: 0