HERE COMES SOME MOMENTS FROM THE NIGHT IN PICTURES

Gårdagen var förmodligen den bästa födelsedagen jag någonsin haft, och det har jag min pojkvän och mina bästa vänner att tacka för. Kvällen blev absolut inte vad jag tänkt mig, då jag hade fått höra av Robin att det bara vi två som skulle ut och äta på en restaurang. Men det var tydligen inte alls vad han hade planerat för mig, egentligen.

När vi kom till restaurangen och kliver runt ett hörn är det sista han säger "Föresten, jag bjöd in några till!" Och som den stora chock jag fick, stod alla mina vänner där samlade. Jag var jävligt nära till tårar som den blödiga jävel jag är, för helvete vilken lycka det var. Jag hade inte en aning om det här och att få en överaskning som den, var helt jävla otroligt häftigt!

Kvällen bjöd på födelsedagssång, fina presenter, trerättersmiddag, ett värmande tal, drinkar i ofantliga mängder och ett underbart gäng som satt samlande tills det stängde vid två. Kunde inte haft det bättre, så tack så jävla mycket!
Kommentarer
Postat av: Zara

HAHA, trodde jag hade tagit bort alla bilder på mig. Ser ju för fan ut som jag nyss tryckt 20 cheeseburgarna Sandra :D PROPPMÄTT

2011-01-09 @ 19:40:04
URL: http://zzzzara.blogg.se/
Postat av: Michaela

Älskar att jag är så snygg på alla bilder haha. Du var värd den kvällen love.

2011-01-09 @ 21:11:35
URL: http://hangoverdoll.se/
Postat av: E'a

Tack fan!

2011-01-09 @ 22:59:59
URL: http://andrevstam.blogg.se/
Postat av: Estefany

Fan vad underbart, låter som om det inte kunde bli mycker bättre :D.2011-01-10 @ 00:20:23
URL: http://mystuff.blogg.se/

Type it down here:

Name:
Remember me?

Mail: (not published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback