Hellyeah

2008-08-27 @ 05:45:56 Category: Everyday life Comments: 1
Herregud, vad tiden går fort. Om cirkus en tjugo minuter kommer Zara och hennes pappa för att hämta mig, och skjutsa oss till flygplatsen. Snacka om att jag har resfeber. Har sovit ungefär en timme inatt, vilket är normalt för mig nu för tiden. Stora, svarta påsar hänger under mina ögon, rätt gulligt om jag får säga det själv. Jag är stressad, känns som jag har glömt allt det viktiga. Men nu är jag laddad, mer än någonsin. För här kommer vi Turkiet, Alanya! Ses om en vecka!

Tack Lina för hjälpen, det uppskattades väldigt mycket. Puss på dig!

Kommer sakna er allihoppa, hoppas ni får en bra vecka hemma i kalla gråa Sverige!

Linn, we'll be back. Vi kommer sakna dig extra mycket.

Hey hoe, lets go!


One wild night

2008-08-26 @ 18:02:11 Category: Everyday life Comments: 0

Har precis målat mina naglar svarta, och det känns som jag sitter här och blåser förgäves för att få dom torra. Det är rätt svårt att skriva också, så det tar sin lilla tid. Skoldagen var rätt kort idag, men det var ganska förväntat eftersom det var första dagen. Vi fick också våran ledighet beviljad. Efter skolan gick jag och Zara till ticket och lämnade in det sista för att sen växla in pengar. Så nu är vi redo för att åka till Turkiet. Det är bara mitt huvud som måste förstå att vi verkligen ska åka först. Plus att väskan måste packas, och det gör den inte av sig självt. Jag avskyr att packa, vill ta med mig allt. Men det funkar inte, så ja. Det kommer väl ta ungefär hela natten för mig att bli färdig.

Uppdaterar igen senare!


Come undone

2008-08-26 @ 07:19:42 Category: Everyday life Comments: 2

Hej och hå, dags för första skoldagen efter sommarlovet. Känns tråkigt på ett sätt, men spännande på ett annat. Jag hoppas detta året blir roligare än första då det bara var massa onödigt krångel. Så jag håller tummarna för det. Nyss kommit ur duschen, ska väl snart börja fixa mig lite sådär, måste börja gå om en 45 minuter, eftersom jag fortfarande inte fått min nya cykel. Pust och suck, men det gäller bara en dag, för vet ni vad?

På onsdag klockan 09:50 lyfter planet från västerås flygplats, och där i sitter nämligen jag och Zara på väg mot Turkiet! Jag har redan resfeber, har inte ens börjat packa och det är liksom, i morgon vi åker. Vi måste åka rätt tidigt också, jobbigt värre. Men det blir bra, får sova på planet helt enkelt. Jag är sjukt spänd inför resan, ser fram emot den något så otroligt mycket. Sola, bada, äta gott och festa! Så kommer i stort sett våran vecka se ut. Förhoppningsvis kommer vi hem bruna, men ja. Jag har rätt svårt endå att bli brun, men det kanske löser sig det med.

Kommer säkert uppdatera någon gång till innan vi åker. Så vi hörs då helt enkelt, pusssssssss!


When a life is in danger

2008-08-24 @ 19:52:35 Category: Everyday life Comments: 3

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja med dagens blogg, inga ord vill komma fram och allt känns plötsligt bara så otroligt tomt. Något som började som en riktigt trevlig dag tillsammans med släkt och vänner, slutade i katastrof. En smäll, en krock. Blod, smärta, tårar, ilska, sönderslitna kläder. Allt på samma gång. Inte ett öga var torrt. Jag har nog aldrig mått så dåligt för en annan människa. Jag önskar jag kunde fått dig att stanna, aldrig åkt. Två ambulanser, en bår, några minuter där på hade du åkt iväg i högsta fart till Eskilstuna sjukhus. När natten kom blev du ivägskjutsad i samma höga fart till Uppsala sjukhus, och där är du än. Kvar stod vi och kände hur allt plötsligt hade blivit så fel. Hur något roligt kan förvandlas till något så drastiskt.

Det var bestämt att vi alla skulle samlas hos min mormor för att tillsammans ha en femkamp. När vi kom dit runt tvåsnåret satte alla igång med att börja dricka och ha mysigt ihop. Timmarna gick och det var äntligen dags att dela in oss i lag och börja tävla. Grenar som att spotta grodor, fästa godisbilar i ansiktet och luftgevärsskytte var anordnade. Men efter den femte leken började i stort sett allvaret. Vi tog en paus, vilket vi aldrig skulle gjort.

Jag har haft ont i magen ända sen allt hände, ända sen den första meningen jag fick höra som beskrev vad som hänt. Jag kommer fortsätta ha ont i magen, tills jag vet att du är helt säker. Jag tänker på dig, vi tänker på dig. Du ska klara det här. Du är stark och det vet jag.


Shame on you

2008-08-22 @ 12:14:43 Category: Everyday life Comments: 1
Godmorgon, det finns nog inget bättre än att bli väckt av telefonen, rusa upp i all hast och se massa siffror som man omöjligt känner igen, och när man väl svarar så är det en telefonförsäljare med alldeles för glad röst. Nej fyfan, död åt dom. I stället slängde jag iväg telefonen och gick med tunga steg tillbaka till sängen. Hann precis somna in lite lätt då väckarklockan ringer, toppen. Stängde av den, slog för kudden över ansiktet och somnade om en timma. Tyckte jag förtjäna lite extra sömn då jag inte kunnat sova alls dessa senaste två nätter. Så nu får jag skylla mig själv när jag inte hinner göra saker som planerat innan jag ska iväg till sjukgymnasten. Om ungefär en halvtimme så måste jag gå, så jag håller tummarna på att det inte blir regn under den tiden. Men, jag brukar ofast ha otur med önskningar som den. Har hunnit fått i mig lite gröt till frukost i alla fall. Föresten så har jag ont i halsen, det bådar inte gott. Får ta mig en stor kopp te när jag kommer hem, om jag kommer hem. Förra gången hos sjukgymnasten trodde jag hon skulle slita av min benen som hon drog och böjde åt alla håll. Men ja, nu ska jag försöka vara lite posetiv. Det är trots allt helg!


Mina absolut största favoriter

Tied my hands

2008-08-21 @ 21:34:29 Category: Everyday life Comments: 0
Och så har ännu en dag passerat, precis som jag vill ha det. När jag avslutade min förra blogg var jag på väg ut för att promenera till tågstationen. Men precis när jag ska lyfta arslet från stolen skriver Linn till mig att det spöregnar ute. Jag som inte kunde tro mina ögon gick ut på balkongen, och visst regnade det. Så efter många om och men kom Zaras farfar och hämtade mig, han är stentuff. En farfar som Zaras borde fler ha. När vi väl kom in till stan gick vi förbi skolan, men det var låst. Så vi fortsatte mot ticket, och hämtade ut lappen vi sökte efter. Sen gick vi omkring i affärerna, fattig som man är fick jag hålla mig till att fönstershoppa. Men självklart hittade jag ett par skor, så dom fick följa med mig hem dumt nog. Men det kliade så förbaskat i fingrarna så vad gör man. Nu är jag fattigare än en kyrkråtta. När vi kom hem åkte jag och Linn hem till henne och hon färgade sitt hår. Väl hemma var det mat, pannkakor och glass, kan det bli bättre?

Dirty deeds done dirt cheap

2008-08-21 @ 11:55:46 Category: Everyday life Comments: 0

Jag sitter nu här, färdig klädd med ytterkläder påväg att när som helst börja min oändliga promenad till tågstationen. Hade klockan på ringning runt tio, men det gjorde inte så mycket eftersom jag redan var vaken. Har inte sovit särskilt mycket inatt, det gick verkligen inte hur mycket jag än vände och vred på mig. Så, jag hoppade in i duschen när jag väl orkade ta mig upp ur sängen. Sen blev det min vanliga frukost, gröt med banan. Nej nu är klockan mycket, måste nog dra mig iväg nu. Vi ska till stan, hämta det där pappret föräldrarna skriver på för att man ska få åka utomlands när man är under arton år. Sen ska vi till skolan också, kolla om det går att hämta ledighetslapp i fall vi nu åker redan nästa vecka. Men gud, jag bara fortsätter prata fast jag har bråttom. Pussss


Nothing like the rain

2008-08-20 @ 21:05:46 Category: Everyday life Comments: 0

Sitter och tuggar på mina naglar, jag som varit så duktig och låtit bli. Det smakar järn, råder er att inte ha nagellack om ni väl får för er att göra något så dumt som jag. Jag har setat på knä på tok för länge, så nu kommer jag inte ens upp ur stolen. Så jag får sitta här och räta ut benen, en liten bit i taget. Jag är trött, har ont i magen och menar på att det här är en usel dag. Vad jag vill, är att tiden ska gå fortare än vad den gör. Tillexempel, jag vill ha helg, så att den kan försvinna lika snabbt som den alltid gör, så att det kan bli månag. Vilket betyder den 25:e som är lönedag. In till resebyrån, planera lite och boka en jävla resa så man kommer här i från, i en vecka eller två. Det visar sig, måste få ledigt från skolan också. Antar att det är rätt mycket viktig information som ska lyssnas på under första skolveckan, så kanske veckan där på? Längtar efter det vi har bestämt att göra, det som handlar om vänskap. Bli brun eller i alla fall få färg, festa varje kväll och bara ha kul och inte tänka på något annat än oss själva. Låter det inte helt great? Om vi inte har kommit iväg innan nästa helg, så längtar jag efter den. För den kommer garanterat bli rolig. Jag hoppas bara du inte förstör allt det här för mig, skulle rent ut sagt bli galen. Men jag har mina knep som jag tänker ta användning för om du inte lyder mig, helt enkelt.

It's not what you say that makes me afraid, it's what you think about what i say.


For a pessimist, i'm pretty optimistic

2008-08-19 @ 22:04:37 Category: Everyday life Comments: 0

Jo som jag har sagt, så var jag hos sjukgymnasten idag angående mina knän. När hon ropade upp mitt namn var det bara att följa med in på rummet och klä av sig kläderna, men riktigt så lätt var det inte. Sedan efter en massa pratande om allt som handlade om mina knän så var det bara att lägga sig på britsen och göra alla möjliga knäböjningar, utsträckningar och massa annat. Det var inte skönt, om vi säger så. Jag gjorde fula grimaser med hela ansiktet för att behärska smärtan, usch. Jag var helt slut efter, plus att jag hade ondare än när jag kom dit. Som jag nästan hade förstått så visste hon inte var det var för fel, men hon gav mig lite små tips som kunde vara till stor hjälp. Men jag fick en ny tid redan på fredag, så då blir det att åka dit igen. Jag längtar inte.

När jag var klar mötte jag upp min favorit, så då åt vi lunch ihop vilket behövdes i min tomma mage. Hade noll energi efter besöket hos sjukgymnasten. Där efter följde hon med mig till um. Sen skiljdes vi åt, och jag fastnade i Heroes som vanligt. Så sjukt bra serie, ni måste bara titta.

Det var allt för idag.


For once

2008-08-19 @ 00:55:10 Category: Everyday life Comments: 1
Herregud vilken ohändelserik dag, har bara setat hemma och stirrat in i väggen. Eller jag har i för sig sett fem avsnitt av Heroes, säsong två. Det är ju så jävla spännande att det inte går att sluta titta. Annars så, magen är tom, ögonen hänger och det kliar på ryggen. Längtar verkligen tills i morgon, kvart i två, då sitter jag hos sjukgymnasten och talar ut om och visar upp mina knäproblem. Senare blir det väl hum, och sånt där. Föresten, måste bara säga det igen, att fan vad det kliar på ryggen. Inte når jag heller, ni kan nog inte förstå hur jobbigt det är. Snart ålar jag väl runt på golvet för att försöka få bort det. Och för en gångs skull så får det här bli en kort blogg!

No limit

2008-08-18 @ 13:35:56 Category: Everyday life Comments: 0

Helgen har varit kanonbra, som förväntat. I fredags åkte vi, och när vi kom fram var det bara att sätta igång med att fixa oss efter lite mat i magen. Någon timme senare gick vi plus micke till bussen, och det är en bra bit vill jag säga. Sen åkte vi in och kvällens äventyr började. Fulla och glada hade vi riktigt trevligt på stan. Finns mycket roligt jag kan dra upp men jag ger er ett smakprov: prata med döva, "tigga" nötter, planka in och sno sockervadd. Jag vet vad ni tänker, men det var kul. Klockan tickade iväg och runt två sprang vi iväg till nattbussen för att åka hem. Sen blev det den där långa promenaden igen innan vi var hemma. Kan tala om att det var en hemsk promenad, mitt knä gjorde så djävulskt ont. När vi var hemma runt tre gick vi direkt och la oss, men inte kunde jag sova. Nej, för mitt knä värkde bara mer och mer, visste fan inte vart jag skulle ta vägen. Gick upp och runt i huset, kunde inte ligga, inte sitta, inte stå. Panik, ja tack. Ville ju inte väcka någon heller. När Kerstin kom upp på toa tog jag chansen och allt bröt ut i stora krokodiltårar. Så hon hjälpte mig, gav mig några tabletter och lindade om mitt knä. Sen var det bara att försöka sova igen, tror jag fick tre timmars sömn den natten.

Dagen där på blev en riktig bakisdag, tog det lugnt hela dagen tills kvällen kom. Vi som skulle iväg på derby i st.sundby, kom aldrig iväg. Skjutsen ville dricka bärs i stället, så vi fick hitta på annat. Sen när kvällen väl kom, fixade vi oss och det blev en hejdundrande förfest hos oss med mycket folk. Ja, allt var verkligen jättekul och flaskorna stod överallt. När vi tyckte att vi var klara att fara iväg till stan så beställde vi två taxibussar och åkte iväg. Riktigt partytaxi, hög musik och mycket sjungande. Dyrt var det också, riktigt dyrt. Väl framme träffade vi upp Maja, denna efterlängtade människa. Sen var det bara att fortsätta parta och ha kul. Mot två åkte vi hem även denna dag, eftersom sista chansen för att komma hem går då. Några följde med oss hem och det blev en liten efterfest på våran altan. Sen dags för att sova, tre stycken i en liten, lutande bäddsoffa, och två stycken i en liten säng, i samma rum. Rätt varmt alltså.

Söndagen, jag och Zara sov bort i princip hela dagen. Trötta, bakis och grymt slitna. På kvällen packade vi ihop alla våra grejer som låg i en stor röra, och åkte hem.

Nu är det måndag, och dom flesta börjar skolan idag. Men inte jag, inte zara, vi har en veckas sommarlov kvar. Sen drar vi förhoppningsvis utomlands några dagar efter skolans start. Jag ringde sjukgymnasten i morse föresten, har tid redan i morgon. Ni förstår inte vilken lättnad det är, hoppas dom hittar felet den här gången. För så här kan jag omöjligt ha det.


Fences

2008-08-15 @ 15:12:34 Category: Everyday life Comments: 0

Nu är det bara dryga halvtimmen kvar tills vi åker, yeah. Har precis packat klart väskan, och som jag trodde så tog det ett bra tag. Men ja, har så svårt att bestämma mig över vad som ska med. Jo, vi hämtar upp Zara sen möter vi Micke i Eskilstuna, in och handla helgens partydryck och sedan är det bara full rulle hem för att börja göra sig i ordning.

Sitter här och äter en macka med prickig korv på, dock är kanterna borttagna. Det är nog det värsta jag vet, kanterna på typ, skinkan och sånt där. Jag lovar, jag får kväljningar. Liksom, dom förstör allt. Helt sega, hårda och usch. Mitt hår på armarna ställer sig upp bara av och prata om det. Tänkte bara, så att ni vet. Så ni aldrig serverar mig en macka med skinka, som kanterna fortfarande är kvar på. Hänger ni med? HEhHEhehh

PUSSS


Immortality

2008-08-15 @ 01:09:43 Category: Everyday life Comments: 1

Klockan har passerat tolv, nu är det fredag mina vänner. Den här helgen ska bli riktigt rolig, får hålla tummarna att vädret håller sig. Inge regn tack, skulle göra allt mycket jobbigt. Har planerat att stiga upp rätt tidigt för att hinna med allt i morgon. Måste packa och sådär, vilket brukar ta sin tid.

Kom nyss hem från Martin, vi (jag, Zara och Jonas) var där och tittade på två filmer. Dom tvingade mig att se Hancock för andra gången bara för dom inte sett den. Man hade tydligen ingen talan om saken. Därefter tittade vi på någon usel komedi, ja för rolig var den inte. Den hade sina stunder, men tja mer än så var det inte.

Sitter och äter macka, var så hungrig att jag inte kunde hålla tassarna borta från kylskåpet. Eller den är slut nu, snart, ska bara svälja sista tuggan. Nu så.

Ja just, som jag nämde i min förra blogg så skulle jag och Zara titta på Sweeney Todd igår. Ville bara säga det att den var riktigt bra! Sammanfattar den som en lite småläskig musikfilm med oväntat slut. Så, alla som inte har sett den måste se den.


We didn't start the fire

2008-08-13 @ 19:18:14 Category: Everyday life Comments: 0

Nu är det bara den här kvällen och hela dagen i morgon som återstår, sen är det fredag. Vilket betyder, party all night long. Eller borde jag kanske säga hela helgen lång. Det ska verkligen bli kul att få släppa loss, träffa vänner jag inte sett på evigheter, och bara ha grymt kul. Maja är en utav dom jag verkligen saknar, det känns som om det var år och dar sedan vi sågs. Så nu i helgen får vi ta igen det. Det blir antagligen så att jag och Zara åker upp till pappa och sover där över helgen, känns enklast så. Pappa tyckte det var dags också, och det tycker jag med. Var ett bra tag sen jag var där, känns lite smått elakt sådär. Så varför inte ta detta tillfälle i akt, perfekt.

Idag har jag väl inte gjort sådär särskilt mycket, var tvungen att städa av hemma och särskilt i mitt rum. Kändes som att det var dags, såg ut som en sopptipp med kläder slängda överallt. Väntar just nu på att Zara ska ta tag i sitt liv och komma hit. Som vanligt springer hon runt på stan och shoppar, vad annars liksom. Hade jag haft pengar hade jag gjort samma sak, men nu är det så att dom är så gott som slut. Det mesta gick åt på festivalerna och så. Men nu är det inte ens två veckor kvar tills den 25:e, lön. Det lilla jag har kvar måste räcka till dessa två kommande helger, det är viktigt. Kom av mig, jag och Zara ska i alla fall titta på Sweeney Todd, och vem är med i filmen om inte Johnny Depp, den snyggingen.

 


Nobody knows

2008-08-13 @ 02:18:02 Category: Everyday life Comments: 0
Sitter här på nattkvisten och kikar runt lite över internet. Jag kan erkänna att jag är riktigt trött, men någonstans tar det stopp. Den korta biten mellan datastol och säng känns för tillfället väldigt lång. Att resa sig upp och krångla sig ur mitt täcke som är tjockt inlindat runt mig känns otroligt fel just nu. Så jag blir nog kvar här ett tag till.  Jag antar att orken måste komma ifatt mig innan det händer några framsteg.

Så ja, vad har jag gjort de senaste dagarna. Söndagen spenderades hemma hos Zara med film och tjockistillbehör. Vi tittade på någon film vars namn jag inte kommer ihåg, men bra var den i alla fall. På lördagen strosa vi omkring hemma hos henne, titta på tv och var allmänt sega. Mot eftermiddagen åkte vi ner till samhället, köpte kladdkaka och sånt för ännu en myskväll. Vi hade bestämt oss för att titta på säsong 1 av Heroes, och vi klarade det nästan. När klockan närmade sig ett var vi verkligen helt döda och bestämde oss för att titta på de tre kvarstående avsnitten morgonen där på. Så blev det också, till lite välbehövande frukost. Lite senare åkte vi hem till Jim, där Lina befann sig. Vad gjorde vi där, om inte att titta på film. Sen kollade vi på ännu en film. Men att titta film när det är regn och ruskväder är faktiskt helt okej, så det gör ingenting att det är det enda vi gör just nu. Får se fram emot helgen, riktigt ordentligt.

En bild på Renegade Five jag tog för några helger sen. Gissa om jag skämdes när jag såg att just dom, ska komma till Hallstahammars enda krog för att spela. Vilken nitlott!


Miserable at best

2008-08-10 @ 14:41:10 Category: Everyday life Comments: 1
Ohej och hå, har inte hunnit skriva något än i helgen. Därför tänkte jag ordna till det och berätta nu om vad som hänt.

Fredagen blev väl inte riktigt som planerat, men det löste sig och blev en riktigt mysig kväll. Det var tänkt att jag och Zara skulle festa, men så blev det dock inte. Så i stället fick vi tänka om helt, och det blev riktigt bra om jag får säga det själv. I stället för fest, åkte vi in och åt på restaurang i stället, grekiska kolgrillen. Och vad hör till grekisk mat om inte vitlök. Till förrätt blev det vitlöksbröd, tzatziki, vitlöksfrästa tigerräkor med någon helgod sallad. Till varmrätt beställde vi in sovlaki, favoriträtten, också där med tzatziki. Ja ni förstår, tänka sig hur charmigt vi luktade ur munnen sen. Därefter bytte vi ställe och gick till Gränden för att få i oss lite efterätt, paj. Senare kom Robin och hämtade oss, skjutsade hem Zara till Jonas och vi fortsatte färden hem mot mig. Kollade på film och somnade sent.

På lördagen åkte vi in till ikea och massa annat trevligt. Sen skjutsade han hem mig igen och så var det hej då för denna gång. För min del var det bara att springa in i duschen och börja fixa mig, även denna kväll var planeringen fest. Fest i Västerås, men som vanligt så blir våra planeringar inte som planerat. Men så klart ordnade allt upp sig, vi fick tänka om ännu en gång. Så i stället blev det tjejfest hemma hos mig, med Zara, Linnea, Alice, Linn och Elin. Alkohol i mängder, vilda danser, och skratt. Jag hade verkligen grymt roligt, även fast pelle polis kom och tyckte att det var på tok för mycket stoj. Ner med ljudet och vänta på att dom skulle försvinna igen. På natten kom micke och joppe hem hit, och lagade massa strips som vi glatt mumsade i oss. Tror klockan närmade sig fem när jag slutligen somnade gott med Linnea i Emils säng, medans Linn, Micke och Joppe sov utspridda i lägenheten.


If i could turn back time

2008-08-07 @ 15:01:09 Category: Everyday life Comments: 1
Ibland undrar jag varför gud straffade just mig till att bli sjuk tvåhundrafemtioåtta gånger om året. Det är rätt uppenbart att han har något emot mig. Så ja, nu sitter jag här igen med en härlig förkylning och rasslig hosta. Visst är det tråkigt att jag missar dagar av jobbet, förlorar rätt mycket pengar på det. Men det finns inte så mycket jag kan göra åt saken. Får se om jag orkar pallra mig upp till sista arbetsdagen i morgon, sen är det adjöss med trappor för den här sommaren. Om jag har tur får jag kanske jobb över julen, men det visar sig. Under dessa två dagar jag har varit hemma, har jag hunnit laddat hem och sett ett flertal filmer. Av dom kan jag tipsa er om tre stycken som jag gillade extra mycket.

Först och främst tänkte jag börja med 27 dresses

Den andra filmen ni måste se är Hancock

Sist men inte minst, filmen ni ska se är P.S i love you

Har också laddat hem två andra filmer, Jiddra inte med Zohan och Return to house on haunted hill. Får hoppas på att dom är lika bra. Det är rätt mysigt att ligga under mitt tjocka täcke i sängen, med en kopp te och titta på bra filmer.

Just nu sitter jag och väntar på mat, ärtsoppa och pannkaka, mhm mums! Ärtsoppa är faktiskt gott, för er som sitter och rynkar på näsan och höjer ögonbrynen just nu. Det är riktigt höstmat det. Jaja, nu får det vara nog.

Fan vad jag saknar Yran, det är sjukt.

I´ll give you love, then i turn you down

2008-08-05 @ 14:26:41 Category: Everyday life Comments: 1
Den här dagen har varit ruskigt jobbig, regnet bara öser ner och jag blev helt dyngsur. Det är verkligen inge kul att jobba som brevbärare när det är ruskväder, tro mig. Var nära på att ramla flera gånger i trapporna på grund av att det var blött. Måste också få säga när jag endå är i gång, att jag hatar hundar. Jag menar, man ringer på hos en människa och man verkligen hör hur ilsken hunden är, skäller så att det ekar i hela trapphuset. Och när personen öppnar håller den ena handen på dörrhandtaget, och den andra handen är hårt klamrad runt hundens halsband. Jag ser hela tiden bilderna i huvudet av hur hunden sliter sig loss och kastar sig över mig, och typ tuggar mig i småbitar. Förstår inte varför hundar hatar oss brevbärare så mycket, dom känner mitt brevbärarblod på flera mils avstånd.

Föresten så klippte jag mig igår, mitt hår känns jättekort. Men det behövdes, så slitet och risigt som det var. Men jag trivs inte i kort hår, varje gång jag går förbi en spegel får jag en chock och önskar att håret är långt igen tills nästa gång.

Läste Majas blogg, och såg att hon hade gjort en Numerologisk analys, så jag tänkte att jag skulle prova jag med..
Här är resultatet!

sandra
1 + 1 + 5 + 4 + 9 + 1 = 21 = 2 + 1 = 3
elisabet
5 + 3 + 9 + 1 + 1 + 2 + 5 + 2 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1
karlsson
2 + 1 + 9 + 3 + 1 + 1 + 6 + 5 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1
 
Slutresultat
3 + 1 + 1 = 5
 
Siffran Fem:
I din närvaro har man aldrig tråkigt. Du är utåtriktad, livlig, rolig och mycket nöjeslysten. Du gillar spänning och avskyr rutinmässiga och monotona saker. Blir det tråkigt i en relation eller på arbetet livar du gärna upp stämningen.

Kanske borde du lugna ner dig lite ibland för att inte verka alltför okontrollerad. Det måste ju faktiskt vara trist ibland för att man ska kunna känna att något är roligt. Du är rädd för att bli lurad och det beror nog på att du har lite problem med självförtroendet. Det kan ju också orsakas av att de omkring dig är så vana vid ditt skämtsamma sätt och tror att du alltid är beredd på skojigheter. Visa att du kan vara seriös.

Du faller för personer som är lika nöjeslystna som du och som har glimten i ögat. I ett förhållande kan du känna dig lite rädd för att bli lämnad eftersom ditt dåliga självförtroende lyser igenom även här.

Femmor regeras av Merkurius och dina färger är ljusa, t. ex ljusgrått och ljusblått.

Bring me everyone

2008-08-04 @ 16:58:01 Category: Everyday life Comments: 0

Storsjöyran 08!

Ni kan nog inte förstå vilken fartfylld helg det har varit. Tänker inte skriva vad vi gjort varje dag sådär som jag alltid lyckas göra, eftersom det då skulle ta ett år och få med allt som hänt. Men vi säger så här, Mustasch, Magnus Uggla, Kent, Lars Winnerbäck och Neverstore med fler. Ni kan inte förstå hur mycket jag rockat, hoppat och skrikit till musiken. Grymt drag till alla band som setts, vilket var hur skönt som helst. Jag vill se mer! Jag älskar livemusik. Mustasch var nog häftigast, jag och Linus stod längst fram, hoppade upp och ner i regnet. Rocka på, rocka på! Dom ska jag se fler gånger, det kan ni skriva upp.

Sen har vi träffat mycket roligt folk, Borats son, grabben som gick i morgonrock alla dagar, Mårten och Krister med hula hula kjolar, killen med den gigantiska julskinkan, han som gick runt och hyscha åt sina tre gosedjur i koppe och massa, massa mer. Vänner skaffade vi också oss, tog nummer av flera stycken. Grymt söta tjejer, dom du Zara lilla. Dom får vi ta och hälsa på, även fast dom bodde miljoners mil från oss. Karusell åkte vi med, en gång med Zara och två gånger med Linus. En utav gångerna lyckades jag få åka gratis, han bjöd på den.

Jag och Zara blev vän med en ordningsvakt, han som står där man ska gå in till själva festivalen. Så jävla skön kille, han bjöd oss på flera stycken öl, dom som folk lämnat kvar där eftersom dom inte får tas med från campingen till festivalområdet. Så vi satt där ett bra tag och hade en riktigt rolig pratstund med vakten och några nyfunna vänner.

Tråkigt nog blev ungefär en halv platta öl stulen av oss från vårat tält, fem idiotiska tjejer som hade varit och plockat ner i sina väskor. Dumma som dom var satt dom kvar vid vårat tält, när dom blev upptäckta. Blåsta jävlar, men dom fick höra ett och ett annat, av Zara. Tråkigt att vi inte visste att dom hade tagit ölen. Men det var bara att fixa nya från systemet.

Vi har umgåtts massor med en kändis också, ni vet Biffen från Lilla Jönssonligan på kollo. Riktigt kul kis. Vi körde tåget flera gånger, mamma och Björn bjöd så det var bara att höja glasen och harkla rösten för sång.

Så jävla kul helg, saknar den redan. Vill göra om den, om och om och om igen. Nu är det lite mindre än ett år kvar, sen kör vi igen. Tack alla, ni som gjorde den bäst!