I ADVISE YOU TO DON'T SEE THIS MOVIE

Jag och Robin har alldeles nyligen tittat klart på filmen >Machete<, jag hade förväntat mig att den skulle vara något i jämförelse med The Expendebles eller kanske till och med Jonah Hex, men det var ett stort misstag! Det var den största skiten jag någonsin sett. Jag menar, det var överdrivna, töntiga och dåligt gjorda scener rakt igenom. Den var rent ut sagt patetisk, så kort och gott, jag råder er att inte se den om ni inte vill slösa bort nästan två timmar på skräp. Att sedan grymma skådespelare som stenhårda och sjukt snygga Michelle Rodriguez har smutskastat sitt namn, är jävligt trist. Pinsamt!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh vad jag inte gillar när bra skådisar skämmer ut sig i skit filmer.. >_<

2010-11-09 @ 22:59:11
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: Ida

Hahah, den där trailern har jag skrattat åt för att den verkar så jävla töntig!

2010-11-10 @ 10:10:00
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: Fred

Fan oxå, Jag hade hoppats rätt mycket på den filmen... Ja ja, jag får väl kolla in Jonah Hex istället...

2010-11-10 @ 10:37:15
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Du är väl medveten om "Machete" är menad som ett skämt? Rodriguez har gjort den dålig med flit, det är därför den är så jävla rolig. Hela filmen baseras på en fejk trailer som visades innan "Grindhouse" och "Planet Terror" och Rodriguez har till och med lyckats få alla scener från trailern in i filmen, hur mycket de än skar sig mot handlingen. Jag tror att man måste ha detta i bakhuvudet innan man sätter sig för att kolla på "Machete", för den här filmen ska man ta med en nypa salt. Den kan inte jämföras med eller ses som en seriös actionfilm.

2010-11-10 @ 23:34:17
Postat av: sandra

Svar till dig som är anonym!



Nej. Det hade jag faktiskt ingen aning om, att filmen skulle klassas som en "skämt" film. Dock tycker jag att den inte borde klassas som skämt heller, för den var fruktansvärt dålig på alla sätt, och det är enligt MIN mening.

2010-11-11 @ 10:57:32
URL: http://ksandra.blogg.se/
Postat av: Grodan

"Machete don't text" xD

2010-12-02 @ 13:30:50
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/

Type it down here:

Name:
Remember me?

Mail: (not published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback