SUPERPOWERED SUPERFLY

2011-06-28 @ 21:38:21 Category: Everyday life Comments: 3

Det är bara en liten ynka dag kvar, inte ens 24 timmar, tills vi drar till Borlänge och Peace and Love! Är så jävla pepp på festival. Det är helt otroligt vad jag längtar, kommer bli så kul. Men, självklart har jag lyckats blivit sjuk, min hals är helt paj och jag har feber hit och dit.

Men peppar, peppar ta i trä! Jag ska vara frisk i morgon, och så är det bara! Keep your fingers crossed! Jag är en otursfågel. Båda gångerna jag var i Turkiet med Zara blev jag sjuk där, i London fick jag två influensor i kroppen och tjejerna fick hjälpa mig till akuten (halelujah moment) och nu är jag sjuk, igen. Vad i helvete!
 
Något mer inlägg hinner jag inte med, då jag jobbar i morgon innan vi åker. Så, vi hörs när jag är människa igen!


WE'RE THE CRUEL REGULATORS SMOKING CIGARO

Det känns i varenda kroppsdel, att det blev en grymt lyckad midsommarhelg. Jag är fortfarande bakfull och mitt huvud hänger inte med överhuvudtaget. Men det tyder enbart på att jag har haft roligt!

Vi var runt 15 vänner som samlades hemma hos Linda vid 13 tiden på fredagen, precis som förra året. Det är en perfekt plats att fira midsommar på och jag kunde inte haft det bättre, jag hade ett lyckorus inom mig hela tiden. Vi hade ett klassiskt knytkalas, så vi fyllde ett långbord med all mat vi hade med oss. Hela dagen bestod av mat, snaps, efterrätt, lekar, bad, dans och överdrivna mängder med öl. På kvällen drog vi iväg till en loge precis i närheten när det fanns DJ och hela köret. Och det bästa av allt, var att lördagen såg ungefär likadan ut. Fantastiskt kul!

Bild 1 - precis innan vi ska äta. Bild 2 - En lek vid matbordet och vi är snygga som få.


HEY MAN! LOOK AT ME ROCKIN' OUT

2011-06-23 @ 09:59:11 Category: Rock n roll Comments: 3

Mina ögon är nästan omöjliga att hålla öppna, fy helvete vad trött jag är. Har sovit pissdåligt i natt, vilket förklarar saken. Men upp måste jag, och till jobbet ska jag. Ett mördarpass väntar, kan tänka mig att det kommer vara snuskigt mycket folk idag. Får peppa med bra musik i bilen.

Är fortfarande skitsur över att jag inte hade råd att dra på metaltown, och missade SOAD. Piss piss piss! 


Who is gonna save you, when i'm gone?

2011-06-19 @ 21:39:17 Category: Rock n roll Comments: 5

Just nu är jag inne i en Alter Bridge dimma, som är väldigt svår att ta sig ur, inget att klaga över alls, då det är ett helt sinnessjukt bra band. Och varför jag inte har sett dom live än, särskilt när dom var här i vintras, gör mig riktigt sur. Att sitta med tårar i ögonen till hans ljuvliga stämma som det finns gott om på Youtube, säger rätt mycket!

Därför, ska jag försöka ta mig ner till Göteborg för att njuta av deras musik den åttonde november i år. Vore helt fantastiskt! Förstå att få se till exempel dessa låtar nedan live, jag ryser. Myles Kennedy har en röst att dö för!
 

If I hide in the attic, he will never get to me

2011-06-19 @ 17:44:43 Category: Everyday life Comments: 0

Position? - ryggläge i soffan. Tillstånd? - bakfyllan från helvetet.

Men oj så kul kväll det blev igår. Stressade hem efter mitt mördarpass på jobbet med Zara i bilen, hemma i min lägenhet väntade Nattis med maten redo. En snabbdusch + ett nytt ansikte senare så drog vi iväg och ölade, och för en gång skull hamnade vi inte på krogen. Skrattade konstant hela kvällen. Särskilt på efterfesten vi drog till vid 3.

Ikväll kommer Robin hem, och han ska få världens längsta kram, killen är efterlängtad. Nu när man bor ihop, känns det verkligen hårt när någon inte sover hemma på flera dagar.

IN FLAMES - ALL FOR ME


WHERE THE DEAD SHIPS DWELL

2011-06-15 @ 22:53:50 Category: Everyday life Comments: 6
Jag är sämst på att uppdatera bloggen, en rak höger är jag värd. Men när jag tänker tillbaka på dessa två veckor som gått, som har varit fyllda med så sjukt roliga händelser varje dag, kan jag bara le. För helvete, vad kul jag har haft. Har verkligen njutit i sommarvädret, sena nätter och alldeles för mycket öl var och varannan dag.

I morgon drar min man iväg med motorcykeln till Gotland och lever loppan, så efter att jag skjutsat honom till hans garage vid 05:00, hämtar jag upp nattis som ska bo hos mig tills på söndag. Jag vägrar sova ensam!STUDENT 2011

2011-06-01 @ 00:30:48 Category: Everyday life Comments: 3

Sitter med en nervös känsla, kanske mer förväntansfull. I morgon bär det av mot Stockholm för att se min favoritbrud Michaela springa ut och fira hennes student all night long, kommer bli så jävla roligt. Och en sak är säker, näsdukarna åker med, för som den blödiga jävel jag är, kommer tårarna dränka mig rätt hårt.
Är en sådan sucker för happy moments. 

MY LOVE!