Behind silence and solitude

2010-07-30 @ 18:16:03 Category: Rock n roll Comments: 2
Vad i helvete? Tre störtsköna favoritband kommer till Sverige i December som ett stort rockpaket, men inte fan kommer dom till Stockholm? Soilwork, All That Remains & Caliban, underbart. Men dom kommer endast till Göteborg och Mölmö, helt fel. Jävla helvete! Det här vill jag ju gå på så sjukt mycket! Kom till Stockholm också, tack?

UPDATE: AWESOME! Dom kommer tydligen till stockholm, bara det att det inte stod på Eventim.se! Fan vad underbart!

18 AND LIFE, HAPPY FUCKING BIRTHDAY GIRL! LOVE U


SCREW YOUR BOY IN THE BACK OF MY CADILLAC

2010-07-27 @ 11:45:59 Category: Rock n roll Comments: 4

Jag har fastnat något så sjukt mycket för Danko Jones senaste platta, Below The Belt. Jag diggar det fruktansvärt mycket och varje jävla låt gör mig överlycklig. Det här albumet har allt, inte nog med att Mr. Jones har en grym röst. Har ni inte lyssnat än, så lyssna. Mitt första intryck var betydligt sämre än det här, men efter några gånger var jag som besatt.

In his arms she fell as her hair came down

2010-07-23 @ 00:05:11 Category: Everyday life Comments: 3
Jag har haft det rätt jobbigt dom senaste dagarna, jag är ett levande pms-vrak på två ben. Det är så illa att jag ligger här och skäms för mitt beteende, jag behandlar min familj och pojkvän som gammal smutstvätt. Men förhoppningsvis går det över. Ibland är inte allt sådär jävla bra, ibland ligger jag ner på backen och krälar precis som alla andra. Det var bara min tur den här gången. Men det löser sig, det gör det alltid. Jag ska ha en mysig helg med öl och mina absolut största favoriter, det finns ingen chans att jag kommer må dåligt på måndag. Ingen chans!

Jag har precis tittat klart på The Last Song, en film värd att se. Jag satt med toarullen i full beredskap och torkade tårarna som kom likt en vattenspridare. Det var länge sen, jag bara låg ner i sängen med min bärbara dator och tittade på en bra film. Det är så förbannat skönt att bara ligga här ensam med stjärten i vädret. Men snart är det dags att sova, jag har två dagars jobb framför mig innan jag kan njuta fullt ut av helgen.


It will be the sweetest relief

2010-07-20 @ 22:23:30 Category: Rock n roll Comments: 0
Soilwork - Two Lives Worth Of Reckoning

I give it away and now i am so tired. There is nothing more left to find, ill be wanting to change. Two lives worth of reckoning! It hurts to be blind and how i've been fading lives. I've been growing to pick my side and to let me be me. It will be the sweetest relief. The struggle may fade and the air i would breathe.


The panic broadcast

2010-07-20 @ 10:49:23 Category: Rock n roll Comments: 0
Ligger hemma hos Robin och slötittar på alla uppdateringar på alla bloggar. Får ångest när jag ser att jag har över 150 olästa inlägg på Bloglovin. Men med ett glas oboy och denna halvtimme jag har på mig innan jag ska röra mig mot stan ska det gå. Jobbar i Eskilstuna idag, så jag sov hemma hos Robin inatt, love it!

Ur högtalarna skriker Soilworks senaste platta The Panic Broadcast, som jag fullkomligt älskar. Mina två favoriter än så länge är Late For The Kill, Early For The Slaughter och Two Lives Worth Of Reckoning, som även är dom två första låtarna på albumet. Dom två låtarna visar enligt mig, vilken jävla nivå Soilwork ligger på, det här är världsklass!


Whos the one whos crying baby please?

Man kan omöjligt göra annat än att älska denna brud, fyfan vad glad jag är att jag har dig! Vi är lika stora drägg båda två!

Sitter här i soffan och tittar på skräptv samtidigt som en macka glider ner i magen. Om en liten stund ska jag rulla vidare på cykeln ner till tågstationen, för att ta mig in till Västerås för jobb. Jag har stängning idag, men innan mitt pass börjar ska jag luncha med Robin. Känns som att den här måndagen kan bli rätt okej ändå!

Min lördag var mer än okej, den var helt suverän! Till en början hade jag lust att åka hem med en fet chipspåse och titta på en kass film. Men i samma veva som alkoholen sköljdes ner så åkte humöret upp. Vi började hemma hos en brud på förfest, för att dom andra sedan drog ner på krogen, medans jag och Michaela promenerade vidare på en fest. Helvete vad roligt det var, särskilt promenaden. Den lilla promenaden innan vi tog taxin hem, var nog om möjligt värre. Fyfan vad jag skrattade.


Cheer up, boys and girls

2010-07-17 @ 17:50:19 Category: Everyday life Comments: 0
Mina ögon är så gott som igensvullna, läckert. Men jag försöker skriva och stava rätt, så jag hoppas det blir bra. Tänkte bara logga in här på blogg.se snabbt för att uppdatera ett kort inlägg.

- Vi fick inte lägenheten, det var budkrig och till slut förlorade vi kampen. Helvete!

+ Jag har varit på bio (igår) med Micke, Michaela och Robin. Vi såg den nya Shrek-filmen som för övrigt var grymt rolig!

- Jag är helt död efter veckan som gått, värre blir det nästa vecka. Jobbar alla dagar förutom söndag. Yey!

+ Ikväll ska jag fan dricka öl, om det nu är det sista jag gör.

Late for the kill, early for the slaughter

2010-07-13 @ 22:17:32 Category: Everyday life Comments: 1
Efter jag slutade jobbet igår, och all kaos efter ett inställt tåg hamnade jag och Robin slutligen på en lägenhetsvisning. En bostadsrätt, en tvåa med relativt bra läge. Vi är faktiskt väldigt intresserade, visst finns det mycket vi vill göra om, men den känns faktiskt helt rätt som det första boendet. Hoppas att inte allt för många är med och kämpar i budgivningen! Håll tummarna för oss!

Stand up for rock n' roll

Jag har verkligen blivit sjukt kass på att uppdatera bloggen, men det har sin charm, när ni får längta efter att läsa om mina ointressanta dagar. I alla fall, tänkte jag berätta om helgen som har varit sjukt grym, känns oerhört tjatigt att skriva det nästan varje helg, men vafan, det är bara ren fakta.

+ I fredags efter jobbet tog jag och Linda oss ner på Powermeet och gick runt och tittade på alla vrålåk. Vi spanade även runt en hel del i alla stånd som låg efter vägen. Jag fick med mig två t-shirts hem (en AC/DC & en Ramones). Skulle lätt kunnat plocka på mig 10 till. Vi var två törstiga själar, så vi slog oss ner på sjökrogen och drack öl och käkade nötter, som två riktiga karlar. Vi träffade på så sjukt roligt folk, tänka sig. Kvällen slutade vid två efter att vi legat i min säng och kollat på lejonkungen.

+ På lördagen skulle jag jobba på dagen, men på kvällen körde vi på två förfester för att sedan gå 100 meter vidare till Å-bryggan. Öl, efter öl, roliga konversationer, dans och svett. Kvällen kunde inte blivit bättre än så. När det stängde tog jag och Robin en taxi hem och jag somnade med smink och kläder på. Ni skulle sett mig i morse, dock hade jag inga kläder kvar, men sminket. Svart i hela ansiktet, helvete så snygg jag var. Ni skulle sett mig!


You lost me, fuckers

2010-07-07 @ 22:29:34 Category: Everyday life Comments: 1

Har äntligen fått lite fritid för att uppdatera bloggen och snoka runt på andra bloggar. Jag har nyss pussat Robin hej då, han tog sin motorcykel och stack. Killen fick motorcykelkörkort igår och idag fyllde han 22 år. Det firade vi med god mat och hemmagjord tårta. Så både igår och idag har vi varit ute och glidit med Robins och Björns motorcyklar, vilket är helt underbart. Just nu finns det inget bättre! Jag längtar så jävla pissmycket att jag snart spricker tills jag också kan ta motorcykelkort.

Förutom det, så har jag även jobbat idag. Och hör och häpna, efter ett halvår har jag äntligen fått en ny telefon efter förlusten i vintras. The Phone House kan ta sig i arslet, dom har förlorat hela vår familj som kunder, så jävla svinigt och idiotiskt som dom har betett sig är fan sjukt. Så lång tid det har tagit är galet. Hela jävla personalstyrkan - kyss mig i arslet!


Jag är så glad att jag har dig, världens bästa kille.


I need some hot stuff baby tonight

2010-07-03 @ 17:05:28 Category: Everyday life Comments: 2

Det här med att uppdatera bloggen i veckan, har knappt blivit av. Kommit hem senare än åtta hela veckan, då jag har jobbat sen i söndags. Så jag hann inte mer än att äta kvällsmat och duscha innan det var dags för att gå till sängs. Ni fattar.

Har precis kommit hem efter en skön dag i solen. Jag och Robin följde med familjen till en "grusgrop" som det så fint kallades. Det var så jävla fint där och det var klarblått vatten. Nästan som utomlands. Underbart, om ni frågar mig.

Nu tjatar mamma på att vi ska öppna en flaska vin och sätta oss ute i solen. Låter riktigt lockande, så nu ska jag strax röra mig ut. Det är riktigt skönt med en hemmahelg ibland med familj och pojkvän. Men.. I miss my partner in crime! Michaela. På måndag & tisdag är du min. Den jäveln är lycklig på P&L, utan mig. Helvetes jävla piss vad avundsjuk jag är. Kanske inte på sjävla festivalen, eftersom banden inte lockade allt för mycket (förutom Danko Jones och Billy Talent tex), utan mer på själva stämningen med öl och goa människor.