Jag blev ett måndagsbarn, hela livet blev en helg

2010-05-31 @ 21:41:17 Category: Everyday life Comments: 0
Det är måndagskväll och solen skiner mig rätt i ansiktet där jag ligger i soffan och åmar mig efter att jag tryckt i mig alldeles för mycket mat. Men vad ska man göra, grillad fläskfilé med potatisklyftor är då fan inte fel så här i början på veckan. Ännu bättre, är nog att jag precis ritat och skrivit klart ett film-manus, en uppgift jag skjutit upp alldeles för länge.

Jag ligger och lyssnar på Sabaton och funderar på vilken film som ska få äran att underhålla mig innan jag somnar. Kanske ser jag klart på slutet på The Wolfman som jag somnade till i Robins knä igår. Finns det något bättre?

Någon, som vill skicka en Loka, krusbär & päron? Mhmm!


14 pictures, it's getting worse, and worse

Helgen har varit helt klockren. I söndags umgicks jag med Robin och hade movietime. På lördagen jobbade jag i i några timmar, innan jag lunchade med Michaela, för att fortsätta till biografen och möta upp Sofia, Lotta och Linda för SATC 2 som för övrigt var jättebra. Därefter var det bara att dra på tagga till för lite extra och börja pimpla öl för en sjujävla kväll hemma hos Sofia. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, när jag tittar på bilderna från slutet av kvällen - vi körde Sanning och Konsekvens!

Bilderna är för övrigt lånade av Sofia. Hennes kamera har en inställning som gör att man får en dockas hy, typ. Inte helt fel?














This summer i want to wear something like this

2010-05-28 @ 14:27:01 Category: Pictures Comments: 2


You know you're going to be mine

2010-05-28 @ 13:34:57 Category: Pictures Comments: 3


Voice of truth

2010-05-28 @ 13:27:44 Category: Everyday life Comments: 0

Jag tittade nyss på reprisen av Bella & Tyra show, och veckans gäst var Carolina Gynning. Fan vilken cool människa hon är, störtskön och riktigt jävla snygg! Hennes energi är bland den bästa som finns, mer sådana människor åt folket.

These are the days of our lives

2010-05-27 @ 23:30:45 Category: Everyday life Comments: 3
Jag sitter faktiskt hemma hos Robin just nu, vilket var helt otippat för några timmar sen. Fick reda på att vi inte behöver komma på lektionen i morgon, så efter en halvtimme satt jag på tåget mot Eskilstuna. Dock ligger han och sover nu, han snarkade tungt efter några sekunders kli på ryggen. Vilket är helt förståeligt! Skulle vilja krypa ner bredvid honom, men jag är långt i från trött!


Det ska bli sjukt skönt att ligga kvar i sängen hela dagen i morgon. Utan någon bakfylla, som idag. Hoppas på fint väder så jag kan njuta av en pangfrukost ute på altan. Det vore inte alls fel om ni frågar mig. Och i morgon på kvällen blir det film och mys för hela slanten, eftersom jag ska jobba på lördag! Sen får vi inte glömma att jag och mina brudar ska se SATC 2! Öla efter?

Cause we were breaking the law

2010-05-27 @ 23:13:10 Category: Pictures Comments: 0
Några få bilder från gårdagens middag och utgång med klassen, mina kära huldror! Fan vad vi rockar!







We were making it and you shook me all night long


Kvällen igår var väldigt rolig! Jag och Zara började med att dricka vin och fixa oss tillsammans. Klockan åtta drog hela klassen till Bill och Bob för att äta mat och dricka gott. Vi satt kvar där en bra stund innan vi drog vidare till Pluto för att skaka rumpa. När AC/DC - You Shook Me All Night Long pumpades ut genom högtalarna var kvällen gjord. Nu fattas bara bilderna från igår kväll, vems kamera det nu var? Nu är det snart bara festen kvar innan det smäller hårt. STUDENT 2010!

Sworn to a great divide

2010-05-26 @ 09:10:25 Category: Rock n roll Comments: 0
Jag sitter helt jävla ensam i mitt klassrum, fan vad mobbad tjej. Okej att mitt tåg kommer in en halvtimme tidigare innan vi börjar. Men jag känner mig lite smått ensam så här på morgonen.

Idag ska vi fixa och klistra fast våra bilder (de sju dödssynderna) på en vägg inför mediafestivalen på måndag. Känns inte så jättevärt att komma till skolan bara för de, som säkert kommer gå på två röda också. Men det visar sig. Jag har i alla fall börjat tagga inför kvällen då hela vår klass ska ut och äta middag och förfesta. Om det blir utgång eller inte, det vet man aldrig. Det visar sig?! Jag som ska upp till körskolan i morgon, yeah.

Soilwork dag!


R.I.P Paul Gray

2010-05-25 @ 13:02:59 Category: Rock n roll Comments: 2
Paul Gray, som var basisten och en av grundarna till älskade Slipknot har dött, han blev bara 38 år gammal. Han hittades igårkväll död på ett hotellrum och jag blev uppriktigt sagt ledsen när jag fick reda på nyheten. Slipknot kommer aldrig nå samma topp utan dig. Bättre blir det inte när jag läser att han och hans fru väntar sitt första barn tillsammans. Han fick i alla fall vara med och skapa deras senaste platta "All Hope Is Gone" som nominerades med sju grammys vilket var grymt jobbat! R.I.P

A fool with dreams

2010-05-24 @ 22:22:26 Category: Rock n roll Comments: 4
Måndagen är snart över och här ligger jag i min säng och njuter av Framing Hanleys nya platta A Promise To Burn, som är tillgänglig på Spotify. Lyssna här! Dagen har väl inte varit den bästa då min mensvärk har varit sjukt jobbig och min rygg är helt fucked up. Jag måste gå och kolla upp den snart, den har varit halvdålig i några veckor snart, men nu börjar det bli värre. Men annars så, jag har i alla fall fått lite plugg gjort halvklart. Jag ser redan fram emot helgen, det blir Sex And The City 2 på lördag!

You're all i need

I fredags blev det en lugn kväll med alkohol, med familjen, mammas kompis och Robin. Vi åt grymt god mat i form av grillat och drack gott. Vinbakfyllan var ett faktum på lördagsmorgonen. Men det hindrade inte mig från att överaska mina kära med frukost ute i solen. Så det blev häng i solen i några timmar innan jag och Robin åkte vidare till Michaela för första gången. Det blev öl och raclette, grymt härligt och gott. Senare kom Michaelas allt för trevliga vänner. Vi tävlade tjejerna mot killarna i kubb (vilket blev rätt galet, det flög träpinnar överallt) och spelade spel.

Och om vi säger så här, den här dagen hade varit helt åt helvete om inte Michaela, Micke och Robin fanns till min räddning! Jag hade en sjuhelvetes bakfylla och mensvärk på det. Soo, I fucking love you guys! Och vilken tur Michaela, att vi har våra karlar.


Pistonhead

2010-05-21 @ 16:24:00 Category: Everyday life Comments: 5

Jag vet i alla fall vilken öl jag ska dricka i morgon! Grymt snygga burkar och riktigt god öl!

I'll keep your memory vague

2010-05-20 @ 22:40:04 Category: Rock n roll Comments: 0

Jag har världens jävla ångest inför i morgon, eftersom vi har det första provet under hela årskurs tre. Jag klarar verkligen inte av prov, då jag får en blackout och tappar bort allt och i stället för att koncentrera mig så tittar jag på alla andra i kursen som skriver så fingrarna brinner. Prov+Sandra=går åt helvete. Får vara glad om jag lyckas skriva ner mitt namn i alla fall. Jag ska i alla fall träffa upp Ellinor en timme innan vi börjar, för lunch på stan. Håller tummarna för att solen skiner så att en uteservering kan utnyttjas. Men det är i alla fall fredag i morgon och Robin kommer, då kan man inte bli annat än glad!

Chuck Ragan - For Goodness Sake 


This is the world we created

2010-05-19 @ 23:45:03 Category: Everyday life Comments: 2
Hela kvällen har gått åt till att leta fram lugn musik till min spellista Bedtime music Spotify. På kvällen är det en utav dom bästa sakerna som finns, att lyssna på skön musik i sängen. Kvällens mest spelade låt är förmodligen Guns N' Roses - Don't Cry.

Jag längtar tills på lördag då jag och min karl drar hem till Michaelas hemstad och besöker hennes hus för första gången. Det vankas öl och ännu mer öl, kommer bli en kanon kväll, det känner jag på mig! Jag och Michaela försöker få i gång en brännbollsmatch, det vore faktiskt ett hallelujah moment om vi får planen i lås, brännboll är sjukt kul med alkohol i kroppen!


It feels great for a time, then she takes your love and uses it against you

2010-05-19 @ 18:26:31 Category: Rock n roll Comments: 3
Jag borde plugga, jag borde verkligen plugga. Jag har prov på fredag och om jag känner mig själv väl, så har jag väldigt svårt för att få saker att fastna i huvudet. Men i stället prioriterar jag andra saker, som att titta på säsongsavslutning av One Tree Hill. Avsnittet var för övrigt helt sjukt bra, men slutet fick mig att få ont i magen, som tur är kommer det ett åttonde säsong. OK!

Dagen har för övrigt gått väldigt fort. Hade först och främst sovmorgon och slutade redan tolv, men valde att stanna kvar i skolan för att plugga till två. Kände mig jävligt duktig! När jag kom hem övningskörde jag en aning och åt glass i solen som egentligen gömde sig bakom molnen. Nu ska jag njuta av bra musik i form av Shinedown. Perfekt att sjunga med till, sådär gräsligt högt.



You wanna get crazy? Cause i dont give a fuck

2010-05-18 @ 20:20:37 Category: Everyday life Comments: 1

Den här dagen har varit grymt bra om man frågar mig. Även om jag inte har fått njuta utav solen så har jag hållt humöret uppe. Har till och med betat av lite plugg på restlistan, vilket känns som en oerhörd lättnad. Helvete vad underbart, inte långt kvar nu!

Nästan hela vår klass ska ut och äta och dricka gott nästa onsdag. Det luktar starkt åt utgång efteråt, kommer nog bli en riktigt trevlig kväll. I skolan har vi en hel anslagstavla full med A4-papper. En dag för varje papper, och där skriver vi även ner allt vi ska göra tillsammans. Maskeradtävling och fest, restaurangkäk med klassen, avslytningsmiddag och mösspåtagning med skolan, klassfest och allt ni kan tänka er och för varje dag som går kryssar vi för en dag. Nu är det bara 24 dagar kvar, det här är galet.


London baby, london

2010-05-18 @ 13:19:10 Category: Everyday life Comments: 2
Jag har nyss kommit in till skolan igen efter en urgod lunch med Zara ute på stan. Sitter för övrigt och är avundsjuk på mina kära vänner som befinner sig i London just nu, era jävlar. Jag vill också shoppa slut på mängder av pengar och vara sådär löjligt lycklig. Äta got mat, festa på helt nya ställen med okända människor och njuta av vädret.

If your happy and you know it, clap your hands

2010-05-18 @ 09:09:36 Category: Pictures Comments: 3




Lite smakprov på bilder från i fredags, innan allt blev sådär konstigt svart! Kanonkväll!

I found you and something told me to stay

2010-05-17 @ 18:42:01 Category: Rock n roll Comments: 2
Avenged Sevenfold - Dear God

I'm your shadowchild

2010-05-17 @ 09:14:46 Category: Everyday life Comments: 3
Måndag, sitter i skolan, filosoferar om livet, försöker hålla mina tunga ögonlock öppna, hungrar efter en toast från caféterian, funderar över hur fan jag ska komma hem idag med mina väskor som väger 345 kg, suktar efter det fina vädret utanför fönstret, längtar redan efter helgen och allt vad den innebär. Sa jag att jag var hungrig?

Jag ogillar vardagar, jag är trött på skolan. Men snart tar vi studenten, 25 dagar kvar exakt. Fan vad vi ska röja, jag och mina klasskamrater. Right? Men innan jag får börja njuta, väntar en stor hög med plugg och prov. Fan vad okul!

I'll find my own way to make it all worthwile

2010-05-16 @ 21:41:11 Category: Rock n roll Comments: 2
Soilwork - Sick Heart River ♥



I have a new favorite photographer, Lina Scheynius

2010-05-16 @ 15:28:04 Category: Pictures Comments: 1
Pillade ihop ett kollage för att få fram dom snyggaste bilderna fotograferade av Lina Scheynius, som jag fullkomligt älskar. Det var sjukt svårt att bestämma sig för vilka jag skulle använda mig av, då det finns hur många som helst som jag gillar.

I like to slip into something good, let me cover you in oil

Nu är det söndag igen och man kanske borde börja tänka på veckan som kommer. Kommer få slita arslet av mig med allt plugg och det första provet i trean som vi har på fredag, vilket jag inte fattar ett skit av.

Den här långhelgen var mycket välbehövlig då jag känt mig rätt sliten de senaste veckorna. Sömn har jag fått gott om, kan jag lova er. Men även fest och alkohol har förgyllde fredagskvällen. Då jag och några grymma vänner förfestade hemma hos Linus, med ölspel efter ölspel, för att sedan traska vidare ner på stan för en utgång på Harrys. Kvällen slutade med efterfest innan vi slutligen tog en dyr taxiresa hem. Plånboken är tom nu. Men det var en grym kväll och jag blev kalaspackad.

Igår däremot blev det en lugn men mysig kväll. Jag, Robin, Micke och Michaela tog med oss engångsgrillen, korv med bröd och andra delikatesser och åkte ner till hamnen i Sundbyholm där vi åt och njöt av varandras sällskap i solskenet. Det var en riktig sommardag med värme och myggor. Något jag vill se mer av snarast!

Hoppas Linda slänger upp lite bilder någongång som jag kan sno.

We choose our own path, values and our actions, they define who we are

2010-05-14 @ 11:49:11 Category: Everyday life Comments: 3

Jag har precis tittat klart på sista avsnittet med The Vampire Diaries och är helt stum. Helvete vilken grym serie det här är, nu längtar jag ihjäl mig efter säsong två som det ryktas om att det ska komma senare i höst. Kan det bli bättre än så här? Tveksamt!

Ja, förmodligen om någon kom insmygandes med en bricka full med frukost och hela boxen med How I Met Your Mother. Nästa gång jag är på en fest och en singelkille och singeltjej är i närheten, vet i alla fall jag vad jag ska göra. "Hey, have you met ...?".


It's got to be, perfect

2010-05-13 @ 12:22:58 Category: Everyday life Comments: 1
Jag ligger hemma hos Robin, ensam och övergiven. Han är och jobbar, även fast det är röd dag, tråkigt med sant. Han är en eftertraktad elektriker helt enkelt! Jag får roa mig med bland annat två Greys Anatomy jag tydligen missat, skam!

Jag har nog aldrig i mitt liv sovit så här länge utan någon större anledning. Både jag och Robin somnade vid halv åtta igår, han gick upp vid sex i morse, medans jag sov vidare till strax efter tio. Det är många timmars sömn! Jag känner mig för en gångs skull utvilad, vilket inte är särskilt konstigt. Nu är jag uttråkad, måste göra något snabbt!

Idag fyller Micke 23 år, happy fucking birthday! Så senare idag ska vi över på kalas. Skön dag!

Sexual healing

2010-05-11 @ 21:52:31 Category: Everyday life Comments: 2

This fucking sucks, jag har sjukt ont i magen, funderar på om det är något med blindtarmen för det är precis på det stället. Mamma har varit på mig flera gånger om att åka in till akuten, men som den lata och rädda personen jag är vill jag vänta, tänk om det blir bättre. Det har gjort så sjukt ont sen i eftermiddags, nu på kvällen blev det ännu värre och jag kunde inte sitta upp ordentligt utan att fullkomligt dö av smärta. Men nu när jag ligger i sängen, efter att ha klämt ut några tårar, känns det lite bättre, lite. Men jag är fortfarande tveksam till vad i helvete det här är. Det är jobbigt att bara andas!


So tell me why we're talking when we dance so good?

2010-05-06 @ 10:47:54 Category: Everyday life Comments: 0
Jag är vaken nu, det var otroligt skönt samt välbehövligt med en lång sovmorgon. Det är mer än en timme kvar tills jag ska cykla iväg till bussen i det sköna vädret. Något som är mindre kul är den tre timmar långa engelska lektionen som väntar. Jag skulle hellre vilja sätta mig i solen med en glass i handen, eller två.

Almost everything i wish i'd said the last time i saw you

2010-05-05 @ 21:57:49 Category: Rock n roll Comments: 0

Mysig låt att somna till, hörde den idag under att avsnitt av One Tree Hill. Wakey! Wakey! gör grymma låtar, en favorit sen förut är War Sweater. In och lyssna här på Spotify. Godnatt fuckers!

Wakey! Wakey! - Dance So Good


Walking down the line

2010-05-05 @ 18:41:31 Category: Pictures Comments: 1


Hitta två bilder jag inte sett på Natalies facebook, som jag lånar lite snällt.

You, me and the significant others

2010-05-05 @ 18:33:13 Category: Rock n roll Comments: 0
Jag är nog en av dom lyckligaste personerna idag, utan överdrift. Do you know why? Jag klarade matte fucking B idag! Ni som känner mig vet hur mycket jag avskyr matte, hur mycket jag har kämpat med alla omöjliga tal utan framsteg, men nu är jag klar och kan äntligen ta ett djupt andetag av lättnad.

Har precis ätit någon konstig kinesisk köttfärs med pitabröd som faktiskt är riktigt gott. Jag lyssnar på From First To Last senaste platta och känner mig allmänt glad. Jag längtar efter mina fyra par converse i olika färger, min zebrarandiga bikini och min vita hatt som jag letat efter i evigheter. Kom nu, snälla? Kom tillsammans med sommaren så blir jag överdrivet glad.





Our story has three parts: a beginning, a middle, and an end

2010-05-05 @ 09:11:19 Category: Everyday life Comments: 3
Igårkväll tittade jag på filmen Dear John, som jag för övrigt beordrar er alla att se. Dear John är från början en bok skriven av Nicholas Sparks, som även har skrivit The Nootbook och A Walk To Remember som jag vet alla tjejer älskar. Så se den och njut av kärlekshistorien och även av Channing Tatum som är sjukt jävla snygg. Nu måste jag se The Last Song också.


So stop and think, will you ever be happy?

2010-05-04 @ 18:30:36 Category: Rock n roll Comments: 1

Jag sitter som en annan fetknopp i soffan och ångrar att jag åt den där extra portionen med tacopaj, som för övrigt är gudomligt gott. Jag passade på att betala mina räkningar också vilket svider hårt i plånboken, samma visa varje månad. Därför klickade jag hem några grejer från H&M för att gottgöra det hela. Smart? Nej! Nödvändigt? Nej! Uppfriskande? Hellyeah!

Jag lyssnar på Danko Jones nya singel Full Of Regret och kliar mig i näsan. Det är var trötta tisdagar är till för. Jag tycker synd om mina klasskamrater som fick stå ut med mitt övertrötta dampande idag.

Danko Jones - Full Of Regret


Valborg, here it is

2010-05-04 @ 08:52:23 Category: Pictures Comments: 1
Jag säger då det, helvete vad kul vi måste haft. Jag hörde att ögonen hängde med! 


I'm halfway gone, halfway here

2010-05-03 @ 10:53:27 Category: Everyday life Comments: 3
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag tittade igenom valborgskvällens bilder på kameran. Jag är grym på att pricka in rätt tillfällen, ögonen var oftast halvstängda, håret stod åt alla håll, konstiga miner och allt ni kan tänka er. Inga bilder man borde lägga ut i bloggen, om jag inte vill skrämma ihjäl er. Kvällen var i alla fall helgrym, med grillad mat och öl i mängder med mina favoriter. En klockren kväll som inte  kunde bli bättre!

Lördagen spenderades i sängen med Robin, bakfulla och trötta. Vi somnade strax efter tio på kvällen, vi hade hyrt två filmer, Grand Torino och Upp. Vi hann se en fjärdedel av den första filmen innan vi somnade i soffan som två knubbsälar. På söndagen hängde jag med Michaela på stan, vi hann bland annat med en fika på Wayne's. Senare träffade vi upp våra dudes och drog ner till hamnen för ytterligare en fika, med våra favoriter, Ben och Jerry.


You're crashing, but you're no wave

2010-05-02 @ 22:40:19 Category: Everyday life Comments: 0

En uppdatering om helgen kommer i morgon. Idag är jag alldeles för trött för att kunna få fram ett längre inlägg än detta. Puss!