AROUND THE WORLD AND BACK

2011-03-31 @ 22:39:05 Category: Everyday life Comments: 5

I helgen är det utbildning i Länna och då gäller det att vara superfokuserad. Jag borde alltså sova nu i stället för att nörd-följa Big Brother. Klockan står på 06:00 och det känns väl sisådär, jag och att gå upp tidigt funkar verkligen inte. Men kul ska det bli.

Bloggen blir lidande i helgen, som ni säkert förstår. Men vi hörs förmodligen på söndag, om jag orkar hålla mig vaken! Ha en förjävligt bra helg nu och festa ordentligt för mig!


ZZ TOP IS ON THE WAY BACK, 8 YEARS SINCE THE LAST ALBUM

2011-03-31 @ 15:15:48 Category: Rock n roll Comments: 3

Läste precis på Rocknytt [läs här] att dom gamla godingarna ZZ Top har hittat sig tillbaka till studion och att ett albumet planeras att släppas i slutet på 2011. Jag säger bara GRYMT!

Jag skulle inte tacka nej till en platta som antingen Tres Hombres eller Eliminator, mina solklara favoriter. Så nu är det bara hålla tummarna och vänta som ett barn efter godis.


WARNING SIGNS READ DESOLATION, ON THE ROAD OF DESPERATION

2011-03-31 @ 12:00:56 Category: Rock n roll Comments: 3


Har precis tryckt i mig frukost och väntar nu på att energin ska åka upp så jag kan sätta igång med pluggandet inför det nya jobbet. Det är mycket information som ska in i huvudet, och jag som redan tycker att min hjärna är överbelastad. Jag är totalt värdelös på att plugga!

Så nu ska jag sätta igång och samtidigt lyssna på Sum 41 senaste platta, vilket jag inte hunnit gjort än. Får hoppas på att det är bra, för just nu behöver 2011 leverera något brutalt!


HOTTER THAN HELL

2011-03-29 @ 23:01:15 Category: Pictures Comments: 7


YOU CAN FILL ME WITH YOUR POISON, IT’S NEVER GOING TO HURT ME

Får en stark ångest nu när jag snarkat i sängen alldeles för länge och inser att tiden blir för kort för att hinna med det jag egentligen borde göra. Prio ett är lägenheten som behöver storstädas, särskilt efter lördagens galet grymma inflyttningsfest, då runt 25 personer anslöt sig hem till oss för att festa ordentligt. Och vi som inte har så överdrivet stort vardagsrum, ni kan tänka er hur fullt det blev.

Jag har nog aldrig sett ett mer överfyllt vardagsrumsbord med burkar, flaskor och glas, och jag har nog heller aldrig upplevt ett så klibbigt köksgolv dagen efter. Fyfan! Men, det var det värt för så kul som jag hade, slår många helger om och om igen.

Lånade dessa bilder från Sofia, eftersom min kamera inte är bra nog att ens få vistas på fest.


I COULD REALLY GIVE A SHIT, I'M GOING OUT IN STYLE

Fyra stora favoriter, både nytt som gammalt. (Med gammalt menar jag max två månader, eftersom det var då vi hördes sist)

Älskar både skjortan och tishan och ser sjukligt mycket fram till att slita ut mina Converse ännu mer hela sommaren lång.
I’M HOT, STICKY SWEET FROM MY HEAD TO MY FEET

2011-03-28 @ 12:50:35 Category: Everyday life Comments: 4

Hello darlings, det har nu gått fruktansvärt lång tid sen sist. Min frånvaro har kort och gott helt berott på flytten jag gjorde för en månad sen till Eskilstuna. Så nu bor jag tillsammans med min karl, efter tre år med ett jävla pendlande fram och tillbaka till varandra. Veckorna innan flytten var det kaos i mitt liv med överdrivet mycket jobb, stress och annat som får magen att knyta ihop sig totalt. Efter flytten har vi inte haft internet på ett antal veckor, men nu äntligen, fungerar det och vi kan slutligen pusta ut.

Så kort och gott, det här inlägget var egentligen bara för att berätta att jag är igång igen nu från min nästan två månaders långa frånvaro.