All I need is some timing

2009-01-30 @ 14:01:16 Category: Everyday life Comments: 1
Jag ger upp, jävla skitlektion! Dagen började lugnt med en seg film om romantik och kommer att sluta i fullständig kaos. Vi har multimedia och vi har fått i uppgift att göra en egen hemsida, okej visst. Nu kommer det svåra med det hela, vi ska göra den i Flash. Jag kan ingenting, jag är fullständigt värdelös i det programmet. Jag som inte ens klarade av att göra det i Dreamweaver. Uppgiften känns rätt omöjligt just nu, jag vill plocka ihop mina grejer och ta första bästa buss hem. Hmpf!!!

Jag får väl hoppas på att överleva, för när vi slutar tar jag tåget till Eskilstuna. Börjar bli en vana? Men idag ska jag inte ta mig vidare till pappa, utan idag ska jag hjälpa Micke att flytta till en lägenhet. Den är verkligen superschysst, kommer nog bli kanon. Mot kvällen tar jag med mig Robin hem, sen åker vi tre till IKEA på lördagen. Jag fullkomligt älskar IKEA!

I've been waiting
I'm still waiting

Never gonna break it down

2009-01-30 @ 08:54:33 Category: Everyday life Comments: 0

Nu sitter jag här igen i skolan på en fredag, så fruktansvärt tråkigt. Jag längtar redan tills vi slutar, eller först kanske jag ska längta lite till lunchen, det är ju tacos för sjuttons gubbar, smask!

Nu blev dock dagen genast mycket lättare, vi ska tydligen titta på film på engelskan, Shakespeare in love. Har inte sett den förut, och jag har hört att den tydligen ska vara riktigt bra. Hoppas på det bästa! 

Jag har absolut ingenting att skriva om, kul liv.


Straight to nowhere

2009-01-29 @ 18:20:07 Category: Everyday life Comments: 3

AAJDSGFRKEDHÖASWQHDSÖLJIDUIEHFAJN !!!!!!!1

Först var jag beroende av harpan, sen kom bubble shooter, och därefter kungen, nu är det Mahjong. Såg när Zara satt och spelade och jag var bara tvungen att prova lite jag med. Jag har spelat flera långa gånger nu och jag lyckas aldrig klara det, blir tokig! Det blir "no more moves" hela jävla tiden. Sen nu, när jag verkligen var helt säker på att jag skulle klara det då jag bara hade några få enstaka brickor kvar. Vad tror ni händer då? Jo, det ska jag berätta för er, dom sista två brickorna som är likadana som gör att jag skulle klarat spelat ligger uppepå varandra!!!!!


SKITSPEL

Damn boy

2009-01-29 @ 16:57:18 Category: Everyday life Comments: 1
Jag har precis städat mitt rum och ni som känner mig vet hur otroligt litet det är, men den här gången var det som ett svettigt träningspass. Det tog mig ungefär två timmar innan jag nu slutligen blev klar, helt sjukt. Men nu finns det inte en enda liten dammråtta där inne, det luktar fräscht och det ser äntligen ut som någon verkligen bor där inne. Jag får till och med plats i min säng nu, förut har jag fått gräva mig fram mellan alla grejer som skymde den. Får se hur länge jag lyckas hålla det såhär, hoppas på mer än en dag.

Jag vill shoppa, slösa lite pengar, men nej. Något hindrar mig starkt, and i think you know what. Typiskt. Jag får drömma lite, lite till. Har i alla fall ett presenkort jag inte andvänt ännu, får leva på det helt enkelt. Mina pengar ligger tryggt på mitt konto.

Jaha, nej om man skulle försöka komma iväg till gymmet idag. Men min huvudvärk ger sig inte, irriterande som sjutton. Men jag vill göra av med lite energi, jag måste. Borde nog dra iväg och kolla synen igen, verkat blivit sämre nu på sistonde. Bäst att göra något åt det, innan jag får gå med en lapp över ena ögat igen, inte så frestande kanske. Funkar o för sig bra om man ska på maskerad och vara pirat.

Nej, nu ska jag äta en banan och surfa vidare.

i min familj är vi inte normala

Let's talk about poetry

2009-01-29 @ 09:36:58 Category: Everyday life Comments: 2
Jag tror jag somnar, uttråkad till tusen. Sitter i skolan och lyssnar på när Erik pratar om vetenskap, kan det bli värre? Ja, att jag kommer i samma grupp med någon som jag inte vill vara med, skulle vara så himla typiskt.

Jag ångrar mig starkt att jag inte låg kvar hemma hos Lina i sängen, och sov vidare. Jag var så nära, men något drog mig till slut upp mig sisådär i sista sekund. Då var det bara att kasta på sig kläderna, kamma frillan och gå till bussen. När jag sedan kom till skolan för att se att våran lärare Sara var sjuk, önskade jag att man kunde vrida tillbaka tiden. Varför gick jag upp? Vi hade i alla fall en mysig kväll igår, tittade på tv, åt kebabrulle och pratade i massor. När klockan närmade sig tolv låg jag och snarkade bredvid en söt sjukling. Tack för att jag fick komma, det var kanon!

Som tur är slutar vi tidigt idag, tur det, eftersom jag har groteskt ont i huvudet. På bussen så klev det in en människa med alldeles för mycket parfym, helt sjukt. Hon måste ha hällt på sig halva flaskan, usch. Det blir bara värre och värre, jag kan knappt gå förbi en tvålaffär på stan utan att känna mig yrslig. Hallelujah, skulle inte förvåna mig om migränen är på väg.

Nejjjjjj, jag vill ha rast och dö, 40 minuter kvar, nedräkningen börjar nu. 39, 38, 36......

Bitterness remains today

2009-01-28 @ 09:00:57 Category: Everyday life Comments: 0
Klockan är snart nio, och vi är inte ens hälften av alla här i klassrummet. Vi börjar liksom, kvart i nio. Själv sitter man här halv nio varje dag, duktig tjej. Vi har idrott i klassrummet idag, eller alltså, vi ska bland annat titta på någon film som antagligen kommer vara astrist. Sådana filmer kan inte vara bra, så jag kommer sitta och halvsova. Åh, nu fick jag veta att den handlar om stress, dubbelsuck.

Efter skolan idag ska jag gå på stan ett tag, dryga ut tiden tills Lina slutar jobba. Tänkte beställa tid för nagelförlängningen jag fick i 18-års present, samt hitta något skoj på Gina Tricot för mitt presentkort. Jag har med mig grejer för en övernattning i hennes lägenhet, det kommer bli mysigt.

Trail of broken hearts

2009-01-27 @ 22:06:40 Category: Everyday life Comments: 0
Tillbaka igen, men vad gör man inte för att underhålla sig själv. Jag har precis tittat på en läskig film, ensam, i mörkret. Dom flesta har nog sett den, jag är lite efter för en gångs skull, det är i alla fall Barnhemmet jag menar, eller ska jag kanske säga The Orphanage. Jag har fått höra av många att den ska vara riktigt läskig, men när jag väl velat sett den har jag inte hittat eller helt enkelt inte orkat leta rätt på den. Visst var den läskig, men kanske inte så som jag hade föreställt mig. Men absolut lagom nog för att skrämma mig ur vettet. Satt bitandes på naglarna med uppspärrad blick under hela filmen. Och flera gånger skrek jag till högt och blev så skrämd att jag nästan trillade ur stolen. Efter cirka en och en halv timme, kunde jag äntligen andas ut igen. Den är verkligen värd att titta på, en håret-reser-sig-på-armarna-film, kort och gott!

Nu ska jag bara tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen ska jag hoppa i säng. Vi hörs i morgon?

The blind man

2009-01-27 @ 17:51:45 Category: Everyday life Comments: 0
Kan ni tänka er, mitt tredje inlägg på en dag, och dagen är inte ens slut än. Tyvärr blir varje inlägg lika tråkigt och med alldeles för mycket av den onödiga informationen. Måste bara berätta om mina två olyckor på vägen hem. Det var rätt komiskt, det hela, då jag skrattat rakt ut flera gånger över hur rolig jag måste sett ut. För det första druttar jag på arslet, mitt på en vass iskockla, för att sedan kliva på cyklen och ramla i slowmotion ner på backen. Men det blev ingen större skada skedd, som tur är.

Det blir trots allt ingen träning för mig idag heller. Jag mår inge vidare, är kokhet i pannan och hela huvudet snurrar. Men jag ska ta igen det, jag lovar! Det är inget val, utan ett måste.

Lyssnar på ACDC - Money made för tredje gången i rad, den är ju faktiskt alldeles grymt skön. Jag vill bara stå och gunga med i takten, hellyeah. (Hoppas inte Robin läser det här)

Vi visslar igång, turkiet all night long.

Cause you have changed

2009-01-27 @ 14:40:58 Category: Everyday life Comments: 2
Jag hade så rätt, maten idag på konserhuset var verkligen ingen succé. Kycklingklubborna såg ut som något katten släpat med sig in och gömt i garderoben. Jag är fortfarande hungrig, det där med äta knäckebrödsmackor i stället börjar bli en vana. Jag har verkligen blivit enormt kräsen, borde nog skärpa mig. Jag har huvudvärk, det är så opassande det kan bli och jag kan bara säga, typiskt. Nej, förhoppningsvis får vi sluta tidigare från den här lektionen, fotografisk bild. Då ska jag hem, kasta i mig en huvudvärkstablett samt något att äta. Jag vill verkligen träna, det är så himla roligt. Hoppas verkligen att det här håller i sig.

Längtar tills på fredag, då ska jag hjälpa Micke att påbörja sin flytt till en asgrym lägenhet. Den är verkligen rymlig och fräsch! Jag tyckte den var snygg redan innan den skulle rustas om, så det kommer nog bli toppen. Sen på lördag så ska vi till ikea, det är kul om något! Vi ska köra soffan och bord på sena lördagseftermiddagen, så vi får snabba oss. Hoppas vi blir klara så vi hinner med en förfest och utgång mot kvällen.

Jag bara älskar att ha saker att se fram emot!

I'm bad

2009-01-27 @ 11:24:31 Category: Everyday life Comments: 0

Hur tror ni matteprovet gick då? Jag kan ju säga så här, att det gick käpprätt åt helvete. Kan inte låta bli att bli besviken, att min hjärna aldrig lyckas hänga med i svängarna.. Jag som trodde att jag åtminstonde kunde kamma hem ett godkänt igårkväll efter allt plugg, men nu känns det mycket, mycket, mycket tveksamt.

Jag är vrålhungrig, min mage kastar ut blixtrar som flyger omkring i hela klassrummet, ungefär. Det är sallad med kycklingklubba idag. Kycklingklubba?! Fan vad vidrigt. Det är så grymt slaffsigt och flottigt. Tänk om en stor tallrik med souvlaki, klyftpotatis och tzatziki skulle stå framför mig nu? Zara, jag tror det är dags att vi beger oss mot den grekiska kolgrillen snart igen. Sist så tröck vi enbart i oss maträtter som innehöll enorma mängder med vitlök. Ni skulle bara veta hur underbart vi luktade sen i bilen hem. Let's do it again!

Jag borde plugga, men jag orkar inte. Fy skäms! Finns mycket jag borde göra. Men en sak jag ska göra, är att köra hårdträning på gymmet ikväll, äntligen. Har inte varit där sen i torsdags, dumma mig. Ska bli skönt att få svettas ur sig lite ilska som ligger och trycker i huvudet.


I know you can show me

2009-01-26 @ 21:44:17 Category: Everyday life Comments: 0
Den här dagen har varit ruskigt långtråkig, har pluggat i princip hela tiden sen jag kom hem från skolan. Förutom då när jag satt och sjöng för full hals eller när jag åt Stens smaskiga köttfärslimpa. Nu är klockan snart halv tio, blir nog en tidig läggdags för mig. Måste vara fullt koncentrerad på provet i morgon, för jag ska lyckas. (Jag försöker vara lite positiv då jag fått höra tusentals gånger att jag ofta är på tok för negativ) Jag håller tummarna, skulle vara fantastiskt att få ett godkänt.

Jag måste tyvärr påpeka att jag är besviken! Det som hände rörde inte dig, och att du tar illa upp är helt sjukt! En sådan sak borde inte påverka våran vänskap, men tydligen.

Äsch, men lika glad är jag för de men gladast är nog Zara! Jag säger bara såhär, blondiner, en krog och förfärligt mycket röj!

I helgen: jag ställer ut två matskålar och ställer mig sedan och glor i fönstret när den första katten kommer.
Efter en liten stund sägs:
- Pappa, nu är båda våra två katter här och äter!
- Jasså, hm!
(Två sekunder senare)
- Pappa, har vi tre katter?
- Hmh, (ignorerar mig)
(Två sekunder senare igen)
- Pappa, vafan hur många katter har vi, har vi fyra katter?
- Jasså, jaha (lyssnar inte på vad jag säger)
- (Som ni kanske räknat ut, två sekunder senare igen)
- Men du pappa, nu jävlar, har vi fem katter?
- Va nej men vafan säger du



I refuse to break down

2009-01-26 @ 08:45:55 Category: Everyday life Comments: 0
Jag börjar bli förkyld, snörvlar ikapp med Jessika just nu i klassrummet. Bara vi här än så länge, spännande. Igår kväll när jag kom hem från pappa började jag känna mig mer och mer hängig, när klockan var strax innan halv tio gick jag och la mig med två alvedon i kroppen. Jag är helt säker på att jag hade feber, för jag var kokhet och mina kinder såg ut som två röda äpplen. Trots det gick jag upp i morse, jag är stolt. Jag låg kvar i sängen en timme efter att väckarklockan ringt och övervägde om jag skulle gå eller inte. Kände verkligen att jag behövde gå för att inte komma efter, det har jag verkligen inte tid med.  Det som är bra är att jag förmodligen inte har någon feber längre, men jag har en förjävlig huvudvärk och jag mår illa. Det var nästan så att frukosten inte ville stanna kvar där den skulle.  

Om någon bara ville ge mig en gnutta motivering skulle allt genast kännas mycket bättre. Just nu gör jag inget annat än att längta till helgerna, bara för att slippa plugget. Jag har matteprov i morgon och min ångest är fruktansvärd. Jag förstår verkligen ingenting, ovanligt va? Nu är det värre än vanligt, jag går runt med en ständig magont. Jag avskyr när uppgifter blir för komplicerade, jag ger upp dirkekt.

Om det endå bara kunde bli vår & sommar. Det känns som om det skulle bli så mycket enklare då, till och med bara en sådan sak som att gå upp på morgonen. Det är jag helt övertygad om! Slippa dra på sig dessa stora vinterjackor, sjalar, vantar och mössor. För att i stället ha på sig ett par slitna jeansshorts, en t-shirt och ett par vita converse.

Jag antar att jag får drömma lite till.

Get away please

2009-01-25 @ 12:24:44 Category: Everyday life Comments: 1

Med mitt hår som stinker rök, gårdagens smink och en käke som gör helvetes ont, ligger jag i sängen och har nyss vaknat. Kvällen igår var väl, minst sagt händelserik. Det började med att jag stod i köket ungefär hela dagen och bakade, samt fixade maten. Runt halv sju var släkten här och efter jag öppnat mina presenter började vi äta. Samtidigt som vi kalasade satt Micke, Linus och Jonas och drack öl, jag blev bara mer och mer festsugen utav att se dom. Så vid elva drog vi in till krogen, det blev Lotus den här gången. Jag hade riktigt roligt och fick dessutom träffa Rasmus, som man saknat den fetknoppen!

Dans, öl och en galen neger. Faktiskt, när jag säger att han var galen så menar jag verkligen galen. Helt plötsligt fick jag en hård armbågde på min käke/kind, det gjorde ont som satan. Jag kan inte gapa ordentligt idag, och jag fruktar för att gäspa. Han slog, knuffade och sparkade alla i sin väg. Han lär ha varit hög, eller velat ha ett ordentligt kok med stryk. Vilka människor det finns, helt sjukt. Men annars så var kvällen bra och vid två tog vi nattbussen hem.

Ikväll åker jag hem till Hallsta igen, men jag ser redan fram emot nästa helg. Micke flyttar hemifrån och då jävlar! Nej, nu ska jag springa ner på damernas.


Never again

2009-01-24 @ 13:26:25 Category: Everyday life Comments: 0
Släkten kommer hit och firar mig och pappa i kväll. Så nu sitter jag och letar efter ett recept på världens godaste chokladtårta, jag hade tydligen tappat bort lappen där jag skrev ned det förut, så nu sitter och och söker fribrilt på olika slags chokladtårtor. Jag ska hitta den, för den är så himla god! Har laddat upp med grädde och hallon också, det kommer bli grymt.

Igårkväll åkte jag och Micke hem till Linus och tittade på två filmer, Amusement och en till vars namn jag för tillfället glömt bort. Men bra var dom!

Ringde mamma nyss, tydligen hade hon krockat med bilen. Eller, det var så halt så hon hade glidit in i en refug. Hon klarade sig bra, men dessvärre gjorde bilen det inte. Tur nog körde hon inte allt för snabbt, tack och lov.

Jag tror jag hittat receptet nu, här ska det bakas!

The first step is the worst

2009-01-23 @ 13:44:30 Category: Everyday life Comments: 0
Jag är mätt, proppmätt! Jag och Zara skippade konserhusets äckliga mat idag och gick vidare mot Gränden, supergott. Fläskfilé, det säger väl allt! Nu sitter vi på multimedia, tror nästan det är veckans segaste och mest tråkiga lektion! Jag har så jävla mycket otur, mitt arbete jag påbörjade förra veckan har försvunnit, jävla skit! Jag vill hem, hem, hem. Eller, till pappa. Sak samma! I alla fall, så köpte jag mitt första paket cigg idag, är jag inte för grym? Är man arton, så är man. Nej, jag ska sluta vara en sådan nörd nu.

Måste bara berätta att jag har lärt mig att ploppa med läpparna, sådär som åsnan gör i Shrek 2, äntligen! Som jag övat. Jag har även lärt mig att knäppa med fingrarna, så det låter! Förut har jag alltid fått fram en svag vindpust till ljud. Det var en sak till jag lärde mig igår, när jag satt och traggla med matten. Men minns inte just nu, men det var i alla fall något.
 
Förmiddagslektionen var nog nästan värre än denna, vi hade engelska. Vanligtvis brukar det vara rätt roligt, engelska kan vara kul. Men nej, nu håller vi på och skriver om antiken. Inte nog med att vi tvingas göra det i svenskan, men nu även på engelskan. Skolan tar död på mig just nu. Helgen kommer riktigt lägligt.


Someone that youre with

2009-01-22 @ 21:43:52 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har nyss kommit hem från några timmar hemma hos Sten, han har hjälpt mig med att plugga matten, jag har prov på tisdag. Eftersom jag ska bort till pappa hela helgen, kommer jag inte ha tid att plugga där, händer alltid massa annat jag vill göra som går före. Kände att jag behövde kolla ingenom det idag, eftersom det känns som det är försent att börja på måndag. I alla fall, gick det inte allt för bra. Tror det tog ungefär två timmar att komma igenom fyra tal, helt sjukt. Jag är kass!

Slutade tidigt idag, kvart i tolv. Det blev lasagne på konserthuset innan jag tog bussen hem, för att sedan cykla vidare mot gymmet. Det gick riktigt bra, tog i mer än vad jag trodde att jag klarade av, och det var så jävla härligt att åka där ifrån glad och nöjd. Dock somnade jag som en stock när jag kom hem för att lägga mig i soffan och titta på tv, tror det tog ungefär en minut innan jag låg och snarka tungt. Några timmar senare lagade jag mat, sen skjutsade mamma hem mig till Sten, och därefter vet ni vad jag har gjort.

Jag borde börja packa min väska inför helgen, det brukar ta ett tag. Kan aldrig välja vad jag ska ha med mig, för ofta brukar impulsgrejer ske när jag minst anar det. Så det gäller att vara på sin vakt! Det jobbigaste kommer nog att bli att släpa med sig väskan på bussen och till skolan i morgon, eftersom jag tar tåget direkt till Eskilstuna när jag slutat.

Vad jag babblar på, om helt ovärdeliga saker. Dags att sätta igång!


If i could turn back time

2009-01-22 @ 09:23:08 Category: Everyday life Comments: 0

Jag har haft världens underbaraste dröm, it was totaly crazy! Jag drömde om mig och Tommy Lee, och det började med att vi pratade på msn (?) samt galet mycket i telefonen. Till slut bestämde vi oss för att träffas, på en känd krog i Stockholm. Jag var betydligt mycket äldre i drömmen än vad jag är nu, om ni förstår. Så, i alla fall. Jag blev helt störtförälskad i honom, och han i mig. Jag var helt överlycklig, i drömmen. När jag vaknde av mig själv vid 06.00 var jag tvungen att skriva upp drömmen i mina anteckningar på mobilen, för att inte glömma den. Rätt patetiskt, men det kändes så jävla verkligt. Men nu när man tänker efter, tycker jag bara mina drömmar är rätt underliga. Men visst, alla har vi väl en förälskelse till en kändis i smyg.

Jag hade riktigt svårt för att komma upp ur sängen i morse, inget ovanligt, men den här gången var det läskigt jobbigt. Det var så himla nära att jag ringde och sjukanmälde mig, helt död både i kropp och huvud. Jag låg och tänkte hela tiden att om jag inte gick upp nu, så skulle jag bli tvungen att stressa ihjäl mig och missa frukosten. Tjugo minuter innan jag skulle åka till bussen kastade jag mig till slut upp ur sängen och sprang i kläderna.

Vi har ingen lärare för tillfället, hon är på en föreläsning. Så jag sitter och gör allt annat jag inte borde göra, typiskt mig!

Jag hade helt glömt bort, tankarna var antaglingen i en annan värld, jag ska ju faktiskt till pappa i helgen. Släkten ska komma och fira mig och pappa, kul. Jag som skulle ha en lugn och mysig helg tillsammans med min glasögonorm. Jag blev verkligen sur när jag kom på det, dumma dumma dumma mig! Men men, nu är det som det är och det är inget jag kan göra åt saken.

Nej, om man skulle ta och sätta igång med arbetet.



Don't try your sad face on me

2009-01-21 @ 15:12:00 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har så groteskt jävla tråkigt, sitter i skolan och fördriver tiden med att läsa bloggar. Men, när man redan läst alla nyuppdaterade inlägg som man tycker är intressanta, vad gör man då sen? Ja, då sitter man och stirrar ut över klassrummet, suck. Skulle vara tacksam om vi fick sluta tidigare, så jag hade chansen att hinna med en tidigare buss, men det kan jag bara drömma om, suck igen! Tror jag hoppar över träningen idag, är helt slut i kroppen. Vi kan säga, att jag fick min dagliga träning på idrotten i morse. Får fundera på det där, beror väl på hur trött jag är när jag kommer hem.

Öh, ah, ehm. Hejdå!

If the guy can't dance, then go, get another one

2009-01-21 @ 09:58:52 Category: Everyday life Comments: 1

Nu har jag en tom skoldator, tom på bilder och musik. Jag blir galen, jag som älskar att ta upp bildmappen och bläddra mig igenom kort från alla mysiga tjejkvällar, galna fester och framförallt från min och Zaras egna Turkietresa som vi gjorde i sommras. Nej, jag hade varit "olydig" och nu har dom formaterat om min dator och tagit bort mina rättigheter. Så nu kan jag definitivt inte installera msn, jag kan inte ens installera scrollern, hur sjukt är inte det på en skala? Nej, det här kommer leda till ett besök hos rektorn, jag har fan inte gjort något fel. Let the fight begin!

Jag sitter i skolan, klassrummet är tomt. Men det är kanske inte så konstigt eftersom vi börjar med idrotten halv 11. Men jag var tvungen att ta niobussen, annars skulle jag komma försent, och det vill jag ju inte? Jag vill ju vara med och se vad hälften av min klass har hittat på för uppvärmning, styrketräning, motionspass och nedvarvning.

Jag ser fram emot fredagen, då ska jag hem till zätis och bli bjuden på middag, det ni! Ska bli riktigt mysigt och dessutom, riktigt gott. Nu kom hon också, när man talar om trollen, inrullades i klassrummet sjungandes på ella ella låten. Det är Zara det, klockren människa! Hon har fått nya briller också, döhet!

Nej, nu ska jag och träningsvärken fortsätta surfa på internet.


You have been deceived

2009-01-20 @ 21:30:34 Category: Everyday life Comments: 0

Eftersom jag varit så dålig på att blogga måste jag ta igen det på något sätt, så här kommer ett litet kvällsinlägg. Jag är halvtrött, mitt hår luktar sådär underbart nyduschat och jag myser i min älskade morgonrock. Det måste nog ha varit den bästa julklappen någonsin, jag rent ut sagt bor i den. Hela min kropp skriker efter att få lägga sig i sängen, mina armar och ben hänger som spagetti längs med kroppen. Jag var och tränade i gymmet både igår och idag, och jag älskar det redan! Äntligen har jag kommit igång, motiveringen är på den högsta toppen, det är härligt.

Nej, nu ringer Robin när som helst så ska börja ta mig härifrån datorn. Vi hörs i morgon!



Take me with you

2009-01-20 @ 15:13:06 Category: Everyday life Comments: 0
Sandra då, att jag alltid ska lyckas i någon form komma in i en negativ period då allt känns fel. Jag behöver något att se fram emot, visst sommaren är en självklarhet, men den känns så långt borta. Jag behöver dig, du gör mig glad.

Helgen har varit rätt händelsefull, jag vet inte ens vart jag ska börja. Finns så mycket jag vill berätta, så mycket jag vill få ur mig, men jag orkar inte. Allt känns så jävla hopplöst, och jag håller sakta men säkert på att bryta ihop.

Fredagen, Robin kom hem till mig. Vi umgicks med Micke samt mina föräldrar i soffan till Let's Dance på tv. Någon timme senare låg jag och sov, snarkat hade jag tydligen också gjort, så vi kom i säng rätt tidigt. Men det var välbehövligt, mer är något annat.

På lördagsmorgonen steg vi upp för en frukost, därefter åkte Micke och Robin till stan och överlämnade mig åt städningen i lägenheten. Så mycket som behövdes göras, så lite tid. Jag sprang runt som en vilsen höna, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Mobilen plingade var och varannan minut, jag var nära på att stänga av den och bara låta allt vara. För det var precis vad jag fick göra med datorn, msn, det var helt omöjligt att vara inloggad. Sprang jag iväg från i fem minuter, hade minst 10 personer skrivit till mig. Men jag antar att det är något man får räkna med, ska man ha en stor lokalfest så. Jag och Max, dom nyblivna artonåringarna. Zara kom hem till mig tidigare, som en räddande ängel! Vi började laga mat, tacopaj och sallad. (Jag gillar tacos!) Senare kom även Linnea, sen runt 18.00 var alla tjejer hos mig. Mat, presentöppning och alkohol. Snart kom även resten av killarna och förfesten kunde börja. Klockan åtta var det dags att ta sig mot lokalen.

Sammanfattning av festen! Det var kul, det var kaos, det blev roligt igen, det blev bråk. Alla sjöng en födelsedagssång för oss, överlycklig! Jag och Max som inte hade förstått någonting, blev rätt överaskade när vi kom in i den stora salen där alla stod samlade. Jag hade faktiskt en grymt rolig kväll, trots slagsmål och blod. Som tur var kom folk överens strax efter ett slagsmål, och alla var glada igen. Det förvånade mig, faktiskt!

Vi var hemma runt fyra och jag var redan bakis när jag gick och la mig. Kom hem förbannad men somnade glad bredvid Robin. Vaknade trött av ett samtal från Max, det var bara att dra sig ur sängen för att åka och städa. Väl där, ett stort "åhnej, jag vill dö" flög runt i mitt huvud. Föremål stulna, flaskor och burkar överallt, samt en nerspydd toalett. Frågan som ställdes just då var, om det var värt det? Jag kan fortfarande inte bestämma mig. Visst, jag hade en riktigt rolig kväll, men efter allt som hänt nu så blir jag rätt osäker. Jag har fortfarande ont i magen, och jag kommer ha det tills allt är uppklarat. Man fyller som tur bara arton en gång i livet, tack och lov! Fan ta er som inte kan skilja på mitt och ditt, får jag tag på er skulle jag kunna bryta nacken av er. Här är vi snälla, fixar något kul, och personer som jag jävligt gärna vill ha tag på, förstör det hela. Jag förstår bara inte, hur man kan! Hur man ens har mage till att göra en sådan sak. Nej, det är helt ofattbart.

Men tack i alla fall, till alla ni som gjorde kvällen rolig, till er som fick mig på det bästa humöret, och tack tjejer för de fina presenterna.


























Kill the lights

2009-01-16 @ 18:57:47 Category: Everyday life Comments: 1
Som den tacosälskare Micke är, så blev det just tacos som står som kvällsmat på bordet denna fredagskväll. Men egentligen är det nog vitlökssåsen han vill åt, för han rent ut sagt sitter och slickar ur skålen när alla är mätta och belåtna. Maten håller på och svalnar, och jag är hungrig som en varg. Men har mamma och Björn kommit hem än? Nej! Så vi får gott sitta och vänta, så passade på att smita till datorn för en liten uppdatering.

Jag vill strypa min lärare, fyfan vad förbannad jag är. Vet inte hur många gånger jag sa åt honom hur dum han är, och om han inte kunde göra ett jävla undantag! Just nu hatar jag John Bauer och skolans regler HÅRT!

MAAAAAAT

Cause i kill you for nothing

2009-01-16 @ 10:28:36 Category: Everyday life Comments: 0

Äntligen fredag, och här sitter jag i skolan och fryser i hjäl med min jacka samt halsduk fortfarande på, brrr. Bussresan idag gjorde mig rätt orolig över att vi skulle sitta fast på vägen utan att komma någonstans. Det började med att bussen hackade när den åkte, sen helt plötsligt började den sakta ner, och så rullade vi fram en bra bit. Till slut stod vi helt stilla på en smalväg, och självklart kommer det en stor lastbil och ska komma förbi. Alla pratade i mun på varandra, samtidigt som busschauffören trodde att vi skulle behöva ta dit en extrabuss. Men han gick ut och fixade lite, så efter en minut var bussen igång igen, vilken tur vi hade!

Jag började skriva ungefär runt kvart i nio, men nu är klockan snart halv elva och jag är fortfarande inte klar. Anledningen till det, är att en engelskman kom hit till våran lektion och pratade med oss, typ. Jag hatar engelska, för jag är värdelös på det. Det är verkligen inte min starka sida, men hey, det ordnar sig alltid!

Gud vad jag längtar tills i morgon, då smäller det! Det är dags för min och max 18-årsfest, jag hoppas det blir grymt!


In and out of love

2009-01-15 @ 20:56:10 Category: Everyday life Comments: 1
Pannkaka är magens bästa vän, nej men gott var det. Jag är proppmätt, förstår inte varför jag alltid ska trycka i mig mat tills jag rullar fram. Men mat är min bästa vän, men nu när jag börjat gymma kanske man kan göra något åt det.

Jag måste bara berätta om filmen jag satt och grina mig rödsvullen i hela ansiktet till idag,  den heter Changeling, ni kanske har hört om den? Jag såg i alla fall trailern som visades på TV, och tänkte, den måste jag se! Jag kände på mig att den skulle vara bra, och jag hade rätt. Den var rätt lång, 2 timmar och tjugo minuter. Men den var värd varenda minut. Jag är inte världsförtjust i drama, men den där filmen kändes som ett slag rakt in i hjärtat. Man blev verkligen insatt, och ja, ni förstår. Ni vet filmer då man verkligen bara vill hoppa in och skrika rätt ut om vad som är sanning och vad som är lögn, så var den! Gammalmodig, men så himla underbar. Jag har gått runt och tänkt på den hela dagen, den har verkligen fastnat i mina tankar. Filmen får en att inse, att man aldrig ska ge upp hoppet. Ni bara måste se den!

Annars så, har jag tittat på nyaste avsnittet av 90210, samt varit i stan och köpt ett nytt objektiv till min kamera, för födelsedagspengarna jag fick utav min pappa. Nu måste jag bara få tid till att umgås med min gode vän canon, och en het kompis som vill ställa upp på bild. Jag vet en som jag alltid kan räkna med, har jag rätt min bäste vän?

Nej, nu ska jag dunka Mötley Crüe och läsa bloggar.

Mitt hjärtegull

Fell in love at the seaside

2009-01-15 @ 09:28:46 Category: Everyday life Comments: 1
Skola igen, och vi sitter i våra byråer igen. Rabalder, Byrå 4, Illussion och Vizfo. Låter det inte som fyra sjukt proffisionella reklambyråer? Jo, ni skulle bara veta hur grymma vi är! Jag är absolut inte, ironisk! I alla fall, så kommer den här dagen gå rätt fort på grund av att vi slutar om lite mer än två timmar, och eftersom man har datorn som underhållning går allt mycket fortare än om man skulle sitta med papper och en penna i handen.

Jag är så grymt osmart på morgonen nu för tiden, jag går alltid upp i sista sekund. Jag som alltid gick upp en halvtimme för tidigt för att kunna äta frukost i lugn och ro. Men nu är det jag som sitter och kastar i mig gröten och glömmer mjölkpaketet framme. Men jag ska försöka bättra mig, för min egen och min klass skull. Jag vill ju inte komma med dåligt humör till skolan.

Jag sitter och mejlar Zara som sitter i andra änden av klassrummet, så kul har jag. Har nyss gjort klart ett exempel på en logga till våran byrå, det är vi som är Rabalder - den tuffaste gruppen utav dom alla -

Tror jag skippar gymmet idag, har faktiskt varit där tre dagar i rad nu, förtjänar lite vila. Känner för att åka hem, lägga mig framför tvn i soffan, och sova några timmar. Det skulle jag behöva, riktigt mycket!

Jag har inga bilder att lägga ut

I finally put it all together, but nothing really last forever

2009-01-14 @ 21:15:57 Category: Everyday life Comments: 0

Igår efter skolan åkte jag hem och åt en äggmacka, för en liten stund där på mötte jag upp Zara för att fortsätta mot gymmet, skönt att springa av sig lite. Konditionen är helt värdelös för tillfället, men den ska bli bättre så småningom. Därefter åkte jag hem och lagade min favorit chiligryta, den blir så förbannat god, måste bjuda mina vänner någon gång. Hoppas dom gillar stark mat bara, för den är precis vad den är.
 
Somnade gott mot natten och vaknade alldeles försent, fick stressa ner idrottskläderna i väskan och cykla iväg till bussen i motvinden. Jag ska aldrig sluta uppskatta när det är vindstilla. Jag och Ankan höll i uppvärmningen, vi hade hittat på eget, medans tre andra grupper höll i styrkan, motion och nedvarvning/stretching. Det var rätt kul, och jobbigt var det också. Eftermiddagslektionen var helt okej, vi fick sluta tidigare och jag hann med en timmes tidigare buss. Jag var så himla trött, men så fort jag somnade vaknade jag med ett ryck, så kom aldrig in i den där härliga buss sömnen. Väl hemma tittade jag på One tree hill och senare for jag iväg till gymmet med Björn. Nu har jag precis tittat på Gossip girl, proppmätt efter att ha ätit massor med mat.

Nu ropar mamma, så måste rusa.


I'm accused of being cold

2009-01-14 @ 15:16:07 Category: Everyday life Comments: 0

Förlåt, men jag bara måste. Hahahahahahaha, från www.tjuvlyssnat.se

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade...
Paret betalar och försvinner snabbt därifrån.


This is your fate

2009-01-13 @ 09:25:05 Category: Everyday life Comments: 1
Tänkte slänga ihop ett snabbt inlägg innan mattejohan stänger av internet i vårat klassrum. Inte för att jag har något särskilt att skriva om, men ändå. Jag är trött, sådär trött att jag skulle kunna lägga mig på golvet och sova. Mina ögon har svårt att klara av att hålla sig öppna, fyfan vilken lång dag det här kommer bli... Jag är hungrig som ett djur, fryser och allt är allmänt jobbigt. Men nej, nu ska vi hålla humöret uppe, nu ska vi räkna matematik.

Föresten

Jag var inne på Rafael Edholms blogg, och fick se denna bild. JAG SKRATTAR TILL DÖDS!!!!!


The crow and the butterfly

2009-01-12 @ 22:48:33 Category: Everyday life Comments: 0

Alltså, vindarna är fan inte och leka med idag. Hela natten har varit fruktansvärd, har inte kunnat sovit på grund av att ett plast tak under mitt fönster sitter löst och slår i mot väggen. Men värst var ändå när jag skulle cykla till bussen i morse, jag har då aldrig varit med om en värre motvind i mina 18 levda år. Usch! Jag stod upp i nedförsbacken och mosade ner cykeltramporna, utan att knappt komma fram. Det var helt sjukt, hoppas det har gett sig tills i morgon. Som tur var hade jag medvind när jag cyklade hem. Jag kände mig som rena rama cyckelzorro, nästan så jag kunde rulla i uppförsbackarna och hela vägen hem, men bara nästan.

Han knappt komma hem innan jag skulle åka igen, den här gången mot gymmet. Skulle på introduktion, och det gick väl bra. Lite svårt att lära sig ställa in alla maskiner, men det ska nog gå bra. Zara får vara mitt stöd de närmsta gångerna, hon är söt.

Bilder från förfesten i fredags, innan krogen.
kallt var det inne och jag gillar linus stenhårda pose
































Sex on fire

2009-01-12 @ 14:41:05 Category: Everyday life Comments: 0

Jag är trött, jag har fruktansvärt ont i stjärten och jag är törstig. Vi tittar på Troja på svenskalektionen, och att titta på en nästan tre timmar lång film gör att min rumpa känns rätt bortdomnad. Dock har vi hittills sett mer än hälften, så det återstår ungefär en timme. Jag längtar tills jag får sätta mig på bussen hem och sova en stund. När jag väl kommer hem är det bara att packa ihop mina grejer och åka igen. För, idag ska jag och gymma, äntligen! Nu jävlar ska jag bli biffen själv, det ni. Nej men, det ska bli skönt att få komma igång i alla fall.

Nu börjar vi strax, så jag ska luta mig bakåt i stolen och njuta utav en av de bästa filmerna som finns.

Hamnade på vimmelbild i helgen också, oh noooooooo.


Still counting

2009-01-12 @ 10:43:38 Category: Everyday life Comments: 0

Jag vill verkligen hålla mig från att uppdatera om över vad som hänt i helgen tills senare, men jag kan inte. Så antar att jag får berätta lite nu, och visa några bilder som togs senare ikväll.

Jag har alltså haft min 18-års helg, som jag har längtat! Den började i fredags då jag, Lina och Moa tog tåget in till Eskilstuna, där Micke och Linus hämtade upp oss. Efter en måltid på Max drog vi vidare hem till St.Sundby och började göra oss i ordning. Jag hann även med presentöppning från Lina, världens gulligaste prylar, samt en partyhatt jag skulle ha på mig under kvällen. När jonas kom blev det förfest med ölspel och annat kul, sen skjutsade Mattias in oss till stan. Vi hamnade på Nybron, där det var rätt tomt på folk till en början, men efter ett tag började det fyllas på och det blev en riktigt rolig kväll. När det stängde tog vi oss mot nattbussen och åkte hem. Jag och Lina somnade som stockar medans Micke och Linus satt uppe hela natten och spelade Fifa, supernördar.

När vi slutligen vaknade blev det självklart kiosken mat, jag och Lina delade på världens godaste pizza, en Kunda. Sen var det bara att åka hem, packa väskan och åka vidare mot Tom tillsammans med Matte. Sen kom Robin och hämtade upp oss, samt Emil och åkte vidare hem till honom för att supa och basta. Sen var det bara att duscha och börja göra i ordning sig. Det blev taxi in till stan, bowling och öl! Jag vann, egentligen. Jag råkade göra en strike åt Robin på sista omgången, ni vet på tionde gången när man fått ner alla och får slå igen? Typiskt! Annars hade jag vunnit, tusan också. Så egentligen, vann jag. Sen gick vi vidare och tog några öl på Time Out, mat på corner (snodde strips av matte) sen tog jag och Robin nattbussen hem till honom.

Söndagen spenderades i sängen, tills runt 5 då han skjutsade hem mig till sundby igen. Fick mina födelsedagspengar av pappa, sen skjutsade han hem mig till Hallstahammar, yey.

Det var min helg, och den var grym! Tack, tack och tack, allihoppa!


Makin' a mess

2009-01-09 @ 10:49:16 Category: Everyday life Comments: 0
Klantigt nog så glömde jag datorn hemma idag, hur man nu ens kan göra det är ett frågetecken. Det är ju ett måste om man går på JB, så jag sitter och lånar Katjas dator nu. Men jag var antaglingen trött, så visste väl inte riktigt vad jag gjorde! Så jag kan inte uppdatera något idag om gårdagen, det får bli på antingen lördag eller söndag. Ikväll blir det som sagt krogen i Esklistuna, jag ska bli full!

This is love

2009-01-08 @ 23:03:01 Category: Everyday life Comments: 0

Min dag, min födelsedag, min artonårsdag är slut om ungefär en timme, och jag måste bara säga det att dagen har varit hur jävla grym som helst! Bättre 18-års dag kan man inte få, jag är i extas. Jag har världens underbaraste vänner och familj, lycklig. Fick riktigt betydelsefulla presenter, kan berätta mer om dom i morgon om jag hinner. Nej, det här kan nog inte bli bättre. I morgon blir det krogen och party för full rulle, jag är redan dödstaggad. Jag vill skrika! PUSS OCH GODNATT


You are my dreamcatcher

2009-01-08 @ 10:43:36 Category: Everyday life Comments: 0

Jag sitter och skolan, och alldeles nyss stog alla mina kära klasskamret upp, och sjöng för mig. Jag kan inte låta bli att skämmas, ville typ krypa ner under marken och försvinna! Men visst, lite rörd måste man väl ändå bli. Jag har ju trots allt världens bästa klass! I morse ringde Linus och även då fick jag en födelsedagssång sjungen för mig, med en skapligt trött whiskeyröst.

Vi har fått en ny lärare och hon är verkligen schysst, kommer nog bli bra det här. Det är jakob som hon ersätter, och den här veckan är det Jakobs sista vecka. Så för en liten stund en kom han in med två tårtor och saft som avsked. På julavslutningen var det vi som gav honom en avskedspresent genom att ta upp honom på scen och ge honom en blomma, samt ett kort där alla våra namn stod. Kommer sakna honom, han har absolut varit bland de bästa lärararna under gymnasietiden.

Vi slutar tidigt idag, om ungefär en timme sisådär. Så det blir en kort dag, men måste hem och fortsätta min påbörjade städning. Bakade bullar och kakor igår, så idag blir det även tårtbakning. Har inte riktigt bestämt mig än om vad det blir, så det får bli en överaskning helt enkelt!

Nej, nu är rasten slut så, back to work.


Happy birthday to me

2009-01-08 @ 07:29:00 Category: Everyday life Comments: 0
Åh, idag är det torsdag och vi börjar skolan! MEN, det är inte vilken torsdag som helst. Utan idag är det min 18-års dag, och hur grymt är inte det då? Jag fick frukost på sängen, eller ja, världens största blåbärsbulle som inte gick att äta upp för att den var så stor och mättande, samt varmt te som fick mig att vakna. Låg i mina bästa drömmar när jag plötsligt vaknade av Mamma, Björn och Emils ljuva stämma, ja må hon leva! Och ja, jag må mig leva!

Det är inte bara jag som blivit större, utan även min finne på hakan, grattis! Nu måste jag fortsätta göra i ordning mig, för om 20 minuter måste jag börja ta mig mot min cykel och trampa iväg mot bussen!


Time wont let me go

2009-01-07 @ 19:47:38 Category: Everyday life Comments: 0
Jag borde städa, mitt rum och resten av lägenheten ser rätt förjävlig ut. När man fyller år ska det ska välstädat och fint ut, det ska det i för sig göra jämt. Jag har precis skrivit klart min recension om min favorit bok The Dirt, av Mötley Crüe! Dock har jag skrivit på engelska, så det tog en bra stund innan jag slutligen blev färdig. Men nu är det klart, så då slipper jag göra det i morgon, skulle kännas rätt tragiskt att plugga på sin födelsedag.

Jag har bakat och hållt på i köket hela dagen, och det har faktiskt varit riktigt kul. Det luktar nybakade bullar blandat med chokladrutor ända ut i trappuppgången, ljuvligt! Jag har även hunnit göra två olika sorters kakor! Jag är inte världens bästa på och baka, så dom som kommer ta del av fikat få stå ut med konstigt formade bullar. Jag håller mig hellre till matlagning, det är grymt mycket roligare och man blir alltid lika nöjd över resultatet. Så idag fick det blir ris och korvstroganoff, med sallad. Sallad är så sjukligt gott, det livar alltid upp en tråkig maträtt vad man än äter. Okej, nu får ni inte tro att jag äter sallad till mina pannkakor, men annars så! Om femton minuter börjar grammisgalan och gissa vilka som ska vara med, om inte mina favoriter In Flames! Jag kommer sitta fast i tvsoffan! Om jag nu ska hinna plocka undan lite så borde jag sätta igång, vi hörs senare!

It's times like these you learn to love again

2009-01-06 @ 22:38:26 Category: Everyday life Comments: 0

Jag ligger i soffan och tittar på Zorro av någon konstig anledning, jag som alltid tyckt filmen verkat patetisk. Jag och Zara hamnade här, och nu när hon har åkt hem kan jag lika gärna se klart. Den är faktiskt inte så himla dålig som jag förväntat mig. Zara och Zorro, hellyeah. Oh, min mage! Jag är fortfarande sjukligt mätt efter kvällsmaten, det var riktigt gott. Mamma bjöd på köttfärsbiffar med fetaost, ugnstekt potatis, tsatsiki och grekisk sallad. Snacka om att jag åt ihjäl mig! Hemmalagad mat slår allt! Min förkylningen är jobbigare än någonsin, och jag vill inte annat än att bara bli frisk från allt.

Föresten vill jag verkligen mer än allt att Magnus Uggla ska börja blogga igen, han har tagit en bloggpaus från den 19 december till den 12 januari. Heja Magnus!


Känner att jag hoppar lite här i mina samtalsämnen, så lägger ner skrivandet för stunden, ska fortsätta mitt filmtittande.

I don't hate you

2009-01-06 @ 15:32:05 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har sovit otroligt dåligt inatt, dels beroede på jobbiga drömmar och telefon samtal mitt i natten. Men även på grund utav min förbannade hosta som verkligen inte vill ge sig. Drömmarna handlade om min första krogutgång, som bär av på fredag. Varför, har jag ingen aning om men dom har gjort mig sjukligt nervös om att den kommer gå åt skogen. Av vad jag kommer ihåg, så var det sammanlagt tre drömmar, och jag vaknade i mellan varje.

- Den första handlade om att jag tappade bort min nya kuvertväska inne på krogen som bland annat innehöll min mobil, min nya kamera, min plånbok full utav födelsedagspengar och nycklar. Hela kvällen blev kaos och jag började lipa för att den var helt försvunnen, och kvällen blev värdelös.

- I den andra drömmen blev jag utslängd ifrån den enda krogen jag kom in på. Det var tydligen kaos och folk stormade byggnaden så poliserna blev tvugna att komma för att kasta ut alla. Folk vägrade och det blev en enda stor röra.

- I den tredje och sista drömmen blev vi bombhotade och alla som var på krogen var tvugna att gå hem till sina egna hushåll efter ungefär en halvtimmes festande.

Det kändes så sjukt verkligt, och riktigt fjantigt. Varför drömmer jag om det här? Kanske, för att jag verkligen vill att min fredag ska bli lyckad! Borde nog dra ner på mina förväntningar, så jävla speciellt är det faktiskt inte. Dags och nypa sig i armen..

Nobody knows what i believe

2009-01-05 @ 23:56:54 Category: Everyday life Comments: 0

Dagen har gått fruktansvärt långsamt, och stundadels har jag varit riktigt uttråkad. Jag har i alla fall, äntligen, fått prata med Robin, saknad som sjutton då han varit bortrest sen den 25:e december. Det gjorde min dag, min magsjukedag, riktigt bra! Jag har nyss tittat klart på en film med familjen, och det var riktigt trevligt. Skulle dock kunnat somna när som helst om jag bara slutit ögonen, men jag ville hålla mig vaken för att få se slutet. Nu ligger jag i stället i min säng med två täcken omkring mig för att hålla mig varm. Låten Shinedown - 45 spelas om och om igen. Kan verkligen inte sluta lyssna! För er som inte vet så la jag in den i min blogg som ett youtube klipp för några inlägg sen. Ni måste verkligen lyssna, hur mysig som helst nu såhär mot natten innan läggdags.

I morgon ska jag äntligen umgås med Lisa, det var allt för länge sen. Men det har hela tiden kommit saker ivägen och blivit avbokat. Ni fattar, men i morgon så. Ja, om jag bara håller mig frisk nu förstås.

Om någon enstaka minut är klockan över 12, och då är det endast två dagar kvar tills min födelsedag. Förstår ni hur mycket jag längtar? Låt tiden gå fort. Det spelar ingen roll att skolan börjar, för det ska ändå bli skönt att få lite rutiner i vardagen. Jaja, slutsnackat, gå och lägg ner nu!


Freaky monday

2009-01-05 @ 13:43:28 Category: Everyday life Comments: 1
Vaknade upp och snoozade lite för länge än vad jag egentligen borde, ville bara ligga kvar en liten stund till och njuta utav värmen. Jag rös genom bara tanken av hur otroligt kallt det skulle vara att kliva ut genom dörren och sätta sig på cykleln till jobbet. Magen gjorde ont, jag hade ont i huvudet och kroppen hängde inte riktigt med. Men jag klev upp ändå, även fast jag var snurrig i kolan. Gick upp och började fixa min frukost, då plötsligt en stark känsla började eka i mitt huvud och min kropp, som sa: spring till toaletten annars kommer en olycka att hända. Och det var precis vad jag gjorde, och inom dom följande minuterna hade jag fått ur mig allt innehåll min kropp bestod utav. Magsjuk, kunde nog inte komma mer opassande. Så jag tog min hink och traskade in med tunga steg i mitt rum, och kröp ner under täcket igen. Höll nästan på att glömma att jag behövde göra en sjukanmälan, tycker nästan synd om posten idag. Dom kommer få mycket att göra, nu när jag inte är där eftersom jag ligger här. Ni fattar! Jag ville ha dom där pengarna, det ville jag verkligen! Men det finns inget jag kan göra åt saken, så himla typiskt. Nu måste jag vila upp mig ordentligt, jag tänker inte spendera de närmaste dagarna i min säng, hör du det!

Taste it, feel it

2009-01-04 @ 19:28:35 Category: Everyday life Comments: 0
Sådärja, nu har jag kommit hem efter både roliga händelser och tråkiga incidenter. För tolv timmar sen satt jag och sov i bilen på väg till Romme, kylan var hemsk utanför bildörren. Och inte blev det bättre när man setat i en varm och skön bil, för att sedan kliva ut i 23 minus grader. Men det var bara att bita ihop och sätta på sig grejerna, för här skulle det åkas snowboard. Om ni undrar hur det gick, eftersom det var min första gång. Så gick det faktiskt rätt skapligt, det var svårt att få in rätt teknik i början men efter några åk kändes det rätt bra. Jag ramlade ett antal gånger, och en utav gångerna slog jag i ordentligt. Ryggen, rumpan och mitt högra knä fick en ordentlig smäll. Min stjärt kommer vara som ett stort blåmärke i morgon, lita på det. I mellanåt gick vi in i värmestugan och värmde fötterna som var som 10 isbitar i en strumpa. Varm choklad var även ett måste.
 
Men som vanligt ska det roliga följas utav något dåligt. Micke tog emot sig med handen när han skulle sätta sig ner och fick grymt ont. Det slutade med att vi var tvugna att avbryta åkandet för att gå till sjukstugan. Där konstaterade dom att den antaglingen var bruten, så då var det bara att packa ihop grejerna och åka mot akuten i Västerås. Det var ungefär bara dryga timmen kvar tills allt stängde, så det gjorde inte allt för mycket. Men det hade varit kul och tagit några åk till. Väl på akuten, och efter den eviga väntan så fick vi reda på att handleden inte alls var bruten. Men, det var en regäl stukning. Jag tycker synd om Micke, man verkligen ser hur ont det gör. Stackaren ligger i soffan och sover, helt utslagen efter dagen.

Nu har mamma och Björn lagat ihop lite mat, äntligen! Efter en hel dag utav mackätande ska det bli gott att sätta tänderna i riktig mat!


I've tried to tell you your purple hearts are giving out

2009-01-04 @ 19:09:09 Category: Everyday life Comments: 0
(Inlägg som skrevs inatt men som vägrade bli publicerat)

Nu sitter jag här i mörkret och känner hur mina ögon gör ont efter hur mycket dom får anstränga sig för att se ordentligt. Hela min panna är rynkad, och mina ögon är knappt synbara, men jag klarar mig. Jag kom hem för inte allt så länge sen, från Västerås. Jag, Malin, Micke och Lina har varit på bio, och vi såg Twilight! Bättre sent än aldrig, som man brukar säga. Jag håller verkligen med alla andra som sett filmen, den var grym. Och Edward Cullen som spelas utav Robert Pattinson, blev bara snyggare och sexigare ju längre filmen rullade, vilken tiopoängare! Jag verkligen älskar filmer där dom slåss om den ovillkorliga och livslånga kärleken. Jag smälter.

- I'm not scared of you
- You really shouldn't have said that.

- And so the lion fell in love with the lamb.
- What a stupid lamb
- What a sick, masochistic lion

På vägen hem blev det bara jag och Micke kvar, vi dunkade hårdrock som vanligt, så hela bilen studsade. Det är så att håret reser sig rätt upp. Halvvägs började bilen bete sig konstigt, och Micke drog ner musiken för att koncentrera sig. Jag blev rädd uppskrämd, jag är så rädd för att någon gång hamna i diket eller vara med om en bilkrock. Jag tror alltid det värsta. Jag var helt säker på att bilen skulle sprängas i luften och vi skulle ligga utspridda över vägen i tusentals små pusselbitar. Men det är jag! Vi kom i alla fall hem hela med alla kroppsdelar i behåll. Nu måste jag strax gå och lägga mig, vi ska upp om alldeles för några timmar. Klockan 07:15 ska vi sitta i bilen redo för en heldag i Romme. Det ska bli kul faktiskt, men kallt. Som den isbit jag är, önska mig lycka till!

Cause i will be the death of you

2009-01-03 @ 15:39:03 Category: Everyday life Comments: 2
Mina ögon svider något så fruktansvärt, jävla parfym allergi. Jag vill kunna spruta på mig hårspray, parfym och andra dofter utan några problem. Det verkar bara bli värre och värre, förut har jag bara fått lite smått ont i huvudet och den här dryga må-illa känslan, men nu är det betydligt mycket värre. Mina ögon är röda, dom kliar och det rinner tårar. Självklart börjar även näsan att rinna, typiskt. Men men, alla kan inte tåla allt.

Om ni läste min blogg igår, så vet ni om min otursdag. Trodde ni att den var slut där eller? För då hade ni fel. Jag och Micke satt ensamma hemma och var riktigt hungriga, när vi till slut bestämt oss för att beställa en varsin kebabtallrik så slog jag numret och ringde. Allt var som vanligt och Micke åkte iväg för att hämta maten. När han kommer hem och vi ska hugga in, så ser vi till våran fasa att det inte fanns någon sås på. Så det gick ju inte att äta, utan sås är det torrt och vidrigt. Min dag blev lite bättre senare när Fredrik och Linnéa kom och hämta mig, så åkte vi hem till dom och åt godis, samt tittade på film. Vi var nog uppe till fyra, innan jag somnade som en stock. Jag hade tydligen varit helt lost precis innan jag somnat, men det är förståligt. 
 
Jag har inget vettigt alls att dela med mig, så vi hörs senare!

linnéa och jag

You keep these feelings that no one knows

2009-01-02 @ 16:33:00 Category: Everyday life Comments: 0

Den här dagen har verkligen inte varit på min sida, jag har bara haft otur och varit klantig. Det började med att jag absolut inte fick någon sömn alls i natt, har legat och hostat upp mina lungor. När väckarklockan ringde var jag redan vaken, så det var bara att kliva upp med stora och blåa påsar under ögonen. Frukosten var vidrig, jag mådde illa och det var snorkallt ute. Kom till jobbet, och fick reda på att det inte var någon reklam idag, vilket i för sig var grymt skönt. Men när jag väl lastat min postmoppe full och skulle åka iväg, så säger min arbetskamrat att jag har punka på mitt däck, toppen. Jag fick cykla i stället, och mitt humör gick ner till botten. Det går så himla segt när man cyklar, jag föredrar moppen starkt. I alla fall så fick jag en stund senare en dörr uppslängd på min stortå, utav en neger. Ursäkta, men fan i helvetes jävla skit vad ont det gjorde. Höll på att börja tjura, och nu är min tånagel blå, TACK! Förutom det så har jag även slagit i el-erik och sprungit en i ett räcke så jag har ett stort blåmärke på mitt lår. Sen att jag nästan blivit ihjältuggad utav en ilsken arabieshund, är en annan femma. Fick i alla fall sluta tidigare, och jag njöt av varje sekund då jag cyklade hem lite mer än en hel timme tidigare.

Jag är grymt trött, skulle kunna gå och lägga mig och sova tills i morgon, det är säkert. Så antar att det blir en lugn fredagskväll för min del, vill lägga mig i soffan och känna mig fet och lyssna på akustisk rock.

What ever happened to the young man's heart
Swallowed by pain, as he slowly fell apart

Broken words

2009-01-01 @ 20:05:46 Category: Everyday life Comments: 2
Det var inte många timmar sen jag uppdaterade i bloggen, men jag känner att när jag ändå har så himla tråkigt som jag har det, så kan jag lika gärna skriva ett till. Jag halvligger i stolen och magen tar emot skrivbordskanten, jag är proppmätt. Mamma bjöd på ruskigt god mat nyss, känns rätt underbart att ha en mamma som har jobbat på en restaurang. Jag har även hunnit titta på en film, eller jag rättare sagt så pinade jag mig igenom den. Den var groteskt dålig, och jag hoppas att ingen av er gör samma misstag som jag genom att titta på den. Den hette Shark in Venice, lägg namnet på minnet för som sagt, den var absolut  inget att se. Hade jag inte haft så förbaskat tråkigt hade jag stängt av den redan efter tio minuter, men har man inget annat för sig så. 

Jag ska jobba i morgon, känns tungt. Jag har varken orken eller lusten till att springa trappa upp, trappa ner med flera kilo tunga reklambuntar på min vänsterarm. Samma sak gällande måndag, men sen så.. Sen är det färdigjobbat för det här lovet. Pengarna rullar inte in på kontot förens i januari, och resten i februari. Men jag har planer på att spara det mesta till sommaren, så det kanske inte gör något. Skulle vara så himla skönt att ha lite extra pengar i fickan. Självklart kommer jag även att jobba, men då blir det jag sparat som en liten lyxig bonus.

Nu skriker mamma att vi ska äta efterätt också, dom göder mig till döds här hemma. Men jag klagar inte, så länge vågen inte havererar. Jag borde egentligen ta tag i träningen, men till vilken nytta? Jag kommer alltid av mig till slut, för min kropp vill aldrig som jag vill. Är det inte mina knän som vägrar och gör sådär fruktansvärt ont, så är jag sjuk och ligger hemma med 40 graders feber och känner mig halft döende. Om man hade turen att ha starka knän och högt imunförsvar, men så är inte fallet. Jag får helt enkelt strunta i det, eller pina mig tills jag dör. Svårt val...

Jag saknar dig, och det är jobbigt att vara utan dig.

If this ain´t love, then how do we get out?

2009-01-01 @ 16:38:21 Category: Everyday life Comments: 0

Nu är det nya året här, 2009! Det har varit efterlängtat, och som alla andra år hoppas man att just det här året ska bli bättre än alla andra. Förhoppningsvis kommer jag vara med om så himla mycket roliga saker det här året, så mycket som ska hända. Om 7 dagar fyller jag arton år och jag blir myndig. Jag får ta körkort, gå på krogen, åka utomlands utan mina föräldrars godkännande och jag får till och med gifta mig om jag så skulle vilja göra det, osv. Ett steg närmare vuxenlivet helt enkelt, och det är aldrig fel. 2009 kommer bli ett fartfyllt år, det känner jag på mig.

Avslutningen på år 2008 blev riktigt lyckad, långt över mina förväntningar. Dagen började när Zara kom hem till mig runt klockan 3 på dagen, och det firade vi med en varsin öl i handen. Sedan var det bara att sätta igång med att fixa sig inför kvällen, samtidigt som vi förfestade smått med oss själva. Klockan 18.00 var det bestämt att vi skulle vara hemma hos Hanna för att äta finmiddag. Maten var riktigt god, och magen blev några centimeter större. Mätta och belåtna slog vi oss ner i sofforna och började med ölspelet, nu jävlar skulle vi komma igång. Stort tjejgäng, massa alkohol, musik och skratt, underbart. Runt tio började det komma mer och mer folk, till slut var dansgolvet fullt. Tolvslaget var riktigt grymt, pussar och kramar åt alla. Jag har ont i halsen idag efter alla gånger man gapade gott nytt år! När även tolvslaget var överstökat drog vi oss tillbaka in till Hanna och fortsatte festa. Klockan två tog det roliga slut, och det var rätt skönt. Jag var full och trött, så det passade lägligt med ett avslut på en otroligt bra kväll just då. Jag och Zara fick skjuts hem, vilket var helt jävla underbart. Att gå hem i kylan i höga klackar var långt ifrån lockande, så tack! Väl hemma, ner med fingrarna i halsen, nattmacka och godnatt. Även om jag mådde bra, så kändes det skönt att bara få ur sig allt och slippa en hemsk bakfylla dagen efter. Och visst blev det bra, jag vaknade upp pigg och glad i morse, och det är ytterst sällan det händer.

Tack så himla mycket Hanna, att vi fick komma och röja under ditt tak. Tack även till alla andra som gjorde kvällen till vad den blev. Kvällen var obeskrivligt bra, och det var helt klart min bästa nyårskväll någonsin. Nu börjar det nya året, och vi kommer göra allt tio gånger bättre. Det kör vi på!

















¨









LYCKAT!