YOU'RE HOT AS HELL AND THE SEX IS GOOD

2010-08-30 @ 18:56:23 Category: Everyday life Comments: 3
Måndag, who's up for some action? Jag är uttråkad, hungrig och irriterad på en stor finne som troligen eftertänktsamt planerade att sätta sig precis vid näsvingen så att det gör ont, varje gång jag rör ansiktet. Jag sitter hemma hos Robin och väntar på att han ska komma hem efter en tur på motorcykeln, den lyckliga jäveln. När han kommer hem blir det måndagsmys med bad, massage, varma mackor och Fångarna På Fortet - jag borde inte klaga.

Helgen blev också väldigt mysig även då jag jobbade fredag till söndag. Jag och min kära umgicks med familjen, åt grymt god mat och tittade på sevärda filmer. En film vi såg igår när vi kom hem var Shelter, en film från 2010 som är ett klockrent filmtips för er som vill se något läskigt spännande.



SAY: YEAH! YEAH! YEAH!

2010-08-26 @ 23:41:39 Category: Everyday life Comments: 3
Jag borde verkligen ta tag i min sömn nu om jag ska orka ta mig till jobbet i morgon för att öppna butiken. Men innan jag sätter mig i bilen mot Västerås ska jag och mamma ut och äta frukost på något mysigt café. Låter som en grym start på dagen, även om det betyder att jag måste kliva upp omänskligt tidigt.. Hela min helg kommer bli konstigt nykter, vad fan har hänt? Nej, jag har inte blivit sjuk. Men jag känner verkligen att jag behöver hålla mig borta från alkoholen, för jag har fan supit bort varenda hjärncell snart. Så att vila upp sig en hel helg låter väl inte helt galet? Hm!

För övrigt längtar jag galet mycket efter september, slå mig inte nu, men fan vad underbart när alla serier drar igång igen. Första avsnittet på en ny serie, med en kopp te och en filt är fan magiskt. Jag har skrivit upp i min almenacka när allt drar igång.

Vampire Diaries 9/9 One Tree Hill 14/9 Cougar Town 22/9 Grey's Anatomy 23/9 Desperate Housewives 27/9

THESE SHOES ARE MADE FOR WALKING

2010-08-26 @ 18:02:31 Category: Everyday life Comments: 4
Det finns nästan inget att klaga på när jag tänker tillbaka på gårdagen. Jag, Linda & Rasmus hamnade på Hå'Pes uteservering med filtar och öl. Det blev några riktigt sköna timmar med prat om allt mellan himmel och jord. Dock fortsatte vi två tjejer, när ölen gjort sin nytta, in på Nybron för att dansa oss svettiga. Det var snuskigt mycket folk, som kan vara trevligt till en viss gräns, men på slutet av kvällen kom man knappt fram. Men jag klagar inte, jag hade en grym kväll!



Idag mår man sämre. Eftersom jag somnade hemma hos Linda igår, som skulle upp och jobba i morse, har jag spenderat fem hemska timmar på stan, bakfull och lagom sliten, i väntan på att Robin skulle sluta jobba. Jag kom inte hem tomhänt, ett par skor jag blev förälskad i och två bh:ar fick följa med hem. Tänk, att det kan vara så underbart att göra av med pengar.



Miss nothing, miss everything

2010-08-25 @ 17:58:39 Category: Everyday life Comments: 4
Det är fan inte okej att fortfarande ha mensvärk, när det var flera dagar sen den började. Att vara arbetslös och uttråkad suger nog fan mer, för helvete vad ensamt och tråkigt det är. Så därför ryktas det om att jag och min knock down drop dead beauty Linda, drar ner på stan i kväll och dricker öl. Det är lillördag och löning, helt ok! Eftersom min helg kommer innehålla 0 antal fyllor (eller bakfyllor), så borde det inte vara några problem att ta den idag. Ni nickar och håller med mig.

Something to live for, not sure what's coming next

2010-08-25 @ 11:30:36 Category: Pictures Comments: 3

Här är en liten del av mina smycken jag har samlat på mig. Men det här är det jag har med mig denna gång till Robin, allt från Glitter till Laila Bagge, JC till H&M, Lindex till Ur&Penn!. Jag får aldrig nog. Smycken gör så jävla mycket, mums!

TO ALL OF YOU WHO'VE WRONGED ME, I AM, I AM A ZOMBIE

2010-08-24 @ 22:30:53 Category: Everyday life Comments: 0

Fuck, vad dålig jag är på att uppdatera bloggen. Men ingen är förhoppningsvis lidande. Jag får bara sådan jävla ångest varje gång jag klickar in mig på blogg.se för att skriva ner ett nytt inlägg, som gör att jag raderar hela skiten och loggar ut. Men den här gången kanske, kanske jag lyckas.

Dagen idag har varit grym, träffade upp min snygga vän Linda och tog en runda på stan. Jag fick med mig två ringar från JC (min samling av ringar börjar bli stor, klagar då fan inte) och boken Ett Snyggt Lik (uppföljaren till Levande Begravd) Det blev även en lång stund inne på Waynes då vi både lunchade och tog en fika efteråt. Sedan fortsatte vi vidare hem och tittade på Fångarna På Fortet, hur grymt är det inte att det har börjat igen?

Nu väntar jag på att Robin ska komma hem. Eller egentligen längtar jag mer efter att han ska komma hem med nya tamponger. Skrattar högt åt att han måste handla dom, vilket är det värsta han vet. Så länge lyssnar jag på The Pretty Reckless och snygga Taylor Momsen med hennes snuskigt sköna röst!

The Pretty Reckless - Zombie (LIVE)



OH MY GOD, I AM AFRAID OF ME, AND EVERYTHING THAT BREATHES!

2010-08-20 @ 19:36:40 Category: Everyday life Comments: 1
Här sitter jag just nu, en helt vanlig fredagkväll, vid datorn. Hur kunde det gå så fel? Jag väntar på att min man ska bli klar med sin motorcykel, jag undrar om man bör oroa sig om kärleken till motorcykeln börjar blir större än kärleken till mig? (Tur nog är det inte riktigt så illa än). Så jag sitter här och känner mig jävligt konstig för att jag för en gångs skull är nykter. Men det är nog behövligt efter förra helgens ständiga brakfylla. Särskilt när jag ska jobba i morgon (jag ska försöka hålla mitt löfte).

Under dessa två dagar jag har varit ledig har jag hunnit med att ta det så jävla lugnt jag bara kan. Jag har sett fyra filmer, 1. Prince Of Persia som var sjukt grym och som jag verkligen rekomenderar, 2. Grown ups som funkade som en helt ok kvällsunderhållning, 3. The Stepfather som var riktigt spännande och en film i min smak, sen har jag även sett 4. Eclipse eftersom morsan älskar Twilight-serien, den sög så jävla hårt för övrigt.

Nu blir det efterätt och sen ska vi mysa ner oss i sängen och titta på film, hemmakvällar är underskattat. Ha en grym helg!


I'm incomplete without you, i'd kill to taste your kiss


Den här kvällen, efter att jag kom hem från jobbet, har jag inte gjort ett piss. Vilket har varit så jävla skönt! Jag har setat här i soffan med datorn inpluggad i ett par feta högtalare och spräckt mina öron med Atreyu. Den senaste timmen har jag missbrukat en särskild låt på deras senaste album Congregation Of The Damned, det är en såndär låt som får mig att rysa av välbehag, och som även får mig att sakna min karl extra mycket. Lyssna nedan. Men nu ska jag inte vara den som är den, som sitter och saknar min pojkvän när jag får se honom redan på fredag. Tänkte slå på en rulle nu!

Atreyu - Wait For You

WELCOME TO OUR NEW WAR

2010-08-17 @ 20:00:00 Category: Everyday life Comments: 0
Ända sen mitt föregående blogginlägg från i torsdags har jag varit upptagen konstant, med att supa och jobba. Helvete vilken galen helg jag har haft. Den började i fredags med förfest hos Erik och utgång på Harrys. Det var Å-festen i Eskilstuna vilket betydde att halva stan var ute och festade, grymt kul!

Lördagen var dock mindre kul, med spyan i halsen satte jag mig på tåget till Västerås, det var en pina att jobba, har aldrig varit med om värre. -Jag lovar mig själv att aldrig supa hårt om jag ska jobba dagen efter-, en påminnelse till mig själv. Men när jag väl slutat och fått mat i magen kunde jag sakta men säkert börja missbruka alkoholintaget igen. Den här kvällen blev det parkhäng och även utgång på Harrys. Och om halva stan var ute och söp på fredagen, var hela stan ute på lördagen. Satan vad folk, men fan så roligt. Som jag skrev på Facebook igår, "Å-festen & Harrys har nog tjänat bra på oss i helgen". Öl, drinkar, liveband, dans och svett fick bli en grym sammanfattning på hela helgen.


YOU'LL NEVER LEARN HOW TO LOVE AS YOUR WORLD DISASSEMBLES

2010-08-12 @ 23:10:05 Category: Rock n roll Comments: 5
I kväll är det Three Days Grace och Adam Gontier's grymma röst som går på repeat ur min spellista. Det sjuka är att jag nästan kan varenda jävla låt utan överdrift, plus att varje låt för med sig ett eget minne med speciella människor. Jag älskar musik som får mig att rysa, och det får verkligen TDC. Om dom ändå kunde ta sig till Sverige någon gång. Förstå min lycka, av att se dom röja på en scen några meter framför mig. Jag skulle då fan inte tveka en sekund, om dom tog sig hit.


It's a kind of magic

2010-08-12 @ 22:08:38 Category: Everyday life Comments: 3
Dagen igår kändes helt jävla awesome! Jag trodde inte det skulle kännas något speciellt att ta körkort, men fyfan vilken lättnad. Nu behöver jag inte övningsköra eller plugga teori på ett bra jävla tag (i alla fall inte förens det är dags för hojkort) Dom som känner mig vet hur jävla mycket jag har pluggat, så jag kände att jag förtjänade en rolig utekväll med mina vänner. Så blev det! Förfest och utgång, både på Nybron där det var rätt mycket folk och på Harrys där det var trubadur.

I helgen kör vi igen, det ryktas om utgång fredag & lördag, Å-festen håller på för fullt och förra året hade jag och mina dudes så jävla roligt. Då blev det dans på borden vid uteserveringen med typ 200 andra personer, ett grymt band spelade gamla klassiker och vi lyckades med att få ihop ett sjukt långt tåg som dansade tillsammans runt krogen.

En otroligt (o)charmig bild på mig och snygga Natalie från förra helgen.

KÖRKORT

2010-08-11 @ 16:10:15 Category: Everyday life Comments: 4
Det här är en dag att minnas, kanske inte för er men för mig. Idag den 11 augusti 2010 TOG JAG KÖRKORT! Jag säger som jag sagt till alla andra, bättre sent än aldrig, men helvete vad skönt det här känns.

I want it all, i have it all

2010-08-09 @ 21:51:01 Category: Everyday life Comments: 3
Det blev ingen uppdatering igår, men det har ni förhoppningsvis full förståelse för om jag säger att jag storpluggade hela kvällen. Och ännu bättre är det att pinan lönade sig idag, då jag klarade teorin till körkortet. Förhoppningsvis har jag ett körkort i min hand snart, om allt går bra på uppkörningen sen. Håll tummarna för mig, snyggingar.

För att berätta något om helgen var den sjukt jävla bra. Vi åkte som sagt till Michaela&Micke redan i torsdags, vilket resulterade i en jättetrevlig kväll med öl och livliga diskutioner. På fredagen tog vi oss in till Skärholmen för shopping av kvällens outfit och presenter till Michaela (jag måste ladda upp videon på Michaelas presentöppning från mig, Robin och Micke, love it). Kvällen var så sjukt jävla rolig, har inte haft en sån där bra kväll på länge. Ett stort gäng på 30 personer, den kunde verkligen inte blivit bättre. Klockan var över sex när jag intog min plats i sängen. Den stora smällen fick vi alla ta på lördagen, helvete vad bakfull jag var. Men, fyfan vad värt det var, för kvällar som dessa är det fan svårt att få tag i.


I can't handle the situation

Nu ska jag för första gången försöka mig på det här med att blogga med en Iphone, och jag har efter denna mening redan insett att det var och är ett onödigt måste. Det är svårt och tar alldeles för lång tid för mig, sånna som jag (dvs ett rent klantarsle) ska inte ha en touchtelefon så påminn mig om att aldrig köpa en, sånna som jag ska ha en ordentlig tegelsten. Tänkte i alla fall bara vara snäll och berätta att jag lever, en uppdatering om helgen kommer i kväll, förhoppningsvis! Smek

I can’t believe how you looked at me with your james dean glossy eyes

2010-08-04 @ 22:52:35 Category: Everyday life Comments: 5

I morgon åker jag och Robin till Michaela och Micke under helgen. På fredag är det Michaelas (puss) birthdayparty som gäller, kommer bli grymt. Känns om att det var evigheter sen jag fyllde arton, men vem försöker jag lura. Tiden går för fort. Jag har redan börjat längta efter min tjugoårsdag, dock är det nästan ett halvår kvar. Damn it.

Btw, jag är helt fast i Gene Simmons Family Jewels, så tack gode gud Michaela för tipset. Jag är beroende!


They call me doctor love

2010-08-03 @ 21:25:05 Category: Everyday life Comments: 4

Cause when we make love, it´s like dynamite

Helgen har helt klart varit nämnvärd. Fredagen spenderades med mina sköna vänner på HåPe's. Det var allt i från fördrinkar till god mat och ännu godare öl. Det blev en hejdundrande kväll till slut och jag var sjukt sugen på att fortsätta festen när det stängde vid två, men på lördagen väntades jobb vilket betyder att man måste ringa efter en taxi och åka hem!

På lördagskvällen så var det bara att äta mat och öppna en öl. Kvällen blev riktigt trevlig och en cykeltur genom skogen förde med sig mycket skrik och skratt. Jag trodde jag skulle dö där bak på pakethållaren i galna nedförsbackar.