The gift

2008-06-29 @ 22:56:28 Category: Everyday life Comments: 0

Söndag, jag dricker te i min enorma kropp och lyssnar på Seether vilket är ruskigt bra musik! Idag har jag bara slappat rakt av hela dagen, vaknade upp hos mr. x i morse, sen låg vi kvar där tills jag åkte hem runt sju.

Lördag, jag vaknade upp av att Zara kom inflygandes i mitt rum. Vinpimplarn var nog allt lite bakis, men med alvedon går allt. Därefter blev det en dusch, fixade mig och åkte in med Mamma&Björn till Eskilstuna för att bowla med några nära&kära i släkten. Tror vi var tio stycken, jag kom på fjärde plats och jag var endå yngst. Applåder till mig! Efter dom två timmar gick vi vidare till Acropolis, en restaurang. Grymt god mat serverades, men seg personal som gjorde att jag höll på att hungra ihjäl. När maten var slut på våra tallrikar skjutsade mamma mig vidare till mr. x där jag tillbringade kvällen&natten tills vi somnade. Vi tittade bland annat på två filmer, what happens in vegas och någon annan wannabe amarican pie film. Sen hälsade vi på lite folk & skjutsade in dom till krogen och så.

Fredag, jag följde med Zara när hon skulle tatuera sig. Blev riktigt läckert, verkligen bra resultat av det hela. Sen åkte vi till La Torre och käkade mat eftersom Linn jobbar där. Därefter tog vi oss till Ica, köpte hårfärg och åkte hem till mig. Ja, resultatet på färgningen gick väl inge vidare, ska man skratta eller gråta. Men det blir nog bra, hoppas jag. På kvällen tog vi halv tio tåget in till stan och drog på beachparty. Smidiga som vi var så kom vi in, vakterna överlistade alltså oss inte. Bra drag, gick inte att stå still på golvet. Dels för att man var riktigt danssugen, och dels för att man helt enkelt inte kunde stå still för golvet studsade upp och ner.

   


Sorrow

2008-06-27 @ 10:43:36 Category: Everyday life Comments: 1
Du springer aldrig ifatt när jag väl är där. Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här. Nu kan det vara för sent
att säga som det är.

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut. Vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut. Jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut.

Jag vet att det är svårt över telefon men när jag har dig nära vill du därifrån. Jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår.

Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt. Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt. Det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt.

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut. Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Fix you

2008-06-25 @ 11:01:45 Category: Everyday life Comments: 0
Jaha, så ringer det på dörren när man ligger och sover så man får kasta på sig lite kläder och fippla upp håret i en toffs för att inte skrämma iväg den som vill något. Så när man väl fått upp låset och öppnat dörren, står det ingen där. Det enda som hördes var hur en människa gick ut genom lägenhetsporten med slöa steg. Hade ingen lust och ropa: kom tillbaka! Men jovars, tack för den väckningen, vem du nu var, var du än är. Kanske var dags endå.

Så jag staplade mig fram i den ljusa lägenheten med knappt öppna ögon och letade efter havregrynen i skafferiet. Hackade upp lite skalade äpplen som jag sedan rörde ner när gröten var färdig. Det är nog det godaste jag vet, ni borde prova. Endast gröt, lite salt och ett hackat äpple, smaskens! Frukosten kan inte bli bättre. Sitter nu här med en tom skål och en mätt mage. Tänkte bränna av några fler Sex And The City avsnitt, tittade på hela fem stycken igårkväll. Jag bara älskar det så var tvungen att ladda hem första säsongen, var ju så länge sen. Och ni som inte sett Filmen, ni måste se den. Tidernas tjejfilm!

Lite senare ska jag hoppa in i duschen och ta mig till Västerås, tänkte leta efter något att spendera pengar på.

Hey & Hå!

Minus celsius

2008-06-23 @ 15:44:32 Category: Everyday life Comments: 0

Vilken dag, den har gått fort. Nu har 5 arbetsdagar gått, och nu kommer det dröja cirka 3 veckor innan jag börjar jobba på riktigt igen i hela fyra veckor. Kommer kännas tufft eftersom jag redan tröttnat. Men vad gör man inte för pengarna. Så jag får stå ut med bajslukten på Lövåsen där jag bland annat springer förbi och delar ut post, jag är nya Svensson Svensson förstår ni. Jag fick till och med sluta tidigare idag, jag gjorde mitt jobb snabbare  än vanligt vilket är stora framsteg. För alltså, ni kanske inte tror att det är svårt att jobba på posten, men det är det verkligen. Puh! Kommer nog behöva ta ledigt två dagar av mina jobbarveckor, tråkigt med sant. Jag ska på Storsjöyran, ska! Jag missar Metaltown så jag tänker göra allt för att komma iväg på i alla fall en festival i sommar. Livemusik är underbart! Får se om jag följer med till Öland, jag vill men det är så mycket som står ivägen för att jag ska kunna komma dit. Men vi får hålla tummarna helt enkelt.

Sommaren känns grymt kort, känns som det är skolstart snart. För när jag börjar skolan igen har jag jobbat mer än halva lovet. Plus att vädret inte är särskilt lovande, regn och gigantiska moln.

Måste färga håret också, kan inte bestämma mig för hur. Men min käre kamrat Linn får ta och hjälpa mig, hon är ju som sagt bäst påt.


Lucky star

2008-06-22 @ 21:26:28 Category: Everyday life Comments: 0
Herregud vilken helg, den har varit fullspäckad med underbara saker med min favorit Zäta. Den gick av stapel i fredags då vi tog våra packningar och åkte till Göteborg med husvagnen. När vi kom fram tog vi fram supergrillen och fick i oss mat. Därefter sprang vi i förtjusning till Liseberg. Det var verkligen grymt roligt, vi hade leendet på våra läppar hela tiden. Jag åkte karuseller jag verkligen inte kunde föreställa mig att jag skulle våga sitta i, skrek och skrattade så tårarna sprutade åt alla håll och kanter. När vi kom hem tillbaka till husvagnen igen rökte vi vattenpipa en stund sen somnade vi gott, helt utslagna. När vi vaknade gick vi och duschade oss för att åter igen besöka Liseberg. Efter många timmar gick vi åter igen hem och grillade. Därefter tog vi spårvagnen till avenyn där vi gick omkring ett tag, träffade några supertrevliga killar som man fick sig ett gott skratt åt. Sen var det dags för bio, Sex And The City. Jag ljuger inte när jag säger att det var den bästa filmen någonsin. Det var verkligen häftigt att se bio där i Göteborg mot lilla Västerås, dom delade ut presenter till publiken och alla reaktioner under filmen var fantastiska. Mer än 400 tjejer som skrattade, grät och jublade ihop. Efter bion kollade vi in Göteborg och åkte sedan hem igen till världens mysigaste husvagn. Vi satte självklart igång vattenpipan, men vi blev även fler denna gång. Vi fick besök fyra norrmän, inte illa alltså. Det var inte mycket man förstod när dom pratade, så dom fick prata i slowmotion. Skrattretande! Sen sent på natten gick vi och la oss och steg upp tidigt i morse. Dags att åka hem, sorgligt med sant. Helgen var verkligen en 10:a!

Nej, nu måste jag snart hoppa i säng för i morgon ska jag jobba igen. Känner mig inte alls sugen, usch. Men måste man så måste man. Heja!

It's going to be an hallelujah moment

2008-06-19 @ 16:09:54 Category: Everyday life Comments: 3

Tänkte bara säga synd, för du som kommenterade anonymt i min blogg. Busted!

Herregud vilket bra humör jag är på, även om jobbet är krångligt och tar på krafterna så håller jag huvudet högt. Nu har jag i alla fall jobbat i fyra dagar, har kommit in i det hela rätt så bra. Har en dag nästa vecka också att jobba, sen går det tre veckor innan jag börjar jobba igen i fyra veckor. Har fått alla mina arbetskläder nu också, så nu ser jag ut att höra till gänget. Det känns mycket bättre nu än i måndags då jag verkligen ville strunta i allt. Alla är jättetrevliga och hjälpsamma vilket är en stor lättnad.

Dessa fyra dagar har nog gått extra fort då jag har en superduperhelg att se fram emot. Jag & bästa Zara, Göteborg. Det säger allt! Vi åker i morgon, tidigt. Vi ska bo i husvagn, snacka om mysigt. Så, första dagen blir det liseberg och antagligen grillning och mys med vattenpipan på kvällen. Dagen där på ska vi på liseberg igen, men på kvällen blir det även att kolla på SATC på bio, fyfan vad great! Vad som händer mer visar sig väl när vi väl är där. Den här helgen, hjärta mig.

Hoppas alla andra har en underbar midsommar, och ta det lugnt här hemma nu Linn. Vi kommer sakna dig vareviga sekund. Hörs på söndag!

Grym låt jag inte kan få nog av!


A lot like me

2008-06-17 @ 18:39:15 Category: Everyday life Comments: 0

Hallå bloggen, ksandra update här! hehehe

Jag är verkligen dödstrött, mina ögon orkar varken se rakt eller hålla sig öppna. Kan tala om att jag ser ut som, mamma kines, pappa japan, stackars lilla cp barn - barnet. Men det känns bra att jag är trött för att jag arbetat hårt. En välförtjänt sömn väntar på mig. Jobbade i alla fall idag som jag nämde nyss, 07.00 - 15-30. Nu jävlar tjänar jag in pengarn för full rulle till våran utomlandsresa som ska bli av. Kommer typ ha träningsverk efter ha sprungit upp och ner, trappa efter trappa. Jobbade även igår, kan ju tala om att det gick sämst eftersom det var första dagen. Inget gick som det skulle, usch. Hade nästan god lust att ge upp, jag hatar när det tar lång tid att lära sig svåra saker. Men idag kändes det en gnutta lättare, det blir nog bra ska ni se.

Efter jobbet igår stressade jag som en galning hem, bytte om och skulle precis cykla i hundratjugo till stationen när Z ringde och berättade att det inte gick något tåg. Dom har ju bytt ut till sommartider, lagom drygt. Skulle ju in och byta stav, så jag gjorde det idag i stället. Klarade inte av en endaste sekund till men den jag hade, kändes som den var typ fem meter lång. Det blev i alla fall en med större kulor och rosa "diamant" på. Ska även köpa en svart senare, den var snygg! I alla fall, efter tågincidenten kom sniL hem till mig. Skriver som hon gjort i sin blogg, vi låg dubbelvikta på golvet av ett korvsmackande, så jävla sjuka. Men kul var det.


You can't meet all expectations

2008-06-15 @ 17:17:13 Category: Everyday life Comments: 1

Jag ligger i min soffa som en säck, plus att huvudet är helt förvridet. Jag fryser och hur mycket jag än klär på mig lyckas jag inte få upp värmen. Funderar på att tappa upp badkaret med varmt vatten och lägga mig där en stund. Det brukar funka, men det brukar också föra med sig huvudvärk. Jag som redan har huvudvärk kommer alltså få ännu mer huvudvärk, vilket brukar göra att jag blir skakis i kroppen, vilket gör att jag går och lägger mig. Det är inte lätt alltså. Plus att jag har världens nysattack, det här är nog femtonde gången jag nyser i rad.

Men, igår hamnade vi i västerås som vanligt igen. Det var roligt denna kväll också, alkoholfri kväll som tur var. Kände mig inte på topp för att köra på en tredje dag. Jag och Zara skrattade så mycket att jag fick träningsvärk i magen. Var så himla nära på att kissa på mig, jag fick gå med benen i kors och hålla mig för skratt för att det inte skulle hända några missöden. Därefter träffade vi på några roliga snubbar som gjorde att vi skrattade ännu mer, gilla läget. Sicket humör vi var på, toppen. Vi käkade donken och köpte några godisremmar som vi åt på under kvällen. Annars så gjorde vi väl inte så mycket mer. Jo vi åkte självklart karusell, men förutom det. Vi strosade bara omkring och skrattade åt saker som knappt var roliga. Tack för helt klockrena dagar!

zätalins

Tack för att du har fått mig att inse att du inte är perfekt någonstans. Så jävla skönt att få radera dig.


I'm so sick

2008-06-14 @ 15:34:43 Category: Everyday life Comments: 0

Äntligen kan jag skriva i bloggen igen, har inte kunnat gjort det på några dagar på grund av att mitt internet inte fungerar på stationära datorn. Men nu knyckte jag mammas bärbara för att kunna uppdatera lite.

I onsdags, tror jag att det var, åkte jag hem till Zara runt elva efter hon hade slutat jobba, sådär mot natten. Vi tog med oss massa gottigheter och gick ut på hennes nybyggda altan där vi rökte vattenpipa. Jag tror vi satt där med filtar och hade mysigt tills klockan närmade sig två. Det var verkligen skönt att bara sitta och ta det lugnt, röka vattenpipa, prata om allt som finns och bara vara. Sedan gick vi och la oss, somnade gott.

Dagen där på steg vi upp runt 11 och fixade oss inför studenten som var i Hallstahammar, vi skulle titta när Marika och Richard gick ut. Vi kollade även när dom åkte runt på flaken och man var lika avundsjuk som vanligt. Jag och Zara blev speciellt utpekade av en vagn att "sen finns det ju dom som har flera hundra dagar kvar". Yes, det känns ju kul! På kvällen drog vi in till Västerås och tittade bland annat på Looptroop Rockers, det var häftigt. Det är ju mälarveckor, festival. Tänka sig, vilket drag! Vi åkte en grymt läskig karusell också, jag gjorde det som en impulsgrej. Jag som verkligen avskyr karuseller då man har den där sugande känslan i magen, kastade mig in i just en sådan bara för att. Men kul var det. När allt började ta slut så åkte vi hem och sov.

I går, fredag, var vi jättesega precis hela dagen. Vi kunde varken bestämma oss för vad vi skulle ha på oss, eller vad vi skulle äta, sånna där dryga saker. Vi låg bara under täcket och sa minst tjugo gånger; hur gör vi nu då? Men till slut åkte vi hem till mig där vi på vägen köpte med oss pizza. Efter maten åkte vi åter igen in till Västerås, den här gången med lite mer folk. Det var helkul, åkte samma karusell denna dag igen. Plus att Zara fixade till sig med sin charm, fyra gratisbiljetter så vi kunde åka en karusell till. Good girl gone bad! Sen blev det nattbussen hem! Jag, Zara och Max drog hem till mig och sov.

Nu är det lördag, Zara jobbar och jag har tråkigt. Sitter och väntar på att hon ska sluta så hon kommer hit. Blir antagligen till att åka till Västerås ikväll igen. Men klart man måste passa på när det väl händer något.

Ni rockar min värld va! Jag trivs mer än någonsin med detta. Bort med det gammla och in med det nya, ungefär.


Allstar loser

2008-06-11 @ 00:36:35 Category: Everyday life Comments: 0

Tänkte att jag skulle bränna av några rader innan jag kryper ner till sängs och sover. Mina ögon riktigt hänger åt alla håll och kanter, förstår inte hur jag kan vara så här trött som jag är. Jag sov faktiskt till ett idag, vilket inte är jag. Jag brukar vakna runt nio nu för tiden, nåväl. Jag vaknade upp hos Zara i morse, vi var och nattbadade med lite folk på natten. Vi fick frukost av hennes farmor, sen cyklade hon till jobbet och jag tog mig en promenad hem. Lite senare åkte jag hem till Linn&Max med Richard och spelade spel och kort, jag vann stort! För det är väl meningen att man ska komma sist? Ja, sen satt vi i princip hela kvällen och väntade på att Zara skulle sluta jobba, som hon gjorde klockan elva. Vi hade bestämt att vi skulle röka vattenpipa, men jag orkade till slut inte så gav upp med väntandet. Jag var grymt hungrig och hade ont i både huvud och mage, fy bubblan. Gjorde mig lite mat när jag kom hem, snipp snapp slut!


Oh happy day

2008-06-09 @ 11:27:40 Category: Everyday life Comments: 1
Yes, it is a happy day. Även om solen ligger täckt bakom groteskt stora moln och att jag inte solat på flera dagar så är det en bra dag. Även om känslorna från igår ligger kvar i halsgropen sitter jag med huvudet högt. Men också även att saknaden av mina vänner är stor så vet jag att allt kommer bli bra idag. Lite fånigt, men jag bara älskar er!

Sitter här och har nyss stigit upp, hade lite ångest över att jag sovit lite för länge än vad jag skulle. Men jag ville verkligen inte krångla mig ur täcket som låg helt perfekt, och kudden som var exakt formad efter mitt huvud. Men jag kände att jag var så illa tvungen. Om ett tag ska jag laga mat åt några i familjen och klövis. Klövis, som kommer hit och "filar" naglarna på kossorna med en jättestor maskin. Urgulligt verkligen! Sen ska jag väl börja städa ur mitt rum på alla miljontalsgrejer jag har stökat ner med. Sen ikväll bär det av hem till Hallstahammar, yey! Ska antagligen in till västerås i morgon och köpa ny stavis. Äntligen, den jag har är en meter lång typ.

Och jag är inte ett dugg avundsjuk på Madde heller som ska på hultsfred och se Simple Plan! Jag får nöja mig med att jag såg dom en gnutta i vintras. Men fan, jag vill verkligen på Metaltown. Jag och Linus satt och planerade det där igår, vi kom fram till att det allt som allt skulle gå på ungefär 3000. Vilket svider regält i plånboken. Men ska prata med Mamma om hur jag ska göra, för jag vill verkligen dit mer än allt. Bullet for my valentine kommer ju dit bland annat, dom såg jag också i vintras vilket var grymmare än grymmast. In flames, Nightwish, Sonic Syndicate kommer också m.m. Hur bra låter inte det? Jag håller tummarna helt enkelt.

Beautiful mess

2008-06-08 @ 17:14:05 Category: Everyday life Comments: 0

Ja, här sitter jag alldeles slut. Vet varken ut eller in, mår verkligen kasst. Känner mig spyfärdig, har ont i huvudet och är tung i hela kroppen. Ligger här i fosterställning med datorn på sne och försöker skriva ner några rader. Men det är jobbigt ska ni veta, magen är full även fast jag knappt ätit något. Fick inte i mig en endaste matbit på hela dagen igår, och inte förens en timme sen åt jag för första gången en macka. Jag vet inte vad det är som står fel till, men det är jobbigt.

Igår kväll kom Robin hem hit till mig, vi hade planerat att titta på The Eye, och så fick det bli. Låg med hela kroppen spänd under filmens gång och ryckte till så fort det hände något läskigt. Där efter tog vi det bara lugnt, somnade sedan in djupt, trötta som vi var och vaknade runt nio i morse. Vi har inte gjort något speciellt på hela dagen, bara legat och pratat och så. Grym vän! När han åkte hem försökte jag få i mig den där mackan och nu sitter jag här och flåsar för ingenting. Är så himla trött, funderar på att sova ett slag. Får väl se hur det blir med det!

Nu sitter jag i stället  och är ledsen åt något jag inte vet varför. Detta känns verkligen helskumt, att tårka tårar som är helt onödiga egentligen. Vad är det med mig? Ska i alla fall åka hem i morgon, ska verkligen bli skönt att få träffa mina allra bästa vänner igen. Jobbigt att vara ifrån dom, men nu snart så, äntligen!

Knäppskalle, jag vet!

Copeland, får underhålla mig idag.


Distance

2008-06-07 @ 21:21:10 Category: Everyday life Comments: 0

Igår var det alltså Mattias&Viktors student, dagen var verkligen toppen. Steg upp tidigt och lockade håret, fixade mig och runt halv 11 åkte vi mot Mattias skola för att titta när han gick ut. Värmen var inte att leka med och det var folk överallt. Studenterna flockades och stora leenden syndes vart man än tittade. Jag, Mcke & Jennie gick vidare för att titta när dom åkte runt på alla flak med hög musik dunkandes, man blev riktigt avundsjuk alltså. Efter ett tag gick vi vidare mot Viktors skola för att titta när även han gick ut. Sedan fortsatte vi titta på när dom åkte runt och sjöng sina ramsor. "För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra" och dylikt. Sedan åkte vi hem igen till St.Sundby där det dukats upp för stort studentfirande med ungefär 45 personer. Våra två studenter kom lite senare inglidandes på häst och vagn som var en överaskning för dom. Lite extra så där. Sen blev det mat, presentöppning och fika. Vi ungdommar drog oss undan och drack öl, spelade kubb och rökte vattenpipa. Riktigt mysig avslutning på en varm dag.

Idag vaknade jag upp först runt 05.00, solen sken och jag kunde verkligen inte sova. Låg och stirrade in i väggen i brist på saker att göra, endast ladugården var vaken med djuren. Åkte sedan för att sola och bada med Linus&Mattias, skönt. Blev i knuffad också, heja! Jag som nästan hade bestämt mig för att inte bada då det kändes så kallt.

Nu sitter jag här och halvsover, funderar på att gå ner och göra mig något att äta. Har inte hunnit gjort det än, har känt mig halft illamående hela dagen. Nu vet ni, hoppas eran lördag blir kanon!

     


Disconnected

2008-06-05 @ 21:28:25 Category: Everyday life Comments: 2
Jag är trött, sådär grymt trött att jag inte ens orkar göra en min, orkar inte vara glad helt enkelt. Dessutom har jag bränt mig på mina armar, mycket fint. Har fått sånna där värmeutslag på bröstet också, ännu finare. Har vart ute i stort sett hela dagen, och värmen är inte att leka med. Har hjälpt till här hemma hela dagen inför Mattias&Viktors student i morgon, fan vad avundsjuk jag är. Det kommer nog inte bli bättre av att se dom med sina flaskor och prylar hängandes runt halsen, på flaket studsandes upp och ner. Men endå, kommer nog bli rätt kul. Det är så härligt att se alla glada och fulla människor, jag blir glad då. 

Jag har så otroligt tråkigt, känns bajs när jag vet att alla andra har roligt. Saknar dom bästaste vännerna hemma i Hallsta, mobbad :( Nej, men jag ska antagligen komma hem igen efter helgen. Då jävlar. Fast jag tycker allt det är lite mysigt här endå, skönt att bara ta det lugnt.

Pössahhszz

(fula och vanliga bilder eftersom jag ej kan fixa med ps längre) 
     

It's a good day for ice cream

2008-06-04 @ 11:20:45 Category: Everyday life Comments: 1
God förmiddag! Nu har jag varit sådär frånvarande igen från bloggen, jag ursäktar mig djupt. Men har faktiskt inte haft tid att uppdatera, så tänkte göra det nu.

I fredags, ja. Herregud vilken dag. Värsta dagen på länge antar jag, inget jag vill skriva särskilt mycket om faktiskt. Men jag vill ta tillfället i akt och tacka alla som brydde sig och la ner en tanke på mig och min familj. Uppskattar det verkligen. Kan också skriva att vi mår betydligt mycket bättre nu, ni som vet vad som hänt förstår. Om vi tar det försiktigt så kommer förhoppningsvis allt bli bra till slut. Jag beslutade mig också för att ta ledigt tisdag och onsdag på grund av detta. Kände att det var mitt ansvar att hjälpa till nu när läget är som det är. Så alltså, jag fick sommarlov redan i måndags eftermiddag. Känns riktigt skönt, även fast jag missar skolavslutningen. Men det gör inte så mycket, tjänar ju lite stålar på att jobba i stället.

I alla fall, på lördagen solade jag hemma tills Zara ringde och fick med mig till Sanda med henne och Richard. Kom även fler lite senare. Sedan åkte vi vidare och åkte båt med Max och Linn. Mot kvällen åkte vi till Qwarn, spelade wolleyboll (inte jag), jag satt vid vattenpipan i stället och slogs med myggen. Men det var en helmysig dag i alla fall med dom coolaste kisarna.

Söndag, vad gjorde jag i Söndags? Jag och minnet alltså. Jamen just, jag var ju i Stockholm. Skulle köpa lite kläder men vi försov oss, kom dit sent, det stängde tidigt och jag hann bara köpa en klänning. Vi hade i alla fall en mysig picknick efter, med mina skavsårsfötter. Sedan åkte vi till Sala, hämta upp lite grejer och sen åkte jag hem. La över mina bilder och min musik till externa eftersom jb-datorn skulle lämnas in på måndagen.

Så på måndagen åkte jag till skolan, lämnade in lite uppgifter och sedan också datorn. Sprang sedan ner på stan med Madde. Slängde i oss en glass, shoppade en bh och ett bälte. Sedan åkte jag hem, slängde i mina grejer i väskan och åkte hem till Pappa där jag fortfarande befinner mig.

Jag jobbade igår, flyttade hö. Tungt som fan ska ni veta, mina muskler är inte i toppform om jag säger så. Sen stod jag vd någon maskin och lindade nå skit som jag inte kan stava till. Var helt död på kvällen.

Är något dödare nu, ligger ute i solen och solar RYGGEN. Har nyss städat hela uterummet, plockat ur diskmaskinen och hängt tvätt. Så kände att jag förtjänade en stund ute i värmen. Lite senare ska jag jobba igen. Nu vet ni, gott folk!