Good bye my lovers

2009-08-25 @ 19:16:35 Category: Everyday life Comments: 2
Okej, det här blir det sista inlägget på en hel vecka, om jag nu ens kommer hem igen, kanske bosätter mig på en strand någonstans. När jag kommer hem har jag med mig flera kilo bilder som ni får ta del av. Ni får ha det så jävla bra (sämst) här hemma i Sverige, hoppas solen skiner på er och ni får det varmt (det regnar sönder och att kylan biter tag i snorkråkerna på er).

I NATT ÅKER VI! (GLÄDJESKRIK)

Forever is for losers

2009-08-25 @ 18:08:37 Category: Everyday life Comments: 0

Nu har jag äntligen sett filmen Män som hatar kvinnor, och jag är besviken. Som jag har längtat, men nu är det över. Filmen var hur grym som helst, det var den, men för mig som redan läst boken kändes det inte helt rätt. Så är det alltid, har man en gång läst boken ska man ge fan i och se filmen, men jag kunde inte hålla mig. Det värsta är när dom hoppar över viktiga delar från boken, ogillas starkt.

Nu har jag nästan packat helt klart, i alla fall om man kollar på min det-här-ska-jag-ha-med-mig-lista! Och som väntat känns det som att jag har glömt minst tio viktiga prylar. Nu har jag handlat shampoo, balsam, plåster (man vet aldrig) och huvudvärkstabletter, men även det viktigaste när det gäller flygresan, tuggummi. Jag känner mig i alla fall lite redo. 

Det är dryga timmen kvar tills jag och Zara åker in till Västerås, men än tänker jag inte ta farväl. Hörs om ett tag!


Bright as the sun

2009-08-25 @ 13:49:21 Category: Everyday life Comments: 2
Nu är du äntligen i mina händer igen, nu tänker jag aldrig släppa taget om dig, älskade bärbara dator. Du har varit efterlängtad. Jag sitter just nu i skolan, i brist på att inte ha något att göra, tåget hem går om en halvtimme. Vi har nyss varit på stan, växlat pengar och tagit en lunch tillsammans, jag och mina två Turkietpolare.

Jag är så jävla nervig, jag kan inte ens förstå att det är inatt vi åker. Inatt sitter vi på planet, i natt dricker vi öl. I morgon ligger vi på stranden med en drink i handen! Kan ni förstå? En hel vecka med enbart party, sol och bad. Jag hoppas ni är avundsjuka, för det borde ni vara, det här kommer bli grymt.

När jag kommer hem ska jag packa klart, kanske ta en powernap, och förväntansfullt blicka mot klockan. Jag dör en gnutta. Jag tänker inte sakna er här hemma, jag ska leva livet fullt. Men än åker jag inte, så vi hörs när jag kommer hem från Västerås i stället!

What a feeling

2009-08-25 @ 07:06:55 Category: Everyday life Comments: 0
Det här var inte nådigt, att behöva gå upp såhär tidigt, helvete vad jobbigt det var. Det är en timme kvar tills jag måste sätta mig på cykeln och rulla till tågstation, det kan tyckas vara lång tid, men ska man duscha så ska man fan duscha länge. Så nu ska jag ställa mig under skållhett vatten och försöka vakna till liv. Det här kommer bli en lång dag, det är då ipoden är som lämpligast. I love u ipod!

In the shadow

2009-08-24 @ 23:55:48 Category: Everyday life Comments: 2
Eftersom min mage inte klarar av denna resfeber var jag tvungen att sätta mig ner och sysselsätta mig med något. Jag kom fram till att en förändring på min bloggdesign skulle vara ett perfekt sätt att få mig lugn. Nu ska min blogg bli mycket bredare, så mycket snyggare, men mest för att man får plats med större bilder. Jag har kommit en liten bit på vägen nu och jag är faktiskt nöjd, nu fattas bara en header, och vad fan ska jag ha där! Tips, någon? I alla fall, den nya bloggdesignen kommer när jag är hemma från Turkiet.

Föresten, Zara skrev nyss till mig på msn helt utan vidare, att jag borde färga håret svart. Jag vet att dom flesta tyckte att jag passade ruskigt bra i svart hår, men min rädsla är att jag inte kommer göra det nu? Jag är så fruktansvärt sugen, men jag är faktiskt feg. Plus att det är så jävla svårt och hålla det just svart. Det bleks ur fort och när jag får utväxt ser det ut som om jag är flintskallig. Inte särskilt smickrande. Men jag ska fortsätta fundera, ni som håller med Zara får peppa mig!

Jag borde nog sova nu, klockan är snart tolv. Min goda sida säger att jag borde borsta tänderna och krypa till sängs, medans djävulen på axeln tycker att jag borde stanna uppe hela natten bara för att. Åh, suck.

It's only seconds left

2009-08-24 @ 21:13:58 Category: Everyday life Comments: 1
Det här med att packa resväskan är verkligen inte min grej, särskilt inte när man samtidigt måste springa upp och ner till tvättstugan varje halvtimme. Jag har på tok för mycket saker i huvudet just nu. Vad ska jag ha med mig? Hur mycket ska jag ha med mig? Vilka skor? Borde jag lägga ner den där extra tröjan? En, två, tre, fyra... Hur många bikinis? Partyväska? Och så fortsätter det i all oändlighet. Det är för många frågetecken, jag orkar inte mer. Snart slänger jag igen resväskan, glömmer bort koden för ett tag och låter det vara så tills vi är framme i Turkiet på Onsdag. Kanske vore något!

Robin har påpekat att jag pratar alldeles för fort, och för mycket. Jag menar, hur mycket resfeber kan man egentligen ha? Zara och Madde, ni får helt enkelt lugna ner mig i skolan i morgon, om nu inte ni är precis likadana. Det här borde egentligen inte vara någon konst eftersom jag och Zara åkte ensamma för nästan prick ett år sen. Men ändå!

Jag måste äta något, ta några djupa andetag och försöka bli trött. Jag behöver sömn, om jag ska orka vara taggad hela dagen i morgon, men vafan, som om det kommer vara några problem.

War in your bedroom

2009-08-24 @ 11:04:35 Category: Everyday life Comments: 1
Mina ögon svider, jag har nyss tvingat mig upp från sängen, idag är det mycket som måste hinnas med att göra. I morgon har jag inte tid, då vi börjar skolan, och på kvällen åker vi in till Västerås och taggar hemma hos Madde för att några timmar senare bege oss mot Arlanda.

Lördagen blev inte alls som jag tänkt mig, jag skulle vara nykter, fuck no. Det första jag fick i handen när jag kom innanför dörren var en öl, vilket resulterade en till, och några till, och många till, och sen var jag i dimman. Att tacka nej är inte min starka sida. Kvällen blev riktigt rolig och att vakna på söndagen var som att kliva in i helvetes gap. Hela dagen spenderades i sängen, som en blandning mellan död och levande.

Ratrace

2009-08-22 @ 17:01:25 Category: Everyday life Comments: 0
Nu är det så att jag mår lika dåligt som en påse skit, bakfyllan är inte min starka sida. Men det är ett stort bevis på att jag i alla fall hade kul igår, riktigt kul. Sju tjejer runt ett bord fullt med kräftor, kex, ostar, paj, vindruvor och sen det viktigaste, alkoholen. Kräfthattar, hakklappar, snapsvisor och dans, vi fick till en  riktig höjdarkväll!

Men att dagen efter skulle vara riktigt såhär jobbig hade jag nog inte räknat med, men det är historia nu. Idag är det lördag och jag ska åka till Eskilstuna. Linda kommer och hämtar mig om ett tag, vilket är hur grymt som helst, så tack!

Nu behövs bara lite mat i magen så ska jag försöka öppna ögonen ordentligt!

If i could

2009-08-21 @ 10:32:25 Category: Everyday life Comments: 2
Okej, nu är jag uppe igen. Efter ett terrorsamtal från Robin så går det inte att somna om, tyvärr. Men nu har jag i alla fall klätt på mig och borstat tänderna, nu fattas bara Linus. Undra om han sover, vi bestämde att vi skulle åka halv elva men ingen Linus har hört av sig ännu. Han kanske väntar på en god morgon sång från mig, vänta du bara.

Jag har blivit förkyld och fått ont i halsen, det här bådar inte gott. Jag får inte bli sjuk till Turkiet, det skulle vara en skam.

Innan Linus ska bli mördad med nål ska vi ta en lunch med Robin, min mage kurrar efter restaurangmat, därför hoppade jag över frukosten, så jag ska få plats med mer. När vi är klara på stan ska Linus skjutsa hem mig till Zara, då börjar festen.

You're the devil in the sky

2009-08-21 @ 00:35:02 Category: Everyday life Comments: 1
Jag kom hem för en liten stund sen, från Linus, och jag sitter här livrädd. Jag är inte den som är den som hakar upp mig på läskiga filmer, men idag blev det tydligen något fel. Filmen vi såg hette The Uninvited, så till alla er som inte har sett den, se den. Jag vet någon som inte kommer kunna sova, särskilt inte i det här spökhuset. Nu skulle jag behöva min bästa vän, för vem fan vill sova ensam på en stor övervåning med tre läskiga skrubbar och en vind precis utanför sitt rum?

I morgon ska vi upp tidigt, jag och Linus, vi ska till Västerås och uträtta lite saker, om nu Linus inte bangar såklart. På kvällen blir det en hejdundrande kul kräftskiva hemma hos Zara, i can't wait. Men nu behöver jag sömn, om jag ska orka med morgondagen. Men jag är inte säker på att jag vågar gå och lägga mig, i alla fall inte riktigt än.

Sweet sugar

2009-08-20 @ 20:25:35 Category: Everyday life Comments: 1
Nu har jag precis kommit ut från duschen, så nu luktar jag gott igen, sounds pretty amazing om jag får säga det själv. När jag kom ut ur duschen insåg jag att jag hade plockat med mig världens minsta handduk, den räckte inte ens till att linda runt kroppen. Så jag fick springa naken upp på rummet och hoppas på att ingen var hemma, faktiskt hade jag tur.

Den här dagen har gått otroligt långsamt, men nu är det äntligen kväll och Linus fotbollsmatch slutar strax. Då ska han komma och hämta upp mig, och åka vidare hem till honom för att titta på skräckfilm. Det blir inte så ofta att jag tittar på skräckisar längre eftersom en viss person som börjar på Z och slutar på ara, har blivit en riktig pussy. Men jag älskar dig ändå, så länge du fortsätter hoppa omkring naken i badrummet klockan två på natten.

Nu måste jag föna håret, ha en bra kväll!

My fingerprints on your body

2009-08-20 @ 14:21:58 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har nyss kommit in efter en liten sväng ute i solen, men tydligen så gav jag upp när jag såg att chockerande stora moln var på ingång, vad fan är det för påhitt? Jag som hade hoppats på att få lite färg, men icke, där hade jag fel. Så i stället begav jag mig hit till datorn för en uppdatering i bloggen.

Det är inte ofta man längtar att helgen ska ta slut, och nu har den inte ens börjat än. Jag längtar så jävla mycket till Turkiet att jag skulle kunna offra något dyrbart. Det är verkligen det enda jag tänker på, och självklart går det ut över bloggen. Ni kommer få höra mig tjata ett antal fler gånger.

Idag har Zara bikinivaxat sig, hon förbereder sig inför Turkiet så passa er nu pojkar. (OBS! det var ett skämt för er som alltid tar saker fel). Jag funderar faktiskt på att göra det jag med. Fyfan vad skönt det vore. Men hallå, smärtan, den kommer inte vara vacker. Jag är rätt feg när det kommer till sånt. Jag får fundera på saken ett tag till. Detaljer, detaljer!

Sing along for me baby

2009-08-20 @ 00:31:09 Category: Everyday life Comments: 0
Jag lyckades hålla mig vaken, i alla fall två timmar mer än vad som väntades. Nu har jag gått över till det där övertrötta stadiet och jag har otroligt kul åt det mesta. Men det tyder bara på en sak, och det är att sängen väntar glatt på att få en besökare. Och det ska den få, alldeles strax. Först måste jag bara avsluta min otroligt intressanta konversation med Rasmus, samt lyssna klart på några låtar jag blev extra sugen på att höra just precis nu. En av dom är bland annat låten jag ger er här under.

Atreyu - The Theft

Dance for me

2009-08-19 @ 22:42:12 Category: Everyday life Comments: 1
Klockan är inte ens halv elva och jag är redan dyngtrött, det här bådar inte gott. Jag kan ju inte gå och lägga mig nu heller. Egentligen är det vid den här tiden som man börjar vända tillbaka dygnet för att man börjar skolan. Men jag hinner bara gå en dag i skolan, sen drar ju vi till Turkiet, som nog alla vet vid det här laget. Och i Turkiet är man uppe hela nätterna, därför måste jag lära mig att vara uppe sent, så jag inte blir trött mitt i allt festande.
Låter det logiskt?

Min pappa kom hem, åt en macka framför tvn, tog en dusch och gick till sängs. Det var ju ett roligt sällskap, eller inte. Så nu sitter jag här ensam igen och tycker synd om mig själv. Antar att hela dagen i morgon kommer bli lika förjävlig, men på kvällen ska jag i alla fall umgås med Linus, det kommer bli kul som fan.

Jag känner mig lite smått deprimerad just nu. Jag behöver en kram, en bamsekram. Tack!

 

You know i'm a dreamer

2009-08-19 @ 20:30:03 Category: Everyday life Comments: 1
Jag hittade en sån där liten inbyggd webbkamera, how cute. Jag har förbannat tråkigt, och jag är fortfarande själv hemma. Vore roligt om någon kunde komma hem någon jävla gång. Jag gillar inte ensamhet. Man kan nästan se en tår bilda sig i ögonvrån, om man tittar noga. Kan inte någon vänlig själ komma hit med en påse godis, det skulle vara gott, och så skulle jag slippa tänka på alla spöken som gömmer sig på våran vind.



You scream as the light hits you

2009-08-19 @ 19:24:45 Category: Everyday life Comments: 0
Nu är det som så att jag sitter hemma hos min pappa, och inte en jävel är hemma. Nej men det är schysst, här tar man sig friheten och åker hit eftersom det var några månader sen sist, så är det inte ens någon hemma. Pappa, det här är inte okej!

Under den lilla stund jag varit här har jag hunnit med att granskat igenom kylskåpet noga tre gånger, inspekterat både Mickes och Mattias tomma rum, öppnat alla köksluckor som kan innehålla någon form av ätbara saker, gått på toa, slötittat på tv, kollat in mig själv i spegeln och letat fram var fan pappas nyköpta dator låg. Så nu sitter jag här, i brist på vettiga saker att göra. Om jag känner mig själv rätt kommer jag att öppna kylskåpsdörren ett antal gånger till.

Dessutom är det här datorn helknäpp, har inte riktigt förstått mig på hur fan dom tänkte när dom gjorde den här bärbara datorn, men det kanske kommer. Jag försökte kommentera Zaras otroligt vackra blogginlägg om mig som fick mig att framstå som världens smartaste, eller inte. Men kul var det, och jag har humor, bra humor.

Vad jag ska göra resten utav kvällen är ett mysterium. Det är inte lika lätt som när man var liten, det här med att bo på en bondgård. Då kunde jag gå ut och hoppa i sandhögar, gå in till farmor och farfar och spela kort i tre timmar, klappa kalvarna och göra andra dumma grejer som att spotta körsbärskärnor på huset.

Atreyu - Creature

Feel free

2009-08-19 @ 13:57:29 Category: Everyday life Comments: 0
Nu har jag och Zara diskuterat allt som går att prata om inför Turkietresan, och nu är vi om möjligt ännu mer taggade. Det kommer bli hur jävla kul som helst. Känns som halva västmanland ska dit, kommer träffa på mer folk man känner än folk man inte känner.

Jag har precis slängt på en kastrull med vatten på spisen, här ska det kokas nudlar. Kryddstarka, gott!

Tell me more

2009-08-19 @ 11:52:46 Category: Everyday life Comments: 0
Jag hade världens bästa dröm i natt, men fyfan vad sur jag blev när jag vakna och insåg att ingenting var på riktigt. Ibland kan drömmar verkligen få en att bli förbannad. Jag och Zara hade vunnit 20.000 på en spelautomat som stod mitt bland gatorna i Hallsta. Den kändes så äckligt verklig, helvete också.

Jag har i alla fall nyss tagit mig upp från sängen, blev väckt av flera sms, så jag beslutade mig för att det var dags. Kom precis på att det bara är en liten vecka kvar tills vi åker till Turkiet, eller såhär dags är vi framme, om sju dagar. Kan ni förstå hur jävla kul det här kommer bli? U n d e r b a r t !

Nu loggade precis Zara in på msn, hon ska ge mig lite smaskiga nyheter. På sätt och vis.

In the ocean

2009-08-18 @ 15:29:11 Category: Everyday life Comments: 0

För några månader sen när jag beställde lite saker i från Nelly kunde jag om jag ville, tacka ja till ett erbjudande där jag skulle få tre nummer av tidningen Glamour. Ni förstår nog vad jag svara, gratis är aldrig fel! Men en sak jag aldrig förstått mig på, är varför jag även får tidningen Cosmopolitan, idag kom min andra tidning. Jag har ingen aning om varför jag får hem den i brevinkastet, det är ett mysterium. Kommer jag få fler? Och varför? Spännande..

Föresten, för att byta samtalsämne helt och hållet tittar jag på The Tyra Banks Show, dom pratar om transsexuella. Jag har alltid undrat hur man byter kön, från kille till tjej, och tvärtom. Nu vet jag, på ett ungefär. Fan vad coolt. Måste kolla vidare, det här var intressant.


I have a dream of his lips on your cheek

2009-08-18 @ 10:37:31 Category: Everyday life Comments: 5

Nu är jag vaken igen efter några timmars sömn och mitt huvud känns fem kilo tyngre än vanligt. Om jag ska vara petig så blev jag faktiskt väckt, av telefonen. Fick en förfrågan om jag ville jobba på posten i morgon, ett litet specialjobb. Dela ut IKEA-kataloger. No way! Det är det värsta som finns, dom går förfan inte ens igenom dom där jävla råttfällerna till brevinkast vi har här i halva Hallsta. Jag tackade nej, dessutom ska jag till pappa idag så jag kunde i alla fall inte.

Robin är på jobbet nu, det är en evighet kvar tills han kommer hem igen. Vad ska jag göra under tiden? Ingenting. Jag tänker bara slappa sönder, jag måste samla krafter. För när helgen väl är här, är det försent.

Ljuva 80-tal.

Def Leppard - Pour Some Sugar On Me



Mötley Crue - Wildside
 
AC/DC - You Shook Me All Night Long
 

Kiss - Heaven's On Fire
 


The air that i breathe

2009-08-17 @ 22:09:07 Category: Everyday life Comments: 0

Det här med min bestämda myskväll gick väl sådär, den började i alla fall helt okej. Maten blev god och både jag och Robin blev så mätta att vi kunde kraffsa i taket om vi la oss på rygg på golvet. Vi hann även med ett bad, men efter två minuter fick jag spunk och kokade bort, så jag vet inte om jag ska kalla det bad. Därefter dukade jag upp med gottigheter i vardagsrummet, hämtade ett täcke och slog på en film. Men efter tio minuter fastna filmen och Robin hade tydligen somnat, eller alltså jag tror i alla fall att filmen fastnat, annars hade dom ett jävligt långt moment där vid matbordet.

Nu har jag skickat Robin i säng och själv liggar jag kvar här i soffan och tittar på Tomas Järvheden - Seriöst Roligt. Jag ligger och skrattar som en idiot, som han precis sa, humor är viktigt!

Avslutar med en av mina absoluta favoritlåtar, njut.

All That Remains - Two Weeks



Snart är vi i Turkiet igen!

I gave my heart to rock n' roll

2009-08-17 @ 17:26:17 Category: Everyday life Comments: 1

Jag har världens äckligaste gubbhosta, fast utan slem. Men den ger sig aldrig, jag hostar mig till tårar. Jag som strax ska börja laga mat, tänkte ha den klar tills Robin kommer hit. Vi ska ha en myskväll, det har i alla fall jag bestämt, så hoppas det går något bra på tv.

Jag har nyss städat av här i lägenheten, diskat och slängt sopor. Och allt det här gör jag i min underbara morgonrock, jag har haft på mig den sen jag gick upp i morse och tänker inte ta av mig den förens jag går och lägger mig. That's it!

Ha en bra kväll!


It's not mine, but i want it so

2009-08-17 @ 14:28:26 Category: Everyday life Comments: 0
Jag sitter och söker runt på youtube och hittar två, otroligt betydelsefulla låtar som ligger mig varmt om hjärtat. En grupp jag rent ut sagt älskade för några år sen. Jag blir väldigt sentimental, allt för få låtar har den effekten. Jag är den som gillar hård jävla rock, men det finns små undantag, som dessa.

Mayday Parade - Miserable At Best
 
Mayday Parade - Three Cheers For Five Years

Do it like a truck

2009-08-17 @ 08:43:14 Category: Everyday life Comments: 0

Jag har varit vaken sen ungefär klockan 06.00, vilket är läskigt tidigt för en dag som denna, då jag överhuvudtaget inte behöver bry mig om att komma upp från sängen i tid. Jag gick upp med Robin och duschade och åt frukost innan han skulle åka iväg till jobbet, sen kunde jag inte somna om..

Som jag redan berättat om hade jag en grym fredagskväll, och att sådana kvällar är svårslagna. Men lördagen var om möjligt ännu bättre. Jag hade verkligen hur kul som helst, allt var klockrent. Vi hamnade på Harrys även denna kväll, fjärde gången på två veckor, men det är ju så kul! Vi dansade på borden, blev hesa av all sång, körde tåget genom publiken vid livebandet och jag träffade så jävla mycket folk. Nu är Å-festen slut och mitt partyliv får nog lugna ner sig, i alla fall tills vi åker till Turket om nio ynka dagar.

Eller vad fan säger jag, kräftskiva på fredag! Eller hur var det vi sa?
 


You could have it all

2009-08-15 @ 15:34:11 Category: Everyday life Comments: 0
Jag måste verkligen påpeka det att gårdagen var helt jävla amazing, kom inte på något bättre ord. Jag hade verkligen grymt roligt och sådana kvällar är svårslagna. Den gick till ungefär såhär att vi började med förfest hemma hos Robin, fortsatte hem till Micke och förfestade vidare, sedan blev det en promenad ner på stan och slutligen hamnade vi på Harrys. Det finns nog ingen bättre krog, Harrys har verkligen det där lilla extra. Tyvärr missade jag Dia Psalma, för ungefär fjärde gången. Men det gör inget, kvällen var allt för bra för att springa iväg på en konsert, faktiskt. Jag vet också att chansen att se dom, kommer komma betydligt många fler gånger.

Jag råkade även klanta till det ordentligt, jag tappade min mobil i toaletten när jag hade spolat och skulle stänga locket. Jag blev inte förvånad, ibland kan jag verkligen klanta till det. Så nu är jag utan en fungerande mobil, känns jävligt tomt. Helvete! Så ni kommer förmodligen inte kunna nå mig under helgen, om jag nu inte hittar en telefon på backen.

Ikväll går vi på alkoholen igen, bort med bakfyllan och in i dimman. Låter perfekt!

Take it away

2009-08-14 @ 11:23:03 Category: Everyday life Comments: 1

Godmorgon som fan. I natt hade jag världens bästa dröm och den tog slut precis i rättan tid, den blev inte alls förstörd utav att man vaknar mitt i hela skiten. Nu längtar jag bara ännu mer, det finns inget bättre än framtidsplanering.

Jag ska snart pallra mig till köket och göra i ordning frukost, jag blev riktigt sugen på en kopp te. Men först, alltid en dusch, inte lukta usch.


My only way

2009-08-14 @ 00:42:31 Category: Everyday life Comments: 0

Att gå och lägga sig i sängen under ett duntäcke just nu låter som en dröm, en underbar dröm. Så fort jag tittat klart på ett avsnitt av  "How i met your mother" tänker jag springa till mitt rum, finta förbi alla grejer som täcker golvet och hoppa ner i sängen. Jag ska somna till ljudet av ingenting. Jag älskar att sova!

Hörs i morgon!


Tell my mother, tell my father

2009-08-13 @ 20:49:26 Category: Everyday life Comments: 0

Även om jag är helt otroligt uppspelt inför Turkiet-resan som bär av om ynka 13 dagar, så var ändå dagens bästa händelse när jag somnade i soffan. Utmattad och proppmätt, grymt skönt. Dessvärre vaknade jag upp med feber och yrsel, inte okej. Men nu efter alldeles för mycket kollande på avsnitt av Vänner, känns det mycket bättre.

I morgon är det fredag, vilket innebär helg, party och oerhört mycket skratt. Jag kan inte låta bli att längta, helgen är trots allt den bästa tidpunkten.

Nu tänker jag fortsätta bränna av några avsnitt med favoritserien Vänner!


You are my rock

2009-08-13 @ 14:44:27 Category: Everyday life Comments: 2
Nu är rättegången över, i alla fall för min del och jag säger bara, äntligen. Jag vet inte om det gick sådär jättebra och om dom fick ut så mycket ut över det jag visste, men nu kan jag andas ut och sova normalt igen. På tal om sömn så är jag äckligt trött, har sovit en timme i natt, en ynka liten timme, it sucks.

Tack gode gud att Zara följde med mig som stöd. Vi firade med lite shopping och en lunch på gränden. Du är min guldstjärna! Men.... (trumvirvel).... idag impulsbokade vi en utomlandsresa till Turkiet, det kommer bli helt jävla sanslöst kul. Jag, Zara och Madde. Den 26:e augusti drar vi iväg i en vecka för sol, bad och överdrivet mycket fest. Jag längtar som en dåre. Ännu bättre är också att killarna från klassen drar samtidigt, hur kul?

Nu ska jag titta på Vänner och slappa sönder.


Fuck off and live like you own the world

2009-08-12 @ 21:42:54 Category: Everyday life Comments: 1
Den här dagen har verkligen varit en ren slödag, jag har absolut inte fått någonting gjort. Jag bara sitter här vid datorn och tror att tiden ska gå fortare. Jag är trött,  har huvudvärk och skulle helst utav allt vilja slänga mig ner i soffan och titta på en bra film samtidigt som jag gosar med popcornskålen. Men självklart är tvn upptagen och jag tvingas sitta kvar här, bara för att det inte finns ett piss att göra.

Jag ska försöka komma i säng i skaplig tid eftersom jag ska upp tidigt i morgon. Klockan halv 10 är det rättegång och jag ska vittna, så fort jag tänker på det får jag ont i magen. Nervositeten spökar, hårt.

Nu ska jag i alla fall försöka mota bort familjen från soffan, jag bestämmer här.

My empire of dirt

2009-08-12 @ 15:05:46 Category: Everyday life Comments: 0
Klockan går förbannat långsamt, det är mer än en timme kvar tills Robin kommer hem, en timme som kommer kännas som tre. Jag ska åka hem vid fem, jag vill hinna träffa honom åtminstonde en liten stund innan jag åker. Men jag antar att jag kommer tillbaka redan på fredag, eftersom jag då ska se Dia Psalma spela på Fristadstorget, klassiker.

Funderar på att stänga av datorn och lägga mig framför tvn, men först tänker jag klicka fram Youtube och söka efter Johnny Cash, jag blev otroligt sugen på att höra låten Hurt, som är helt underbar. Jag ryser mig igenom låten.

I wear this crown of thorns upon my liar's chair. Full of broken thoughts i cannot repair. Beneath the stains of time the feeling disappear. You are someone else, i am still right here.


This is my chance

2009-08-12 @ 12:41:15 Category: Everyday life Comments: 0
Jag är riktigt bitter, en jävla bitterfitta. Men jag har all rätt i världen till att sitta här och beklaga mig, Shinedown har ställt in sin jävla konsert som jag och Micke köpt biljetter till i November. Hur fan är detta möjligt?

Från något dåligt till något helt annat. Igår var ju jag som sagt på Björn Rosenström, det var inte lite drag heller. Överbefolkat, svett och allsång. Jag fick höra de låtar jag kommit dit för, ni vet Muffins, Gunilla, Lurad, Nu du kärring, Flourtanten och många fler. Självklart var Peter Siepen där och drog igång publiken. Full och glad, det var en kul kväll!

Egentligen borde jag protestera och inte lyssna på Shinedown, bara för dom är helt hopplösa, för det är man faktiskt om man ställer in en konsert i Sverige. Men, jag kan inte låta bli, ack så underbara dom är.


By the way, i made it through the day

2009-08-11 @ 14:45:55 Category: Everyday life Comments: 0
Vad hände med mina störtsköna planer att ligga hemma hela dagen, inte bry mig om ett skvatt och bara vara jag? Tydligen försvann dom, bubblan sprack. I stället ska jag ta tåget till Eskilstuna, traska dom få meter det är hem till Micke och förmodligen ta några öl med grabbarna. Klockan 22.00 spelar Björn Rosenström nere på stan vilket är ett måste att någon gång i sitt liv se, så den gången får bli idag.

Så ikväll står jag och sjunger "jag är så het, så het, kan ingen svalka mig?" 

Blir övernattning hos Robin så vi hörs antagligen i morgon.

In my wasteland

2009-08-11 @ 11:56:17 Category: Everyday life Comments: 1

Some like the violence, some like submission, some use aggression, some use a bullet in the head to be brave. Some like the evil, some need the power, some bleed in vain, some get a bullet in the head instead. Some got the go, some play the role, some scream out in horror just for show. Some got no reason, some got no hope. Some like it hot, we like it hot.
We like it hoter, hoter than hell.


This is my life, i hope you understand

2009-08-11 @ 11:37:16 Category: Everyday life Comments: 0
Det var äckligt jobbigt och somna i natt, jag saknade min älskling som har legat bredvid mig under en lång period nu, så det är väl klart det känns tomt. Jag gillar inte att sova själv. Jag vill ha någon att sno täcket av, någon att sparka ner från sängen och någon att väcka med mina snarkningar, det är ren kärlek.

Nu har jag nyss ätit en klen frukost och väntar på att dagen ska ta slut så jag får gå och lägga mig igen. Jag orkar inte göra något idag, tror jag. Jag tänker sitta här i soffan och lyssna på älskade Shinedown, kanske somnar jag en stund, kliar mig i örat för sakens skull och går på toa när det behövs.


Miss that thing

2009-08-10 @ 23:45:38 Category: Everyday life Comments: 0
Jag som tänkte börja på ett nytt inlägg för typ en timme sen, men så ringde Robin och jag glömde bort. Så kan det gå.

Helgen har varit fantastiskt rolig, jag blir glad bara av och tänka på alla galenskaper vi hunnit med. I fredags drog vi till sumpan på dagen, drack öl som fan och solade oss bruna, i vissa fall röda, full blev man i alla fall. Senare blev det kräftskriva hemma hos Linda och Rickard, sen vidare hem till en annan förfest och sen ner på stan. Vi började med Grappa och hamnade senare på Harrys, hur jävla kul som helst. Jag och Linda fick äntligen dansa av oss. När allt stängde och benen var trötta tog vi en taxi hem.

På lördagen åkte vi ut med båten, bada, sola, fiska och drack vin. Väl tillbaka i land gav vi oss på spritflaskan vilket resulterade hemmagjorda drinksmothies. Det blev Harrys även denna kväll, men innan de befann vi oss på en till förfest.

Igår blev det lugnt. Tog ett dopp i det kalla vattnet och hälsade på hemma hos Mattias och Denise. Dom har fyra kattungar där, hur jävla söta som helst. Helt oemotståndliga, dom två timmar vi var där kunde jag inte slita mig en enda sekund. Vill ha!

Idag var det rättegång planerat, hade tid 15.40 men nästan tre timmar senare fick jag beskedet att dom inte han med mig, så jag får komma på torsdag i stället. Fan vad värt, höll ju förfan på och skita i kors tre gånger om av nervositet.

Väl hemma träffade jag upp Zara på Maistro, blev en kycklingsallad och babbel tills vi storkna.

Nu, ska jag utforska alla bloggar jag inte hunnit läst ännu.

Forever yours

2009-08-07 @ 10:59:49 Category: Everyday life Comments: 1
Passar på att slänga in ett nytt blogginlägg medans Robin är iväg till Systemet och storhandlar. Ikväll blir det kräftskiva och det kommer bli kul, det känner jag på mig.

Jag har tvättat ansiktet, borstat tänderna och fick just precis ett samtal från tingsrätten. På måndag ska jag in till rätten och vittna, känns väl sådär faktiskt. Jag är skapligt nervös, aldrig varit med om något liknande förut. Varför just jag!

Får försöka låta bli och tänka på det, för den här helgen ska bli party som fan. Igår var jag och Robin in till Ica Maxi och handlade kräftor och kräfthattar, det ni. Innan det hade vi varit hos Rickard och Linda och badat, och innan det hade vi legat halva dagen på sumpan, för just sol och bad. Jag älskar det här vädret, underbart!

If your not the one

2009-08-05 @ 21:56:36 Category: Everyday life Comments: 0

Ännu en bra dag avklarad. Redan vid 12 åkte vi hem till Rickard och drog ut med båten. Dom fiskade och drack öl, medans jag.... drack öl. Det där med kastspö är väl inte riktigt mig grej, jag metar! Senare blev det en tripp in till stan för att äta mat, gud vad vi slösar pengar på att äta mat (?). Sen tillbaka igen och fiska, den här gången med mask och flöte.
Jag fick en fisk, stolt som ett as ska ni veta.

Nu på kvällen blev det lugnt. Vi hyrde en film, som visade sig vara en dokumentärjävel. Sug på den!

Jag har nyss spöat Robin i monopol, in your face motherfucker! Det är fan ett grymt tidsfördriv, och att sedan få utklassa någon sådär brutalt, är en extra poäng.

Nu ska jag fan hoppa ner i sängen och pussas med Robin.


A year in the life of a shattered rock star

2009-08-04 @ 23:07:47 Category: Everyday life Comments: 0
Ligger här i sängen och svettas även fast fläkten står på full patte. Jag har precis tittat klart på Paris Hiltons New BFF på webb-tv, jag kan inte låta bli att titta, just för att det är så patetiskt. Sitter och garvar ondskefullt åt dessa tröga individer.

Jag har haft en otroligt bra dag. Tog bland annat en fika på Wayne's med Linda och därefter mötte vi upp Robin och Rickard (är du nöjd nu Rickard för att jag stavar rätt?) och fortsatte vägen till Mora. Vi åkte ut med båten och fiskade, eller jag kunde inte, för Robin hade fiskat upp min mask. Jag som tänkte visa mina otroliga fiskekunskaper.

Nu ska jag snart släcka ner datorn, kolla på tv och somna gott, drömmandes om Nikki Sixx, eller ska jag säga Frank Carlton Serafino Feranna Jr? Nej, Nikki sixx låter bra mycket sexigare.

God natt!


Blondie

2009-08-04 @ 11:53:56 Category: Everyday life Comments: 6
Jag har fått en sån där jobbig ångest, beslutsångest rättare sagt. Det handlar om mitt hår och färgen svart.

Jag trivs jättebra som blondin igen, det var kanske dags att färga tillbaka till sin orginalhårfärg efter några år som mörkhårig. Men ändå, jag saknar mitt svarta hår, fruktansvärt mycket. Skulle vara rätt soft och färga tillbaka igen, men kanske mot vintern då.

Nu kommer alla tjejer tänka, åh nej behåll det blonda. Snark! Men jag ska fortsätta fundera. Jag gillar svart!

Life, it's misunderstood them

2009-08-03 @ 15:42:52 Category: Everyday life Comments: 0
Mitt svarta nackellack ser förjävligt ut, både på fingrar och tår. Men vad gör det? Jag kan bara blicka tillbaka till två grymma kvällar. Jag pratar naturligtvis om helgen. I fredags blev det full rulle, shotar, öl och ett skadat knä. Jag som precis börjat kunna gå ordentligt igen efter några dagar som halt. Nu får jag gå med lindat knä och jag hatar det!

På lördagen mådde jag väl inte allt för bra, har mått bättre om vi säger så. Men dum som man är så var det bara att hoppa in i duschen igen, ta tåget till nästa stop och börja festa igen. Den här gången hemma hos Robin. Vi satt några stycken ute på altan och hade grymt trevligt. Det var fruktansvärt länge sen jag skratta så mycket, underbart! Vid 11 gick vi ner till hamnden och satt där och hade om möjligt ännu mer kul, blir glad bara jag tänker tillbaka.Tack för kvällen!

Igår blev det lugnt. Åt god mat på ett ställe vars namn jag glömt med Robin, Linda och Thörne. Men i morgon, eller på onsdag, blir det förmodligen utgång på Harrys. Man ska leva fullt ut på sommaren!

Fyfan vad jag vill gå på Mötley Crue, igen!
Köra en stagedive och bara leva livet.