SLEEPING UNDER THE STARS

2011-04-29 @ 18:11:28 Category: Everyday life Comments: 0

Har haft en sådan jävla great dag, och än är det inte slut. Vaknade upp med solen i ögonen, och det fanns fan ingen annan utväg än att dra med vänner till Sundbyholm för en grym picknick i solen. Pannkakor och sylt, kakor och dricka, kalas! När vi gav oss drog jag och Natalie mot stan och hamnade spontant vid en uteservering, det finns nog inge bättre än en iskall öl.

Nu är jag hemma igen, hade tänkt att duscha av mig allt svett och dra på mig ett nytt ansikte. Det är dags för mer uteserveringshäng. Vi hörs efter helgen! PUSSREVOLVING DOORS

2011-04-28 @ 10:59:22 Category: Everyday life Comments: 3

Jag har haft en fruktansvärt rolig påskhelg. Parkhäng efter parkhäng, trubadurer, allt för många krogenbesök och ett kärt besök till en fin vän i Västerås, även där utgång. Har tusentals bilder, så många att jag inte ens orkar välja ut några jag kan visa er. Men jag ska försöka.

Igår kväll var det världens bästa Linus födelsedag, så det firade vi med några rejäla groggar på krogen. Inte helt fel! Men nu är det jobb som gäller!

Me and my favorite girl


MADE WITH LOVE

2011-04-26 @ 23:23:50 Category: Everyday life Comments: 2

Jag är totalt värdelös på att fynda, men i helgen gjorde jag ett kap. Ett par jeans nedsatta från 699:- till 99:- blev mina, och direkt när jag kom hem satte jag saxen i dom och gjorde dom till ett par grymt snygga shorts. Ibland har man turen med sig.


MACHINE GUN BLUES

2011-04-26 @ 20:08:02 Category: Rock n roll Comments: 0
Grymt jävla klockren musikvideo, och låt.


SOUNDS OF A PLAYGROUND FADING

2011-04-20 @ 12:27:58 Category: Rock n roll Comments: 5

Så fort jag hör något nytt skvaller, bilder eller låt material från In Flames kommande platta blir jag helt till mig. Fyfan vad jag längtar efter albumet. Det är något så sjukt mycket! Dessa älskade grabbar får mig att skrika glädjetjut som en liten flicka. Den 15 juni är datumet som gäller, men redan den 15 maj släpps singeln Deliver Us som jag slänger in ett smakprov på här.

IN FLAMES - DELIVER US


STAND UP AND RAISE YOUR FIST UP IN THE AIR

2011-04-19 @ 09:48:39 Category: Rock n roll Comments: 4

Jobb, jobb och mera jobb. Den här veckan kommer bli lång, min lediga dag på söndag känns så långt fram, men så länge det är kul gör det mig ingenting. Ser fram emot lördag då jag och mina vänner ska dra till Zara för en galen kväll i Västerås. Kommer nog bli förjävligt roligt.

Nu ska jag försöka äta upp min fil och köra iväg till jobbet. And belive it or not, men favoritskivan som spelas i bilen just nu är faktiskt KISS senaste MODERN DAY DELILAH. Jävligt konstigt, då plattan inte imponerade särskilt mycket när den släpptes.

Ger er, bästa låten från skivan.

KISS - I'M AN ANIMAL


THIS IS MESSED UP, IN A GOOD WAY

2011-04-17 @ 00:36:38 Category: Rock n roll Comments: 4

SHOW US WHAT YOUR MAMA GAVE YA

2011-04-17 @ 00:07:53 Category: Pictures Comments: 4


Känner mig som en riktig jävla partypooper just nu. Det var tydligen tänkt att vi skulle hinka bärs idag med. Tyvärr gav jag upp efter lite öl och en förjävligt god måltid på Royal Oak. Min kropp är klen och svag, särskilt efter gårdagens sjuka bravader, och dagens jobb.

Cola, chips och en bra film på en lördagskväll, är väl inte helt fel det heller?

ROUNDTRIP TO HELL AND BACK

Oherrejävlar, vilken kväll det var igår. Jag känner att jag har gjort mitt nu, om vi säger så. Efter ett grymt ölhäng i torsdags med fina vänner var det dags för fredagen, som egentligen skulle hållas i lugna banor. Men efter att Zara, drog hit till Eskilstuna på ren impuls, var det inte mycket annat vi kunde göra, än att bege oss ner i vinflaskan.

Sagt och gjort, vi hamnade till slut på Håpes, där det blev en och en annat god drink. Jag vet inte hur Zara gör, men nästan varje gång vi drar ut lyckas hon få med mig på att köpa gulliga frukt drinkar att svepa ner i alla dess färger..

En och en annan bild kommer ikväll, nu är det dags för jobb. Stay tuned!


I'M IN LOVE FOR THE SECOND TIME

2011-04-15 @ 16:40:48 Category: Pictures Comments: 6
AHHH! Äntligen är denna bedårande skapelse i min ägo. Canon Powershot G12 - jag är frälst! Nu kanske det äntligen blir lite fart på bilduppdaterandet här i bloggen, kanske en ny ego-girl?


RUNWAYDREAMZ SHOP

2011-04-13 @ 11:44:48 Category: Everyday life Comments: 8

Någon som vill ge mig dessa sex shorts från Runwaydreamz. Om dom ändå kunde vara lite mer i min prisklass, skulle jag vara världens lyckligaste. Min ekonomi denna månad, är fan inte rolig.

WON'T LET THEM TEAR US APART

Har som jag tidigare nämnde haft en sjukt hektisk vecka, och bloggandet har naturligtvis blivit lidande. Jag har jobbat och sovit, ungefär. Men igår hade jag en ledig dag och då var det bara att ta tag i allt som jag inte hunnit innan, vilket inkluderar tvätt, disk, matlagning, byta däck, storhandla och städa. Dagen var slut på ett kick! Vad fan?

Föresten, snart är det dags för valborg igen. Dock jobbar jag till 21, men efter.. Här är en bild från förra året, en sjukt grym och flippad kväll!SLEEP TIGHT FUCKERS

2011-04-11 @ 23:26:46 Category: Everyday life Comments: 0
Jösses! En helt sjuk vecka har passerat, och tid för dator och blogguppdatering har verkligen inte existerat. Vi hörs i morgon, min kropp behöver SÖMN och det är nu!

REMEMBER JUST TO LIVE, EVERY DAY LIKE IT'S YOUR LAST

2011-04-04 @ 21:12:47 Category: Rock n roll Comments: 2

Nu förtjänar jag att sitta här i soffan, tills det är dags att gå och lägga sig. Efter några timmar med utbildning med min överfyllda hjärna, storstädning av hela lägenheten och matlagning är jag helt slut. Jag kommer då aldrig bli någon hemmafru, och tacka fan för det!

Bara för att jag är snäll idag delar jag med mig en ny favorit låt från Sum 41 nya platta.

SUM 41 - CRASH


THE SOUND OF YOU AND ME

2011-04-04 @ 10:24:37 Category: Rock n roll Comments: 1

Det blev inget uppdaterande igår, och det på grund av att jag knappt lyckades hålla mina ögon öppna. Hela söndagen var som en stor gäspning. När Linus kom över för titta på en film, lyckades båda somna efter några minuter, och vakna igen lagom till slutet. Det var den söndagen det!

Vad jag gör uppe nu är ett stort frågetecken, fick nyss reda på att jag ställt klockan på en timme för tidigt. En hel timmes sömn har jag alltså missat, förjävligt!

Men det här är faktiskt ett perfekt tillfälle att lyssna igenom Yellowcard's senaste platta. Då det inte är ett band jag lyssnar på längre, har jag inga större förväntningar. But here we go!