My words come easy

2010-03-31 @ 19:14:59 Category: Everyday life Comments: 1
Musiken är på högsta volym, humöret är obeskrivligt bra och jag lagar mat för fullt. Det blir hemmagjorda potatisklyftor, kycklingfilé och självklart bearnaisesås. Till det, ett glas vin och sällskap av världens bästa pojkvän. Han är här om ungefär en halvtimme och jag laddar redan inför världens största kram! Jag har hela dagen trott att det är fredag, men vad gör det, mitt lov börjar idag!

You love to resist, and all it takes is a kiss and you just love to hate me

2010-03-30 @ 17:30:58 Category: Rock n roll Comments: 2

Jag kopplar in surroundljudet i datorn, vrider på så hög volym att hela huset vibrerar, klickar igång Escape The FateSpotify och sjunger med så gott det går. Det här är njutning på riktigt!

Escape The Fate - Situations

Escape The Fate - The Flood

Escape The Fate - This War Is Ours


My fear of being alone

2010-03-30 @ 15:18:41 Category: Everyday life Comments: 1
Jag har nyss ätit frukost, även om klockan precis har passerat tre. Den blev rätt sen då jag aldrig riktigt lyckades ta mig till affären för att handla, men till slut drog jag tag mig i nackskinnet och cyklade iväg. Bröd, mjölk, pålägg och spenat (till kvällens måltid som blir fisk och potatis med spenat) var det som stod på inköpslistan. Sen att  annat gott slank ner i korgen är en annan sak.

Jag känner mig jävligt förväntansfull idag, för i morgon kommer min karl hem och jag kan förmodligen inte längta mer än vad jag gör. Det har gått över två veckor sen vi sist sågs, snacka om att det kommer bli ett happy moment när han kliver in genom dörren.


Where the hell are you when i need you?

2010-03-29 @ 22:57:41 Category: Everyday life Comments: 1




I fucking hate mondays

2010-03-29 @ 14:34:29 Category: Everyday life Comments: 2
Det blev ingen skola för mig idag, jag är sjuk och en aningen depprimerad. Jag behöver lite solsken i mitt liv, för just idag känns allt så jävla kasst. Jag snyftar högt och febrilt till allt och ingenting, i fucking hate mondays. Bodde jag inte så jävla avlägset hade jag tagit mig hem till min bästa vän för att prata av mig.

Men nu ligger jag här i soffan och tittar på värdelösa tv-program. Jag har inte ätit någon mat än eftersom jag riskerar att allt ska komma upp igen, jag har egentligen ingen matlust så det spelar ingen större roll. Nu ska jag försöka leta fram mängder med gamla godingar på Spotify att försöka njuta av hela dagen. Låtar med starka minnen gör mig förhoppningsvis glad.

Okey, i feel better now

Nu är det söndag och jag är hemma igen efter en grym helg. Jag funderar på att laga mig mat snart, kanske vore på sin plats då jag endast fått i mig mängder av chips, godis och cola idag. Men det får man när man är trött och bakfull.

I fredags blev det lunch och shopping på stan med Linda, efter att jag slutligen pallrat mig från Linus place. Därefter blev det en tur förbi systemet för att fortsätta hem till Linda. Vi fixade oss, Nattis och Sofia kom, vi gled vidare på förfest. Några timmar senare fortsatte vi kvällen med att dra ner på Governor Andy & RootvältaRaw. Konstigt tänker ni, konstigt tänkte jag, vad jag nu skulle  dit och göra är ett stort frågetecken. Men vi hade grymt kul och det blev ett jävla liv längst framme vid scenen.

På lördagen åt jag och Linda en pangfrukost för att jag sedan skulle dra ner på stan för att jobba i några timmar. Sedan blev det presentsökande till Johan och Erik som stod för kvällens fest. Saltad bål, Stockholm boogie lyftet och rockringstävling förgyllde kvällen med skratt i mängder. En väldigt lyckad kväll!

Bilder från fredagens bravader som är lånade av Sofia från Facebook. Lördagens bilder kommer när jag orkar!

































No more days to waste

2010-03-26 @ 14:37:09 Category: Everyday life Comments: 0

Jag säger bara det att, äntligen har det kommit ut ett nytt avsnitt med The Vampire Diaries. Jag var inte sen med att titta och var det så bra som jag hade tänkt mig? Jodutack! Ni har mycket att förvänta er, det kan ni vara beredda på.

Jag sitter fortfarande hemma hos Linus. Och har jag bestämt mig om hur det blir i kväll? Kanske! Det lutar i alla fall starkt åt en festkväll, vilket skulle sitta så jävla fint. Om allt går som planerat nu, så kommer det bli alkohol och röj ikväll. Föresten är jag hungrig som ett djur. Varför har aldrig killar mat i sitt kylskåp? Helt seriöst! Mitt kylskåp kommer vara fullproppat med mat och andra läckerheter. Känner att jag byter samtalsämne lite hej vilt här, men jag ska i alla fall om en timme börja traska ner mot stan.


Still they find another way to put a different gun to our heads

2010-03-26 @ 11:03:52 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har stark ångest för i kväll, kan inte riktigt bestämma mig för hur jag ska göra. Ska jag ha en lugn och nykter kväll eller fara ut på nya äventyr med alkohol i blodet? Ett egentligen inte så svårt beslut alls om man känner mig, men vafan.

Fördelar och nackdelar med en lugn kväll:
+ Ingen bakfylla kommer störa när jag vaknar
+  Jag kommer vara pigg inför morgondagens jobb
- Jag kommer antagligen ångra mig över att jag inte följde med
- Jag blir otroligt rastlös och uttråkad

Fördelar och nackdelar med en fest kväll:
+ Jag kommer få otroligt roligt med grymma tjejer
+ Alkohol kan aldrig bli fel
- Jag kommer slösa bort pengar
- Jag har inte en aning om vad jag skulle kunna ha på mig

Om jag ska vara ärlig, överväger fördelarna inför en festkväll. Inom några timmar ska jag ha bestämt mig!

Love ain't a walk in the park

2010-03-25 @ 13:49:08 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har precis gjort mig klar inför dagen, vilket är jobb på Village i Eskilstuna. När jag har slutat ska jag ta en promenad hem till Linus för skräckfilmskväll, jag tror inte en vanlig torsdag kan bli så mycket bättre än så. Det ska bli underbart att kunna ligga kvar i sängen och sova i morgon, när Linus ska upp och jobba. Helvete vad jag ska retas.

This is getting over you

2010-03-24 @ 22:00:42 Category: Everyday life Comments: 0
Till kvällsmat blir det knäckebrödsmackor med stekt ägg och kaviar, helvete vad gott. Synd att inte Robin är hemma så jag får andas honom rakt i ansiktet med mina underbara kaviarandedräkt och gömma honom under täcket efter man lagt av en äggmök. Det älskar han! Inte. Det bästa som finns är ändå att jävlas, vad har man annars en pojkvän till.  

Annars så är jag jävligt stolt över att jag har gjort klart två stora skoluppgifter idag, ge mig en fet applåd. Så nu firar jag som sagt med goda mackor, oboy och underbar musik i form av älskade Mötley Crüe! Jag taggar något så sjukt mycket till helgen. Men jag börjar redan i morgon genom att fira helg, då jag efter jobbet ska hem till Linus och ha skräckfilmskväll och övernattning.



Forever always ends

2010-03-24 @ 11:29:07 Category: Everyday life Comments: 2

Vi har resursdagar i skolan den här veckan, onsdag till och med fredag. Jag har absolut ingen lust att arbeta i skolan, så därför stannade jag hemma idag och tänker även göra det i morgon. Men, för att jag med gott samvete ska kunna ligga kvar i soffan hela dagen måste jag börja beta av allt plugg jag ligger efter i, och det är inte lite. Det som stör mig är att jag har mentorssamtal idag klockan fyra, det känns jävligt onödigt att åka in till Västerås för ett tjugo minuter långt samtal.

Annars så ser jag fram emot helgen riktigt mycket. I morgon och på lördag ska jag jobba i Eskilstuna, men på lördagskvällen ska jag på fest eftersom Erik och Johan fyller år, kommer bli grymt. Och deras presenter ska vi inte ens tala om.

Men nu måste jag plugga, även om jag verkligen inte har lust.


Nikki Sixx, The Heroin Diaries

2010-03-23 @ 19:07:46 Category: Everyday life Comments: 0

Det finns nog ingen annan bok som jag kan skratta åt så mycket men samtidigt sitta och förundras över med hakan hängandes nere i golvet. Jag kan endel gånger inte få in i mitt huvud hur jävla sjuka killar dom var i Mötley Crue. Texten nedanför är hittills en favoritdel tagen ur boken som jag skrattade högt åt på bussen idag.

"Det där var minsann kul! Bröt mig just in hos städ och plockade med mig ungefär 20 sophinkar. Därefter samlade jag ihop mängder av stolar. Allihopp låg och sov eller eller höll på med något på sina rum. Jag balanserade stolarna mot rumsdörrarna längs hela min korridor, fyllde hinkarna med all möjlig skit - piss, vatten, öl, mer eller mindre allt jag kunde hitta och ställde dem ovanpå stolarna.

Så sprayade jag hårspray på allas dörrar, satte eld på dem, knackade på dörren och sprang. Jag satte rutinen perfekt: hårspray, tänd på, knacka; hårspray, tänd på, knacka, etc. Så när var och en kom och öppnade stod dörren i lågor, och sedan fick de en hink över sig och blev genomblöta! Ha ha ha!

Fred Saunders höll på att knulla någon brud, så han kom och öppnade med ett jävla jättestånd och hinken föll ner på hans jävla kuk. Han rusade ner till mitt rum och sa "Sixx, kom ut, jag tänker banka skiten ur dig!" Jag svarade "fuck you, dude!", och han sparkade gångjärnen av min dörr. Men som vanligt gjorde han mig ingenting för att han såg hur kul jag hade."


In the mirror i see reflections of your laughing

2010-03-23 @ 11:31:10 Category: Rock n roll Comments: 1
Helvete vad skönt det kändes med sovmorgon idag, eftersom jag inte sovit många timmar alls i helgen var det här verkligen välbehövligt. Om ändå alla dagar var så här. Nu måste jag snart börja fixa mig om jag ska hinna med bussen. Jag börjar klockan ett för lektion i tre timmar sen ska jag hem och plugga. Ni hör ju själva hur det låter, jag kommer aldrig hålla det jag precis skrev.

Social Code - Bomb Hands

Social Code - He Said, She Said

To be and to stay

Det är läskigt vad tiden går fort och nej, jag är inte den första med att säga det, men fan vad underbart det är. Idag har vi planerat i klassen om studenten, den 11 juni. Jag lovar att jag talar sanning, när jag säger att det pirrar i magen.

Lördagen var för övrigt grym. Jag jobbade först till tre för att sedan ta tåget till Eskilstuna. Väl framme lunchade jag med Michaela och Micke, för att med maten i magen kunna börja svepa groggar. Det blev fest hemma hos Micke med sköna människor. Vid tre på natten när man var lagom sliten promenerade jag och tre vänner hem till Erik. Vi snackade och var allmänt dryga, jag tror klockan var fem när vi somnade, om inte senare.

På söndagen var det bakisdag med Billys Panpizza och cola. Vid två gick tåget mot Västerås eftersom jag skulle jobba, eller inventera det vill säga i Villagebutiken. Vi var klara halv tio, jag var bakfull och trött som ett svin. Men det var det absolut värt.

Facebookbilder från lördagen lånade från Sofia

















Danko Jones - Forest for the trees

2010-03-19 @ 22:41:04 Category: Everyday life Comments: 0
Det här med att vara hemma ensam med sina föräldrar en fredagskväll är verkligen inte min grej. Jag hade glömt bort hur det kändes eftersom det inte har hänt på evigheter. Jag hade förmodligen dött av tråkighet om inte Linda och Erik hade funnits på msn och förgyllt min kväll. Men nu är den snart över för min del för jag ska snart glo på en film och försöka somna.

Som sagt, klockan står på 08:00 och då ska jag hinna med att duscha, packa min väska och fixa i ordning mig själv innan jag ska rulla iväg mot Västerås för att jobba i några timmar. Jag längtar något så oerhört till i morgon kväll, det kommer bli sjukt roligt.

Ha en grym helg!

My girl she's a honey, she's gonna dance for a lot of money

2010-03-19 @ 13:48:37 Category: Everyday life Comments: 3
Då var det fredag och helg igen. Den här veckan har inte varit särskilt jobbig då jag har varit mer ledig än i skolan. Och hör ni mig klaga? Fuck no! Ikväll blir det dock en lugn kväll då jag ska upp och jobba i morgon på Village, klockan står på 08:00. Men jag klagar inte på det heller, för det är bara kul! Men i morgon kväll däremot blir det fest för hela slanten och jag har laddat upp med alkohol.

Nu dunkar jag Soilwork och filar på mina inbjudningskort till studenten, dom blir smoking hot. Förutom det, så är jag jävligt sugen på att göra något med min äckligt tråkiga frilla, den är allt annat än snygg. Jag hatar att ha kort hår men helt plötsligt blev jag skapligt sugen på att klippa av skiten till något liknande som jag hade på bilden under. Men jag vet att jag skulle ångra mig, hårt. Ja? Nej?


He talks so fine because i'm blond, bad and beautiful

2010-03-18 @ 23:59:29 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har precis lagt mig ner till rätta i sängen för att inta sovpositionen. Men än blir det ingen sömn, jag har planerat att titta på en film som ska få göra mig sällskap i kväll. Jag måste nog välja en komedi i stället för drama, annars lär jag förmodligen dränka mig själv i tårar och tänka på Robin som är på andra sidan jordklotet. Sen han åkte har vi pratat i ungefär tre minuter sammanlagt, det är nog ett nytt rekord. Men jag kämpar på, jag måste sluta vara så töntigt blödig, fyfan för mig. Killen har gjort mig knäpp.

Skoldagen idag har inte varit särskilt givande alls. Men jag är stolt över mig själv att jag ens gick och att jag även stannade kvar tills jag slutade. Kanske är lika bra att kämpa på nu dom här sista veckorna som faktiskt är kvar. En positiv sak med dagen var att vi fick våra grymt snygga studentmössor, helvete vad taggad jag är inför den 11 juni.

Airbourne - Blond, Bad And Beautiful


Let me hear you sing halle-fuckin'-lujah

2010-03-17 @ 22:35:03 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har nyss lagt mig i sängen efter en dag fullspäckad med aktiviteter. Nej! Men jag har i alla fall fått några saker gjorda. Har till exempel varit på körskolan, börjat göra inbjudningskort till studenten, städat mitt rum, tvättat, besökt Sten&Emil och lyssnat på grym och ny musik. Känner mig rätt stolt, faktiskt, då jag inte trodde jag skulle få ett piss gjort.

Just nu spelas: Taking Dawn - Time To Burn


If you’ll take his life you’ll feel control

2010-03-17 @ 14:58:48 Category: Rock n roll Comments: 1

I'm closer to the edge

2010-03-17 @ 09:46:06 Category: Everyday life Comments: 1

Det var inte allt för länge sen det ringde i min telefon och jag yrvaket svarade med min berömda morgonröst. Det var Robin som ville berätta att han var framme hel och hållen, men det räckte inte. Han smög även in lite fint om hur varmt och skönt det var i solen och även om hans turer fram och tillbaka i poolbaren. Jag blir inte alls avundsjuk nej, finner ingen anledning...


For bitter or worse

2010-03-16 @ 23:47:01 Category: Everyday life Comments: 0
Nej vad säger du världen, är det dags att stänga av datorn för att sova även om jag är ledig i morgon. Vore faktiskt inte fel alls att somna relativt tidigt och vakna, utvilad och glad. Föresten, nu är Robin snart framme i Thailand, och dessa två veckor han ska vara borta har börjat. Jag kommer sakna min karl, väldigt mycket. Men jag ska försöka hålla mig levande ändå, i morgon är det studiedag och jag har planerat en hel drös med saker jag ska få gjorda, men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte kunna bocka av en enda grej på listan när jag ligger här vid samma tid fast i morgon. Godnatt people!

Same old song and dance

2010-03-16 @ 18:11:07 Category: Everyday life Comments: 0
Ibland (och då menar jag ibland) lyckas min normala otur förvandlas till det motsatta. Problemet med mitt tågkort löste sig så vackert då Robins grymma chef ställde upp och tog med det till mig i Västerås. Vi kan alltid låtsas att det var enbart det han gjorde, och inte för att han ändå skulle till Västerås och jobba. Men som sagt, vi låtsas, blir häftigare så.

Nu ligger jag hemma i soffan och gapar efter mat, korvstroganoff och ris med andra ord. I högtalarna spelas bra låtar med Aerosmith och på tvn är det Joey. Mobilen ringde precis och efter samtalets slut insåg jag att jag ska jobba på lördag och söndag. Men än så länge är det bara tisdag och jag ska just nu i denna stund äta mat i mängder.


Fuck you, fuck you very very much

2010-03-16 @ 08:58:33 Category: Everyday life Comments: 0
En bra morgon kan lätt förändras och bli till något sämre. Tydligen har jag glömt mitt tågkort hemma hos Robin, som åker till Thailand i två veckor idag. Betyder det att jag ska behöva betala mina tågresor varje dag? Eftersom jag åkte bil till och från skolan igår tänkte jag inte alls på detta, helvete. Som om jag inte redan har kasst med pengar den här månaden!

It is what it is

2010-03-15 @ 14:52:02 Category: Everyday life Comments: 2
Första skoldagen var inte riktigt så hemsk som jag hade förväntat mig, då vi endast var där och sa hej för att sedan få gå hem, kändes ju jävligt värt. Jag och Zara gick i alla fall ner en sväng på stan och lunchade på Vivaldi.

Helgen var i alla fall riktigt bra. I fredags umgicks jag och Robin ensamma vilket var oerhört skönt. På lördagen åt vi en god frukost innan han skjutsade mig till Village där jag skulle jobba i några timmar. När jag slutade hämtade Linda upp mig med två fulla systemetkassar och vi fortsatte hem till henne. Kvällen bjöd på fest med trevliga människor, det var dans, sång och alldeles för mycket alkohol, precis som det ska vara! På söndagen begav vi oss till donken för att ta med oss lite mat, vi gick och tittade på våra vänners fotbollsmatch i det varma solskenet. Helvete vad underbart vädret är just nu!


Here today, gone tomorrow

2010-03-15 @ 14:32:28 Category: Everyday life Comments: 0
Robin sov hemma hos mig i natt, för min skull, även om han skulle upp och jobba. Jag får ont i magen så fort jag inser att vi inte kommer ses på över två veckor nu. Och visst, det kanske inte är hela världen. Men vi har aldrig varit utan varandra så länge, och att vi sen knappt kommer kunna prata i telefonen bland annat på grund av den höga kostnaden och tidsskillnaden gör allt ännu mer jobbigt. Att han kommer vara flera hundratals mil ifrån mig är inte okej. Han har inte ens lämnat Sverige än och jag saknar honom redan. Bra Sandra, jävligt bra!

You Me At Six - Stay With Me

Hey babe, what's the fucking deal this time?

Det är söndag och i morgon är det måndag och dags för skola igen, rätt så logiskt kanske. Jag har i alla fall haft en rolig helg som slutade med en kanonfylla och andra galenskaper. Jag berättar allt i morgon i stället för nu ska jag spendera all min sista tid med Robin innan han åker till Thailand i två veckor, jag har släppt en och en annan tår, helvete vad svag jag är för sånt här.. Nu har alla mina vänner en fet uppgift att hålla mig sysselsatt för att inte dö av saknad.



Never going to be the same

2010-03-12 @ 08:33:51 Category: Everyday life Comments: 0

Nu är det äntligen fredag och mitt humör ligger på topp även om min huvudvärk fortfarande är kvar, kanske bara för att jävlas med mig. Idag är det i alla fall sista dagen på praktiken, det känns väldigt tråkigt men det ska bli kul och träffa alla klasspolare igen på måndag, vi har inte setts sen i början på januari, tiden har gått så fort!

Ha en grym kväll och helg! SMACK!


Don’t it hurt that you ain’t that tuff hot stuff?

2010-03-11 @ 18:46:04 Category: Everyday life Comments: 1
Jag gick hem en timme tidigare idag, mitt huvud höll på att sprängas som resten av hela den här veckan. Kanske har en hjärntumör eller något, kul. Nu känns det i alla fall lite bättre, en powernap och några alvedon gjorde lite skillnad. Så nu har jag försiktigt börjat lyssna på musik, med låg volym ska allt kunna gå sin väg (även om det suger).

Jag sprang in på Glitter idag på lunchen och köpte smycken för några hundralappar jag inte har. Allt med döskallar, känns som jag är besatt (?). Men jag älskar att kunna ha mycket att välja på, eller varför inte ha på sig allt, överdrivet många halsband och ringar är hett. Nu fattas det bara något att hänga alla mina smycken på, så dom slipper ligga i stora högar och trassla ihop sig.

Kollade även precis igenom bilderna från Turkietresan 2009 och fick plötsligt sådär ont i magen för att jag saknar allt så jävla mycket. Att jag blev matförgiftad med starka magsmärtor och var tvungen att dra ner fingrarna i halsen för att orka festa gjorde mig ingenting. Bilden nedan visar just den kvällen tio minuter efter, fräsch som in åt helvete! Jag var på topp!


Forever is my new fever

2010-03-11 @ 08:37:32 Category: Everyday life Comments: 0

Jag är trött som ett djur och tyvärr skiner inte solen idag som jag hade hoppats på, man känner sig så mycket piggare och gladare då. Men det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa på. Praktik idag mellan 10:00 - 17:00!


Movietime

2010-03-10 @ 20:48:26 Category: Everyday life Comments: 1
Filmtips: The Condemned, klockan 21:00 på TV6. Ett måste, så jävla grym film.

I invite you to a world where there is no such thing as time

2010-03-10 @ 20:43:58 Category: Everyday life Comments: 0

Jag är så jävla slutkörd i hela kroppen att jag inte har rört mig från min säng sen jag kom hem vid fem idag. Jag orkar inte ens ta mig ner till toaletten för att uträtta mina behov, så illa är det. Jag behöver helgen nu med massor av sömn, tack!

Jag har för övrigt inte kunnat slita mig från låten Shinedown - Her Name Is Alice än, den är så jävla bra att det känns som att jag har lyssnat på den minst hundra gånger idag, rätt sjukt. Men helvete vilken låt! Måste verkligen se Alice In Wonderland nu, där låten kommer ifrån. Kort och gott, ett måste.


The heroin diaries

2010-03-10 @ 20:31:40 Category: Everyday life Comments: 1

Jag läser, läser och läser. Det här är världens grymmaste bok, strax efter The Dirt!





Nothing can hold me down

2010-03-10 @ 08:29:35 Category: Everyday life Comments: 1
Idag hoppas jag på en bättre dag än igår, då min morgon gick käpprätt åt helvete, och då överdriver jag inte. Jag tappade bland annat ut hela min skål med min frukostfil på en av våra bärbara datorer, och det var inte min..

Men!! Solen skiner, jag äter god frukost och jag har nyss plockat ur skinnjackan från garderoben där den hängt i några månader nu. Det kommer bli ett kärt återeseende! Idag har jag bara praktik till klockan fyra, därefter ska jag hem och ta det så lugnt jag bara kan. Men nu måste jag slänga i mig frukosten, om en kvart ska jag och min nya ring cykla till stationen.


Always running out of time

2010-03-09 @ 22:42:30 Category: Everyday life Comments: 0

Klockan är snart halv elva och det är inte förän nu jag har tid med att äta denna efterlängtade kvällsmat. Jag skojar inte när jag säger att jag vräker i mig. Helvete vad underbart det är med mat, i alla möjliga former och smaker.

Det har varit en stressig dag på Village, vi har förberett inför kundkvällen vi hade mellan 18:00 - 20:00 idag. Där av min sena kvällsmat, jag var hemma för en timme sen. Kan tyckas vara rätt sent och det är det, jag är dödstrött i både kropp och huvud. Jag fick i alla fall med mig hem en ring från märket Miss Dee som vi säljer ut i butiken, min nya favorit. Skynda fynda!

Bättre uppdatering än så här blir det inte. Mina fötter värker, min rygg vill ha massage och huvudet är tungt. Sleep tight, people!


Her name is Alice

2010-03-08 @ 22:23:21 Category: Rock n roll Comments: 0
Shinedown - Here Name Is Alice


Red, white and crüe

2010-03-08 @ 22:21:18 Category: Pictures Comments: 0
Min favoritbild av Mötley Crüe's alla albumbilder har kommit ut på t-shirt. Snacka om att det var ren lycka när jag höll den i min hand, men hjärtekrossande när jag insåg hur lite pengar min plånbok har och att den fick stanna kvar i affären. Men jag ska ha den, på ett eller ett annat sätt. Men frågan är bara hur. Ska jag trotsa min pengakris, sno den eller tvinga någon rik jävel?

Göteborg, göteborg, göteborg

I fredags tog tåget oss till Göteborg där det var vår. Jag kände mig rätt dum där jag kom gåendes i min vinterjacka då varenda jävel hade på sig sina skinnjackor och dylikt. Solen stod högt på himlen och promenaden till vårat grymt fina hotell gick fort. Det första jag gjorde var att dyka ner i den mjuka sängen vi sov så jävla gott i. Vi firade med ett besök till Systemet, i den lila påsen låg det en blandning av öl, cider och champagne. Senare mot kvällen gick vi ut och åt mat på en restaurang som var jävligt cool för övrigt och maten var bland det godaste jag någonsin ätit!!

På lördagen var det dags för bröllop och det var bara att dra på klänningen. För er som undrar var jag så jävla snygg (?), synd bara att ni aldrig kommer få se något bildbevis, fuckers.  Det var en riktigt cool cermoni och hela kvällen var riktigt annorlunda men grymt upplagd. Inget vanligt Svensson-bröllop här inte.  På söndagen var det dags att åka hem igen, sorgligt nog. Jag ville stanna kvar betydligt mycket längre, eller varför inte bo kvar. Jag skulle absolut trivas med att bo i Göteborg, något att fundera på.

En kanske helt opassande bild från förra helgen, men jag orkar inte lägga in bilderna från Göteborg på datorn.

These are the days of our lives

2010-03-04 @ 21:00:43 Category: Everyday life Comments: 8
Nu är vi hemma igen efter en halvgalen fika på Weyne's med Micke och Michaela. Vi kom inte hem med varken skjorta eller slips, men det hade jag nästan förväntat mig. Vi får springa ner en snabbis på stan innan bröllopet. Just nu lyssnar jag på Three Days Grace och tittar på när Robin packar ner sina kläder inför helgen. Om några minuter ska jag inta platsen i sängen med chipspåsen och titta på film.

Det här blir antagligen sista gången vi hörs för i morgon vid 12.00 går tåget mot underbara Göteborg. Ha en bra helg, för det ska verkligen vi ha. Det kan ni skriva upp!

P.S. Michaela, du kan glömma att få se någon bild på mig i finklänning!

I ain't messin around mother fucker

2010-03-04 @ 13:55:50 Category: Everyday life Comments: 5
Jag har nyss fixat mina naglar inför bröllopet på lördag här hemma i dagsljuset, en nagelförlängning kändes som ett måste för att fräscha upp mina egna nerbitna stackare. Dom fick bli svarta eftersom det enligt mig alltid fungerar.

I högtalarna spelas Dope senaste platta och jag försöker skrika med så gott det går. När Robin kommer hem från jobbet ska vi till Tuna Park och handla en ny skjorta till honom, ska även försöka leta reda på en matchande slips i samma färg som min klänning. Fan vad sexigt! Vi ska även träffa upp Micke och Michaela för en fika och för att catcha upp. Det var en evighet sedan vi sågs sist. Jag och Michaela väntar fortfarande på den där middagen ni lovade oss, med era breda matkunskaper alá panpizza.

Jag och min bror från samma mor.


I wonder, is it better to live like a monster, or die like a good man?

2010-03-04 @ 13:08:55 Category: Everyday life Comments: 1
Det har inte fungerat på hela morgonen att logga in på blogg.se, jävligt segt då jag har haft så mycket konstigt jag ville dela med mig av. Men när jag nu väl lyckas komma in, försvann allt och det står still i hjärnan.

Igår var i alla fall jag, Linus och Robin på bio här i Eskilstunas ytterst lilla biosalong, filmen vi såg var som tidigare nämnt Shutter Island. Den var inte alls som jag hade förväntat mig efter att jag såg trailern för länge sen, men helvete vad grym den var. Ni som har sett den fattar vad jag menar när jag säger att det var en total omvändning på slutet, som dom lyckades så jävla bra med. Filmen förtjänar verkligen alla höga betyg den fått!

Och vem kan undgå att dreggla till självaste Leonardo DiCaprio?

I'm easy come, easy go, little high, little low

2010-03-03 @ 11:30:17 Category: Everyday life Comments: 2
Det är onsdag och jag sitter hemma hos Robin och äter nudlar klockan elva. Tänka sig! Jag skulle egentligen tagit bussen in till stan nu men min shoppingkompis fick förhinder och jag har ingen lust att gå runt själv. Skulle även träffat Linda som fyller 21 år idag (GRATTIS!!) men det går ingen passande buss till fyra. Dubbelotur!

Skulle inte förvåna mig om den inplanerade bion ikväll med Linus också blir inställd, men det hoppas jag då fan inte. Jag har längtat i evigheter nu på att få se Shutter Island.



Kiss me where it smells funny

2010-03-02 @ 21:53:19 Category: Everyday life Comments: 1
Nu är jag äntligen hemma hos min älskade karl igen, det tackar jag för. I helgas var det första gången på evigheter som vi inte sågs, så jag har hunnit längta ihjäl mig efter honom. Men nu kommer vi att umgås i sex dagar i sträck och i helgen åker vi till Göteborg! Helvete vad skönt!

Nu ska vi krama ihjäl varandra i sängen framför tvn, om några minuter är det två avsnitt av Cougar Town, ett program med Courteney Cox som för övrigt är snygg som ett as för sin ålder.

Wild child in a world of trouble

2010-03-02 @ 12:40:16 Category: Everyday life Comments: 3
Är det bara jag som längtar något så äckligt mycket till att få flytta till sitt eget, eller i mitt fall med sin pojkvän. Men framförallt att få pyssla i köket och laga god mat, för det är verkligen hur kul som helst. Att baka är dock inte min starka sida, så den drömmen om att laga goda bullar och pajer till kvällsfikat kan jag lägga på hyllan. Men att laga mat, mixtra med kryddor och smaker, det är i alla fall vad jag kommer syssla med. Mina vänner kommer få bli mina försökskaniner och förhoppningsvis dör ingen på kuppen. Just nu håller jag på att samla på mig alla möjliga recept och tips från min mammas matlagning som jag inte kan vara utan, det blir perfekt!

I kväll kommer Robin hit och jag har första tjing i köket, det blir lasagne och vitkålssallad! Men nu ska jag fortsätta göra mitt rum skinande rent, till min hjälp använder jag mig av skyhög musik i högtalarna i form av Queen.

Damn girls

2010-03-01 @ 19:33:04 Category: Everyday life Comments: 0
Den här dagen har gått äckligt långsamt och den har inte varit fartfylld, om vi säger så. Jag bestämde mig för att vara duktig och städa mitt rum, dock plockade jag bara bort mina smutsiga kläder och strumpor från golvet och lät dammråttorna ligga kvar. Om min mamma får bestämma blir det antagligen en fortsättning följer i morgon.

Nu sitter jag i soffan och tittar på tv, till det äter jag världens godaste vitlöksbaguetter och dricker ett glas rött. Det känns inte helt fel för att vara en måndag om jag får säga det själv. Nu fattas bara en långdusch med helskrubbning av kroppen, jag luktar fortfarande unket från fredagens fylla.

Nej, nu ska jag smutta vidare på mitt vin för att sen hoppa in i duschen. Låter som en bra plan för kvällen!

The weight of the world

2010-03-01 @ 16:02:57 Category: Everyday life Comments: 0
Idag fick jag reda på att det tydligen inte fungerade att kommentera på min blogg och det har antagligen varit så sen när jag gjorde några förändringar på min design förra veckan. Jag hade av misstag ändrat några koder fel och vips så var funktionen att kunna kommentera borta. Men nu har jag kontaktat kundservice och fått hjälp, så det fungerar igen om någon var intresserad.

Summertime

2010-03-01 @ 01:45:25 Category: Everyday life Comments: 0
Jag drömmer mig iväg en flygresa bort till soliga Turkiet jag besökt två gånger i rad (2008/2009) med grymma människor. Jag saknar det big time och skulle kunna göra vad som helst för att få packa en resväska full med tunna sommarkläder. Jag vill ligga i en skön solstol hela dagarna och dricka iskall öl för att sedan mot kvällen bege mig ut på en helgalen utekväll på sköna krogar och nattbada i skyhöga vågor.

Men bara det att komma iväg någonstans skulle vara så jävla skönt, därför kommer Göteborgsresan som vi ska på i helgen så jävla lägligt. Vi ska på bröllop och jag ska ha på mig finklänning(!!). Vad i helvete gick snett? Finklänning, är verkligen inte min grej någonstans, men vad gör man inte. Det kommer bli så sjukt skönt att komma iväg på en rolig helg i älskade Göteborg.

Jag och min stalker från senaste Turkietresan