Overcome

2008-09-30 @ 22:49:28 Category: Everyday life Comments: 1
Fan, fan, fan! Den här dagen har varit under alla mina förväntningar. Började redan i skolan, matten är helt omöjlig. Därefter fortsatte det med träningen som gick åt helvete. Mådde illa, kände mig yr och ville bara sätta mig ner. Kändes nästan som om jag skulle svimma, så illa var det. Men jag vägrade gå hem, jag ville avsluta träningspasset om jag väl hade kommit dit. Vet inte vad det är som försigår i min kropp just nu, men jag hatar det. Så i morgon måste jag gå och kolla blodtrycket och så. Inte nog med att träningen gick kasst så blev jag besviken över att det visades ett avsnitt av Desperate Housewives på tv som jag redan sett på datorn. Trodde nästa säsong skulle börja idag, vilket jag längtar efter. Självklart är det mycket mer än så, men fan. Det är sånt jag inte kan förklara här i bloggen, ni skulle antagligen ta mig som ett psykfall, ungefär. Nej men allvarligt talat, fan. Antar att ni inte förstår någonting, men det orkar jag inte bry mig om just nu. Jag är bara så förbannad, på att inget vill gå som det ska. Föresten har jag inte hunnit titta på det nyaste One tree hill avsnittet än, and that sucks. Jag orkar inte göra det nu heller, klockan är mycket och jag har huvudvärk. Måste sova, jävla skitdag...

Flashback

2008-09-30 @ 14:07:51 Category: Everyday life Comments: 1
Kom nyss tillbaka till skolan efter en liten tripp ner på stan, behövde handla några smågrejer efter lunch. Dagens lunchen bestod utav spagetti och köttfärssås, alltså den är helt smaklös. Nu börjar petiga sandra komma fram igen, men om man äter mat vill man väl att det ska vara lite kryddstarkt? Annars kan jag lika gärna äta pulvermos. Föresten har vi fotografisk bild, och jag ligger efter med ett pass eftersom jag var hemma förra veckan. Så måste snart ut och fota igen det jag missat. Det är världens tråkigaste uppgift också, orkar inte förklara men den suger!

Helgen mina vänner, kommer bli riktigt rolig. Det är så jävla skönt att ha något att se fram emot. I stället för att ligga hemma och såsa på lördagsdagen så fyller vi två bilar med folk och drar iväg till roliga ställen man aldrig är på annars. Förra gången var det Bodaborg som jag berätta om, den här gången blir det något helt annat.

Och du, jag finns här för att ge dig en värmande kram om något känns svårt. Vi gör det här tillsammans min bästa vän!

If they hurt you, they hurt me too. So we'll rise up, and won't stop cause it's all about us.

It's all about us

2008-09-29 @ 19:46:41 Category: Everyday life Comments: 2
Jag spricker snart, är som en balong som man kan sticka in en nål i. Jo, det är ju så att jag precis har ätit mat, god mat. Jag, Micke och Mattias åkte till affären och inhandlade diverse matvaror, sen åkte vi hem och lagade ihop den tillsammans. Gulligt, tre syskon i köket. Funkade utmärkt förstår ni, tre blivande mästerkockar.

Blev ingen träning för mig idag, mitt knä är helt åt skogen. Råkade vrida om det idag, så nu klickar det så fort jag går. Det är en vidrig känsla, inget ni kan vara avundsjuka över precis. Hoppas det känns bättre tills i morgon, vill inte missa kickboxningen. Bästa träningspasset på hela veckan!

Rasmus är en konstig prick, men jag tycker om honom endå. Jag saknar dig och tycker det är dags och ses, så det måste vi ta tag i. Föresten är det många människor jag saknar. För många, för lite tid. Föresten, gud vilken tur jag har som har Johan, på grund utav honom slapp jag gå hem från tågstationen.

Hej då!

We make you famous

2008-09-29 @ 14:45:30 Category: Everyday life Comments: 3

Just nu har vi rast här på John Bauer, men jag valde att sitta kvar i klassrummet som så många gånger förut. Känner inte riktigt att det finns så mycket annat att göra, så då kan jag lika gärna sitta kvar och läsa en och en annan blogg. Passar även på att skriva en jag med, även fast mina fingrar är helt döda. Vi har svenska och vi har fått i uppgift att skriva en uppsats om ett skolminne. Jag visste direkt vad jag ville skriva om, även Zara. Så både hon och jag skriver om cabarén som vi hade i slutet av nian. Det var en underbar tid, som man saknar det. Jag har redan hunnit skriva mer än en hel sida, ovanligt gjort av mig eftersom jag aldrig orkar jobba annars. Föresten sitter jag och skiver på en lånedator eftersom min egna är sönder. Min dator har varit  ett stort ända besvär ända sen jag fick den, om problemen endå kunde ta slut. Skulle egentligen fått tillbaka min i morse, men endå sitter jag här med en dator tom på biler och musik. Ska nog gå till Matt efter rasten och fråga om den är klar. Det var tydligen några killar som skulle komma och fixa den, och dom var försenade. Så typiskt! På lunchen idag gick jag och z ut och åt, maten i konserthuset lät inge vidare. Okej, nu vet jag att vi kommer få skäll av Linn, men bara för hon äter allt i sin väg. Eller aja, det är vi som är kräsna, jag erkänner! Vi gick i alla fall till vårat och många andras favoritställe Gränden, åt en smaskig sallad medans Zara åt fläskfile och strips. Hennes mat luktade så gott, men nej jag ska vara nyttig.

- Hur lång tid tar det för fläskfilén att bli klar?
- 35 minuter
- VA?! nej då tar jag...
- Ne jag skoja bara, 5 - 10 minuter ungefär.
- Okej, då tar jag det!

- Jag tar en sallad med ägg och räkor tack!
- Nej det går inte!
- Jo!
- Nej!
- Men jo!
- Neeej.
- Men va? Jo de gör det visst
- Nej
- Men vadå? Jo! varför!
- Okej då, jo klart det går, med pasta eller utan?


Mr Brightside

2008-09-29 @ 07:50:38 Category: Everyday life Comments: 0

Okej, en snabb blogg nu då innan jag springer ut till bussen. Idag kanske jag till och med hinner gå dit, vore rätt trevligt för omväxlings skull. Igår gjorde jag inget mer än att sitta vid datorn och titta på dom nyaste heroes avsnitten, spännande var det i alla fall. Jag håller fast vid att söndagar är bra, man slipper ha några måsten och kan bara vara. Finns inga rätt eller fel, söndagar är bra! Men nu är det dock måndag, vilket självklart betyder skola. Föresten måste jag gå hem från tågstationen idag, snacka om surt. Plus att jag måste gå till träningen direkt när jag kommer hem typ, roligt. Just nu skickar jag onda signaler till den som snodde min cykel, fan ta dig! Kom på att jag inte klätt på mig strumpor än, så nu rusar jag!


In your head they're still fighting

2008-09-28 @ 13:53:57 Category: Everyday life Comments: 0
Nu när det är söndag igen borde jag antagligen berätta om min helg. Så därför tänker jag tillbringa de kommande femton minuterna med det. På fredagen var alla partysugna och när vi väl fick klartecken om att vi skulle iväg så hände det som inte fick hända, så klart. Jag stod för mig själv i den tomma lägenheten och fixade mig lite halvstressat så där. Helt plötsligt vaknar jag upp liggandes på golvet, helt förvriden. Hela jag skakade och huvudvärken var inte vacker. Jag hade svimmat, helt utan anledning och utan några som helst förvarningar. Tror jag, för egentligen kommer jag inte ihåg mer än att jag vaknade på golvet. Hårfönen låg bredvid mig påslagen och fyllde rummet med värme. Faktiskt så var det tur att inget allvarligt hände! Ingen var ju hemma, och jag har därför ingen aning om hur länge jag låg där. Jag vill komma ihåg hur det såg ut när jag föll ihop, måste ha sett lite smått roligt ut. Plus att hårfönen måste fått sig en regäl smäll, men hej, den funkar åtminstonde. Så min fredag tillbringade jag sovandes i soffan, tills mamma kom hem och skickade mig vidare till sängen. Jag somnade klockan tio, en fredagkväll liksom. Men visst, det var skönt så jag ska inte klaga. Zara kom hem till mig så fort hon kunde när jag ringde henne och berättade om min lilla olycka, hon är bäst om ni inte visste det. Men jag skickade iväg henne på festen, inte skulle hon & Linn vara hemma på grund av mig. Fast jag gav henne mina nycklar så hon kunde hoppa av hemma hos mig när hon åkte hem från festen. Så jag slapp sova själv halva natten i alla fall, det tackar jag för.

På lördagsmorgonen var det tänkt att vi skulle åka till Stockholm, Linn och Richard följde med oss. Något försenade satt vi alla i bilen på väg mot Västerås tågstation. Oturligt nog missade vi tåget till Stockholm, och nästa tåg gick inte förens två timmar senare. Men när vi köpte biljetterna en stund senare fick vi reda på att vi kunde åka över sala och byta tåg där, så fick det bli. Väl framme i Stockholm åt vi mat & Linn hittade två öl på donken under bordet, yey. Jag vill knappt nämna hur det gick med shoppingen, för det är riktigt irriterande. På dom där timmarna hittade inte någon av oss särskilt mycket. Knäppt, när man väl vill ha kläder hittar man inget. I alla fall inte jag. Det bästa med dagen var nästan när vi såg Dave Stewart sitta på stan och sjunga Zombie med sin gitarr. Så jävla grym, hans röst är klockren i mina öron. Men det hände mycket roligt under dagen så jag ska inte klaga. Vi åkte hem strax efter sju och när vi kom hem taggade vi för fest. Men vi tappade Linn på vägen, sorgligt nog. Men vi andra tre fortsatte mot kolbäck och hade en jätterolig kväll.

Jag är bakis idag, inget ovanligt med det. Söndagar är till för att slösas bort till ingenting. Får se om jag orkar ta mig till träningen ikväll, jag är genomförkyld och min hals är trasig. Känns som stora bitar av halsen har rivits bort av allt mitt hostande. Nej, nu blir det Varm dryck, en filt och Dave Stewart mina vänner.

Här har ni honom, för er som inte vet vem jag talar om!

Hey ya

2008-09-26 @ 10:01:59 Category: Everyday life Comments: 1
Smart som man är höll man på att missa bussen i morse också, men idag la jag på ett kål och slängde upp benen på ryggen. Det var med nöd och näppe men jag klarade det, så var stolta. Självklart var tåget försenat också, typiskt. Nu sitter vi i skolan och har dödstråkigt, vi ska skriva en broschyr om Hallstahammar! Jag och Zara har dock tagit en paus, vi orkar inte riktigt jobba idag, någonsin, aldrig!
Öh, sneglar mot Zaras blogg och ser att hon skriver så fingrarna ryker. Jag som inte har någonting att skriva om. Jag ska göra som Katja och spela Bubble Shooter. Lalalalalaa

Fuck me like you hate me

2008-09-25 @ 19:25:51 Category: Everyday life Comments: 0

Det blev aldrig någon uppdatering i skolan som jag sa, fick aldrig tid till det. Direkt när jag klev in genom klassrumsdörren skulle våran reklambyrå gå till entreprenörerna (undra om det vart rätt nu?) och berätta om oss och vad vi kan göra för deras företag. Eftersom jag försovit mig sa jag ingenting, utan lät mina kamrater sköta det. Maten på konserthuset var riktigt snuskig idag, fisken var dallrig och mosig, som om dom kört den i mixern och kladdat ihop det till en boll. Linn, inte ens du skulle gillat det så försök inte ens att yttra dig om något annat. Efter skolan runt 12.00 drog jag och Zara ner på stan för att shoppa. Timmarna gick, en efter en. Klockan blev 18.00 och det enda jag hade i min kasse var en bh och ett par trosor. Västerås är verkligen ingen bra stad för shopping. Nej, så nu tar vi Stockholm på lördag i stället. Det ser jag fram emot.

Föresten, våran dag på stan måste nog ha varit den sjukaste någonsin. Aldrig skrattat så mycket, det var som ett träningspass för magen. Vi är bäst helt enkelt, att man kan ha så roligt tillsammans med dig är underbart. Nej, nu vill jag att mamma ska komma hem så jag får visa mina fina inköp. Ironisk.


Catch me

2008-09-25 @ 08:43:13 Category: Everyday life Comments: 0

Otursdag. Börjar med en liten försovning som slutar med att jag missar bussen som tar mig till tågstationen. Eftersom jag inte har någon cykel så hann jag inte ta mig dit i tid i tid. Så nu sitter jag här och väntar på bussen som i stället tar mig direkt till Västerås. Den går om ungefär 10 minuter så jag lär nog börja klä på mig snart. Dessutom glömde jag ha i salt i gröten så det smakade allt annat än gott. Tror jag uppdaterar i skolan, så då får ni se om jag har kommit fram. Annars står jag väl fortfarande och väntar på bussen.


I don't care

2008-09-24 @ 19:12:40 Category: Everyday life Comments: 0

Idag kände jag mig extra busig och avbokade tiden hos min sjukgymnast, jag orkade verkligen inte. Jag har hostat hela dagen. Min hals är så långt ifrån bra man kan komma och min dagliga huvudvärk har börjat komma tillbaka. Gissa vem som ska skaffa nya glasögon? Ja för er som inte vet det så har jag faktiskt ett brytningsfel och var läskigt nära på att bli blind när jag var liten. Så där av har vi anledningen till min dåliga syn och huvudvärk. Försökte prova med linser ett tag, men nej tror inte riktigt det är min grej. Men ja, eftersom jag inte vill ha glasögon på "heltid" så tänker jag försöka få linserna till min grej och använda dom så mycket som möjligt och ha glasögon som ett andrahandsval. Spännande va?

I stället för att befinna mig hos sjukgymnasten och slita av benen så åkte jag hem med mamma och tittade på film. Djävulen bär prada, jag har sett den förut men det kliade så förbaskat i fingrarna när jag såg den stå i hyllan och glänsa. Nu sitter jag här och försöker att svälja så lite som möjligt, det gör ju så ont. Har verkligen ingen lust att bli sjuk, så jag dricker te och myser in mig i stora filtar så gott det går. Ska snart laga mat, någon slags paj jag har i en receptbok. Så vi får se hur det går, men det brukar faktiskt gå bra. Jag verkligen älskar matlagning av nya recept! Dags att sätta mig själv i arbete.

tummen upp!

That was just your life

2008-09-24 @ 13:34:57 Category: Everyday life Comments: 0

Idag hade vi idrott som första lektion, beachvolleyboll! Varken kul eller tråkigt, så det var inget att hurra över om jag själv får bestämma. Jag, Zara och Julia höll i nedvarvningen och stretchingen, yey! Där efter var det lunch, moussaka om ni ville veta. Nu sitter jag på mediaproduktionen, eller något. Är rätt duktig på att blanda ihop namnen på alla dessa skumma lektioner. Efter skolan ska jag till sjukgymnasten, var två veckor sen sist. Vi bestämde att jag skulle träna några gånger på egen hand för att sedan komma tillbaka och redovisa hur det har gått. Så det är inget jag ser fram emot, om jag inte får massage. Det är det bästa som kan hända, det sämsta är nog alla dessa jobbiga och tråkiga övningar som gör att mina knän nästan går av.

Igår var ju jag som sagt inte i skolan, så jag kollade på flera filmer, samt gossip girl och one tree hill avsnitt. På kvällen kände jag mig så otroligt rastlös att jag verkligen var tvungen att komma iväg på träningen. Så jag och Alice åkte dit, och det var både skönt och jobbigt! När jag kom hem väntade maten på bordet och självklart var det min favoriträtt. Torsk med ägg och persiljesås, mums!

Nej, nu måste jag fortsätta jobba. Hur irriterad och sur jag än är på en viss person....


Lips like sugar

2008-09-23 @ 11:46:22 Category: Everyday life Comments: 0
När väckarklockan ringde i morse vaknade jag med migrän, ingen rolig migrän heller. Hela huvudet dunkade och mina migrän tabletter var naturligtvis hemma hos Sten! Otur, eftersom ipren inte hjälper särskilt bra. Till slut spydde jag av smärtan, mysigt Sandra! Nu är det i alla fall någolunda bättre, fem timmar senare. Så jag ligger och tittar på film, kommer inte ihåg vad den heter men den är rätt bra i alla fall. Den har fått mig att gråta ett antal gånger, förstår inte hur jag kan vara så känslig. Jag gråter inte bara för att det är sorgligt längre, jag gråter så fort någon blir lycklig och det händer något bra. Vilken mes man har blivit! Föresten hoppas jag med allt att jag mår helt bra ikväll, för jag vill verkligen inte missa träningen. Det är ju kickboxning ikväll!

Nej nu är filmen slut och jag hade att fortsätta lyssna på denna underbara låt.

What would they say if we could escape
and spend tonight like it's the best of our lives
Take a breath and ask yourself
is it worth it to take this chance with me?

Allt this time

2008-09-22 @ 21:34:22 Category: Everyday life Comments: 1

Kvällens träningspass var en riktig höjdare, jag var verkligen på topp. Hade säkert kunnat träna längre än vad som stod på schemat, ville verkligen inte sluta. Men är det slut så är det slut. Jag har verkligen kommit in i en period då träningen är dödsrolig. Som jag nämnde förut så är det inga svårigheter alls att ta sig till träningen, som det ofta kunde vara förut. Nu packar jag ner mina skor&vattenflaska med glädje. Och känslan man får när man kommer hem och har kämpat bra, har jag verkligen saknat. Den som jag känner just nu, gud vad härligt det här är. Man blir verkligen glad och positiv av träning. Nu känns livet så lätt, hoppas det fortsätter så här!

När jag kom hem sprang jag till det dukade köksbordet och välte hela familjen i min brådska. Jag var utsvulten, och ni som känner mig vet att jag älskar mat. Stora, starka köttfärsbiffar med sallad och rostade grönsaker. Tallriken var tom på två sekunder, så nu sitter jag här och får hålla i mig för att inte tippa fram ner i golvet.

Nej, nu ska jag föna håret efter duschen och hoppa i säng! Jag är trött så förtjänar en god nattsömn. Godnatt älsklingar!


Run for your life

2008-09-22 @ 10:38:20 Category: Everyday life Comments: 1

Så var det måndag igen och jag sitter här och har projekt och företagande. Det är rätt kul egentligen, med tanke på våran idé som Zara och jag ska försöka få att bli bra. Tänker dock inte berätta något mer om det här i bloggen, så ni får allt vara nyfikna ett tag framöver.
 
Igår umgicks jag med Alice hela dagen, vi tog en promenad till båtbryggan där vi la oss i solskenet. Det var riktigt varmt och jag hade på mig alldeles för mycket kläder vilket jag ångrade så fort jag steg ut genom lägenhetsporten. Vi låg där i flera timmar och bara njöt av den härliga höstdagen. Vi lyckades till och med somna, så ni förstår nog hur mysigt det var. Där efter skiljdes vi åt olika håll och jag gick hem till nibble. På vägen hände tre roliga saker, ni får helt enkelt fråga om ni vill veta. Resten av kvällen spenderade jag framför tvn och pratade med Robin i telefonen. Vi lyckas alltid prata länge och när vi väl lagt på är klockan alldeles för mycket.

I morse hade jag stora problem med att komma upp ur sängen, inte för att det är något ovanligt men endå. Det slutade med att jag fick stressa som en idiot och springa till bussen. Men jag hann i alla fall, med en minut till godo! Sen att jag får stå och vänta i 15 minuter på att tåget ska gå gör ingenting bättre. Det är både kallt och långtråkigt. Ja, dom där minuterna lyckas alltid gå så oerhört sakta. I kväll ska jag i alla fall träna bodypump, längtar redan. Tycker det är grymt kul att träna nu för tiden, det är inte alls det där att man pinar iväg sig för att stå och gäspa sig igenom en timme.

Nej, om man skulle ta och fortsätta spränga idéer till vårat projektarbete!


Cause and effect

2008-09-21 @ 13:25:09 Category: Everyday life Comments: 0

Även om det är söndag igen, så finns faktiskt inte ångesten. Kanske beror det på att jag har lärt mig att uppskatta skolan mer än förut. Det är faktiskt inte lika farligt som man en gång har tyckt. Antar att klassen har stor del i det. Jag har i alla fall haft en grymt bra helg. På fredagen umgicks jag med Zara, såklart. Vi gick ut och åt mat och köpte sedan med oss en stor godispåse hem tillsammans med en hyrd film. Vi hade bestämt oss för att ha en lugn kväll eftersom vi ville vara pigga och glada inför lördagen. Dock var filmen helt värdelös och jag fattar inte ens hur man kan komma på en sådan kass idé. Vi somnade lite senare på två sekunder.

På lördagen steg vi upp runt nio och började fixa allt inför dagen. Klockan halv elva hämtade vi upp alla och började färden mot köping där Jonas och Linus stod och väntade. Vi satt sju stycken i bilen på grund av ett och ett annat problem. Men när vi kom till arboga mötte vi upp Micke och fortsatte resan mot Karlskoga. När vi var framme vid dagens mål, bodaborg delade vi in oss i våra lag. Det var jag, Micke, Linus och Linn mot Jonas, Lina, Zara och Alice! I fyra timmar sprang vi runt, fram och tillbaka i olika celler och samlade stämplar. Det var jätteroligt och man var taggad hela tiden. När timmarna gått så kan jag berätta att dom flesta för trötta och sega. Jag sov hela bilresan hem då jag hoppade in i duschen för att göra i ordning mig. Jag, Lina och Zara skulle ut och äta, tror vi satt där tills klockan närmade sig elva. Vi promenerade hem till mig och satt i soffan ett bra tag och bara pratade. Kvällen slutade med att Lina åkte hem och jag och Zara somnade i soffan till 2 fast 2 furious!

Nu ska jag titta på film och sakna människor. Puss!


I'm gonna live forever

2008-09-19 @ 10:04:44 Category: Everyday life Comments: 0
Det här är då min pojkvän & han heter John Vesely!


Just back off

2008-09-19 @ 07:45:06 Category: Everyday life Comments: 0
Här sitter jag och äter min gröt som alla andra dagar, men nu är det dock något som fattas. Kanelen, var är min kanel? Att äta gröt utan kanel är liksom, som att äta pannkakor utan sylt. Som jag förövrigt åt igår, pannkakor och sylt dock. Steg upp klockan sex i morse, trodde klockan var sju så jag rusade in i duschen helt i onödan. Idag får jag skjuts till tåget, halleluljah. Tacka gud att bilen finns! Så nu slipper jag, för en gångs skull, slippa komma tjugo minuter innan tåget går på grund av dåliga busstider. När jag kommer dit så står det ungefär en person där, och jag undrar  samma sak varje gång, att vad sjutton gör man där så tidigt om man typ cyklar? Dumma ettor! Det är fem minuter innan tåget går folket börjar fylla tomrummet bredvid mig. Nog om det, min gröt kallnar ju.

Ja och igår var jag på den där "pangkvällen" i Västerås, med Zara. Själv shoppade jag inget eftersom min kassa är tom. Så jag fick helt enkelt vara hennes stöd, rätt sorgligt faktiskt. Men det var trevligt. Hela pangkvällen gick ut på att man handlade ett plagg, gick fram till kassan och fick en ballong som det fanns olika procenttal i (5 - 50%). Det antalet man fick, så mycket rea fick man på det man köpte. Jag fick 10% rea på min milkshake på donken. Sen det bästa utav allt på hela kvällen, var att dom bjöd på gratis korv på flera ställen i stan! Inte för att sån där korv man fick är god, men endå. Man var ju tvungen att ta en bara för att det var gratis, right?



Att jag aldrig kan sluta skriva när jag väl börjat. Nu är ju min gröt kall och mjölken är varm, men jag har bara mig själv att skylla. Bäst jag sätter fart, eller just ja. Jag får ju skjuts till stationen så jag slipper ju stressa, hjärta mig.

Lördag, lördag, lördag, lördag! Jag är taggad gott folk!

hejsan fossingarna!

Heroes get remembered, legends never die

2008-09-18 @ 10:41:40 Category: Everyday life Comments: 1

Känner verkligen att jag har kommit in i en fas då inget tycks verka gå som det ska. Jag menar, först krocken, sen det som hände igår. Så fort något händer mina nära och kära, blir jag genast orolig och att få sin nattliga sömn är näst intill omöjlig. Så då förstår ni säkert också varför jag försov mig i morse och fick stressa mig igenom morgonen. Rusade upp ur sängen, smink, check, kläder, check, frukost, check, ytterkläder, check, sen återstod det bara att springa uta bara fan till bussen. Tro nu inte att allt gick som det skulle, för självklart så skulle min dataväska gå sönder, mitt i en ler och gräshög. Spännet på ena sidan av väskan hade gått av så hela väskan föll i marken i ett plask. Jag som var ett antal meter ifrån busshållsplatsen fick ett antal blickar. Det är inte lätt att vara jag ibland alltså.

Jag sitter i alla fall på mediaproduktion nu och det suger, helt seriöst. Jag vill hem, men det är lite mer än en timme kvar, hur jag nu ska stå ut visar sig. Ikväll så ska jag antingen åka och träna, eller så ska jag följa med Zara på pangrean, he-he! Hon är ju som hon är, schoppingsnörden nr1. Men jag gillar henne för det.

Känns bra att vi har en superrolig sak planerad tills lördagen, ser fram emot det som sjutton. Vi blir två bilar som drar iväg på äventyr under en hel dag. Antagligen hittar vi på något kul tillsammans på kvällen också. Resten av helgen har jag ingen aning om, men det löser sig tids nog. Skulle vara rätt mysigt med bio, kanske? Nej, nu ska jag göra något nytta här i världen och kolla min facebook.


twenty minutes

2008-09-17 @ 15:26:20 Category: Everyday life Comments: 0

Snälla nej, inte mer nu! Så fort det har blivit bra kommer något nytt och förstör åter igen.

Jag slutar nu och tåget går om 45 minuter, snacka om dötrist. Jag måste ta hand om min lillebror och laga mat när jag kommer hem, den lilla kraken. Men ja, har man ett otursliv så har man.


How you love me now

2008-09-17 @ 10:54:35 Category: Everyday life Comments: 0

Gårdagens lektioner i skolan gick både segt och snabbt, vi hade matematik och fotografisk bild, gissa vilken som var vilken? I alla fall, när jag kom hem fick jag snabbt slänga i mig lite mat för att sedan åka på dagens träningspass, kickboxning. Oh boy va kul det var, har verkligen saknat känslan av att hela kroppen arbetar hårt. Nu jävlar är jag igång igen, denna gången ska mina knän inte få hindra mig, sådeså! När jag kom hem stod maten vackert dukad på bordet, lax och andra godsaker till. Sen la jag mig i soffan och tittade på några vänner avsnitt och klockan tio var jag så trött, att jag gick och la mig.

Kom inte upp förens efter klockan sju i morse, jag riktigt slet mig upp. Även då jag hade sovit i mer än nio timmar, kunde jag säkert sovit några till. Nu sitter jag och Zara här i klassrummet, ensamma. Resten av klassen är ute och har idrott i kylan, vi kände inte riktigt att vi orkade. Duktiga flickor! Är hungrig som tusan också, magen låter som åska. Ikväll tänkte jag få med mig någon på träningen, annars tar jag mig en springtur. Föresten så är min träningsvärken inte liten, herregud.


Föresten vill jag tillbaka till turkiet jättemycket!

Make som noise

2008-09-15 @ 21:38:15 Category: Everyday life Comments: 0
Man märker verkligen att du inte litar på mig någonstans, och det gör mig så jävla förbannad. Jag har redan någon, som bryr sig och som bestämmer, så det räcker. Behöver inte två personer som säger olika saker om vad jag får och inte får göra. Självklart finns det dom som är värre än du, och jag tror du vet precis vem jag menar. Fattar inte att du kan ha sådan satans respekt för människan, vi får ut av det mest utav alla utan att du ens förstår det själv. Hur ska jag överhuvudtaget kunna förstå mig på dig, när det enda du gör är att förvirra mig!

Igår kom Zara hem till mig med melon och annat gott, vi tittade på flera avsnitt av vänner och hade sådär mysigt som vi bara kan ha. Satt vid tvn ända tills ögonen inte klarade av att hålla sig öppna mer, och somnade gott. Vi hade ju studiedag idag, så vi kunde sitta uppe länge. Vi vaknade upp runt elva och åt frukost, hamnade åter igen vid tvn och satt tillsammans under filten och bara njöt av att göra ingenting. Senare åkte hon hem, och mer senare än så åkte jag och tränade tillsammans med mitt lilla sockerkorn Linn. Nu sitter jag här vid tvn igen, funderar på att krypa till sängs snart. Vi hörs mer i morgon!

Föresten, ni är bäst!

Stay awake

2008-09-14 @ 15:59:16 Category: Everyday life Comments: 0

Om ni har läst mitt tidigare blogginlägg så vet ni på ett ungefär vad vi gjorde igår. Det var alltså jag, Zara och Linn som befann hos hemma hos Zara och tittade på film. Den ena hette White coats, den andra hette hack! Båda var väl sådär halvdana, varken bra eller dåliga. Dom dög helt enkelt denna lördagskväll. Känner mig minst fem kilo tyngre nu, efter allt man har tryckt i sig. Men ja, på helgen får man. Men i morgon är det måndag och då börjar allvaret igen. Föresten så har vi studiedag i morgon, känns extremt skönt. En dag minus gör att veckan känns så otroligt mycket kortare.

Ralf Gyllenhammar, kan man vara svensk och så grym?


Sex, drugs and rock'n'roll

2008-09-13 @ 19:05:36 Category: Everyday life Comments: 2

Klockan börjar närma sig sju och jag har fortfarande inte gjort något vettigt mer än att ligga i soffan. Det jobbiga är att jag fortfarande är bakis, inget verkar hjälpa. Har precis fått i mig lite mat, kände att det behövdes och att det kurrande ljudet var ett tecken på att det var dags. Fick i mig min egna lagade chiligryta med sallad och nybakat solrosbröd. Nu måste jag bara göra lite mer plats för godis, chips och cola som är ett måste för denna otroligt slöa lördag. Det är planerat att jag ska möta upp Zara och Linn (om hon orkade ta sig från där hon befinner sig) vid videogrottan, videomix eller rixvideo eller vad det nu heter efter alla namnbyten. Därifrån fortsätter vi promenaden hem till Zara och har en mysig kväll tillsammans. Tycker ni ska gå in på Zaras blogg (zzzzara.blogg.se) om ni vill lära känna hennes rätta jag. För, jag känner den där killen, han brukar lugna ner sig ett par dar! Nej, om man skulle ta och börja klä på sig för att komma iväg. Det var tydligen iskallt ute, typ så kallt att det hänger stora is(snor)tappar under näsan. Tyckte nästan jag såg en isbjörn springa nedanför lägenheterna när jag gick ut för att mata monstret ute på vår balkong. Men vi hörs nästa gång vi hörs! I'm out! 

Laddar upp en bild från gårdagens partaj!


Broken, beat and scarred

2008-09-13 @ 12:53:04 Category: Everyday life Comments: 0
Det här morgonen har inte varit rolig, väcktes utav mamma runt tio som sa mitt namn ungefär femton gånger innan jag orkade lyfta upp huvudet från kudden och fråga vad det var hon ville. Frukosten stod dukad på bordet och hungrig som jag alltid är på morgonen, så drog jag mig upp ur sängen och gick med tunga steg till köket. Några tuggor senare av min macka satt jag där och tittade med avsmak på allt som fanns på bordet. Släpade mig i stället vidare till soffan med en stor kopp te och mitt duntäcke och tittade på ett flertal avsnitt ur vännerboxen. För vad är mer upp piggande än att sitta och skratta tills tårarna rinner?

Igår samlades vi i alla fall hemma hos Zara på förfest. Därpå åkte vi vidare på fest, och även om festen inte var den bästa så hade jag riktigt kul. Det blir vad man gör det till, helt klart! Musiken som spelades var allt ifrån Lou Bega med Mambo number five till Aqua med Barbiegirl, så det säger sig självt vad det var för fest vi hade hamnat på. Men som sagt, inget hindrade oss från att ha kul. Festen slutade rätt tidigt också, så när vi fjäskat fram lite skjuts hem så somnade jag som en stock i min säng, med alldeles för många öl i magen. Så där av har vi anledningen till min härliga morgon jag försöker ta mig igenom. Nu är jag på tok för trött för att ens orka hålla ögonen öppna, i'll be back!

The day that never comes

2008-09-11 @ 20:37:19 Category: Everyday life Comments: 1
Har precis sjunkit ner i soffan till idol, och det första man gör är att börja storböla till en tjej som sjöng gudomligt bra. Varför vet jag inte, men är man känslig så är man. Idag slutade jag som sagt 11:45, därefter sprang jag ner och åt mat och sen vidare till tåget. När jag väl var hemma slängde jag mig ner i sängen och somnade några timmar. Det behövdes, var helt slut. Min träningsvärk gör det ju inte bättre heller, kan knappt röra mig. Nu får den gärna försvinna. Ja, och sen var det sagt att jag skulle träna bodypump, men både Linn&Zara fick förhinder typ. Så jag tog mig en springtur, satt på träningscykeln en liten stund och gjorde diverse övningar. Efter en dusch var jag så rastlös så jag bestämde att överaska mamma och Björn med lite mat. Dom har faktiskt varit och beställt förlovningsringar, så den 27:e gäller det! Jag gjorde någon slags chiligryta med olika bönor och sallad till. Det blev riktigt starkt och gott,  så jag har rätt att vara stolt över mitt mästervärk till måltid. Jag älskar verkligen att laga mat, så jävla roligt att mixtra och prova vad som smakar. Så nu är jag mätt och belåten. Sitter och lyssnar på metallicas nya album i pauserna och då jag får, det verkar faktiskt rätt bra för att vara dom. Har aldrig lyssnat på dom förut, men det kanske blir en ändring nu. Men nej, nu stänger jag ner bloggen för idag, så puss & godnatt!

Metallica, med låten som redan sitter på min näthinna!

Wicked game

2008-09-11 @ 09:22:24 Category: Everyday life Comments: 0

God morgon, klockan är strax efter nio och jag sitter i skolan. Vi har typ mediaproduktion och ska fortsätta jobba på våran affisch om ungdomsmässan som vi började med igår, jag och Zara alltså. En bild på Linn finns med på affischen, så självklart blir den snygg. Idag slutar vi 11:45, lagom skönt sådär. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men ikväll blir det i alla fall bodypump, längtar redan faktiskt.

Föresten, den 29 oktober ska jag, Micke och Linus på In Flames, hur grymt låter inte det? Och som grädden på moset så är det tre riktigt bra gästband. Jag talar in All that remains, Gojira och 36 Crazyfists, hallelujah! Hoppas tiden går fort för det kommer bli så jävla roligt!

All that remains - This calling. Riktigt bra låt!


I'll work for your love

2008-09-10 @ 10:46:47 Category: Everyday life Comments: 0

Sitter i skolan och kan knappt röra mig. Att ta upp något från golvet funkar inte, sådan träningsvärk har jag. Troligtvis är det mesta från bodypumpen i måndags, men också från igår då jag satt mig på träningscykeln och annat jobbigt. Skulle egentligen iväg på kickboxningen, men verkligen allt var emot mig. När jag kom ut var det punka på min nylagade gamla cykel, ingen var hemma för att kunna skjutsa mig och det var alldeles för lite tid kvar för att hinna gå, ingen svarade när jag ringde och ja, ni kan bara ana vilken kaos det var. Om ni varit hemma hos mig skulle ni fått se en ilsken Sandra.

I morse vaknade jag upp och hade världens ångest, ville inte gå till skolan. Men hade jag något val? Det var bara att kliva upp, göra i ordning mig och gå ut till bussen som tog mig till stationen. Nu sitter jag i skolan, och det är en timme kvar till lunch och jag är hungrig som ett as. Har precis lagt ut alla bilder från Turkiet, eller har några kvar men dom får jag ta när jag kommer hem. Så här kan ni gå in, http://embrace.bilddagboken.se


If only everyday was like yesterday

2008-09-08 @ 10:42:37 Category: Everyday life Comments: 1
Hej igen, känner att jag behöver skriva ett inlägg till för att hålla mig vaken. Min pigga morgon övergick till en övertrött förmiddag. Inte blir det bättre av att man sitter här och stirrar blindt in i skärmen och letar efter något att fördriva tiden med. Dessutom har vi någon konstig lektion, kommer inte ens ihåg vad den heter. Men vi ska i alla fall göra ett projektarbete, om någonting. Jag och min grupp har verkligen ingen aning om vad vi vill hitta på, allt känns antingen för ansträngande eller långtråkigt. Vem vill till exempel hålla en sms kurs för pensionärer, som vi fick till förslag. Ja, inte jag i alla fall. Så har ni något förslag, så säger jag bara varsegod och spotta ut det.

Yeye, back to reality!

It's a game

2008-09-08 @ 08:11:51 Category: Everyday life Comments: 0
Godmorgon kära läsare, dom få jag då har. Fast enligt statestiken är det betydligt fler än vad jag trott, lite kul faktiskt. Men i alla fall, snart är det dags för skola. Första riktiga skoldagen, har ju inte riktigt blivit någon sådan än. Så jag är rätt spänd på dagen, träffa nya lärare och så. Efter skolan ska jag till sjukgymnasten, usch så jobbigt. Hade helt glömt bort det tills jag såg lappen som satt där och glänste på kylskåpet.  Så jag har inget val så jag får vackert ta mig dit och vara där under en plågsam timme. Mot kvällen ska jag träna, det har jag bestämt. Bara inte sjukgymnasten tar i och drar så mycket i knäna som hon brukar, för det vore rätt synd. Eftersom jag får så fruktansvärt ont i knäna efter. Men jag håller tummarna, för jag vill verkligen ta tag i träningen nu utan att knäna ska få förstöra som många andra gånger.

Var rätt pigg när jag steg upp för någon timma sedan, för ovanlighetens skull. Duschade i godan ro och fixade mig i en lugn takt. Sedan gick jag och gjorde frukost till mig och Micke, gudomligt god gröt. Snart ska han skjutsa mig till tåget, så jag borde nog sätta fart. För här sitter jag, med tandborsten i munnen.

What do you do for money honey

2008-09-06 @ 12:04:33 Category: Everyday life Comments: 0
Fredagen blev relativt lugn för mig, jag känner mig fortfarande rätt klen efter utomlandsresan. Sju dagar av ordentlig onykterhet är inget jag är van vid. Men endå vill jag bara tillbaka helst utav allt just nu. Dansa till rockmusiken på the doors, skaka varenda kroppsdel uppe på borden och bara ha så där obeskrivligt roligt. Men nästa år gör vi om det igen, känner för Grekland. Underbara Grekland, mitt favoritställe. Men så, tillbaka till gårdagens fredag och om vad jag gjorde. För det första städade jag mitt rum och plockade ur alla kläder ur resväskan eftersom jag inte haft orken att göra det förens då. För det andra så lagade jag mat till mig själv, min favoritkyckling. Lite senare på dagen tittade jag på film, Felon. Kan tipsa er om att den var ruskigt bra, så se den! Där efter åkte jag och Micke för att inhandla diverse matvaror, till kvällens tacos. Vi stod där i köket och fixade och donade tillsammans, rätt mysigt faktiskt. Maten var klar vid åtta, precis samtidigt som resten av familjen kom instövlandes genom dörren. Perfekt prickat! Sen tog Jag och Micke bilen till Statoil och hyrde film samt köpte godis, ops. Men på måndag är det slut med allt sådant, jag lovar. Sen svängde vi förbi och hämtade upp Lina och fortsatte hem till oss igen. Vi tittade på The Ex, en komedi som lovade att den var roligare än vad den var. Men den dög för denna fredagskväll.





Do or die

2008-09-05 @ 15:32:03 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har inte riktigt hunnit fatta att vi är hemma än från Turkiet - Alanya. Jag vill tillbaka så oerhört mycket att det inte finns tillräckligt med ord att beskriva. Orken att skriva om veckan har inte heller riktigt funnits här, men jag tänkte räta på mig och skriva lite. Veckan har ju varit fullspäckad av roligheter, kommer inte ens kunna skriva ner en fjärdedel.

Onsdagen den 27 augusti var dagen vi åkte, och resfebern fanns i hela kroppen. Inte blev det bättre av att en skrovlig högtalarröst ber Zara Andersson och Sandra Karlsson komma till informationen omedelbart. Vi var hundra procent säkra på att det hade blivit något fel och att vi inte skulle få åka. Men dock var det bara så att vi hade råkat fått fel biljetter och det var världens lättnad. Strax därpå klev vi på planet där vi satt längst fram på dom bästa platserna. Plus att platserna bredvid var lediga så vi kunde breda ut oss ordentligt med våra grejer. Väl framme var det som att kliva in i en vägg av värme och fukt, det var så varmt att man fick en chock. Kan tala om att under hela veckan har det varit ungefär 55 grader i solen. Vi kom inte fram till hotellet förens runt klockan 18.00. Så vi hann väl inte göra så mycket. Vi gick ut och käkade, tog några drinkar på olika ställen, kollade på en strippshow, spelade pingis med en av dom som jobbade på en restaurang och hade allmänt trevligt.

På torsdagen klev vi upp lagom tidigt, handlade frukost som bestod utav nutella och mackor. En stor dunk vatten fick också följa med oss in på hotellrummet och in i kylskåpet. Sen sprang vi ner till poolen och solade ungefär hela dagen lång. Vi käkade lunch, tog det lugnt och mot kvällen åt vi mat och sen tog vi taxi till hamnen och gick på olika krogar. Träffade trevligt folk och dansade hela natten. När krogen stängde tog vi en promenad hem med våra grannar och somnade gott.

På fredagen blev det ungefär samma sak som på torsdagen. Vi sola, åt mat, drack mängder vatten, på kvällen blev det krogen igen vilket betydde att det bara var att korka upp igen för fest. Tror vi somnade runt klockan 06.00.

Två timmar senare var det lördag och klockan var åtta vilket betydde att vi skulle iväg med en partybåt över dagen. I priset ingick mat och så fick man dricka hur mycket alkohol man ville, hellyeah! Under båtturen fick vi bada på olika häftiga ställen och självklart sola hela tiden, sen kunde man kunde hoppa från klippor och åka jetski, och allt sånt kul. Fick även syn på dom där grymt stora havssköldpaddorna. Klockan ett var det mat, och massa frukt till efterätt. Klockan fyra kom vi tillbaka till hamnen och vi blev hemskjutsade. Jag tror vi somnade i skuggan vid poolen, sen åt vi mat och sånt där.

På söndagen gick vi till stranden, och den stekheta sanden plus stora vågor i det salta havet. Låg där tills vi var färdigstekta och åt glass och andra gottigheter. Sen gick vi hem, åt mat, sov en stund och sen drog vi ut på krogen igen som vanligt.

Sen var det måndag, och vi insåg att det här var sista dagen vi skulle kunna festa. Så även fast vi hade solat hela dagen och var helt slut och även att båda hade lyckats blivit sjuka så tog vi oss till slut ut. Vilket jag inte ångrar för en enda sekund. Bästa kvällen på hela veckan. Cocktails hit och dit och massa shots. Sen helt plötsligt fick vi en hel flaska med tequila och då var festen på den högsta nivån man kan tänka sig. Varsin ros lyckades vi också få, av två slibbiga, ja, ni vet. Sen vinglade vi hem genom natten och det finns så mycket man kan berätta om den resan, haha!

På tisdagen vaknade vi upp trötta och slitna.  Vi orkade inte sola mycket den dagen, fast det var rätt molnigt endå. Vi var rätt depprimerade hela dagen eftersom vi skulle åka hem den natten. Vi hade bestämt oss för att bara dricka vatten den dagen, men det blev ändrat mot kvällen då våra kära restaurangvänner var urgulliga. Sen var vi tvugna att packa och åka hem.

Bilder som också beskriver veckan kommer antagligen upp här sen när jag fått dom eller så kommer dom upp på min bilddagbok, länkar sen i sånt fall.