I wanna play a game

2008-11-30 @ 15:07:48 Category: Everyday life Comments: 1
Igår kväll kom min sötis hem till mig, jag talar om Lisa. Med sig hade hon en Ica kasse med gottigheter. Usch, vad fet man kommer bli denna vinter. Om jag bara kunde låta bli att vara sjuk så kunde man ju få röra på sig, men nej skulle inte tro det. Förkylning efter förkylning, härliga vintertid. I alla fall, känner att jag kom av ämnet jag pratade om från början. Jag och Lisa pratade ihjäl oss som vanligt, att vi aldrig får slut på saker att tjattra om är sjukt, babbelmajor. Några timmar senare påbörjade vi vår fortsättning på saw - maratonet vi aldrig avslutade för någon helg sen, då vi bara såg dom två första. Vi tittade i alla fall på trean och fyran, besatta som vi är. Helt sjukt, alla filmerna är så jävla bra. Dom har en röd tråd från ettan till femman, och det är helt fantastiskt häftigt hur dom har lyckats komma på dessa idéer. Beröm till James Wan som har regisserat filmerna! Jag tror klockan närmade sig två när vi bestämde oss för att sova, och efter vi pratat en bra stund så somnade båda två och vaknade inte förens runt elva i morse. Vi åt upp restrerande godis och spelade Super Mario som fanns på nintendo wii.
 
Nu sitter jag ensam hemma och surar, efter en rundtur i huset har jag hittat massor med julgrejer. Vad försöker min käre mor och Björn göra? Pryda lägenheten med julsaker? Nej, det här funkar inte. Jag måste sätta stopp, någonstans går gränsen. Mamma tvingade mig att sätta upp en julstjärna i mitt fönster, jag hade inget val. Antingen en adventljusstake, eller en stjärna. Så hellre en stjärna, men nu när dom inte är hemma funderar jag på att ta bort den och sätta upp den någonstans där den hör hemma. Hämnden är ljuv! Försöker dom ta in en gran här senare i december så ligger dom illa till. Då flyr jag, till någonstans där inte julen är tillåten.

Hmh?

En adventsljusstake, för småbarn?


Detta gör mig rädd?


Det typiska julklappssnöret...


If i could run the clocks, i would

2008-11-29 @ 15:01:49 Category: Everyday life Comments: 1

I morse vaknade jag upp med Robin vid min sida, men han åkte hem rätt tidigt för han hade klipptid. Jag däremot somnade om med huvudvärk och magont. Jag låg som en död sill i min säng, tills jag slutligen kände doften av nybakat. Så jag studsade upp ur sängen och tittade med hundögon på min mamma som stod i köket och bakade lussebullar och annat gott, smaka bör man annars dör man! Lussebullsdeg äger, det är så jävla gott! Nu har jag ont i magen, efter allt jag mumsat i mig denna lördagsmorgon. Men vad gör man inte, klart man ställer upp för laget.

Ikväll blir det myskväll med mitt hjärta, det ser jag fram emot. Ska försöka hålla mig nykter till nyår, skulle faktiskt vara skönt. Fast i för sig tänker jag supa mig redlöst full och somna i en skrubb på julafton. Låter bra! Det är för tusan bara 40 dagar kvar till min 18-års dag. Det är helt sjukt vad jag längtar! Älskar att fylla år tidigt, tack mamma.

Idag när Björn kom hem så ropade han på mamma som stod i köket, från hallen där han stod. Så gick hon dit, och gissa om hon blev överaskad. Där stod han med grymt fina rosor i sin hand, och ett kort där det stod "jag älskar dig" på. Som den känsliga personen hon är så började hon gråta, men... det gjorde jag med! Så mesig man kan vara! Men gud så söta dom är tillsammans. Har aldrig sett några så kära vuxna människor. Man blir verkligen glad av att se dom.

På tal om annat, Hårdrock i mitt hjärta!


Dirty talking, call it phonography

2008-11-28 @ 12:29:37 Category: Everyday life Comments: 2
Även om jag var helt utvilad, kom jag verkligen inte upp ur sängen av någon konstig anledning. Visst är det skönt att ligga och dra sig en stund längre när man är halvtrött, men nu var jag ändå rätt pigg och jag är inte den som gillar att ligga rastlös i en säng. Klockan passerar strax halv ett och jag åt nyss frukost i min säng tillsammans med min favoritbok. Ni vet nog vilken jag pratar om, the dirt så klart. Min frukost bestod av fil med müsli som innehåller hasselnötter, russin, aprikoser och kokos. Gott!

Mina drömmar har varit rätt sjuka inatt, på senaste tiden drömmar jag bara dåliga saker. Inatt handlade det om blod, om ni har sett filmerna Hostel så vet ni vad jag pratar om. Jag vaknade upp helt panikslagen, vilket är rätt självklart om man drömmer att man blir jagad av en man med en borrmaskin i handen. Usch, ge mig söta drömmar om kärlek i stället. Nej, nu ska jag springa iväg och slänga mig framför tvn en stund, är man sjuk måste man trots allt vila upp sig.

Puss!





Didn't know it was over til you told me that you just can't forget me

2008-11-27 @ 19:53:35 Category: Everyday life Comments: 0

Jag orkar inte, jag har haft huvudvärk hela dagen. Även fast jag tagit flera alvedon sen i morse så vägrar den släppa. Det känns som någon sitter och bankar med en stor hammare mot mitt bakhuvud. Ni kanske tycker att det är dumt utav mig att sitta vid datorn då, men det spelar faktiskt ingen roll för det gör lika ont ändå. Tro mig, jag har provat. Min förkylning blir bara värre och värre, jag blir galen! Jävla virus, som aldrig vill försvinna! Jag är obotlig, vafan. Sitter och lyssnar på musik som vanligt, kan inte få nog. Dricker vatten, glas efter glas. Min törst tycks aldrig bli släckt, drygt.

Det var riktigt skönt att pyssla om mig själv idag, är len som en babystjärt nu och mitt hår har för en gångs skull inga tovor. Känner mig som en såndär reklamnisse som vänder sig mot kameran med håret kastandes över sina axlar och säger; because you're worth it! Ja man kan ju alltid drömma.


Jag hatar snor

It burns, it rips, it hurts, spit me out i'm glad i don't belong

2008-11-27 @ 12:35:53 Category: Everyday life Comments: 6
Godmorgon, herregud vad det är härligt att vara ledig eller vad säger ni? Dock finns det ju sanna glädjedödare, strax före sju i morse ringde min telefon och Linus som var på väg till jobbet ringde och väckte mig. Men jag somnade om gott efter det, så det gjorde inte så mycket. Men min underbara whiskeyröst är som vackrast när jag blir väckt tidigt på morgonen, så den fick han ta del av. Vaknade upp runt halv elva, med huvudet fullt utav snor. Huvudvärk, seg i kroppen, feber och förkylning. Jävla vinter! Steg i alla fall upp och stekte ägg till min frukost, mums. Knäckebröd med stegt ägg och kaviar, smaskens! Satte på  en film, 40 year old virgin, undra hur många gånger jag har sett den egentligen? Men den är ju för rolig!

Jag har bestämt mig för att ta ett bad strax, och vad passar inte bättre då än ett bad med doftljus, bubbelskum och en bra bok? Samt en peeling av hela kroppen och en hårmask. Tänkte även fräscha upp mina naglar som jag knappt har, dom ser ju för hemska ut. Jag behöver även plocka mina ögonbryn, smärta. Ja, nu vet ni i alla fall vad jag kommer göra den närmsta timmen.

Puss!

Två bilder från helgen



I have fought a measureless battle

2008-11-26 @ 13:29:30 Category: Everyday life Comments: 0
Okej, en snabb blogg nu innan jag måste sätta igång och jobba igen. Vi har resursdagar som ni kanske har läst om i någon av mina tidigare bloggar, och håller på med årets julkalenderr. Ni anar inte hur mycket jobb det här är, och hur mycket vi får stressa! Framför allt, det är så jävla svårt. Det är inte roligt någonstans just nu, men jag antar att det kommer bli kul att se slutresultatet när allt är färdigt. I morgon och på fredag är jag ledig, snacka om skönt. Sova länge, äta en ordentlig frukost och njuta av ledigheten. Låter det inte alldeles underbart? Långhelg till max! Plus, att vi är lediga på tidag! Så är det när man går på JB, grymt!

Igår när jag kom hem från skolan var huvudvärken inte vacker. Men jag åkte i alla fall hem till Lina med mina migräntabletter i kroppen. Hon packade ner alla sina grejer i stora kartonger, sötnosen flyttar i helgen. Jag är riktigt avundsjuk, kommer våldgästa hennes place var och varannan dag. Vi tittade även på ett avsnitt av Lipstick jungle, och även One tree hill. Sen kom Mattias och hämta mig och jag åt ugnspannkaka.

I eftermiddag ska jag leka med mina vänner Alice och Lisa, oboy!

P.S min skroller på min datamus har gått sönder, r.i.p

Puss!
  Jag kan aldrig få nog av bilder från turkiet
(jag och min pojkvän)

This is your lifesaver

2008-11-25 @ 14:34:22 Category: Everyday life Comments: 1
Jag har huvudvärk, kan ni förstå. Det är alltid bra och börja dagens första inlägg med ett klagomål, men jag vet att ni gillar det. Sitter i skolan på fotografisk bild, vi jobbar med julkalendern vilket suger. Vi var precis och frågade en lärare som ska vara med i den om vi kunde ta några kort på han, men han var helt jävla omöjlig att diskutera med. Zara och jag stod där och jag tror det koka ur bådas öron. Helt körd! Nej, hur jävla svårt är det att ställa upp. Nu vill jag bara att dom här sista två timmarna tills min buss går, flyger iväg fort så jag får komma hem och ta en powernap. Dessutom kommer dom nya avsnittet av One tree hill och Gossip girl ut idag, så ska ladda hem och se dom också. Får icke glömmas!

Gick på stan efter skolan igår, skulle försöka hitta ett par skor jag kunde sikta in mig på. Hittade jag några? Nej, naturligtvis inte. Så jag åkte hem sur och hungrig, men som tur var stod maten färdig på bordet när jag klev in genom dörren. Så efter att jag fått mat i magen gick jag och la mig i sängen för att titta på dokumentären om In Flames som gick på Svt för några dagar sedan, men eftersom jag missade det så tittade jag på internet i stället. Dom är bäst! Jag ska titta på dom nästa år också, så sant som det är sagt. Föresten:

Idag fyller annie 17 år, Grattis! 
Nu är det bara ett år kvar tills det smäller ordentligt sötnos!


I'm not afraid to bleed but i will do it for you

2008-11-24 @ 08:57:17 Category: Everyday life Comments: 2
Godmorgon! Vaknade till och med innan väckarklockan i morse, men endå var jag sjukligt trött. Kom knappt upp ur sängen, förens jag grabba tag i kragen och lyfte upp mig själv in till duschen. Där vaknade jag till liv, i alla fall lite. Jag fick stressfixa mig och allt blev fel. När jag är på väg ut genom lägenhetsporten och ut till cykeln, så ser jag hur vädret är. Blåst och snö, lika med storm! Helvete alltså, jag kom knappt fram på cykeln. Hjulen slirade runt i snön och jag höll på och ramla ett antal gånger. Jag hatar vintern, jag hade god lust att gå in igen och sova bort hela dagen. Men nej, jag var duktig och kämpade mig fram i ovädret. Var stolta!

När jag väl kommer till skolan får jag reda på att vi inte har någon lärare, skönt. Så nu kan vi jobba i godan ro med vårat projektarbete, och förbereda oss för redovisningen nästa vecka. Den här veckan kommer bli så grymt skön, vi har resursdagar onsdag till fredag (dagar då vi får arbeta igen det vi har kvar). Känns inte som att jag har särskilt mycket, vilket betyder att jag kommer kunna vara ledig någon utav dagarna. Puss på det och puss på er! 

Vid dessa deppiga vintertider gör jag inget annat än att sakna ihjäl mig efter sommaren.

Sommaren 08 med Zara, bästa någonsin

Storsjöyran


Turkiet


Salafestivalen


Göteborg


Å-festen


Mälarveckorna (innan)


Picknick


Powermeet (madde, du är grymt saknad)


Fest hos mig, wohoowoh


GE MIG SOMMAR 09!

Where the hell are you when i need you

2008-11-23 @ 14:32:13 Category: Everyday life Comments: 1
Helgen har varit riktigt bra faktiskt, och den började med fredagen. Eftr jag kommit hem från skolan och gråtit alldeles för mycket till Extreme Home Makover kom Micke och Jonna hit, vi åt tacos med familjen. Mätta och belåtna hämtade vi upp Lisa och åkte vidare till bowlinghallen. Gissa vem som vann? Jag! I alla fall första serien, för sen började Micke bli bra. Därefter åkte jag och Lisa hem till Zara, vi skulle ha Saw-maraton. Men, när vi skulle sätta på första filmen var vi tvungna att pausa för vi kunde inte sluta prata, så till slut kunde vi sätta oss till rätta och skrämmas av dom bästa filmerna som finns. Dock såg vi bara två, Lisa somnade och Zara orkade inte mer för hon var också riktigt trött. Så vi gick och la oss i stället.

På lördagsmorgonen åt vi frukost och spelade kort, sen kom adam och skjutsade hem oss. På kvällen fixade alla i ordning sig och åkte hem till Hanna där vi började förfesta. I tre bilar åkte vi sedan vidare till Västerås på lokalfest. Det var jättekul, men som många gånger förut så ska det sluta i kaos. Tre polisbilar och en igenstängd fest. Så i kylan fick vi stå och vänta på våran skjuts hem. Somnade till slut i soffan efter många om och men.

I morse när jag vaknade var jag helt död, trött och sliten. Men efter lite frukost så var jag levande igen.. Nu ligger jag oh tittar på vänner och ja, måste snart ta tag i mitt liv för jag och Zara ska plugga. Pluggsöndag, usch! Låter inge vidare kul, men det ska vara klart i morgon så vi har inget val. Måste hem till Hanna och hämta min väska sen också, påminnelse till mig själv.

Great day

2008-11-21 @ 13:26:16 Category: Everyday life Comments: 0

Inte nog med att alla internetsiter som aldrig funkar annars fungerar idag, så fick vi precis godis! Våran tillfälliga rektor kom in med ett megastort fat som var fullproppat med godis. Så då fick alla ta några stycken var och ja, här sitter jag med en zoo klubba i munnen. Mhmm, mumsigt!

Ibland är man bra lycklig över att man valde John Bauer alltså.


Tied together with a smile

2008-11-21 @ 09:10:24 Category: Everyday life Comments: 0

Gud vad lycklig jag är, både msn och bilddagboken fungerar idag. Matt har tydligen glömt att blocka det sen igår, det hurrar vi för! Så nu kommer fredagen kännas mycket kortare än vad den egenltigen är, herregud. Tror hela klassen är i extas. Men nu gäller det att vi är försiktiga, läraren för ej komma på oss. Nu har vi engelska, vi ska göra en talkshow. Det kan ju bli roligt, men just nu känns det bara jobbigt. Nej, det blir vad man gör det till! 

Igår åkte jag som sagt till Alice, det var riktigt mysigt. Vi kollade på massa bilder, pratade och lyssnade på musik. Det är så veckodagarna ska vara. Ikväll blir det bowling med Micke, Jonna och Lisa, förhoppningsvis. Beror ju på om det finns några banor lediga, kan ju vara fullt eftersom det är fredag. Men lisa och jag ska i alla fall ha saw-maraton oavsett. Med förhoppningsvis massor av gottigheter. Jag längtar redan! Men nu är det dags att börja jobba!

Svettiga tjejer i turkiet <3

I believed in you

2008-11-20 @ 16:22:56 Category: Everyday life Comments: 3

En skön soffa, ett vardagsrum fullt utav tända ljus, en varm kopp te, mysig musik i bakgrunden och en bärbar dator i mitt knä, som jag skulle kunna döda för att byta ut mot en bok. Men nej, i stället måste jag skriva ett hypotetiskt projekt om en hundmässa som ska vara klar tills i morgon. Det är inte roligt för fem öre, om jag ska vara ärlig tycker jag att uppgiften är korkad och onödig. Men är man tvungen så är man, helt enkelt.

Jag gillar inte kyla och mörker kombinerat med snö, det är så kusligt. Antar att mössan får åka på när jag ger mig ut i vinterkvällen. Nej, måste fortsätta skriva nu, för när jag är klar ska jag hem till Alice. Gissa om jag har saknat henne? Det är verkligen på tiden nu!

Vinterkram


You can't say no to this one thing!

2008-11-20 @ 08:47:07 Category: Everyday life Comments: 0
Jag hade nästan glömt bort att det var ett vitt täcke ute på marken när jag vaknade i morse, men dock blev jag påmind när jag sakta drog upp min rullgardin i fönstret. Jag vill inte ha snö, det är bara jobbigt. Särskilt att ta sig fram på morgonen, att cykla till bussen med gatan full utav hal snö gör mig arg!

Sitter just nu i skolan och väntar på att dagens enda lektion ska ta fart, antar att vi ska jobba med julkalendern. Jo, serni. Vi i klassen gör en julkalender för hela skolan, hur nu det ska gå.

Hörs senare

Poor thing, poor little thing

2008-11-19 @ 21:41:34 Category: Everyday life Comments: 2
Jag höll på att glömma, eller jag gjorde det till en början i alla fall, men jag har namnsdag idag! Pappa ringde och gratulerade mig på namnsdagen, jag förstod ingenting. Men så kom jag på det till slut, det är ju Elisabeth idag, mitt andranamn. Så grattis till mig själv, och er alla andra 500.000 tusen stycken som heter precis likadant. Mamma och Björn kom nyss insmygandes genom dörren med något bakom ryggen, självklart undrade jag vad det var. Till slut sa Björn att jag bara skulle få det bakom ryggen, om dom fick smaka från det undre lagret. Jag antar att ni kan gissa vad det var? Gott är det i alla fall.

Hade nästan glömt bort Sweeney Todd och hur grymt bra den filmen är! Håller på och laddar hem den åter igen samtidigt som jag lyssnar på låtar som är med i filmen, måste bara se den igen. En annan film jag vill se är Twilight, den verkar också bra! Film&musik älskare, här har ni mig.

Nej, om man skulle ta och titta på Desperate Housewives, har inte hunnit gjort det än. Men nej, jag vet inte. Jag har fasnat för Sweeney Todd låtarna, och kan inte sluta lyssna&titta från youtube. Den filmen har verkligen påverkat mig!

Godnatt

"Now we all deserve to die
Even you Mrs. Lovett...even I
Because the lives of the wicked should be made brief
For the rest of us death will be a relief
We all deserve to die
"


So deep that it didn't even bleed and catch me

2008-11-19 @ 10:39:31 Category: Everyday life Comments: 2

Duktigt Sandra, mycket duktigt. Jag skulle in och göra några småändringar på min blogg, men självklart är jag klantig och tar bort hela bloggdesignen. Hade lust att dunka huvudet i bordet ett antal gånger, men i stället snurrade jag ihop en liten blogg innan jag började med den nya uppgiften vi har fått i ergonomi. Kan ju säga det att den här uppgiften suger, jag förstår ingenting. Men det blir väl bra, vi har ända tills slutet av v.49 på oss att bli klara.

Igår när jag satte mig på bussen hem somnade jag så fort att jag knappt han sätta mig ner, det är så himla skönt. Man känner sig stressad hela dagen, ända tills man sätter sig på bussen. Då släpper allt och man försvinner in i en ljuvlig sömn. Därefter cyklade jag hem och slängde in mig maten mamma lagat. Det var isterband och stuvad potatis, och ni som säger att det är äckligt är konstiga, för det är hur gott som helst. Det innehåller fläskkött, korngryn och potatis, och inte några jävla grisfötter och fett. Jag hann knappt äta klart innan Lisa och Malin stövlade in genom dörren. Vi fastnade vid Guitar Hero och även vid bärbara datorn, där jag fixade så att Malin Siven också nu mera har en blogg. Lite senare satte vid oss ner vid köksbordet och spelade galenpanna, ett sjukt roligt spel! Man har som ett pannband runt huvudet, där två kort sitter, ett namn på en person och ett namn på en plats. Sen skulle man gissa sig fram genom bland annat ja och nej frågor. Själv råkade jag försäga mig två gånger om vad Malin hade för kort på sitt huvud, men som tur var hörde hon inte någon utav gångerna, men roligt blev det och både jag och Lisa brast ut i gapskratt.

När dom åkte hem rusade jag mot datorn och laddade hem dagens avsnitt av Gossip girl och One tree hill, men eftersom klockan redan var rätt mycket hann jag bara se det förstnämnda avsnittet. Och gud vad jag grina, jag satt och skrek och grät samtidigt, så sorgligt var avsnittet. 

Nej, nu får det vara nog! Puss på baken 


Kort från festen i fredags! Som vanligt lyckas jag och Zara aldrig få ett normalt kort på oss två tillsammans så det blir ett på en full Sandra och Ankan som gömmer sig!

What is the problem mister?

2008-11-18 @ 14:59:27 Category: Everyday life Comments: 1

Jag har verkligen inte haft tid att blogga, som jag skrev igår morse att jag skulle göra. Hade fullt upp på båda lektionerna igår, så jag hade planerat att göra det när jag kom hem. Men i stället åkte jag till Sten, somnade i soffan i tre timmar, åt mat och umgicks med Sten&Emil, spelade kort och hade allmänt trevligt. Vid åtta kom jag hem, då spelade jag, mamma och Björn ett frågespel som heter Trivial Pursuit, om jag minns rätt. Där efter var klockan 10 och det var snart läggdags.

Kan ju dra igenom helgen lite snabbt om ni nu är intresserade. I fredags förfestade jag och Zara hemma hos mig, innan Micke&Jonna skjutsade oss till Västerås till Mattias där festen var. Det var jättekul, även fast det inte var allt för mycket kul så var kvällen kanon. Slutade med att jag låg i min säng och försökte sova men att det inte gick på grund av att hela rummet snurrade. På lördagen tog jag det lugnt hela dagen, på kvällen mötte jag upp tjejerna vid Ica där vi köpte massa gottigottgott som chokladfondue! Vi satt och pratade i timmar, om allt. Det var himla mysigt. Mot natten spelade vi spel och runt klockan 4 somnade vi sött hemma hos Annie. På söndagen tog vi det lugnt tillsammans och när jag väl kom hem städade jag mitt rum. Sen umgicks jag med Malin, Lisa och Adam. Vi spelade guitar hero och spel.

Jaja, nej vad sjutton. Känner mig jättrestressad helt utan anledning. Idag ska jag umgås med Malin och Lisa, KUL!


I caught fire in your eyes

2008-11-17 @ 07:37:53 Category: Everyday life Comments: 0

Jag är riktigt avundsjuk på min älskade mamma som ligger och sover som en stock i sin säng, själv måste man gå upp och åka till något helt onödigt som skolan. Nej men faktiskt så ska det bli rätt kul, har ingen ångest den här veckan även fast det känns som vi har mer än vanligt att jobba med. Nästa vecka har vi resursdagar så då får man jobba igen.

Jag måste snart ge mitt hår lite volym, så har egentligen inte tid att skriva. Men om jag hinner kommer jag uppdatera när jag kommer till skolan så fort som möjligt på förmiddagslektionen, annars blir det senare helt enkelt. Helgen har varit riktigt lyckad, så det ska bli roligt att dela med mig av den. Hörs senare!


We're going to ibiza

2008-11-14 @ 21:11:03 Category: Everyday life Comments: 1
Hey people, eeewazzzup doc! Haha! Som ni kanske märker sitter Zara bredvid mig och uppmanar mig om vad jag ska skriva för kul. Vi sitter i alla fall hemma hos mig och förfestar litegrann sådär, om tjugo minuter drar vi till den riktiga festen i Västerås. Ölen smakar bra, vi är snygga och humöret är på topp. Kan fan inte bli bättre!

Naej, let's get out of here! Ha en bra kväll och sköt er nu. Smek

Are you ready?

2008-11-14 @ 07:40:23 Category: Everyday life Comments: 1

För nu är det fredag igen, tjoho. Ska snart börja röra mig mot hallen för att klä på mig ytterkläderna och cykla iväg till bussen. Idag är det ingen vanlig skoldag för oss som går fotografiskbild, nejdu. Vi tar bussen mot Stockholm och går på en stor fotomässa, ska bli riktigt kul! Inte ofta man säger så om något som hör till skolan. Men så är det.

Ikväll står det fest på listan med Zara, vilket jag också ser fram emot. Är redan taggad och kommer tagga hela dagen även fast jag sovit ungefär två timmar i natt. Jävla hals, och jävla jävla jävla hosta!

Måste fixa håret en sista sväng, sen åker jag! Puss


When you're on the edge and falling off it's all over for you

2008-11-13 @ 08:45:25 Category: Everyday life Comments: 1
Finns det någon roligare än Magnus Uggla? Nej, skulle inte tro det! Jag sitter i skolan och garvar ihjäl mig.

http://www.magnusuggla.nu/


If you were dead or still alive, i don't care

2008-11-12 @ 21:38:43 Category: Everyday life Comments: 0

Om ni fick några frågetecken från morgonens blogginlägg så kan jag berätta för er att jag skulle klippa mig, och nu har jag gjort det. Katastrof, som väntat. Mitt hår är ruskigt kort, men det behövde så pass slitet och fult som mitt hår var. Hoppas det växer snabbare än vinden, för så här vill jag inte gå runt. Jag ser ut som en knubbsäl i ansiktet, men man vänjer sig antar jag. Bild på frillan kommer någon gång framöver.

Efter jag klippt mig träffade jag på Lina och det slutade med att hon följde med mig hem. Vi låg i min säng och drygade sönder, skrattade så jag började gråta åt saker som inte ens var roliga.

Jag har nog sovit för mycket inatt, för jag är jättetrött. Kommer somna gott, nu ska jag gå och dricka vatten.


In a world where my emotions seem to rule my every move

2008-11-12 @ 11:22:13 Category: Everyday life Comments: 1
Godmorgon, idag är jag så där riktigt glad! Eftersom jag fortfarande har ont i halsen och är ordentligt förkyld var inte jag med på idrotten idag, i stället stannade jag hemma och tog en sovmorgonn tills nyss. Man ska egentligen göra en uppgift om man nu ska vara hemma, och det gjorde jag, fast igår. Så nu har jag sovit ut ordentligt, underbart. Jag tar i stället tolvbussen till Västerås och har en lektion innan jag slutar. I för sig är alla våra lektioner tre timmar så det känns som om vi har tre stycken i stället för en.

Gårdagen var en seg dag, jag var helt slut efter skolan. Så fort jag satte mig ner i bussen på väg hem somnade jag och vaknade lagom tills jag skulle gå av. Förstår inte hur man alltid kan vakna precis innan, varför vaknar man inte precis efter? Rätt läskigt. Samma sak om man åker bil och ska hem från någonstans, då vaknar man alltid när man är så nära sitt hus att man kan se det med blotta ögat. Alltid!

Jag är nervös för eftermiddagen, klockan halv fem rättare bestämt. Jag kommer komma hem gråtandes, typ.

Nej, nu ska jag sätta igång och göra mig klar. Hörs ikväll!


When i get home your so dead

2008-11-10 @ 14:32:54 Category: Everyday life Comments: 1
Sitter på svenska lektionen och har precis skrivit klart min avfärd som skulle vara mellan 500 - 600 ord. Jag hamnade på 571 så nu kan jag pusta ut. Det har tagit mig halva lektionen, så nu kan jag förhoppningsvis ta det lugnt resten av tiden som återstår. Känner att jag jobbat på rätt bra idag, dagen har inte alls varit lika jobbig som jag förväntade mig att den skulle vara. På projekt och företagande i morse så kom jag och Zara en bra bit på vägen med vårat arbete, kan nästan säga att vi snart är klara. Vi kommer göra era toa besök till rena rama nöjet! Dassboken, släng dig i väggen! Vi rusade därefter ut i regnet och ända bort till gränden och lunchade, vilket var lika mysigt som alltid.

Idag ska jag och Linneá träffas och ta en mysig fika, vi har verkligen mycket att prata om för det var evigheter sen vi träffades sist och riktigt pratade ut sådär som bara vi kan. Därefter måste jag antagligen ta mig hemåt, har endel plugg jag måste försöka att ta mig igenom. Tråkigt men sant, jag riskerar ett IG så måste nog ta tag i det där nu innan det är försent. Om jag vore smart så skulle jag kunna jobba lite med det jag har kvar nu, men tror mamma får hjälpa mig så det får helt enkelt vänta tills ikväll.

Jag är så jävla glad för jag behöver inte dig längre, i'm free.


When you finally trust me, finally belive in me, i will let you down

2008-11-09 @ 20:44:19 Category: Everyday life Comments: 4
Söndag igen, måndag i morgon. Jag får ta det med en nypa salt, det är trots allt snart lov igen. Dock den här gången jul lov, vilket inte känns allt för lockande. Ni som känner mig vet hur jag känner för julen, så jag antar att jag kommer få lida mig igenom dessa dagar. Som den tur jag har så är min mor förstående av sig, så förra året hade vi inte ens någon julgran eller onödigt fyla prydnadstomtar. Det är lycka mina vänner.

Min helg har varit riktigt mysig och det började med fredagen. Vi tjejer hade en återföreningskväll, eftersom vi inte umgåtts på riktigt länge. Så det kändes grymt skönt, att ha fått det gjort. Vi beställde hem en familjepizza och pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord, mest minnen. Mot natten cyklade jag hem i spöregn och kyla, somnade gott. Dock fick jag ett nattsamtal som varade till runt sju på morgonen, men därefter somnade jag vidare igen.

På lördagen tog jag det lugn mest hela dagen, tittade på några fimer och umgicks med familjen och min älskade dator. På kvällen tog jag och Lisa bussen in till Västerås för att gå på bio, Saw 5! Snacka om att jag är besatt i dessa filmer, dom är ju bara för bra! Filmen var faktiskt över mina förväntningar, grymt! Vi har bestämt att vi ska ha Saw-maraton en kväll, se alla fem filmer efter varandra. Hallå, jag längtar redan.

Idag har jag också tagit det lugnt. Efter Emils handbollsmatch åkte vi till Ica och köpte lite smått och gott till Sten eftersom det är farsdag. Han bjöd på mat, så efter det blev det fika och jag fastnade med The Sims vid datorn. Nu är det kväll, och jag ska snart se sanningens ögonblick som börjar om en kvart.

You're so crazy, but they're all going to choke me

2008-11-06 @ 22:07:47 Category: Everyday life Comments: 3
Idag har det varit en sån där drygt jobbig dag, som man bara kan ha när man har matteprov dagen efter och inte fattar mer än en tre åring som påstår att 1 + 1 är 5. Slutade dock tidigt, tog bussen hem och cyklade därefter hem till Sten. Jag stekte pannkakor, extra tjocka! När jag väl var mätt och belåten kom ångesten fram och tvingade mig att plocka fram alla papper och block som behövdes för en heldag med matteplugg. Men efter fem minuter insåg jag att det inte skulle kunna gå på egen hand, så jag väntade tills Sten kom hem och han försökte hjälpa mig så gott han kunde. Men som ni vet är jag ett hjälplöst fall, jag kommer vara stekt i morgon på provet.

Inte nog det så har jag haft världens hicka, minst 10 gånger bara i eftermiddag. När jag väl skulle ta mig hem till mamma så fick jag självkart hicka ännu en gång. Det slutade med att jag skämde ut mig själv genom att skrämma upp en man i 50-års åldern. Vi möttes i en korsning och jag hade naturligtvis öppen mun, och ni vet hur högt det kan låta då precis när man andas in (framför allt Zara vet, jag har ju gjort det förut, och så högt har nog en levande varelse aldrig hickat) Människan blev ju vettskrämd, tror han fick ur sig något som lät ungefär "oherregud vad du skräms flicka". Som om det var med min mening liksom.. Inte var det varmt ute heller, snoret hängde i istappar från näsan och läpparna var frostiga. Sitter nu och försöker värma upp mina stackars händer, jag är trött. Godnatt!

Sleepless again

2008-11-06 @ 08:46:06 Category: Everyday life Comments: 0
Anlände precis till skolan, och för en gång skull är jag i tid. Det här stora fenonemet beror på att jag tog bussen till skolan, den här nya E18 bussen som går klockan åtta och inte allt för långt ifrån mig. Så med In Flames i mina hörlurar cyklade jag i kylan med ett glatt humör. Känns helt okej ändå att vara tillbaka i skolan, men jag antar att jag kommer få äta upp det när lektionen väl börjar. Världstrist lektion, med Jakob. Ångest, jag har verkligen matteprov i morgon och som det lät på Zara finns det inga undanflykter, om man nu inte stannar hemma och är sjuk. Men det skulle vara rätt misstänksamt då jag varit hemma mer än halva veckan från skolan. Föresten, nu har jag fyllt på min mobil, så nu är det bara att smsa ihjäl er, så ha en bra dag nu! Pusssss


Only for the weak

2008-11-05 @ 23:32:13 Category: Everyday life Comments: 1
Jag och Micke har fått In Flames sjukan, vilket är obotligt..
Så lägger in videon igen, den grymmaste videon i hela vida världen.
Den får man bara inte missa, så för er som inte sett den. SE DEN!

I wanna see you all people from that side
All the people that are waiting for old people to play
All the people in the front
And all you people back their buying fucking sandwiches
We create magic tonight my friends
Together, I wanna see you jump the fuck upp
I wanna see a sea of boiling people
This is ONLY FOR THE WEAK, COME ON!


I dont know anymore, but it's all about you

2008-11-05 @ 22:33:55 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har precis syndat och jag skäms. Om ärligheten ska fram så har jag har ätit precis innan jag ska gå och lägga mig. Men vad gör man inte, jag blev så sjukligt sugen på knäckebröd med leverpastej och smörgåsgurka, och gud så gott det var! Ibland får man, man måste unna sig för annars överlever man inte.

I morgon är jag tillbaka till verkligheten, skönt på ett sätt men jobbigt på ett annat. Dom här tre dagarna jag har legat hemma har varit underbara, massa sömn och ingen stress överhuvudtaget. Även om jag då har haft mina stunder då jag varit nära på att få psykbryt, men dom räknas inte. Har växlat mellan säng och soffa och bara rapat mig mätt på luft och dammkorn. Jag har varit toktrött hela eftermiddagen, men självklart när man väl ska till och sova så blir man piggare än aldrig förr. Jag lovar att det var på grund av mackan, fan ta dig smörgåsgurkan! Det var du som fick mig att falla för trycket. Jag är omgiven av snorpapper och kablar, jag känner mig smått panikslagen. Hela min säng är full av diverse prylar som inte borde ligga här egentligen, typiskt mig.

Fick precis den här videon av Robin!
 Snacka om att jag vill det där mest utav något här i världen?

Pull that trigger

2008-11-05 @ 12:13:55 Category: Everyday life Comments: 3
Jag lovar er, att man kan nog inte känna sig mer utanför världen än vad jag gör. Jag har varit utan Comviq kompis i tre dagar nu, vilket gör att jag inte kan hålla kontakt genom sms och telefonsamtal till någon av mina vänner. Eftersom jag varit sjuk nu också i tre dagar, har det gjort att jag inte haft möjligheten att fylla på, så där av har ni anledningen till varför jag inte svarat på era sms.

Föresten, jag läste i Zaras blogg att vi ska ha matteprov på fredag? Vad i helvete, vi har inte ens börjat med något nytt än? Nu blir jag grymt förvirrad, jävla Johan jävel.

Sa ju att jag skulle gå till skolan idag, men det blev inte så endå. Vaknade upp med migrän och ja, det var inte allt för roligt kanske eftersom jag oftast spyr utav det. Så nu ligger jag i soffan med en kopp te, mitt duntäcke och tittar på en film vars namn jag inte vet. Men Adam Sandler är med i den, så den är rätt roligt. Jag hatar att vara förkyld, det går ju åt flera toarullar per dag, usch. Tillåt mig hata vintern, med hela mitt hjärta.

I morgon måste jag gå till skolan, annars blir jag arg på mig själv. Jag får psykbryt av och ligga hemma hela dagarna, dom går så otroligt långsamt. Saknar mina kåmpizar hjettemiket! Nej, nu ska jag snyta mig, så ni vet, och titta vidare på filmen.  

I don’t know how it got so bad

2008-11-04 @ 21:14:42 Category: Everyday life Comments: 3

Alltså, det här med pepparkakor och glögg, jag förstår inte! Det är inte ens gott. Mamma kom hem med två flaskor glögg, och mot kvällen dukar hon fram det och häller i sånna här ytterst små koppar, tillsammans med en ask pepparkakor. För det första smakar glögg som kiss och för det andra, pepparkakor kan man bara äta en av annars mår man illa, och smaken sätter sig kvar alldeles för länge. Ett bra exempel på det är att jag till och med har borstat tänderna två gånger, men endå sitter den kvar. Nej, jag håller mig till det traditionella fikat, bulle och saft.

Det blev att jag stannade hemma idag med, som jag nämnde igår. Min hosta vill verkligen inte ge sig, antar att den är helt sönderköttad nu. Men i morgon tänkte jag vara duktig och gå till skolan, men i för sig har jag idrott på förmiddagen och den kommer jag inte kunna vara med på. Så då kan jag lika gärna vara hemma och åka lagom till eftermiddagslektionen. Hm, får se hur jag gör, får klura på det ikväll. Nu ska jag nog snart läsa vidare i min bok och försöka sova, kanske.


When she's hot, well damn she's hot

2008-11-03 @ 18:01:46 Category: Everyday life Comments: 0
Godmorgon, här ligger jag i sängen och myser under mitt duntäcke. Den enda gången jag har varit uppe idag, är när jag sakta drog mig till soffan för att ligga där i stället under en timme. Så, egentligen har jag inte gått upp än, jag har inte ens ätit frukost, eller någon mat överhuvudtaget. Några klunkar av min kopp te gick, men inte mer än så. Är sjuk, sådär lite halft upp och ner. Hostar som en idiot i alla fall, har rivit upp hela halsen och mitt saliv smakar blod. Tror jag stannar hemma i morgon med, för säkerhetens skull. Vill ju inte smitta ner någon stackare precis.

Har legat och läst min bok hela dagen, ni vet, Mötley Crüe - The Dirt.  Den är verkligen grym, är helt fast! Mötley Crüe är boken med bekännelser från världens mest ökända rockband med fyra ökända rockstjärnor. Sex, droger, överdoser, död, whiskey, porrstjärnor, bilkrascher, läder och höga klackar är alla ingredienser i deras liv.  Ligger och lyssnar på dom på youtube, känns rätt häftigt när man vet mycket av vad dom gått igenom! Nej, nu ska jag snart tvinga upp mig och äta mammas goda lasagne!


The quiet place

2008-11-02 @ 19:10:01 Category: Everyday life Comments: 0

Det kändes som om det var dags att uppdatera lite här i bloggen, det var ju några dagar sen sist. Tänkte försöka komma ihåg vad jag har gjort sen sist, då jag skrev om In Flames konserten jag var på i Stockholm. Om jag minns rätt så bowlade jag och tjejerna i torsdags, Lisa, Hanna, Zara, Annie och Alice, plus mig. Det var faktiskt riktigt roligt, eftersom det gick rätt bra för mig. Kom faktiskt etta, med Lisa på en andra plats. Därefter gick vi vidare mot rixvideo, köpte med lite godis och fortsatte vägen hem mot Lisa. Inte nog med att det var långt, det snöregnade också. Så när vi staplade in genom dörren var vi både blöta och frusna, usch. Jag föredrar sol och värme! Där satt vi och pratade lite, innan resten åkte hem och jag & Lisa la oss i sängen och tittade på en hemsk film. Ni vet en sån där film man bara vill hoppa in i och hjälpa till, den handlade om misshandel. Om jag minns rätt så hette den The girl next door.
 
När vi vaknade på fredagen åkte vi till stan, plus Linn. Där köpte jag min klänning som jag skulle ha på mig på lördagen då det nalkades för fest. När jag kom hem packade jag ner alla mina grejer i min stora väska och sen åkte Jag och Zara till min pappa i St.Sundby där drygade sönder och skrattade tills magen värkte. Mot kvällen kom Linus, Jonas och Tom och spelade kort med oss. Klockan tickade och det var dags för att sova.

På lördagen var vi rätt sega, spelade fia med knuff i sängen och skrattade åt oväsentliga saker. Sen var det dags för att börja göra oss i ordning för kvällens fest som vi verkligen sett fram emot stort. Men innan vi fick börja festa skulle vi in till farmor och farfar för att äta mat, eftersom farfar fyller 75 idag. Så mätta och belåtna skjutsade pappa ner oss till lokalen där vi började pimpla öl. Det kom bara mer och mer folk allt eftersom, och till slut var det fullproppat. Även Linn, Lina och Johanna kom. Det är verkligen så det ska vara, mycket folk och inget krångel, och det var precis hur det var. Jag hade verkligen grymt kul, det var länge sen jag hade den känslan. Ljuset och ljuder gjorde rätt mycket, riktigt bra grejer. Så, ja helgen har varit kanon, fem av fem i betyg. Tror klockan hade passerat tre när vi var hemma, hade kunnat festa mer men det var rätt tomt på folk vid den tidpunkten på natten.

På söndagsmorgonen kände jag mig rätt död, men endå pigg. Bakfull och huvudvärken är aldrig rolig. Efter många timmars sängliggande tog vi oss i kragen och städade upp allt vi kastat ut över rummet under helgen. Sen åkte vi plus Tom, Jonas, Matte och Micke och åt mat och världens godaste pizza, jag lovar, pizzorna där är verkligen toppen! Sen åkte vi till lokalen, killarna städade det som dom hade kvar efter att ha städat hela dagen. Strax efter fem skjutsade pappa hem oss till Hallstahammar igen, och nu sitter jag här. Trött och sliten, längtar efter att få gå och lägga mig i min säng med en kopp te, läsa min bok.

I morgon börjar verkligheten igen, dags för skola efter ett underbart lov! Har verkligen fått ut massor av lovet, inte haft tråkigt en enda sekund, så ska det vara. Så det har jag mycket att tacka mina underbara vänner för! Livet är bra, tralalala!