Blame it on the changes

2009-11-30 @ 23:58:01 Category: Rock n roll Comments: 0

Har inte hunnit med någon uppdatering om helgen än och är inte sugen på att dra någon lång historia om den heller. Men om vi säger så här, i fredags var vi ett gäng på sex personer som intog biosalongen i Eskilstuna för att se på den sista filmen i Stieg Larsson trilogin, Luftslottet som sprängdes. Jag älskade den, den var så fruktansvärt stört bra och ni måste alla se den! I lördags var det förfest och krogen som gällde, det blev en kul kväll med grymt sällskap. Söndagen spenderades i sängen med Robin, och på kvällen åkte vi naturligtvis in till Micke och Michaela. That's probably it!

Om vi återgår till nutid så måste jag säga det att det var hemskt att kliva upp i morse när väckarklockan ringde, men värre blev det när jag kom hem från skolan. Jag har äckligt ont i mina njurar, jag vet inte vad som är fel men jag har tillbringat hela dagen i soffan i någon slags form av koma. Nu har jag förflyttat mig till sängen och det är svårt att inte andas tungt. Jag hoppas med hela mitt rock n' roll-hjärta att det har gått över tills i morgon, om jag nu lyckas somna det vill säga. Nu ska jag lyssna på Story Of The Years nya för 10:e gången.

Story Of The Year - To The Burial

Write off today

2009-11-27 @ 16:13:17 Category: Rock n roll Comments: 2
Jag hade inte tackat nej om jag var rik till vip-paketet som man kan köpa till KISS-konserten

Meet & greet experience
Pris: 10 380 SEK

I paketet ingår:
• En ståplats med tidigt insläpp
• Exklusiv meet & greet med Kiss
• Personligt fotografi med bandmedlemmarna
• Autograferat 8x10-fotografi
• Officiell Kiss-konserttröja
• Limiterad och numrerad turnéaffisch
• Kiss turnéprogram
• Laminerad meet & greet-bricka
• En uppsättning Kiss- "Sonic Boom"-gitarrplektrum
• Tillgodokvitto för Kiss onlinebutik, värde 100 $

Swing my life away

2009-11-27 @ 14:43:15 Category: Rock n roll Comments: 0
Tiden går extremt långsamt idag och för att göra någonting åt det har jag precis tittat på fyra avsnitt av "How I Met Your Mother" som är en sjukt grym serie jag inte kan få nog av. Och om jag nu tänker efter ligger den 2:a på min top 10 lista med dom bästa serierna.

Jag vill helt enkelt bara att det ska bli kväll, att klockan ska slå kvart över nio så jag kan placera arslet i en skön biostol tillsammans med grymma vänner med en stor popcorn till filmen "Luftslottet som sprängdes" som jag har höga förväntningar på. Dom två första var utan tvekan dom bästa svenska filmerna jag någonsin sett, och av vad jag har hört kommer trean vara om möjligt bättre.

Nej, för att inte somna av uttråkan bjuder jag på en gammal goding från Rise Against album The Sufferer & The Whitness från år 2006.

Rise Against - Behind Closed Doors

I have a ticket - Kiss

2009-11-27 @ 10:42:38 Category: Rock n roll Comments: 2
JAAA! Helvete vad glad jag är just nu. För ungefär en timme sen ringde mitt mobilalarm och jag stressade upp till datorn. Loggade in på mitt konto på LiveNation och klickade mig vidare till biljettförsäljningen som öppnade prick klockan 10:00. Jag väntade väntade och väntade, det var som att sitta på nålar. Men fem minuter senare var jag en KISS-biljett rikare. Fan vad underbart! Den 12 Juni 2010 står jag på Stockholms Stadion och sjunger.

Five truths about me

2009-11-26 @ 21:56:28 Category: Everyday life Comments: 1
Jag älskar programmet äntligen hemma

Jag fattar inte hur man betalar en parkeringsbiljett

Jag har inget legg

Jag tycker det är skönt att peta i näsan (vem gör inte?)

Jag fullkomligt älskar blodpudding

Rock n' roll all night

2009-11-26 @ 20:53:00 Category: Rock n roll Comments: 1
Jag sitter hemma hos Robin och fryser, han är på handbollsträning och köttar medans jag sitter här och väntar på att Paradise Hotel ska börja, rätt så jättepinsamt att jag kollar på det, men som dom säger på reklamen "du vet att du vill kolla".

Jag lyssnar på Kiss och taggar för morgondagens fajt om att få en biljett till sommarens konsert i Stockholm. Förra året tog det inte mer än tjugo minuter innan det var helt tomt på biljetter. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får en.

Klassiker man inte tröttnar på:

Kiss - Lick It Up

Kiss - Heaven's On Fire

Kiss - I Was Made For Lovin' You


You're the king of nothing

2009-11-26 @ 11:10:36 Category: Rock n roll Comments: 1
Jag är vaken och sitter just nu i min soffa (som alltid) och funderar på vad jag ska äta till frukost. Har redan besökt kylskåpet tre gånger och pratat med mig själv om vad jag är sugen på. Är det bara jag som alltid pratar med mig själv? Det känns inte alls konstigt, tvärtom faktiskt, det känns helt naturligt. Jag förstår inte hur jag skulle klara av att inte prata med mig själv, det skulle bli så tomt och tyst.

Om en timme går min buss, om två timmar har jag placerat mitt feta arsle i klassrummet, om tre timmar börjar jag känna mig hungrig eftersom jag inte kommer kunna bestämma mig över vad jag ska äta till frukost, om fyra timmar kommer jag sitta som ett vrak eftersom jag är så uttråkad, om fem timmar går mitt tåg till Eskilstuna och om sex timmar pussas jag med min kära. Låter som en helt okej tidsplanering.

Morgonens låt:

Corroded - 6 Ft Of Anger


My sister, my brother

2009-11-26 @ 00:00:26 Category: Everyday life Comments: 0

Jag har haft en helt okej dag utan några större ansträngningar. Åkte till skolan för att jobba med projektarbetet med Zara i morse, vilket vi gjorde, i ungefär trettio sekunder. Resten av tiden spenderade vi på stan där vi "letade sponsorer". Jag tog 12.27 tåget hem och cykelturen från stationen till huset var fan den västa jag varit med om, och nu överdriver jag inte. Äckelväder!

Så, dom 11 timmarna som har gått sen jag kom hem har jag spenderat i soffan. Jag har faktiskt (kors i taket) skrivit vidare på lite grejer som jag ligger efter med i skolan, men det är långt ifrån klart. Jag ligger så långt efter man bara kan komma, som det känns. Men så går det när man inte har någon självdisciplin.

I morgon börjar jag klockan ett, så efter skolan tar jag mitt pick och pack och åker till Robin - som jag saknar dig.


Fuck Christmas

2009-11-24 @ 23:47:14 Category: Everyday life Comments: 3
Det här börjar bli till en vana varje år, men jag är så jävla trött på allt förbannade tjat om att det är "en månad kvar till julafton idag". So what? Julafton säger mig då fan ingenting. Julafton är en hycklardag då alla försöker överträffa varandra med julklappar och god mat, som egentligen inte alls är god. Enligt mig skulle vi kunna radera den 24 december i almenackan eller helt enkelt bara låtsas att den inte finns. För den är meningslös, onödig och otroligt töntigt. Det finns bättre sätt att visa uppskattning på än att klä en ful julgran tillsammans och dricka glögg som smakar urin. Orden snö, tomte och ännu värre, julkort får mig plötsligt att vilja stoppa fingrarna i halsen. 

Om jag nu ska hitta något postitivt med julen som alla alltid försöker få ur mig, är det ris á la maltan och då är det faktiskt en skam att den förknippas med julafton. Och nej, tänk inte ens tanken på att försöka få mig att ändra uppfattning om det ni kallar "mysigt". Det där med tända ljus, julkalendern, julmusik och annat trams är verkligen inte min grej och kommer aldrig bli. Så fuck off och prata inte om julafton med mig.

Arma-goddamn-motherfuckin-geddon

2009-11-24 @ 16:50:39 Category: Everyday life Comments: 1
Det blev ingen skola idag heller eftersom jag inte ens kunde stå upp utan att känna mig svimfärdig. Nu ligger jag i stället i soffan och slog precis över till Linas kvällsbok som går på SF-kanalen, men jag tror jag skippar filmen, jag skäms av den. Jag hatar filmer som dessa, dom är töntiga, pinsamma och bara allmänt jobbiga och kolla på. Nej, tacka gud för Simpsons och Scrubs , det är grejer det.

Nu har jag tröttnat på att ligga hemma. I morgon ska jag fan pallra mig till skolan även om jag känner mig döende, that's for sure. Jag är alldeles på tok för rastlös för att klara av en dag till liggandes utan att ha lilla minsta att göra.

Daughter of the sea

2009-11-23 @ 23:20:45 Category: Everyday life Comments: 1

Jag har precis bokat sex biobiljetter till premiären av Luftslottet som sprängdes och med det släcker jag nattlampan och säger god natt, hoppas ni sover lika bra som jag kommer göra.


I was made for lovin' you

2009-11-23 @ 20:59:14 Category: Everyday life Comments: 0

Jag sitter i soffan hemma och är sjukligt sugen på apelsinjuice (eller jos som Linus så viktigt skriver). Samtidigt som Flyleafs senaste platta går på repeat i högtalarna tittar jag på Ullared och har mina uppfattningar om vilka idioter det är som medverkar i programmet.  

Jag har setat här mestadels av dagen då jag skippade skolan i morse, jag var verkligen inte klar i huvudet och vid närmare eftertanke har nog dragit på mig någon konstig form av magsjuka, säger inte mer än så. I stället väntar jag väntar spänt på att "Mamma till en mördare" och "Paradise Hotel" ska börja, roligare än så har jag faktiskt inte.

Och när vi ändå är inne på att prata om roliga saker kan jag berätta att på fredag ska jag sitta och köa på hemsidan Live Nation för att få tag i biljetter till Kiss som kommer till Sverige i sommar, den 12 juni - dagen efter jag tar studenten om jag fattat allt rätt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta då jag kommer vara helvetes bakfull, men jag måste gå på Kiss, så enkelt är det. Så om allt går som planerat får jag se en grym konsert om lite mer än ett halvår. Det här gjorde min dag.


Memento mori - be mindful of death

2009-11-23 @ 17:04:38 Category: Rock n roll Comments: 0
Flyleaf har gjort det igen, jag gillar det starkt. Deras nya platta spelas om och om igen, yes!

1.Beautiful Bride 2.Again 3.Chasm 4.Missing 5.This Close 6.The kind 7.In The Dark 8.Set Apart This Dream 9.Swept Away 10.Tiny Heart 11.Melting 12.Treasure 13.Circle 14.Arise 15.Uncle bobby

Music of today

2009-11-23 @ 16:07:53 Category: Rock n roll Comments: 1
The Used - Blood On My Hands

The Used - Meant To Die

The Used - Come UndoneSick Puppies - So What I Lied

Sick Puppies - Should've Known Better

Sick Puppies - I Hate YouRed - The Mystery Of You

Red - Shadows

Red - Out From Under

I guess i'm back

Jag har varit relativt frånvarande i några dagar nu, varje gång jag klickat in mig på blogg.se för att uppdatera, har jag snabbt ångrat mig och återgått till min vardag. Men nu är jag tillbaka för att berätta vilken otroligt trevlig helg jag har haft.

I fredags vid tre tog jag tåget till Eskilstuna och några timmar senare blev det en mysig tv-kväll med Micke och Michaela, dom två M:en. Vi tittade på idol och åt onyttig mat vilket börjar bli en riktigt dålig vana som måste försvinna. Blev dock en tidig hemgång då både jag och Robin var äckligt trötta. Men det var lika bra, då vi i stället kunde börja se fram emot lördagen.

Klockan tio blev vi väckta av mobilen, Robin åkte iväg för att jobba och jag tog det lugnt tills M&M hämtade mig för en tripp till Systemet. Sen var det bara att åka hem, korka upp och börja fixa sig. När vi kände oss redo tog vi en promenad (som både jag och Michaela tyckte var för lång) till Erik för att börja festa. Ölspel efter ölspel, skratt och trevliga människor gjorde min kväll. Den blev otroligt lång då vi började tidigt, det hade nästan gått 12 timmar från att jag öppnade min första öl till att den sista sköljdes ner i magen. Efter att vi kommit hem med en jättetrevlig taxichaufför somnade vi omedelbart.


With loaded guns

2009-11-18 @ 18:07:02 Category: Everyday life Comments: 0
Oj, så här trött som jag har varit idag har jag nog inte varit på mycket, mycket länge. Det går inte ens att beskriva känslan, men varje blinkning är som en käftsmäll som svider, för jag vill inte göra annat än att krypa ner under täcket och somna på två sekunder. Tyvärr har jag inte haft tid, det känns som jag har stressat omkring ända sen jag vaknade i morse.

Hade prov i morse och det gick riktigt bra, tror jag i alla fall. Efter dom 15 minuterna det tog att göra provet hade jag både fått kramp i fingrarna och en bortdomnad fot. Jag och Zara beslutade oss i alla fall för att åka hem till henne, äta frukost och slå på en film. Därefter skjutsade hon in mig till stan till 13:40 då jag hade mentorssamtal. Sen dess har jag stressat konstant, tog tåget hem, cyklade hem som en dåre, slänge i mig några nudlar och cyklade iväg för att ha kurs i två timmar. Nu är jag hemma och andas, men om 40 minuter måste jag sätta mig på sadeln igen och trampa iväg till station eftersom jag ska hem till Zara.

Jag bara skriver och skriver men det kommer då fan inte ur något vettigt. Adjö!

I fell in your lovetrap

2009-11-17 @ 22:24:56 Category: Everyday life Comments: 1

Dagen har varit mer eller mindre upp och ner, hängde ni med? Den började i alla fall med att jag var alldeles för nära på att missa bussen och att den enda platsen som fanns kvar var den i mittenpartiet där det skumpar som mest. Väl i skolan gick det väl an, förutom att jag höll på att somna ett antal x gånger. Maten var skitäcklig och eftermiddagen gick fruktansvärt långsamt.

Det enda som var bra var när Zara ringde mig och skrek att hon hade klarat uppkörningen, jag var så stolt att ögonen blev en aning tårfyllda. Min bästa vän har tagit körkort - grattis älskade du. Så när jag slutade skolan kom hon farandes och hämtade upp mig, en kram senare och med ännu en gång tårfyllda ögon åkte vi till donken och firade.

Nu ligger jag i min säng och har nyligen tittat på Desperate Housewives och ätit en skål med glass. Jag "pluggar" så i stället snokar jag runt på alla bloggar och lyssnar på musik. Idag på Backyard Babies, som tydligen har bestämt sig för att ta en paus på obestämd tid. Först Steven Tyler från Aerosmith sen Backyard Babies? Vart är världen på väg?


You got it?

2009-11-16 @ 23:47:50 Category: Everyday life Comments: 3

Känslan idag när jag gick på IKEA var fan inte lätt att handskas med. Jag hade ångestfyllda känslor blandat med längtan, som varje gång, men idag var den nog nästan värre än vanligt. Jag vill flytta, jag vill inreda, jag vill lägga ner mer pengar på snygga prydnadssaker än på kläder till mig själv. Så fort jag såg något intressant sa jag högt "det där måste jag ha i min lägenhet sen", "fan vad läcker lampa", "kolla vilket sjukt snyggt bord", "den här spegeln med handfatet vill jag ha i mitt badrum" och fortsättning följer i all oändlighet.

Robin kommer då fan inte få det lätt, fast det har han nog inte nu heller, efter alla galna inrednings-tips-sms jag skickat under alla mina IKEA besök. Poor thing.


Your love is a melody, underneath me, running to me

2009-11-16 @ 20:59:00 Category: Rock n roll Comments: 1
Efter jag slutade skolan idag åkte jag och mamma raka spåret mot IKEA, det är där allt händer. Vi tryckte i oss världens godaste 5-kronors korvar och drack cola med fri påfyllning, inte illa pinkat alls. Man kan lätt tro att det var för korvens skull vi åkte dit, men tyvärr, om vi ska gå efter ren fakta var det faktiskt för att köpa en ny säng till mig. Så nu ligger jag här hemma i min stora säng och det bästa av allt med min säng, är att vi som är korta kan ligga åt alla möjliga håll utan att ha fötterna utanför sängkanterna - tro mig, jag har provat. 

Jag inviger min nya säng med (inget snusk) popcorn och cola, bara jag inte lyckats smula ner hela mina lakan nu. Till det blir det lugn och skön musik i form av Switchfoot, jag drar upp högsta volym och drömmer mig bort en stund. Men om fem minuter börjar "Mamma till en mördare" som är ett program jag bara måste se. Så nu får jag slita mig härifrån, från min mjuka säng.

Switchfoot - Your Love Is A Song

The good, the bad and the undead

2009-11-16 @ 09:49:22 Category: Everyday life Comments: 2
Jag borde sitta i klassrummet i skolan och jobba just nu, men i stället ligger jag hemma under mitt täcke nerbäddad i soffan och tittar på den svenska filmen Kocken. Anledning? Jag försov mig rätt duktig och när jag insåg att jag inte skulle hinna med bussen gav jag upp, huvudvärken kom som en bultande hammare. Därför åker jag i stället till skolan när eftermiddagslektionen börjar, känns som en bättre idé. 


When you kill me, please do it slowly

Och utan att inse att helgen faktiskt har tagit slut sitter jag nu i min säng och stirrar in i väggen. Idag är en sådan där söndag när ångesten ligger på topp, helvete också. Jag är fortfarande bakfull och att få mig att somna ikväll kommer bli en nästintill omöjlig uppgift.

I fredags hade jag, Robin och resten av familjen en myskväll hemma i soffan. Jag och R stod för matlagandet, det blev pitabröd med kyckling och grönsaker, inget man tackar nej till i första hand. Under kvällen fanns bland annat Idol som var en succé och Flashforward med i tv-tablån. Kvällen slutade i sängen där jag och R låg och pratade i evigheter om allt. Tänk att jag skulle ha en jävla tur och träffa dig.

Sen kommer vi till lördagen då jag fick pussa Robin hej då och åka hem till Zara. Det stod maskerad på kvällens lista för kommande evenemang. Och från att vara två oskyldiga (ha-ha) flickor förvandlades vi till två galna rock n' roll brudar. Något som i för sig inte ligger mig långt ifrån hjärtat, som alla vet. Senare kom det även en guldfisk, en pirat, en hippe, lilla my, pippa långstrump och en djävul, då drog förfesten igång med stora kliv. Hej då nyktert tillstånd och välkommen in i dimman. Det var så kul att se när vi sen kom fram till lokalfesten att så många hade lagt ner tid på sin utklädnad. Och om jag i samma veva ska ge kvällen ett resultat blir det förmodligen ett bra sådant. Mycket skratt, alkohol och dans, det gillar vi. Det här hade ni fixat bra tjejer.

Söndagen har varit en av dom fetaste dagarna på länge, fet som i skräpmat. Mer än så säger jag inte, låter ordet kebab tala för sig själv. Bakfull, jotack, det har jag varit.


Days of war into nights of love.

2009-11-13 @ 11:38:34 Category: Everyday life Comments: 0

Idag är en riktigt bra dag, vilket jag inte tänker förneka. Lektionen i morse gick strålande och ikväll kommer min älskade pojkvän. Det är aldrig fel att vara extra lycklig.


She didn't make it this far by just shaking hands

2009-11-12 @ 18:20:12 Category: Everyday life Comments: 1
Jag är äntligen hemma nu och som jag har längtat. Jag var fan överlycklig när engelskalektionen tog slut efter tre plågsamma timmar då vi läste 11 worddokument ur Frankenstein på gammeldags engelska, så äckligt tråkigt att jag hade lust att skjuta av mig huvudet. Kanske lite väl drastiskt, men vadfan. Så när jag väl kommer till tågstation och ser att mitt tåg är försenat och att det är mer än en 70 minuter kvar tills tåget skulle gå, gick hela min värld under, den krossades i miljontals bitar.

Det blev inte bättre när jag skulle cykla hem och en främmande kille i en bil gör "slicka fitta" tecknet åt mig, jag övervägde att stanna, slita upp bildörren och slå ner idioten. Men i stället for långfingret snabbt upp.

We've got no fear, no doubt, all in, balls out

2009-11-12 @ 11:47:40 Category: Everyday life Comments: 1
Jag och Zara sitter som vanligt i ett litet grupprum med ett jobbigt ljus som ger en huvudvärk och där isbjörnarna springer omkring för det är så jävla kallt. Och på tal om kallt, det var inte nådigt när jag cyklade till tåget idag i min skinnjacka. Men jag orkar inte köpa vinterjacka, för det är fult och jag hatar vintern. Vill inte lägga ut pengar på något jag hatar, ett litet problem jag lyckats skapa med åren.

Önskade att jag kunde göra som Zara och ta helg efter den här lektionen, men nej, tydligen så pressade dom in tre timmars Engelska C på torsdagseftermiddagar. Dumt gjort, jävligt dumt. I morgon är jag i alla fall ledig och det känns så förbannat skönt.

Dagens band är Nickelback, kort och gott.

I thought i could leave but couldn't get out the door

2009-11-11 @ 23:36:45 Category: Everyday life Comments: 0
Kanske är det dags att stänga av datorn och försöka somna? Visst vore det en bra idé, men eftersom jag inte har någon självdisciplin för överhuvudtaget kan något så enkelt bli så fruktansvärt svårt. Men jag har bara mig själv att skylla. Skäms!

Jag har för övrigt haft en jättemysig dag. Jag fick mina älskade köttbullar och skulle jag berättat hur många jag fick ner i min mage skulle ni förmodligen tappa hakan, men dom är så jävla goda att jag nästan får tårar i ögonen. Sten gör dom bästa köttbullarna i världen - that's for sure.

Kvällens låt: Aerosmith - Amazing

Nasty idols

2009-11-11 @ 17:05:07 Category: Rock n roll Comments: 0
Även om min huvudvärk är riktigt hemsk, så sliter jag mig fan inte från Spotify. I love this!


Steven Tyler, Aerosmith

2009-11-11 @ 14:13:13 Category: Rock n roll Comments: 3

Jag kan inte riktigt förstå, rättare sagt så vill jag inte inse att Steven fucking Tyler ska lämna sitt band, Aerosmith. Jag som uppriktigt sagt trodde att jag skulle få se dom live någongång här i livet. Jag var så säker att det nu känns som att jag fått en hård käftsmäll. Tydligen vill han satsa på något eget - vilket jag tror kommer bli en stor flopp. Jag är uppriktigt sagt riktigt besviken nu, det här trodde jag verkligen inte att det skulle hända. Dom kunde väl i alla fall hålla på några år till. HELVETE OCKSÅ!

Jag håller mina tummar på att dom rycker upp sig och att mot allas förväntningar river i gång några år till även då Steven är över 60-sträcket. 


I hate to say that i told you so, but i told you so

2009-11-11 @ 11:01:42 Category: Everyday life Comments: 1
Sitter i skolan på Fotografisk bild B och väntar på att få kliva upp i mitten av rummet och börja redovisa om fotohistorian från 1980-talet. Jag är inte helt säker på att jag ens vet vad fan jag har skrivit, men vi hoppas att ingen lyssnar. Förstår inte ens varför vi ska redovisa, det här är totalt ointressant.

Jag har bara förmiddagslektion idag så när jag slutar vid 12 ska jag ta tåget till Hallstahammar ännu en gång denna vecka. Men den här gången ska jag och hälsa på hos Sten. Redan i söndags ringde jag och förberedde honom att jag ville ha världens bästa köttbullar. Ingen kan klå dom, ingen!

Föresten saknar jag Turkiet extra mycket idag. Jag skulle kunna göra allt för att få hålla just den där drinken i handen just nu. Så fruktansvärt god!


And everyone said "yeah, i used to fuck her"

2009-11-10 @ 23:22:11 Category: Rock n roll Comments: 0
Nu var det min tur att lägga mig ner i en nybäddad säng, tyvärr fattas det något, som min pojkvän. Inget att göra åt, jag får kramas med min dator i stället. För idag är den min enda vän då hela eftermiddagen har gått åt helvete. Skolan gick okej, jag var sjukligt trött, men jag hade kul för att vara en måndag. Jag och Zara sprang runt som två vilda tigrar på stan  på lunchen och leta efter snygga fickpluntor, i stället köpte hon med sig Fia med shot. Kommer användas väl på lördag, blir nog riktigt grymt!

Borde egentligen sova nu, vilket jag har sagt i två timmar snart. Men jag fastnar här, jag och Danko Jones som skriker ut från mina högtalare. Dom gör musik som får mig att vilja ställa mig framför en stor spegel och skaka varenda kroppsdel, spela luftgitarr, dra några snygga moves och sjunga så där äckligt högt - vilket aldrig är fel. Jag kan omöjligt sitta still och låta bli att höja en näve i luften och hoppa med här i sängen.

Danko Jones - Forget My Name


Danko Jones - Code Of The Road


Danko Jones - Sticky Situation

We're breaking out of brokepromiseland

2009-11-10 @ 14:32:03 Category: Everyday life Comments: 2

Tänkte att det var dags för att slänga in en uppdatering här i bloggen då jag ännu inte tagit handen ur arslet och gjort det. Efter skolan igår följde jag med Zara hem till Hallstahammar och hennes nya hus som familjen Andersson flyttat till. Dom har fått till det riktigt snyggt! Vi hade i alla fall en riktigt mysig eftermiddag/kväll då vi hann med att skratta sådär överdrivet mycket, gå ut och äta tillsammans, köpa med oss godis hem och ligga i soffan och titta på en bra film. Ville inte att kvällen skulle ta slut, men klockan 01:00 kände vi att det var dags att försöka somna. Vad skulle jag göra utan dig älskade vän!

Eftersom jag sovit alldeles för lite dessa senaste dagar känner jag starkt för att slänga mig i soffan och sova några timmar när jag kommer hem från skolan. Skulle vara så fruktansvärt skönt! Jag skulle kunna döda för att få mysa in mig i ett duntäcke just nu.


The way she moves attracts all kinds of focus

Jag gäspar konstant, mår illa och min mensvärk ska vi inte ens tala om men jag vill lägga mig ner och dö. Den här kvällen består därför av lugn musik tillsammans med ett stort duntäcke och åtta kuddar. Helgen har varit rolig och har inkluderat flera olika aktiviteter.

I fredags hängde jag och Michaela ihop, vi tittade bland annat på Idol och Flashforward och åt fredagsmys, det vill säga chips och cola. Någon gång efter midnatt kom Micke hem från jobbet och skjutsade hem mig till min alldeles för fulla pojkvän. Redan klockan elva på lördagsmorgonen satt vi i bilen påväg till Karlskoga för att leka av oss några timmar på Bodaborg. Vi hade sjukt roligt och levde verkligen in oss i rollen som tjuvar. Hur många banor vi klarade av behöver ingen veta, men efter fem timmar kände vi oss nöjda och begav oss hem till Micke för att fixa oss och hoppa in i en taxi till en utflyttningsfest. Många öl senare satt vi i taxin hem igen. Och på mitt sätt att somna (med kläder på och sminket kvar, sittandes i en konstig ställning) kan vi konstatera att jag hade kul. Idag har jag och Robin legat i sängen mest hela dagen och retat varandra, förutom på kvällen då vi tog bilen till Micke och Michaela för att titta på One Tree Hill och snacka skit.

Men nu är det dags att återgå till verkligheten, i morgon är det som vanligt skola och det kommer jag inte ifrån hur mycket jag än vill. Kan inte bara någon komma hit och ge mig en fet massage? Vore så jävla underbart.


Do you remember me?

2009-11-06 @ 14:01:42 Category: Everyday life Comments: 0
Om drygt en timme ska jag sitta på cykeln trampandes mot tåget, där jag i en ännu en timme ska lyssna på Soilwork (naturligtvis) ur mina hörlurar innan jag är framme i Eskilstuna. Där ska jag möta upp Michaela som kommer med tåget från Stockholm, yeah you heard me!

Under dessa 50 minuter jag nu har kvar innan jag måste stressa iväg ska jag hinna med att duscha, föna håret, packa min väska för helgen och få mat i magen. Hur nu det här kommer att gå har jag ingen aning om, men jag antar att det blir som vanligt, att jag sitter flåsandes och svettig på tåget.

Så om jag inte ska dö i förtid bör jag nog sätta igång nu. Jag skulle hoppat in i duschen för över en halvtimme sen, men självklart fastna jag vid tvn. Men ni får ha en bra helg, för det ska fan jag!

In my rollercoaster

2009-11-06 @ 12:06:43 Category: Rock n roll Comments: 0
Jag är glad, jag är så fruktansvärt jävla glad! Morgonens lektion gick suveränt, nattens huvudvärk är helt borta och det är helg! Men sen det bästa av allt, Kent har släppt sitt nya album idag, Röd! Jag lyssnar för fullt och det är bra jag gillar det starkt! Och man kan inte missa det äckligt snygga omslaget, jag älskar det! Kent, ni har fått mig på fall ännu en gång.

Kent - Ensamheten


Raise the alarm

2009-11-06 @ 00:09:50 Category: Everyday life Comments: 1

Varför blir jag alltid så besviken när jag ringer en person och inte får svar? Och varför blir jag smått sorgsen om jag själv har ett missat samtal på min mobil. Just nu är det Robins fel, han svarar inte när jag ringer så jag antar att han har somnat, den jäveln. Ska straffa honom i morgon.

Har precis kollat på Inlåst, vilket är ett störtskönt program. Tyvärr var det sista avsnittet idag, så nu är det slut på bra torsdagsunderhållning. Så i stället lyssnar jag nu på grym musik i form av Soilwork som de senaste veckorna har blivit högsta prioritet av någon anledning. Det är dom som spelas om och om igen i mina hörlurar, till skolan, i skolan och även på vägen hem från skolan.

Soilwork - Sick Heart River


Soilwork - As The Sleeper Awakes


Soilwork - The Pittsburgh Syndrome


Kick it away

2009-11-05 @ 15:01:07 Category: Everyday life Comments: 0

Varför i helvete skulle jag välja till ett så dumt val som Engelska C? Det här suger stenhårt, men det mesta beror nog på våran otroligt fantasilösa lärare. Just nu får vi sitta och läsa en sju sidor lång text från år 1729, jag fattar då fan ingenting. Konstiga ord och meningar, jotack. Så att sen svara på några frågor som handlar om texten är ju för fan en omöjlighet. Om jag kan ska jag försöka lugna ner mig själv, men det är då fan inte lätt.

Kan i alla fall glädja mig åt att jag och Zara hade en sjukt rolig lunch tillsammans som blev ute på stan. Maten var god och vi skrattade oss till tårar, älskade vän! Nu väntar jag bara på att dagen ska ta slut så jag får sätta mig på bussen hem och sova.


Seven deadly sins

2009-11-05 @ 11:27:25 Category: Everyday life Comments: 1

Det var långt ifrån kul att cykla till tåget i morse. Iskalla vindar bet tag i dom få kläder jag har på mig och piskande snöflingor gav mig ordentliga käftsmällar. Det var som att cykla och cykla men inte komma någonstans. Jag var så gott som död när jag äntligen var framme. Jag älskar att hata vintern!

Nu sitter i alla fall jag och Zara i ett grupprum här i skolan och arbetar med vårat projektarbete, vi ska göra en fotoutställning som handlar om de sju dödssynderna. Kommer nog bli riktigt roligt och jävligt schyssta bilder. Vi sitter och planerar vilka personer som ska vara vilken dödssynd. Högmod, girighet, vällust, avund, frosseri, vrede och lättja!

Snart är det lunch, eller i alla fall om 50 minuter. Jag är redan vrålhungrig då jag inte var snäll mot magen i morse, blev inte mycket till frukost då jag stressade runt som en galning hemma i huset.

 


The voice of love

2009-11-04 @ 23:46:04 Category: Rock n roll Comments: 2

Kvällen har bestått utav Greys Anatomy och tårar, underbart gott te samt ett långt telefonsamtal med min älskade pojkvän. Jag sakar honom så fruktansvärt mycket just idag, att jag till och med fick kämpa för att hålla gråten i halsen när vi skulle lägga på. Yes, ni hörde rätt! Smått komiskt, men den där killen lyckades verkligen få mig på fall.

Nu ligger jag i alla fall i min säng och lyssnar på Falling Up, jag pratar även med mina favoriter på msn, känn er prickade! I mina tankar finns endast min längtan efter helgen, som kommer bli så jävla rolig. På lördag kör vi gärnet, vi kommer klå allt och alla. Vi ska bli barn på nytt!

Fallen Up - Falling in love


Take a look at yourself

2009-11-04 @ 09:36:21 Category: Everyday life Comments: 3

Det är fan inte nådigt vad trött jag är idag, mina ögon vill inte göra något annat är att sakta stängas för att skicka en signal till hjärnan som säger: somna nu, somna nu! Mitt hår är elektriskt, mina läppar är fnasiga och jag fryser ordentligt. Jag behöver införskaffa mig en ny och varm jacka, men jag som hatar vintern har då fan ingen lust.

Helgen ser ut att kunna bli sjukt rolig, som vanligt, för det är just det vi lyckas med varenda helg nu för tiden. Vi är grymma på att ha kul! Självklart inkluderas öl i våra planer!


Forget it

2009-11-03 @ 21:00:43 Category: Everyday life Comments: 0
Jag är hemma, mitt huvud värker, mina ögon svider och jag är fruktansvärt trött. Förhoppningsvis kommer jag somna gott ikväll. Så fort Desperate Housewives är slut ska jag i alla fall försöka hoppa i säng, men man vet aldrig med mig.

Jag ska somna till Weezer och Pillar's nya album som jag precis lagt in i min spellista på Spotify, underbart med musik. Nu börjar det!

Before the dark

2009-11-03 @ 15:24:05 Category: Everyday life Comments: 0
Det blev inget prov idag, tack och lov säger både jag och Zara. Vi ska tydligen göra det på resursdagarna i stället, kanske lika bra då min magkänsla skrek att det skulle gå åt helvete. Synd bara att jag inte fick det ur världen, hade varit skönt. Redan igår hade vi bestämt att vi skulle fira med en lunch på Gränden om det gick bra, men i stället fick vi idag fira att vi helt enkelt slapp göra provet. Det var lika gott som vanligt, och  jag blev fruktansvärt mätt, som vanligt.

Nu sitter vi på lektion, antingen är det medieproduktion eller mediekommunikation, håller aldrig reda på dom där två. Vi ska i alla fall göra en affisch om vår favoritgrupp, gissa vilken min blev? En självklarhet, Mötley Crüe! Nu är det bara 45 minuter kvar tills vi slutar. Hinner tyvärr inte hem, hur mycket jag än vill, för klockan 18:00 ska jag på kurs igen, som varje tisdag. Jag har verkligen ingen lust alls, har sovit drygt tre timmar i natt eftersom jag lyckades vända på dygnet under lovet, så jag är minst sagt trött.

Jag får försöka se positivt på saken, nu har jag bara tre kurstillfällen kvar. Dessutom är det tisdag vilket betyder att det är Desperate Housewives idag, ren lycka. Om jag bara ändå hade min pojkvän till hands så jag kunde få massage precis som igår. Min rygg mår helvete sen lördagen, fan vad ont det gör! 

Get this party started

2009-11-03 @ 11:59:37 Category: Pictures Comments: 2

Jag tror jag låter dessa kassa och suddiga bilder (på grund av dimman från rökmasiken & min värdelösa kamera) tala för sig själva. Svettiga och fulla människor, njut!
Don't make a sound

2009-11-03 @ 00:58:10 Category: Everyday life Comments: 3
Nu har jag läst igenom alla frågor en gång inför i morgon då jag har prov i Samhällskunskap, politik. Fan vad kul det låter tänker ni absolut inte, så fuck off and die, helvete vad tråkigt det är. Jag är helt ointresserad! All information försvinner på något sätt ner för trappan, i genom hela huset och raka vägen ut genom dörren. Där kan den också stanna, för nu ger jag upp. Det här med prov är fan inte min grej!

Klockan börjar närma sitt ett och jag ligger då fan inte och sover. Det är mindre än sju timmar kvar tills jag måste plågas med ett jobbigt alarm för att överhuvudtaget komma upp ur sängen. Fan, fan, fan! Det här provet kommer gå käpprätt åt helvete.


Cause we don't care

2009-11-02 @ 22:24:33 Category: Pictures Comments: 1
Vi kan inte hjälpa det, vi föddes häftiga. Lördagens mest älskade bild, fan vad kul vi hade!


Die, bom, bang, burn, fuck

Det är måndag och jag ligger hemma hos Robin och njuter av ledigheten, att en studiedag kan vara så underbar. Jag har inte uppdaterat alls i helgen, sista gången var i fredags innan min outfit-jakt, tyvärr kom jag hem tomhänt. Men det viktiga är trots allt att man har äckligt roligt, och det hade jag, hela helgen har varit så fruktansvärt rolig, jag tappar ord på hur bra den var, helt klart den bästa på mycket länge.

I fredags kväll var vi ett stort gäng som klockan åtta hade ett bokat bord på Grappa. Där dukades det upp med god mat och ett flertal öl. När vi kände oss nöjda och allt var betalt och klart gick vi över till baren. Många öl och drinkar sköljdes ner i magen, jag var på topp. När det stängde tog vi taxi hem och somnade gott.

I lördags var jag äckligt bakfull, vilket jag förstod redan när jag somnade. Men efter några alvedon och ett besök till Mc Donalds med Micke och Michaela började jag känna mig som en människa igen. Så vi åkte hem till Micke och drog på hög musik och började förfesten. Lite senare kom även Robin och Emil och vid 10 var vi ute i skogen på en lokalfest. Och nu snackar vi om en sjukt rolig lokalfest, jag och Michaela var festens mittpunkt - vi var överallt. Det dansades konstant. Men när vi övertog dj-båset och slog på vår älskade rock blev det helt galet.

Tack som fan, jag hittar inte ord, men helvete vad glad jag blir när jag tänker tillbaka på allt vi gjorde i helgen. Jag hade inte valt bort den för något. Bilder kommer i kväll!