I will make it good

2009-09-30 @ 14:58:35 Category: Everyday life Comments: 2
Fyra migrängtabletter, lite sömn och ett glas juice senare. Nu har det gått tre timmar sen sist och jag mår betydligt mycket bättre. Jag är fortfarande inte helt klar i skallen, men det kommer väl. Jag har inte tid med huvudvärk, jag har alldeles för många nya album att lyssna igenom. AFI - Crash Love står på listan nu, än så länge är jag inte jätteimponerad, men det duger gott och väl. Det brukar alltid bli bättre när man fått lyssnat några gånger till. Fan vad jag älskar musik.


Let's get out of here

2009-09-30 @ 12:01:19 Category: Everyday life Comments: 0

Fuck yes, jag har fått huvudvärk. Eller rättare sagt migrän, den är på väg och den kommer inte bli snäll. Det känner jag, fan också. Antigen skippar jag lunchen och tar tåget hem 12:27, eller så lunchar jag och tar bussen hem 13:05. Kan inte bestämma mig. Jag är vrålhungrig, men jag måste fan hem och kasta i mig mina migräntabletter.

Fuck, fuck, fuck! Nu drar jag!


Say it's okey

2009-09-30 @ 09:22:12 Category: Everyday life Comments: 1

Helvete vad kallt det är ute, snorkråkorna fryser för fan till is. När jag och Zara skulle cykla till bussen i morse på min cykel som tydligen inte hade någon luft i bakhjulet, så höll våra fingrar på att trilla av. God damn, skulle tagit med mig ett par vantar.

Gårdagen var i alla fall riktigt mysig. Vi tog en promenad hem som var helt sinnesjukt rolig, åkte till affären och handlade, vi åt god mat, bakade blåbärspaj som vi njöt av till idol. När kvällen var framme tog vi med oss min bärbara dator till sängen och bäddade ner oss till en bra film. Sen somnade vi gott!

Vi hade båda bestämt oss för att duscha nu på morgonen, men nej, det var alldeles för skönt att ligga kvar i sängen en extra timme. Så här sitter vi i skolan med flottigt hår, så jävla hett. Fan vad jag diggar dig!


Take a breath and hold it in

2009-09-29 @ 09:50:13 Category: Everyday life Comments: 2
Idag fick jag en liten sovmorgon eftersom mamma skjutsade mig, och det kändes förbannat bra. Jag kunde gå upp ungefär samtidigt då jag egentligen skulle cyklat till bussen. Så nu är jag utvilad (vem försöker jag lura?), jag är alltid trött!

Det här kommer bli en bra dag, det vet jag. I alla fall efter skolan, då Zara ska följa med mig hem för en mysig övernattning. Tjejsnack i överflöd, film och något gott tilltugg, sounds pretty good to me! Hon har inte varit hemma hos mig än sen jag flyttade, i alla fall inte efter vi renoverat, så jag får ge henne en guidad tur. Snart är det även dags att börja planera ihop min inflyttningsfest, kul!


Live, fight, crawl back inside.

2009-09-28 @ 22:01:14 Category: Everyday life Comments: 2
Nu är jag sådär extra glad och sprallig igen, som man bara kan bli när man lyssnar på en ny och fräsch platta, som egentligen inte ens har kommit ut än. Jag kör på en tjuvstart tillsammans med Micke och jag pratar naturligtvis om Breaking Benjamin - Dear Agony. Jag är faktiskt riktigt imponerad, jag gillar det jävligt starkt! Men dom är trots allt med på min egna top 10 lista med mest omtyckta band. Jag säger det igen, Dear Agony.

Breaking Benjamin - Crawl


Breaking Benjamin - Hopeless


Breaking Benjamin - What Lies Beneath

Chicks = trouble

2009-09-28 @ 10:44:00 Category: Everyday life Comments: 2
Och så sitter man här igen på en hård stol i ett klassrum fyllt av datorer och sladdar. Vi har tjugo minuters rast just nu, men jag känner ingen ork till att förflytta mig härifrån. Jag gillar inte måndagar, i för sig gillar jag inte tisdagar, onsdagar och torsdagar heller, men måndagar har något speciellt, ett starkt hat. 

Och någon bästa vän att bli glad med har jag inte heller här, för hon är hos tandplågaren på undersökning. Jag räknar minuter tills hon kommer hit, dels för att jag saknar henne, men också för att hon har intressanta saker att berätta för mig.

Den enda underhållningen jag har nu är att lyssna på musik, Mötley Crüe. På tal om Mötley, så är Micke en skit för han har köpt just den tröja jag hade planerat att köpa, en snygg Mötley-tröja. Antingen köper jag en i alla fall, eller så snor jag Mickes? Akta dig Micke!

  


Let me die

2009-09-28 @ 07:32:15 Category: Everyday life Comments: 0
Fan vad underbart det är att vakna av en brummande traktor som står precis utanför mitt fönster, jävla idiot. Så redan klockan halv sex låg jag klarvaken. Så nu två timmar senare är jag dödstrött. Ligger här i soffan och ska snart börja fixa klart mig för att ta cykeln till bussen. Det ser kallt ute. JAG ORKAR INTE!

Boys and girls

2009-09-27 @ 21:16:04 Category: Everyday life Comments: 1
Nu är det söndag och jag har tid med bloggen igen, blir inte särskilt mycket uppdaterande när man har annat för sig hela tiden. Så det är med ledsna ögon jag skriver att jag precis blivit lämnad ensam, Micke, Michaela och Robin tog precis på sig rollen som ansvarsfulla och åkte hem, jävligt synd tycker jag, men det är en dag i morgon också. Vi har haft riktigt jävla kul tillsammans!

Robin kom redan i fredags, då vi hade en efterlängtad hemmakväll tillsammans. På lördagen hann vi med ett besök på glasbanken, och nu tänker ni, hon som skulle vara nykter. Och det skulle jag, men Robin köpte öl och smultronvin, så jag hade fan inget val. Men jag klagar inte. Så på kvällen kom M&M hit så då åt vi alla en jävligt god middag, för att sedan pallra oss ner till bowlinghallen. Hur det gick, behöver ingen veta. Det som händer i bowlinghallen, stannar i bowlinghallen.

Söndagskvällen har spenderats i soffan med Ben & Jerry's, rätt så jävla underbart om jag får säga det själv. Men som sagt, nu sitter jag här ensam och skriver ner ett blogginlägg som är bortglömt om en vecka. Tack som fan för helgen!

Kiss - Modern Day Delilah

And hey

2009-09-25 @ 17:18:08 Category: Everyday life Comments: 1
Jag blir fan inte klok på den här killen, hans röst och hans låt. Han var till och med för bra för att ens vara med i idol. Skulle kunna göra mycket för att ha den här låten i full version, på min dator, i min ipod. Ge killen ett skivkontrakt för i helvete. Så jävla grym!


I keep my secrets safe

2009-09-25 @ 12:30:33 Category: Everyday life Comments: 0

För nästan så exakt en timme sedan var jag på väg att skriva ett inlägg, och det var inget snällt inlägg om vi säger så. Jag hade lust och spy galla på allt och alla, men så tänkte jag nej, jag ska fan inte gnälla idag. Så nu, efter en rolig konversation med Linus och sjuhelvetes bra musik, är jag glad igen! Är det inte rätt så jävla fantastiskt?

Är det fredag, så är det fan fredag. Bort med alla sura miner!


Somehow i found a way to get lost in you

2009-09-24 @ 19:11:02 Category: Everyday life Comments: 2

En kopp te, en bärbar dator, en soffa, en filt och en jävla massa musik på det! Jag känner hur mysfaktorn stiger upp till högsta nivå. Här tänker jag spendera hela min kväll, var så säker. Det enda som fattas är min älskade pojkvän och förbannat mycket kramar. Men jag nöjer mig för i kväll, för i morgon har vi planerat att bara ta det lugnt, ensamma, för det var länge sen. Så för en gångs skull kanske man får en nykter helg. Understryk kanske.

När ord blir till musik, när musik blir till kärlek.

Three Days Grace - Lost In You


Stand up and shout

2009-09-24 @ 10:40:42 Category: Everyday life Comments: 1
Det blev ingen uppdatering igår, tiden fanns inte riktigt där. Efter att jag vaknat vid elva var det bara att stiga upp och äta en ordentlig frukost, för att sedan ta vägen mot Hallsta och fortsätta städa ur lägenheten. Vi var hemma igen lagom till Idol, så det blev en rätt jobbig dag. Jag hatar att städa!

På kvällen tittade jag på filmen Rockstar, och bara för det har jag den underbara låten Steel Dragon - Stand Up And Shout på hjärnan. Just det där härliga skriket, jag ryser av bara tanken, låten är så äckligt jävla bra!

Nu har vi projektarbete och jag håller på att somna, det blev inte många timmarns sömn inatt. På eftermiddagen har vi Engelska C och därefter, kan jag jubla ordentligt, för jag har helg.

Stand up and shouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!

Life is too short to play silly games

2009-09-22 @ 23:27:35 Category: Everyday life Comments: 0
Oj, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Kan säga som så, att filmen (flickan som lekte med elden) var hur jävla grym som helst. Det var kärlek vid första ögonkastet, om det nu kan bli så till en film. Jag har hört folk som snackat negativt om filmen, och jag förstår verkligen inte hur ni tänker. Ni som inte har sett den, se för fan till och se den, det är en order. Stieg Larsson 1954 - 2004, allt var din förtjänst, bästa författaren någonsin, all kärlek till dig.


Milk it up

2009-09-22 @ 13:25:44 Category: Everyday life Comments: 2
Nu har jag precis kommit in från lunchen, som blev på gränden - fläskfilé - med Zara. Jag spenderar alldeles för mycket pengar på mat, eller kanske vi rättare sagt, men det är ju gott. Jag är verkligen mätt som ett svin, jag kan knappt hålla kvar mig på stolen, jag rullar iväg.

Vi har medieproduktion, idag är det redovisning som gäller. Kul? Nej. Men vi kämpar, med våran superprodukt, mjölk på glasflaska. Vore väl inte helt fel? Kunna gå in i affären och köpa en flaska mjölk i stället för en cola. Jag älskar mjölk, skulle aldrig klara mig utan det.

Jag är supertaggad för bion ikväll, flickan som lekte med elden, jag längtar verkligen hårt. En helt annan grej, som gör mig riktigt förbannad. Är att våran skola till skit har blockat Spotify. Jag vill för fan dunka sönder Three Days Grace album. John Bauer kan dö!

The worst of me

2009-09-21 @ 22:55:50 Category: Everyday life Comments: 3

In my daydreams you take over me. Will these daydreams take over me? This is my life.


Forget my name

2009-09-21 @ 15:50:24 Category: Everyday life Comments: 2

Nu är snart skoldagen slut, fyfan vad skönt säger jag bara. Jag och Zara ska ner på stan och knalla omkring, för klockan 16:45 öppnar bion, så vi ska dit och hämta upp våra bokade biljetter. För i morgon ska vi se "Flickan som lekte med elden" och jag längtar fan ihjäl mig. Jag tror att den kommer vara grym, men långt ifrån hur grym boken är.

Zara är en rolig tjej, utan henne skulle fan skolan suga pungsvett, och det är fan illa. Så dagens puss går till dig, bästa vän

 

 


Release me

2009-09-21 @ 11:46:13 Category: Everyday life Comments: 1
Måndag, och min mage håller på att sprängas. Skulle inte förvåna mig om jag är på väg att bli sjuk igen, för jag mår så jävla illa, huvudet dunkar och jag känner mig riktigt hängig. Det är långt ifrån okej, jag orkar inte. Någon där uppe måste älska att se mig må dåligt. Tack som fan!

Jag hade i alla fall en otroligt trevlig lördag, även om jag kände mig febrig och hade rosiga kinder så kom jag igång efter ett tag. Efter en kebabtallrik mår alla bra. För er som vill veta var vi några typer hemma hos Linda och Rickard, vi blev bjudna på god mat och vin. Vi kom på att vi kunde göra scharader, för hur ofta gör man det egentligen, det var riktigt kul och skratta, det gjorde vi konstant.

På söndagen blev det bakisdag för hela slanten. Robin och Rickard åkte in för att köpa mat, och jag sa åt Robin att överaska mig. Och vad kommer han hem med? Jo, Spicy fucking hot, så jävla äckligt. Är det något jag hatar, så är det fan chingchong-mat.

Nu sitter vi på lektion och håller på med marknadsföring. Snart är det lunch, pasta med kyckling och soltorkade tomater. Vi hörs senare - hoppas ni.

Cloud nine

2009-09-20 @ 23:05:31 Category: Everyday life Comments: 0
Det här är så jävla typiskt, ni vet när man precis klätt av sig alla kläder, lagt sig i sängen och äntligen ska andas ut, så känner man att man är kissnödig. Nej, jag orkar fan inte ta mig till toaletten, jag håller mig.

För övrigt så är jag så jävla trött, sliten och allt är fel. Så ni får höra om min lördag i morgon i stället. Vet att ni längtar. Sov gott bitches!

I have a strong feeling about this

2009-09-19 @ 12:48:17 Category: Everyday life Comments: 1
Ska man skratta eller gråta, för nu sitter man här igen och mår dåligt pågrund av en hemsk bakfylla. Kanske skulle en nykter helg sitta på sin plats, men det kan man ju bara drömma om. Man är fast i träsket, men det är ju så kul. Gårdagen var riktigt trevlig, vi samlades några stycken här hemma hos Robin. Öl, turkisk pepparshot, rabarbersprit och allt vad det hette.

Jag var så jävla söt när jag vaknade, håret stod verkligen åt alla håll, jag hade ett brännsår på foten sen jag gjorde en powerslide i vardagsrummet och mina ben hängde fan inte med i svängarna. Underbart!

Ikväll är vi bjudna hem till Linda och Rickard på mat och vin. Antar att vi kommer flyga in i dimman ännu en kväll, men det är det helgerna är till för.

Nu plingar det i telefonen, ha en bra dag!

Hey ya

2009-09-18 @ 16:24:50 Category: Everyday life Comments: 0
Nu är jag hemma igen, skolkortet vill jag inte ens se för det kommer vara skitkfult. Idag var verkligen en sån där dag när man känner sig så äckligt ful. Sminket är fel, håret är äckligt och kläderna sitter som en påse skit. Jag är väldigt tveksam till om jag kommer köpa det eller inte, usch..

Där efter tog jag och Zara en lunch på gränden, hon fick även sin försenade födelsedagspresent. Nu sitter Robin och väntar på att jag ska packa klart, sen ska vi hem till honom. Måste rusa nu.

Fallow me

2009-09-18 @ 10:37:00 Category: Everyday life Comments: 0
Nu är jag vaken och nyduschad. Jag är lite smått förbannad på Bring Citymail, det här är andra gången dom sätter en lapp nere på portdörren om att jag har post hos dom, men att dom inte vet vart jag bor. Är dom helt jävla dumma i huvudet eller? Det står ju för fan på dörren vart jag bor, idioter. Sen står det att jag ska ringa dom, och så ringer jag, men inte fan svarar dom. Nej tack, hederliga gamla posten är fan 100 gånger bättre.

Nu ska jag äta frukost och ta det lugnt. Det är över två timmar kvar tills jag ska ta bussen till skolan för fotografering. Älskade havregrynsgröt, här kommer jag!

I don't belive you

2009-09-18 @ 00:48:26 Category: Everyday life Comments: 1

Jag har haft en oerhört bra kväll, precis vad jag behövde. Jag och Linus hade en bestämt en playdate så han kom hit med sin externa hårddisk som var fullproppad med filmer. Så efter vi garvat ihjäl oss till roliga idolklipp tittade vi på både Walled in som var rätt spännande och Ice Age 3 som jag i för sig redan sett, den är grym. Jag och Linus lyckas alltid ha så jävla kul och skratta oss trötta. Tack som fan!

Nu ligger jag ensam i min säng, Linus har precis lämnat mig så jag tänkte få lite sömn. I morgon är det skolfotografering som gäller och jag är så jävla pepp, åt helvete heller. Men känner att det kanske är bra om man är med, det är trots allt sista året.

Nej, sömn var det. Snart i alla fall.


Fat girl

2009-09-17 @ 19:14:00 Category: Everyday life Comments: 0

Endel människor förstår man sig fan inte på! Jag skrattar ihjäl mig.


Sold my soul

2009-09-17 @ 12:50:03 Category: Everyday life Comments: 0

Trots att jag har huvuvärk, trots att någon idiot över oss i lägenheten spelar kass musik så den överöstar min, trots att det bara är skit på tv, trots att jag är hungrig, så känns den här dagen mycket bättre än gårdagen. Jag har någon att tacka, älskade vän!

Mina öron gör förbannat ont, jag har tryckt i ett par större töjningar nu och det skulle fan inte förvåna mig om det sprack igen. I sånt fall ger jag nog upp, mina öron vill inte vara snygga. Det visar sig. Otroligt intressant, i know.

Story Of The Year - Wake up


I don't mind it, i still don't mind at all

2009-09-16 @ 22:48:45 Category: Everyday life Comments: 0
Hemma igen, jag är trött som en idiot och skulle kunna döda för en tallrik med spagetti och köttfärssås. Efter skolan idag drog vi ner på stan, jag och några schyssta polare, vi körde donken. Så mätt och belåten gick jag runt på stan med Sara, jag köpte nya töjningar och ett linne som jag suktat efter ett tag nu.

Resten av dagen spenderade jag i köket med datorn, plugg och spotify. I mer än fyra timmar satt jag helt still, även om mina ben somnade satt jag där, som ett fån. Inte förens klockan blev åtta och Idol började, blev jag människa igen. Men nu sitter jag här igen, med alldeles för många tankar. Bäst jag slutar.

I just don't care anymore

Life's a bitch

2009-09-16 @ 09:45:56 Category: Everyday life Comments: 0
Ny dag, vilket betyder onsdag. Känns rätt okej faktiskt, eftersom jag slutar redan vid lunch. Vi har fotografiskbild och jag skriver om fotohistorian kring 1980-talet tillsammans med Zara, inte kul för fem öre. Men jag kämpar, för en gångs skull kanske det vore bra om man fick till ett arbete som man lagt ner tid på.

Men idag är det en sådan där dag då jag måste göra tråkiga saker, som att plugga och packa. Jag vill bara skrika NEJ och gömma mig under täcket. Jag har kommit in i en period där jag bara känner ångest. Den kommer så fort jag kommer hem och då vill jag fan bara lägga mig ner och dö. Jag vet inte hur jag ska orka med allt det här som kommer i mitt liv nu framöver, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Gråten sitter i halsen, konstant.

I loved you from day one

2009-09-15 @ 21:09:34 Category: Everyday life Comments: 0

Det fick bli en tacostisdag idag, det satt verkligen inte helt fel. Nu sitter jag här vid bordet omringad av utspilld sallad, gurka och köttfärs, borde jag ta tag i disken? Riset kokar på spisen, kycklingen bubblar och matlådan väntar på att fyllas, Robins matlåda. Jag är duktig, jag känner mig i alla fall duktig.

Jag är jättetrött, min allt för energiska dag har tagit på krafterna. Men det har för en gångs skull varit en bra dag, och då kan man somna gott senare.

Nu släcker jag ner datorn, jag ska mysa in mig i Robins armar och bara njuta av att jag har en helt underbar pojkvän. Jag älskar att jag har någon att älska som jag älskar dig.

Sugarcult - Memory


Fire it up

2009-09-15 @ 18:35:41 Category: Everyday life Comments: 2
Gissa vem som precis sket tummen ur arslet och fixade Spotify. Jag tror ni alla fattar vem - jag! Nu sitter jag och fixar en grym spellista - it's only rock n' roll - och jävlar vad jag dunkar musik. Jag förstår inte varför jag varit så dum och väntat så länge, det här är ju grymt!

Jag borde egentligen plugga, eftersom jag redan lyckats komma efter med flera arbeten, och det suger. Men jag hittar inte orken, den är gömd, kanske för alltid. Just nu existerar bara jag och Spotify, jag och musiken. Jag lyssnar precis igenom Thousand Foot Krutchs album som Michaela så snyggt tipsat om - grymt!


Shut up, shut up, shut up

2009-09-15 @ 14:41:01 Category: Everyday life Comments: 2

Min grymma dag har sakta men säkert börjat lugna ner sig, allt på grund av en äcklig huvudvärk. Det värsta utav allt är att jag glömde mina huvudvärkstabletter hemma, och det är fan inte okej. Men jag och Zara gör lektionen så jävla rolig genom att skratta oss till tårar. Jag vet inte hur vi lyckas, men vi lyckas så jävla bra! Våran humor är inte som någon annans, eftersom det alltid bara är vi som skrattarbut i fucking love it.

Nu ska vi fortsätta larva oss - vilket betyder att alla snart kommer börja hata oss - eftersom vi överröstar alla med vårat skratt.


Your illusions kill your mind

2009-09-15 @ 09:44:58 Category: Everyday life Comments: 3

Det är tammefan tisdag idag, jag har varit helt stensäker hela morgonen på att det är måndag. Det är så jävla skönt när sånt här inträffar, veckan går dubbelt så fort då. Dessutom är jag på extra bra humör idag, jag kan inte sluta sjunga, om det är ett bra eller dåligt tecken, får ni fråga mina klasskamrater.

Nu sitter jag på samhällskunskap, och det suger så förbannat jävla hårt. Idag skulle vi egentligen intervjua en politiker, men inte fan har vi fått tag i någon. Så nu sitter vi här, min grupp och jag, och gör inte alls vad vi ska.

Nu har jag bestämt mig, nästan i alla fall, för att färga håret svart. Och, jag bryr mig inte alls vad ni andra tycker, för det är min åsikt som räknas, fuckers.


Make it easy

2009-09-14 @ 12:35:10 Category: Everyday life Comments: 1
Jag måste bara säga det att, helvete vilken grym lördag det blev. Vi befann oss hemma hos Micke, till en början var det bara Jag, Robin, Micke, Michaela och Linus, och lite senare även Linda, men vi lyckades så jävla bra med att göra allt roligt. Ni rockar!

Men kvällen var långt ifrån slut där, senare dök det upp en hel drös med människor och det blev party som fan. Jag tycker synd om den stackare som fick städa dagen efter, det måste legat kapsyler överallt på hela vardagsrumsgolvet. Många timmar senare, galna timmar, var det dags att bege sig därifrån eftersom Micke skulle upp och jobba på söndagen. Jag, Robin, Linus och Emil knallar över till honom, och vägen dit var minst sagt helt jävla sinnessjuk - och då menar jag det inte på ett negativt sätt. Skratta, jo tack, det gjorde jag så jag fick ont i magen. Och inte blev det sämre när vi väl klev in genom dörren hos Emil.

Klockan stod på 05:30 när vi beslutade oss för att få lite sömn. Lite blev dock till mycket, för jag tror klockan närmade sig fyra när vi steg upp och ringde efter skjuts hem. Jag var äckligt bakis, men då vet man, att man har haft en sjujävla rolig kväll.

Så tack som fan allihoppa, jag ger lördagen högsta betyg!



Dirty girl

2009-09-11 @ 17:50:51 Category: Everyday life Comments: 0
Nu är jag hemma igen, efter fyra timmars strosande på stan. Mina fötter känns rätt så mörbultade just nu eftersom jag, dum som jag är, valde att gå i mina högsta klackskor. Jag vet inte riktigt vad jag och Linus egentligen gjorde, för fyra timmar rent ut sagt flög iväg. Jag kom hem med en påse och Linus lika så. Vi tog en lunch på en grekisk restaurang, Athena. Det var riktigt gott, men både jag och Linus kände likadant, lite mat på det här skulle inte sitta helt fel. Det var väldigt klent på tallriken.

Nu ska jag och Robin mysa ner oss i soffan en stund med nudlar, vad som händer senare är inte helt spikat, men det kommer i alla fall bli en lugn kväll.

Girls, girls, girls

2009-09-11 @ 11:19:33 Category: Everyday life Comments: 0
Nu är jag nyduschat och klar, extra härligt är att mitt hår doftar ovanligt gott då ett nytt hårshampo och balsam fick följa med mig hem igår. Jag har precis fönat håret och sitter nu här vid fläkten för att svalka mig, jag hatar att föna håret och att man blir helt svettig efteråt, i alla fall om man stressar, vilket jag alltid gör helt i onödan.

Nu fattas det bara att jag får en energikick så jag kan klä på mig och fixa till mig lite. Om mindre än en timme kommer Linus och hämtar upp mig, vi ska ner på stan en sväng och förhoppningsvis följer något fint med mig hem, fast inte till mig. Vi ska även luncha (mycket viktigt), Linus får helt enkelt överaska mig med sitt val av restaurang.

Nu ska jag gräva ner händerna i sminkväskan och dansa till Rise Against.

The sweetest thing i ever tasted

2009-09-11 @ 10:11:23 Category: Everyday life Comments: 1
Det är fredag idag, och jag är ledig. Jag hade som planerat att sova ut länge, men vaknar i stället i samma veva som Robin drar till jobbet, klockan sju i morse. Sen dess har jag legat vaken utan sömn, spelat spel på mobilen, konstant sms;at med Linus och kollat på tv-shop. Otroligt spännande!

Nu har jag i alla fall tagit mig upp från sängen och hamnat här, och i stället för att äta en ordentlig frukost plockade jag fram gårdagens rester av saltlakritst som jag blev tvungen att inhandla då jag fick det där suget som är omöjligt att motstå. Det finns nog inget bättre än godis på morgonen. När jag var liten, var det en ständig tävling med Micke och Mattias att hinna upp på söndagen och äta upp lördagsgodiset innan någon hann före. Och fyhelvete vad sur man blev, om man såg att skålen var tom.



Skydive naked from an aeroplane

2009-09-10 @ 14:28:23 Category: Everyday life Comments: 1
Sitter just nu i skolan och har Engelska C, vi har lite kort skrivit om våran egna favoritlåt och ska strax redovisa det i smågrupper. Jag valde självklart låten Kickstart my heart med älskade Mötley Crüe. Jag har till och med min Mötley Crüe tröja på mig idag, det kanske för med lite extra tur. Nu är det bara våran lärare som fattas, sen ska vi börja! Nu kommer han, när man talar om trollen. 

The frustration, it's a regular thing

2009-09-10 @ 10:04:51 Category: Everyday life Comments: 0

Nu har jag precis vaknat och det känns så bra, jag älskar att ha sovmorgon. Synd bara att kursen jag egentligen ska ha nu, antagligen drar igång nästa vecka. Jag skulle lätt kunna göra det här till en vana. Och jag ska inte klaga egentligen, eftersom att jag kommer vara ledig varje fredag hela hösten.

Igår var en skitdag, jag tycker nästan synd om Robin och min familj som fick stå ut med mig, jävla pmsbarn. Idag ska jag försöka att vara på bättre humör, men det är ju inte alltid så lätt. Särskilt inte när allt är kaos just nu.

Nu ska jag hoppa in i duschen och stå där tills hela jag ser ut som ett russin.
Vi hörs senare, nu jävlar ska jag hålla mig glad!


Darling, what is going on?

2009-09-09 @ 19:43:23 Category: Everyday life Comments: 0

Robin tar upp hela våran soffa genom att ligga ner och tryna, medans jag sitter på den hårda soffkanten. Han ligger nermyst under en filt medans jag nästan ramlar ner. Han koncentrerar sig på tvn, jag dunkar musik och sjunger det högsta jag kan. Undra om han vill att jag ska hålla käften? Och undra hur länge han står ut.

Jag sitter mest och fördriver tiden med att söka runt på youtube, som för övrigt är min bästa vän. Jag vill att klockan ska bli nio, så idol börjar. Det är emot alla mina principer att titta på idol, men det går inte att hålla sig borta. Jag älskar förnedringstv, och idioter som ställer upp och gör bort sig så jävla hårt, i love you all. Jag skrattar så jag håller på att kvävas.

Escape The Fate - There's No Sympathy For The Dead (gammal goding)


Take me to the city

2009-09-09 @ 11:02:24 Category: Everyday life Comments: 3
Nu har jag fått bilderna från Turkiet av Zara, nu har jag fått det konstaterat - helvete vilka äckliga bilder! Helst utav allt skulle jag vilja radera bilderna, i alla fall dom mest galna, och glömma att kameran någonsin var med. Men nej, det är min plikt att visa er hur vi hade det, i alla fall en liten glimt. Men sen är det ju så, att vi har tusentals filmer från resan, dom är totalt förbjudna.


Kan ju först börja med en bild på min nya pojkvän.


Som även skrev sitt namn på mig varje gång vi sågs.


På det här stället fick vi dricka hur mycket vi ville av vad vi ville = drunk!


Den där hatten gick runt varmt bland våra huvuden


Bästa vän, med världens starkaste drinkar


Puss! Censur behövdes tydligen


Jag och Madde, med samma drinkar. Urk!


Grabbarna grus


Norskjävel!!!


Ingen kommentar, eller vad säger du Simon?


Maddes nyktraste kväll....


"KOM NU DANSAR VI"


Min Mattis


Madde och hennes ragg


Jag och Tim


Ingen kommentar


Skål då tammefan


Och vem fan är du?


Nu får det fan vara nog!


I never said the truth

2009-09-09 @ 07:59:30 Category: Everyday life Comments: 1
Och så var det onsdag, och jag kunde fått sluta tolv om det inte vore så att jag faila så jävla hårt på matte b i tvåan, underbart. Så nu måste jag ha stödmatte på eftermiddagen, fan vad pepp jag är! Äckligt.

Jag måste snart börja klä på mig, tänkte komma till tågstation i tid idag. Jag har kommit i sista sekund, både i måndags och igår, verkligen inte okej. Jag får stressa så pass mycket att svetten nästan stänker när jag väl är framme. Och nu när jag kollar ut genom fönstret, är det storm, det vill säga motvind.

Den här veckan har inte börjat bra. Nu dör datorn också.

Fuck life

2009-09-08 @ 17:21:18 Category: Everyday life Comments: 1

Eftermiddagen gick käpprätt åt helvete, jag skulle så jävla gärna vilja gå och dö en sväng, bara för att slippa allt. Jag sitter här med en extra sur blick och har inga planer på att sluta. Och föresten så hatar jag America's funniest home videos, det kan ta sig i arslet. Allt kan ta sig. Det enda, verkligen det enda, som kanske kan få mig på bättre humör, är att Robin kommer om en stund.

Skolan kan verkligen få en rasande, skolan och tidiga mornar.


Break me

2009-09-08 @ 11:04:25 Category: Everyday life Comments: 0
Min dag började värdelöst med huvudvärk och allt för trötta ögon. Men, en halvtimme efter ankomsten till skolan blev allt genast mycket bättre, vi fick prova och beställa våra studentmössor. Det var verkligen hur kul som helst, jag tror jag längtar ihjäl mig. Ska det kosta så ska det, våra studentmössor var fan stiliga, dom luktade till och med, gott också, så jävla fränt.

Nu sitter vi på lektion igen, vi har samhällskunskap och det suger så jävla hårt. Jag vill ha mat! Blir förmodligen en lunch ute idag igen, eftersom Zara glömde sitt matkort hemma. Jag borde börja jobba nu, wish me luck!

Blame it on her

2009-09-07 @ 23:16:08 Category: Everyday life Comments: 0

Okej, nu borde jag tänka såhär: skriv ett snabbt inlägg nu Sandra, inspektera mobilen en sista gång, fippla på alarmet så du vaknar i tid i morgon, somna och sov så jävla gott. Men nja, det är väl inte riktigt så det går till i min skalle just nu. Det enda jag tänker på är min fantastiska dröm jag hade i natt.

Jag var rockstjärnan, drömmens mittpunkt, världens hjälte, alla älskade mig. Min musik kunde få alla att hoppa runt i små moshpits. Den var perfekt, jag hade till och med en egen manager, hur häftigt är inte det? Men sen ringde klockjäveln och jag höll på att falla i gråt, varför i helvete ska man vakna när man sover som bäst!

Men jag ska inte vara bitter, min dag blev rätt lyckad ändå. Jag hann med både en lunch och en fika med Zara, för att fira lite sådär att hon också blivit 18 år. Jag har även köpt en ny telefon, en röd och rar. Nu har jag precis tittat klart på tv och ska försöka släcka ner datorn, det vore rätt duktigt utav mig.


Sex on the beach

2009-09-07 @ 10:48:21 Category: Everyday life Comments: 1

Nu sitter jag i våran älskade skola och har lektion, har ingen aning om vilken det är, men vi ska göra en grafisk design till en nyuppfunnen vattenflaska, otroligt kul, nej. Jag och Zara jobbar otroligt flitigt, dvs att vi inte ens har börjat. Vi tycker om att göra allt i sista sekund, det är våran image.

Efter skolan har jag planerat att fixa lite smågrejer, som att växla tillbaka pengar som blev över från Turkiet (glömde hemma) och hämta ut mina skor som varit inne på lagning, samt kolla efter en ny telefon. Igårkväll fick jag panik på den jag har nu, så det här funkar inte längre. En ny behövs snarast.

Nu är det bara 40 minuter kvar tills allt ska redovisas, dags att sätta igång!


Only for you

2009-09-07 @ 08:06:40 Category: Everyday life Comments: 0

Den här morgonen måste jag erkänna att den inte var den bästa. Fy helvete vad trött jag är, och värre kommer det att vara i morgon, tisdagar är alltid värst! Hade jag inte haft mitt älskade VAKNA! med the voice att titta på nu på morgonen, hade jag varit körd, tack och lov. Jag känner mig som en zombie med tandborste i munnen och strax ska jag ta cykeln till tågstation. Vi hörs senare i skolan!


Hardcore on the dancefloor

2009-09-06 @ 21:39:38 Category: Everyday life Comments: 0
Nu är det söndag och skolan drar i gång på riktigt för mig i morgon. Har bara hunnit vara i skolan en dag, sen vi började den 26:e, sounds pretty good to me. Magen skriker ångest, men det ska nog gå bra, det är trots allt sista året nu, jag har bestämt mig för att kämpa hårt, vilket skitsnack!

Min helg har varit äckligt lugn, jag trodde det skulle vara värre, men det var rätt skönt. Illa var det om man tänkte på allt jag missade, som Zaras 18-års fest, men jag hade inget val. Min läkare rent ut sagt bad mig att stanna hemma och isolera mig, därför blev det varken skola eller party. Undra om nästa helg blir lika lugn? Skulle fan vara skönt att ta det kallt ett tag nu, eller?

Nu har Robin nyss lämnat mig, och det är lika jobbigt varje gång. Men jag ska nog överleva, förhoppningsvis. Nu ska jag fortsätta titta på Kärleken checkar in och känna mig ensam.

Bilder kommer, ska bli betydligt mycket bättre nu när jag har min bärbara dator tillbaka.

I will not bow

2009-09-04 @ 18:40:52 Category: Everyday life Comments: 1

September är en riktig musikmånad, jag menar hur många band som helst släpper nytt album, just denna månad. Därför älskar jag september från och med nu. Dom två mest bästa banden är Three Days Grace och Breaking Benjamin, som jag har längtat! Båda deras singlar går på repeat från min dator, förjävla bra!


I'll try to get myself higher

2009-09-04 @ 15:03:50 Category: Everyday life Comments: 1
Jag har precis ätit några nudlar, för det var ungefär vad jag fick i mig, och jag är proppmätt. Min mage är väl inte i toppform, men det är förståeligt efter en veckas förtäring av sprit. Jag vill ha tillbaka min matlust, då jag kan äta mängder och må så jävla bra. Mat är trots allt det bästa som finns. Särskilt framför ett bra tvprogram, som vänner, som jag kollar på nu.

Föresten såg jag precis att Wipeout U.S börjar på tisdag, och jag längtar ihjäl mig. Det har nog aldrig funnits ett sådant roligt program under hela mitt liv, så mycket man skrattar, och all denna förnedring, underbart. Skadeglädjen är den sanna glädjen.

Nu börjar ett av mina favoritprogram när man är sjuk, The Tyra Banks Show.

Don't break me

2009-09-04 @ 10:48:21 Category: Everyday life Comments: 2
Jag vet inte riktigt om jag gillar det här med all tid man får för sig själv när man är sjuk och lägenheten är tom. Man sitter i sin morgonrock, tycker synd om sig själv, tittar på skräptv och äter allt som går att äta, resten av tiden spenderar man i drömmarnas land. Och när man är sjuk, är drömmarna fan inte vackra någonstans. Allt är förvrängt, läskigt och ja, riktigt obehagligt. Jag får ångest över att vara sjuk nu, det är för helvete helg.

Och idag är det ingen vanlig dag, det är min älskade bästa väns födelsedag. Grattis som fan på din stora dag Zara, hoppas du får allt du har längtat efter och en lyckad fest (som jag inte ens kan gå på, gråter krokodiltårar).

Nu ska jag skölja ur håret och ringa Micke, jag har inte pratat med honom på jättelänge.


Gonna miss this time

2009-09-03 @ 09:43:05 Category: Everyday life Comments: 2
Jag är hemma från Turkiet nu och jag lever, nästan i alla fall. Först och främst tänker jag göra det klart för er att jag vägrar skriva ett långt inlägg om allt vi har gjort, det skulle ta ungefär en dag. Men jag kan säga det att vi har haft fruktansvärt roligt, nästintill obeskrivligt roligt. Vi har festat hårt, druckit nästan alla drinkar som fanns, blivit bästa vän med teuqilaflaskan och skakat våra rumpor så pass mycket att svetten stänkt åt alla håll.

Det där med att sola och bli bruna, fuck that. Jag är lika blek som när jag åkte, jag menar, vem fan har tid med sol när det finns drinkar med enmeterslånga sugrör och färgglada parasoll. Nej, det där med att få färg gav vi upp med redan efter första dagen.

Oturligt nog blev vi sjuka hela bunten, det började med Zara och slutade med mig och Madde. Hoppas ni förlåter mig även om jag släpat med mig hem en gnutta svininfluensa. Jag är fortfarande inte frisk, därför blev det ingen skola idag.

Den här veckan har verkligen varit helt underbar, Huldran är förmodligen den bästa klassen i världen. Så tack för en oförglömlig utomlandsresa, jag har aldrig haft så roligt, skrattat så mycket och varit så glad i 7 dagar i sträck.