Dance like a pornstar

2009-05-31 @ 17:51:02 Category: Everyday life Comments: 0
Jag säger då de, fan vad tråkigt det är att sola. Man bara ligger där, i väntan på att få färg. Man kan väl underhålla sig med att lyssna på musik, men hur jävla kul är det då. Även om jag är ett big-fan-of-music så blir det långtråkigt efter sisådär fem minuter. Man kan läsa en bok, men i den här hettan som har varit idag vet man knappt vart man ska ta vägen, så det är också ett minus, plus att man alltid skuggar någon del av kroppen när man ligger på rygg och läser.

Nej, det här med att sola är väl inte riktigt min grej. Jag vill hellre göra något, röra mig, springa runt och tjoa. Som idag, låg jag på balkongen en stund, efter en halvtimme sökte jag mig innåt för att rota i kylen, kolla om jag fått någon bränna (inte troligt) och sitta vid datorn.
Jag var fruktansvärt sugen på att spela beachvolley, men ack, så blev det inte. Nu sitter jag i alla fall här och beundrar min lilla färg jag fått, häftigt.

Om ett tag kommer Mattias, Micke och Robin hit. Blir väl lite morsdagsfirande, och med det menar jag grillning.

Farväl!

Oh i think you got it

2009-05-31 @ 09:57:11 Category: Everyday life Comments: 1
Ohoj! Vilket underbart väder va?

Fredagskvällen blev otroligt mysig, jag åkte hem till Zara där vi åt grillat med familjen. Jag bara älskar Zaras familj, så jävla klockrena hela bunten. Tre flugor i en smäll, great!
Vi somnade nog rätt tidigt, var trött som en jag vet inte vad.

Runt 11 tiden på lördagen vaknade vi upp och åt grekiskt lantbröd till frukost, otroligt gott! Därefter gick vi ut i solen en stund, doppade fötterna i det pollenbelagda vattnet. Därefter dukade vi upp med melon och jordgubbar som vi njöt utav, dock i skuggan. I början tycker jag det bara är jobbigt att ligga i solen, när man liksom är van med vinter och kyla. Äsch, någon timme blev det i alla fall.

På kvällen fixade vi i ordning oss, korkade upp hemma hos mig med ett glas vin och blev sedan hämtade av Johan, Richard och Max. Vi följde med dom på fest i västerås. Det var så jävla kul, verkligen. Och jag som skulle ha en nykter helg, ha ha ha. Det gick åt skogen.
Men åter igen, det var en förbannat rolig kväll igår. Vi härjade mestadels av kvällen, och det är väl förmodligen det bästa som finns. Mer sånt!

Nu sitter jag hemma i soffan och har precis tittat klart på gårdagens avsnitt av Robinson, finalen. Sug, sämst! Verkligen ingen bra vinnare, men men, nu är det över.
Föresten så är jag bakis, har ont i huvudet, plus att mitt knä dunkar och är lite smått svullet efter gårdagen, fyfan.

Nu ska jag väcka resten utav familjen och tjata om frukost!



Three more days

2009-05-28 @ 21:15:08 Category: Everyday life Comments: 0
Idag har jag varit ledig, kändes hur skönt som helst! Så igår när jag kom hem från skolan tog jag tåget till Robin. Vi åkte direkt och hyrde en film, därefter raka vägen hem till älskade Sundbyholm.
Robin lagade mat och därefter kröp vi ner i soffan och tittade på filmen. Därefter tittade jag på Greys, och som jag grina. Och efter Fråga Olle somna jag typ, med täcket ihoprullat som kudde. Stackars Robin, som får stå ut. Han fick gå och hämta ett eget täcke, ha ha!

Idag följde jag med Robin när han tatuerade sig, det blir skitsnyggt! Han tatuerar hela armen, snyggaste som finns! Så efter tre timmar åkte vi hem, lagade mat och kollade på tv resten av dagen.
Jag kom hem för dryga timmen sen och jag är trött som ett djur.

I morgon har jag nationella muntliga i Engelska, sen ska vi på "Mediafestival" på eftermiddagen. Skön dag!

Föresten så har jag dragit i mina töjningar nu, det gjorde ont. Mina örsnibbar är varma och röda, gulligt. Men det blir nog bra snart. Snyggt är det i alla fall.

Snart lov, snart P&L !!!!



Musik non stop

2009-05-27 @ 11:34:00 Category: Everyday life Comments: 0
Jag är hungrig, vrålhungrig rent ut sagt. Min mage skriker, jag vill ha mat! Förutom det, så mår jag bra, förkylningen börjar sakta gå mot sitt slut, hoppas jag i alla fall. Jag och Katja har precis pluggat nästan 3 timmar matte, nu har jag lärt mig massor. För er som inte vet så fick jag ett fett ig på nationella, så jag ska ha ett g-omprov på tisdag nästa vecka. Nu jävlar, jag ska plugga tills jag kräks, jag ska tammefan inte ha matte i 3:an. Wish me luck!

Igår kom Robin hem till mig, eftersom han är sjukskriver så går det lite lättare. Det var supermysigt, förutom att jag började tjura för mamma var dryg och jag gjorde illa mitt knä, jag hatar att tjura framför folk. Första gången han fick se min riktigt känsliga sida, ha ha.

I morse steg vi upp, trötta som djur men vi klarade det. Vi åt en frukost och sen pussades vi hej då. Jag cyklade strax där på till bussen, jag var svettig när jag kom fram. Fyfan vilken motvind, snacka om storm. Jag stod upp på cykeln och tog i med all min kraft, och rörde mig knappt fram.

När jag beställde mina töjningar från Barbarella i förrgår stod det att det skulle ta typ, 7 dagar. Men, fick ett sms om att dom redan är framme. Gött! Måste hämta ut dom idag, tjoho.

HÄRRÅ

Is it love?

2009-05-25 @ 19:34:10 Category: Everyday life Comments: 0
Just nu blev jag precis av med 260 kronor, jag borde ha ångest, men jag försöker låta bli. Jag var tvungen, helt enkelt. Internetshoppa är verkligen inte min grej, jag satt i minst en halvtimme och övervägde om vilken färg, form och storlek jag skulle ha. Jag har alltså beställt töjningar, 2 par. Det blev färgen vit och storleken intresserar nog ingen.

För övrigt har jag haft en otroligt skön dag med några av mina klasskamrater. Vi började med brännboll som var riktigt roligt, även om det var jobbigt och svettigt. Vid 11 åt jag, Zara och Katja våra kycklingsallader i solen. Jag lyckades även somna en stund på ett bord, men det var bara skönt! På eftermiddagen bowlade vi + Amanda. Det var superkul förutom att vår bana krånglade runt 10 gånger, typiskt. 

Nu sitter jag här vid vardagsrumsbordet och lyssnar på en gammal dänga av Magnus Uggla. Även om jag är en rockbrud från topp till tå, så gillar jag av någon anledning Uggla, starkt! Han är cool, och låtarna fastnar omedvetet i hjärnan. Min absolut lugna bästa låt med Uggla är "Kan det vara kärlek". Den har jag kunnat utantill sen jag var liten, en låt man inte glömmer, konstigt nog. Han var och är trots allt en av mina största idoler.

Här har ni den!

Music

2009-05-24 @ 22:06:18 Category: Everyday life Comments: 1
De flesta gånger jag sitter på internet har jag en speciell ordning över hur jag besöker alla dessa hemsidor. Först brukar facebook komma, därefter bilddagboken och sedan alla möjliga bloggar man bara måste läsa. Men sen, är jag rent ut sagt tvungen att gå in och kika på hemsidor för alla festivaler i sommar. Peace and love (som jag ska på), Metaltown, Hultsfred, Arvika, Storsjöyran, osv.

Jag får lika mycket ångest varje gång! Jag menar, kolla bara artisterna till Metaltown. Det är Slipknot, Marilyn Manson, Disturbed, Children of bodom, Trivium, Mustasch, Dead by april, Pain, All that remains, Bring me the horizon och många fler. Många stunder har jag god lust med att sälja min p&l-biljett och köpa en till Metaltown i stället. Men ack, då skulle jag missa Mötley fucking crüe... Det här är inte lätt. Varför är dom samtidigt? Skit! För många att välja på, för lite pengar. Varför vore man inte rik? Då skulle jag lätt åka runt på så många som möjligt. Till och med dom där riktigt stora i andra länder med äckligt grymma band.

Suck, jag är väl visst en drömmare.

Veins

2009-05-24 @ 16:31:31 Category: Everyday life Comments: 0
Nu är snart den långa helgen slut och det är med sorgsen blick jag skriver detta inlägg. Onsdagen började med att jag åkte hem till Zara, strax därpå åkte vi till affären och handlade mat till våran tjejkväll. Det blev en otroligt mysig kväll!

Torsdagen spenderade jag och Z hela dagen i soffan, tittandes på tvprogram efter tvprogram. Mot kvällen kom Robin och hämtade mig. Vi lagade mat och kramades i soffan hela kvällen.

På fredagen gjorde vi i princip samma som som på torsdagen. Jag gjorde frukost åt Robin och på kvällen blev maten lite lyxigare. Vi hyrde en läskig film, som hette "One missed call" om jag inte minns helt fel. Fast grejen var den att den egentligen inte var särskilt läskig, utan det läskiga var att kolla på filmen med Robin. Han skrek värre än en tjej och tvingade mig att titta de stunder jag egentligen ville blunda.

På lördagskvällen blev det lite party, fast för mig och Zara. Micke som även kom till Hallsta bangade, precis som Robin. Jag och Z åkte i stället till Alice där det blev sprit på tub, dans och mycket skratt! När jag kom hem var jag överlycklig över att ha en pojkvän att krypa ner under täcket tillsammans med. Underbart!

Idag har vi sovit länge, tittat på gårdagens avsnitt av Robinson och tagit det lugnt.. Det har varit en bra långhelg, men nu är den som sagt slut. Robin har nyss åkt hem så jag tänkte tillägna dagen åt plugg som måste vara inne i morgon. Usch! Men nu är det inte långt kvar.

Snoret rinner, måste springa och snyta mig, inte kul!

Inside

2009-05-20 @ 11:38:13 Category: Everyday life Comments: 0
Jag stannade hemma idag och sov vidare när väckarklockan ringde vid sjutaget. Näsan var full av snor, huvudet bankade och halsen var tjock. Jag ringde och sjukanmälde mig, det kändes bäst. Så nu har jag redan helg, långhelg. Fantastiskt skönt!

Senare ska jag hem till Zara och övernatta, det blir en myskväll. Mamma och Björn ska åka bort så det passade perfekt, jag vågar inte sova själv.

Nu ska jag fortsätta titta på dessa dåliga program på TVn, bara för att jag inte har något bättre för mig!

Kyssssss

Fear of the dark

2009-05-19 @ 17:15:08 Category: Everyday life Comments: 0
Idag har jag varit superduktig, jag har tvättat alla mina smutsiga kläder, storstädat mitt rum, lagat mat till hela familjen och köpt nya blommor som jag ställde på köksbordet. Eller nej just precis, det var nog min dröm som jag hade när jag låg och snarkade några timmar i soffan. Ojdå, så fel det kan bli. Men det är tanken som räknas, eller hur?

Jag har i alla fall hämtat ut mina skor och min bikini från nelly, jag är nöjd! Jag slängde även ihop en rabarberpaj nyss, det måste väl i alla fall vara ett litet pluspoäng! Undra vem jag skulle vara i Desperate Housewives? Inte Bree i alla fall.

Jag måste även tillägna en tanke åt Robin, den kraken. Han låg på akuten hela kvällen igår med ett trasigt knä. Och ont, är nog precis vad han har nu. Jag vill åka hem till honom och pyssla om honom. (ännu en poäng)

Nej vet ni vad, nu ska jag försöka kamma hem ytterligare några poäng genom att dunsta härifrån.

Tjollahopp!

Sick

2009-05-19 @ 08:58:29 Category: Everyday life Comments: 0
Jag mår kasst och det känns förjävligt. Mitt huvud känns 10 kilo tyngre än vanligt, snoret rinner och min hals gör fruktansvärt ont. Jag är sur...

Sjuk? Ja!
Är jag i skolan? Ja!
Känns det värt det? Nej. Vi har ingen lärare, balle.
Kan jag åka hem? Nej, för jag har lektion på eftermiddagen.
Kommer jag att gå på den? Jag måste!

Rock 'n' roll singer

2009-05-18 @ 12:59:58 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har redan slutat, slutade egentligen runt klockan 10, men ändå sitter jag kvar här. Jag ska ta 13.30 bussen hem så ska gå om tjugo minuter. Tänkte att, vad fan ska jag hem och göra? Kommer ändå bara somna i soffan eftersom vädret är värdelöst, regn, regn och åter igen regn. Jag borde verkligen städa mitt rum, jag kommer knappt in/ut. Det ligger kläder överallt, smink, väskor, skor. Måste få någon ordning på det hela..

Föresten så har jag beställt ett par skor och en bikini från nelly.se, väntar spänt. Hoppas jag hinner få dom den här veckan och hoppas att det passar. En skoldag har gått, två kvar. Grymt!

Jag är trött, trött, trött, trött, trött....... Kommer somna på bussen, det kan jag lova.

Peace

Rawr

Only this year

2009-05-17 @ 22:02:45 Category: Everyday life Comments: 2

Så var helgen slut igen, men jag är glad. Jag är fruktansvärt glad! Dels för att jag har världens bästa pojkvän (inte för att skryta men) och för att det är kortvecka nu, går bara i skolan mån - ons. Känns kanon! Sommarlovet är fasligt nära, nästan så jag kan snudda med tungspetsen. Åh, sommarlov. Livets sista sommarlov. Älskade sommarlov!

För att berätta lite kort om helgen så var min fredag ovanligt lugn. Jag stannade hemma med min kära familj. Inte fy skam det inte, kändes skönt. Jag mådde väl inte allt för bra, hade en äcklig mensvärk (förlåt alla känsliga) och var skakis i hela kroppen..

På lördagen tog jag bussen till västerås klockan 12, väntade i mer än en timme på station på tåget som gick klockan 13.35 till Eskilstuna. Väl där hämtade Robins mamma upp mig och skjutsade mig vidare till några utav Robins kompisar. Det blev en hel del öl och jag sumerar kvällen som mycket trevlig! Det jag kommer ihåg, dvs.. Jag minns att jag dansade vals och la in några väl valda ord åt Zara. Ha ha! Nu du...

Nej, jag borde faktiskt sätta igång och plugga inför naturkunskapsprovet som vi har i morgon. Har knappt börjat och klockan passerade just 10. Hmm! Inte bra. Önska mig lycka till.

Peace


Make up

2009-05-15 @ 07:17:25 Category: Everyday life Comments: 0

Fredag, kom igen! Det är sol, jag är vaken och frukosten är uppäten. Det här kommer bli en bra dag! Jag sitter just nu och tittar på VAKNA! med the voice, det bästa morgonprogrammet någonsin.

Jag kom bort mig helt om vad jag skulle skriva. Öh... Nej, jag måste nog gå och fixa mig strax. Måste gå till bussen idag också, eftersom cykeln redan står där. Jag drömde flera gånger inatt om att min cykel var snodd när jag kom fram. Skulle faktiskt inte förvåna mig om det var ren fakta. Då skjuter jag mig själv.

Peace


With every heartbeat

2009-05-14 @ 19:21:25 Category: Everyday life Comments: 0
Jag måste påpeka det att onsdagen blev mycket trevlig, kändes nästan som en lugn fredagkväll, ni förstår. Jag råkade dock klanta till det lite sådär då jag egentligen skulle ta 15:35 tåget in till Eskilstuna. Men självklart glömde jag bort tiden helt och när det var fem minuter kvar tills tåget skulle gå, upptäckte jag vad klockan var, och jag blev sur. Men det ordnade sig, tog nästa tåg i stället.
Jag och Robin åkte till Tuna Park och handlade två ursnygga tavlor till Micke i födelsedagspresent, blev innerst inne lite smått avundsjuk, vill med ha. Därefter åkte vi och köpte två tårtor och sedan vidare till Micke..

Där åt vi gott, bland annat smörgåstårta - bästa som finns. Eftersom jag var ledig idag så kunde jag sova kvar hos Robin vilket var helt underbart. Särskilt att ligga kvar och sova på morgonen, när han skulle upp och jobba. Ha ha ha! Nej, det var nästan lite synd om kraken.
Vid tolv kom Micke och hämta mig, vi åkte vidare till Stockholm där han skulle på Robinson-intervju. Det gick bra, verkade det som i alla fall. I slutet av Juni får vi reda på om han nu kommer med. Spännande! Vi hann även med ett stopp på Ben and Jerry's och köpte glass. Gudomligt!

Nu sitter jag hemma och har ångest, jag orkar inte skoldagen i morgon. Dels för att den är lång och tråkig, och för att jag vet att vi kommer få skäll. Lite kul egentligen. Nu ska jag duscha.

Peace


Happy birthday

2009-05-13 @ 14:14:18 Category: Everyday life Comments: 1
Bara ungefär en timme kvar tills jag slutar för dagen, då ska jag springa till tågstation och ta första bästa tåg till Eskilstuna. Där kommer Robin plocka upp mig. Vi ska lite senare åka och köpa paket till Micke som fyller hela 22 år idag. Därefter åker vi hem till micke som ni , och förväntar oss mängder med kakor och bullar, samt en tårta. Jag blir otroligt besviken annars. Ha ha! Men i alla fall, det jag ville säga var att -
Grattis så jävla mycket på födelsedagen!




Incomplete

2009-05-12 @ 22:00:37 Category: Everyday life Comments: 0
Kunde visst inte hålla mig, vissa dagar blir jag så otroligt sugen på att skriva flera inlägg, medans jag andra dagar känner mig så otroligt trött på bloggen. Har väl i för sig inget vettigt att dela med mig förutom att jag kommer känna mig smått övergiven i helgen. Zara åker till Gotland, jaha, fan ta och skärp till dig! Vem som helst förstår väl att du inte bara kan åka iväg sådär. Men jag klarar mig nog, men bara om du bombar mig med mms-bilder som visar vad tusan du syssar med.

Idag fick jag reda på en rätt festlig grej. För att ge er lite bakgrundsfakta så jag kan säga det att Micke för någon vecka sedan sökte till nästa säsong utav Robinson. Jag tänkte, kul grej, men han kommer aldrig bli uttagen. Men nu har det visat sig att han ska på deltagarintervju i Stockholm redan på torsdag (& jag ska få följa med). Ett steg närmre segern, eller vad säger du Micke! Tänk, snart kanske vi ser dig i tv-rutan, fightas med kokosnötter och varaner. Ha ha ha!

Det blev min tur att laga mat idag och det blev en otäckt stark köttfärsås och 5 portioner för mycket spagetti, men jag skämtar inte när jag säger att det blev fantastiskt gott! Även om jag dock slukade nästan ett helt mjölkpaket på köpet. Jag älskar mjölk!

Nu väntar jag på att Robin ska komma hem och ringa mig.
Som den lyckost jag är får jag pussas med honom redan i morgon, vilket charmtroll jag är ibland.

Peace


Wannabe

2009-05-12 @ 14:34:33 Category: Everyday life Comments: 0
Nationella i matten gick verkligen inte bra, jag är bombsäker. Jag vill egentligen inte ens tänka på det, känns bara jobbigt. Men det löser sig, om jag nu behöver fortsätta plugga matte B i trean är väl det nu inte hela världen. Bara jag klarar det någon gång. Som sagt, det löser sig!

Vad köper man till en 22-årig kille i present som dessutom tillhör ens familj? Jag vet att han läser min blogg så kan inte berätta allt för mycket. Är det någon som har ett tips får den gärna dela med sig. Men antar att det blir roligast för honom, att köpa något som han har nytta för i sin relativt nya lägenhet.

Jag kollade runt lite på Björns musikmapp på datorn och lyssnar nu på Spice girls, kul va? Jag får upp flera roliga minnen från när man gick i 1-3:an och hade roliga timmen på fredagar. Kommer ihåg att jag och några klasskompisar älskade att klä ut oss och mima till just Spice girls. Jag skulle alltid vara Emma, min egna favorit. Yo i'll tell you what i want, what i really really want. Nej, inte riktigt min stil nu kanske, tror jag letar rätt på något annat nu. Jag är sugen på Atreyu!

Nu lockar duschen

Peace!

My day

2009-05-11 @ 20:39:10 Category: Everyday life Comments: 0
Undanflykt för att slippa plugga matte

Dagens vill ha: Blåbärsbulle från Sala
Dagens klädsel: Svarta jeans, nitbälte och blått ribbat linne med mina älskade converse
Dagens smink: Solpuder och mascara
Dagens frisyr: Okontrollerad hästsvans
Dagens händelse: Mitt knä hoppade halft ur led
Dagens låt: Kent - 747
Dagens planer: Plugga matte tills jag spyr
Dagens roligaste: Emils reaktion när jag kom in med en present
Dagens favorit: Fazer marianne
Dagens kram: Den jag fick när jag gav Emil hans födelsedagspresent
Dagens puss: Samma som ovan
Dagens köp: Lilla menyn på donken (ops)
Dagens godis: Fazer
Dagens humör: Glad men stressad
Dagens ord: Balle

Dark and blue

2009-05-11 @ 11:20:24 Category: Everyday life Comments: 0
Dagar som denna kan man bara älska. En lång sovmorgon, en stor och nyttig frukost blandat med ett bra humör. Nej, nu jävlar ska det pluggas. Börjar klockan 12:45 med Svenska i tre timmar, där efter ska jag plugga matte tills jag stupar. I morgon gäller det, nationella provet i matematik. Jag ska försöka att inte ha allt för mycket ångest den här gången, jag ska fan klara det här. Wish me luck fellows!

Ja, och sen var det ju det där med Emils födelsedag också. Vet i katten hur jag ska hinna vara med på hans födelsedagsfirande, men det löser sig. Grattis unge på 13 års dagen, välkommen till tonåren!

Kom nyss på att min cykel står kvar borta vid busshållsplatsen sen i fredags, aj aj aj. Det betyder att jag måste gå, otur. Men det regnar i alla fall inte, så jag ska inte klaga.

Ne, nu måste jag borsta tänderna och göra mig i ordning. Har inte orkat börja än och jag måste gå om 20 minuter.

Peace

Winner of the year

2009-05-10 @ 21:34:00 Category: Everyday life Comments: 2
Ja och så har en hel helg snart passerat, känns väl inte allt för roligt. Jag har en extremt jobbig magkänsla inför matte nationella som går av stapeln på tisdag, burr, känns som om det kommer gå rent åt fanders. Men jag hoppas på det bästa, skulle väl inte kännas allt för roligt och göra om Matte B i trean. Bara tanken får mig illamående.

Lördagen blev riktigt trevlig, på dagen grillade vi och det var gott. Som jag skrev i förra inlägget började vi hemma hos Micke med öl och handbollstittande. Guif förlorade och dom gick som två åskmoln. Helt plötsligt bestämde vi oss för att dra ner på stan och bowla, så fem minuter senare var vi nere i bowlinghallen. Jag bjöd grabbarna på öl, vilken hjälte. Jag fick även ta smällen att betala bowlingen. ha ha ha. Där får man för att man vinner, jag är så jävla grym! När vi var klara åkte jag och Robin hem till några människor, drack mer öl och sedan var det dags att bege sig hem.

Idag har vi väl inte gjort allt för mycket. Bland annat kollat på Ice age och någon annan konstig film. Men det var bara mysigt.

I morgon fyller Emil år, lillgrabben. Usch,  han är ju längre än vad jag är, även fast han är 5 år yngre. Nyss var han ju lilla gulliga Emil på 4 år, nu tuppar han i varannan mening. Och på onsdag fyller Micke år, hela 22 år. Ja undrar ja vad man ska hitta på för något spännande att köpa.

Nu kom mamma hem, ska springa och ge henne en kram!

Vimmelbild, som man alltid lyckas se konstig ut på.

Fuck yeah

2009-05-09 @ 19:34:51 Category: Everyday life Comments: 1

Jag måste erkänna att gårdagen var otroligt trevlig. Jag träffade upp Rasmus som jag inte sett på evigheter, tror nästan senaste gången var förra sommaren, förutom en snabbis på tågstationen förut. När det blev dags för att åka hem kom Robin och hämtade mig och så åkte vi hem till honom. Jag var inte ens trött, men ändå somnade jag på två röda i hans famn. Det måste förmodligen vara det bästa som finns.

Idag har vi inte gjort mycket vettigt alls, jag låg i soffan och sov några timmar när Robin var iväg och gjorde några ärenden. Han hade tydligen väckt mig och sagt att han skulle åka och jag hade mm:at. Men när jag vaknade hade jag glömt bort det helt och blev skapligt förvirrad över att han inte var hemma. Jag måste pratat i sömnen, eller något.

Nu sitter vi i alla fall hemma hos Micke, dricker öl, tittar på handboll. Det enda som är roligt med att kolla på handboll, är dom sista 10 minuterna om matchen är jämn. Då blir jag alltid äckligt nervös. Fast jag tycker det är aptrist annars.

Nej, nu ska jag släcka ner skärmen och gosa ner mig i fotöljen.


It's a new day

2009-05-08 @ 13:14:30 Category: Everyday life Comments: 1
Fredag, fredag, fredag, fredag, tjalalal. Det är fredag! Skönt, efterlängtat. Hela den här veckan har varit konstig. I måndags kändes det som att det var tisdag, i tisdag som att det var onsdag och fortsättning följer. Om jag inte setat i skolan nu hade jag nästan kunnat trott att det var lördag. Men så är inte fallet.

En hel helg väntar och jag verkligen känner hur skönt det kommer att bli. Nu är det inte många skoldagar kvar tills det efterlängtade sommarlovet. WEY! Livet är, fanemig hur jävla bra som helst. Jag kan inte finna ett ända fel. Faktiskt. Nej, nu kör vi Zara!

Förövrigt: Jag har träningsvärk och det känns bra! Det är fint väder, i alla fall för stunden. Zara är söt, hallelujah!

ZARA ÄTER GODIS

Otherside

2009-05-07 @ 14:17:29 Category: Everyday life Comments: 1
Torsdag, älskade torsdag. Torsdagar kan man inte tycka illa om. Det är sista dagen innan helgen och för att lyxa till det lite, slutar jag redan 11:45. Så nu sitter jag hemma, äter ett äpple och lyssnar på musik. Red hot chili peppers spelas från högtalarna, det var år och dar sedan jag lyssnade på dom. Min favorit måste nog vara otherside, om jag måste bestämma mig.

När sten slutar jobba idag ska jag hem dit och plugga matte. Längtar inte. Men måste man så måste man, det är bara att bita tag i det sura äpplet. Men först väntar en springtur runt spåret. Regnet hänger i luften men jag hoppas jag klarar mig. Önska mig lycka till!

Say it

2009-05-06 @ 18:29:57 Category: Everyday life Comments: 0
Jag trodde att svenska nationella, uppsatsskrivningen skulle vara hundra gånger värre. Men efter ungefär en timme och några minuter till, var jag klar. Jag som var beredd på att sitta där i flera timmar. Skönt! Jag tog halv elva bussen hem och cyklade hem som hastigast. Min bok låg och väntade på mig så fint på nattduksbordet i mitt rum. Jag hade längtat efter den ända sen igårkväll. Jag läste i två timmar, sen var det över. Boken var slut. Jag har läst "Män som hatar kvinnor" och boken var nog bland de bästa jag någonsin läst. Den var fruktansvärt hemsk, ibland ville man kasta in boken i väggen. Nu återstår det bara att se filmen. Lite sådär smått efter.

Jag fick på tok för mycket spring i benen efter dessa två olidligt spännande timmar, så jag tog mig ut på en springtur. Det var hemskt jobbigt, men skönt. Det kändes att man inte rört på fläsket på ett bra tag nu alltså. Det där behövde jag. Jag borde göra det till en vana, att ta en springtur.

Redan onsdag, i morgon torsdag vilket betyder en lektion och sedan hem. Fredag, engelska nationella och multimedia. Vi har endast två lektioner på oss att göra klart våra hemsidor. Stressen kryper fram. Men jag har kommit en bra bit på vägen. Tack vare all hjälp, annars skulle jag fortvarande vara på ruta ett.

Nu ska jag rota i kylskåpet, magen säger mat!

Forever

2009-05-05 @ 13:38:50 Category: Everyday life Comments: 0
Jag är överdrivet trött, min mage skriker mat, jag sitter på en värdelöst lektion utan att ha ett smack att göra, jag fasar för matteplugget när jag kommer hem och har en otrolig ångest för att jag inte har tränat på något som känns som år och dagar. Jag funderar starkt på att ta en springtur i kväll, skulle kännas bra, att jag gjort någonting rätt.

Jag skrev precis fem rader till med klagomål, men jag ska vända det till något bra! För egentligen inbillar jag mig rätt duktigt om hur jobbigt jag har det ibland. Jag har ett fantastiskt liv, och kan inte vara lyckligare. Snart är det sommarlov, man får koppla bort allt som har med skolan att göra. Det enda som snurrar i huvudet är lov, detta härliga lov.

Die

2009-05-04 @ 09:25:04 Category: Everyday life Comments: 0
Det har regnat hela morgonen, jag har legat vaken och lyssnat på hur det droppat ner på taket hela morgonen, sen klockan 5 ungefär. Jag förstår inte vad det är som gör att jag sover så förbannat illa. I två veckor har det pågått. Jag somnar i tid, men vaknar ungefär 10 gånger varje natt, och vaknar onaturligt tidigt. Det är jobbigt!

Den här veckan har vi tre nationella prov, inte kul. Idag börjar vi med svenska muntliga, på onsdag har vi svenska uppsats, och på fredag har vi engelska reading&listening. Får inte glömma att vi även har en stor matteläxa tills i morgon. Får åka hem till Sten idag efter skolan och plugga, jag behöver hjälp!

Jag saknar redan Robin, det har jag gjort ända sen vi skiljdes åt. Ha ha! Gulligt det låter.

Min tröja luktar en blandning mellan blöt hund och gammal bearnaisesås, jag mår illa. Tack vare det förbannade regnet, var dyngsur när jag kom fram till busshållsplatsen.

Är det inte helg snart?

Sunshine

2009-05-03 @ 23:08:30 Category: Everyday life Comments: 0
Har inte setat ett skvatt vid datorn sen i onsdags, så har inte haft tid att uppdatera om långhelgen. Det har ju hunnit vara valborg och allt, som lyckades bli riktigt trevligt. Vi började hemma hos pappa med att grilla, spela kubb och dricka öl. Där efter åkte vi vidare till Tom där det blev ett satans röj långt in på småtimmarna. Förbannat mycket dans och galenskaper.

Fredagen spenderades i solen, hela dagen. Jag lyckades bränna mig i ansiktet, såg ut som en gris. Har faktiskt inte solat sen jag var i Turkiet förra året, jag vägrar solarium! På kvällen åkte vi till Tom en sväng, men sen fortsatte jag och Robin hem till honom, med ett stopp på donkan. Slocknade på två sekunder när vi kom hem.

På lördagen blev det en stressig frukost ute i solen för att sedan sätta oss i bilen hem till hallsta. Vi packade bilen med öl och en boll, åkte till qwarn och spelade volleyboll, skoj. På kvällen tog vi oss hem till Linn och myste på hennes veranda.

Idag har vi inte gjort mycket alls. Kollat på den spännande reprisen av Robinson, spelat wii och ätit grillat. Åkte hem en sväng till Robin också för att hämta min jacka. Nu ligger jag i sängen med världens största ångest. Det här kommer bli en jobbig vecka.

Det blev en snabbuppdatering, orkar inte skriva egentligen. Kommer ha fullt upp hela den här veckan också, som det känns. Älskade plugg!

Jag ska sova nu, är trött som en åsna.