Holding onto strings better left to fray

2011-05-30 @ 15:14:16 Category: Rock n roll Comments: 4
Min önskan om att bli frisk till idag gick inte i lås, men jag fortsätter hoppas. Därför får jag så länge försöka hålla mig glad med annat, och en god nyhet är om bandet Seether som släppte sitt femte studioalbum för några dagar sen. Det heter Holding Onto Strings Better Left To Fray och albumet innehåller 12 låtar, samt 4 bonusspår.

En jävligt glädjande nyhet då jag längtat enormt mycket efter något nytt från deras håll. Nu hoppas jag bara att det håller lika hårt som deras förra album Finding Beauty In Negative Spaces som var jävligt bra.

Shaun Morgans grymma pipa är bland dom bästa, så jag hoppas dom får fram det lika bra i det här albumet!

Blast off, it's party time and where the fuck are you?

2011-05-29 @ 18:26:24 Category: Everyday life Comments: 0
Och så var det min tur att bli sjuk. Vaknade upp med en hals som var helt fucked up och äcklig feber. Tack för den! Men jag ska försöka att inte klaga, min pojkvän är en ängel och kom hem med älskade B&J, och det här var lätt den godaste smaken jag någonsin ätit. Helt plötsligt var det inte så illa att vara sjuk längre. Bara jag är frisk snart igen, helst redan i morgon.
 

Who is gonna save you when i am gone?

Efter en tredagars fylla kör jag nu på en nykter lördag och det är så galet skönt. Onsdag, torsdag och fredag har varit förbannat roliga dagar och kvällar.

Onsdagen blev det pizza och öl på världens grymmaste Grappa, torsdagen en spontan utgång efter jobbet med brudarna som var hysteriskt roligt. På fredagen körde vi en liten roadtrip till IKEA och på kvällen förfest och ännu en utgång på ett nyöppnat ställe här i Eskilstuna.

Så nu idag har jag knappt rört ett finger, behövligt. Robin är iväg och jag har nördat film hela kvällen, fick sällskap av Rasmus till filmen Faster, den var  helt OK!

Och nu ska jag slänga mig i sängen och linda in mig i vårat kingsize täcke, världens bästa köp!

Random bild på mig och Natalie!


I'm so bad and I don't give a damn, l love it when you're mad

2011-05-24 @ 19:17:57 Category: Everyday life Comments: 8

Kass uppdatering, har inte haft någon lust tyvärr. Har i alla fall haft en supermysig helg hemma hos mamma med släkt och vänner, precis vad jag behövde. Men nu ska jag sticka iväg till Linus och kolla film, hoppas på något som kommer få mig att göra i brallan - skräckfilm!

THAT LOVE IS GOING TO KILL ME

Just nu är jag inne i min egna lilla värld, och har ingenting vettigt att egentligen skriva om. Sitter mest och tittar på Sons Of Anarchy, efter alla hyllningar jag har läst om serien i bloggar, var jag tvungen. Och jag håller med er, det är en grym serie!

Jag tror inte att jag talar bara för mig, när jag säger att Charlie Hunnam spelar sin roll som Jackson 'Jax' Teller snuskigt bra! Och inte bara det, he is smoking hot god damnit!


THE BRAND NEW VIDEO WITH IN FLAMES - DELIVER US

2011-05-19 @ 10:33:07 Category: Rock n roll Comments: 0

PEACE AND LOVE 2011

2011-05-17 @ 12:40:31 Category: Everyday life Comments: 4
En stor lättnad, en enorm längtan. Biljetten till Peace & Love 2011 är bokad och min. Så jävla fint! Ett grymt jävla gäng blir vi också, så det kan inte bli bättre!

GHOST RIDERS IN THE SKY

Har haft en sinnesjukt rolig helg, som jag kommer kunna leva på länge. Fredagen blev mer lugn med förfest hos oss för att sedan ta oss vidare ner på stan och sitta på en uteservering.

På lördagen dock, kom Zara hit från Västerås för att ha en ordentlig festkväll där vi alla skulle köra stenhårt. Sagt och gjort, kul som ett svin hade jag. Det blev en riktigt grym förfest med fina vänner. Hamnade på Harrys och röjde, träffade roliga människor och vid stängning drog vi hem till oss igen och hade efterfest. Jag och Linus var dom som pallade trycket, eller ska jag kalla oss allmänt dumma i huvudet, då vi satt uppe och drack vin till 08:00!

Första bilden, jag och Linus, världens bästa killkompis! 



 

THE FIRST THREE EPISODES OF "IN FLAMES IN THE STUDIO"






I CAN'T HAVE IT ALL

2011-05-15 @ 21:02:13 Category: Everyday life Comments: 6
Tänkte bara visa er min senaste skatt, för holy mother of god, vad jag älskar denna grymma baseball jacka med skinnärmar. Jag slog till i alla fall, även om det inte var vad jag borde ha spenderat pengar på, och jag är nöjd som in åt helvete!


WHAT'S AN ANGEL LIKE YOU, EVER DO WITH A DEVIL LIKE ME?

2011-05-13 @ 15:43:29 Category: Everyday life Comments: 1
Inledde fredagen med en fika och rundtur på Tunapark med en dude, hittade naturligtvis en aweseome jacka jag vill ha så jävla hårt + den är på rea.. Men det ekar i min plånbok. Fan! Någon som är sugen på att sponsra några hundralappar? Inte? 

Nu sitter jag och tar det lugnt en stund, varvar mellan skön musik och olika serier. Om en timme ska jag iväg och möta tjejerna och vad som händer ikväll, har jag ingen aning om.


SIXX:A.M. - SMILE

IT'S NOT THE HOUSE THAT IS HUNTED, IT'S YOUR SON

Måste bara tipsa om en skräkfilm, för er som är lika dumma i huvudet som jag, som älskar att bli sådär äckligt skrämd att man nästan börjar gråta. Det är inte friskt, men så jävla underbart.

Filmen heter INSIDIOUS, så igår tvingade jag över Linus hit. Okej, den är en gnutta töntig ibland, men det gör inget, för sitter du i ett mörkt rum och med grymt ljud kommer du skita ner dig ändå. I alla fall om ni är lika lättskrämda som jag är. Jag skrek rakt ut ett antal gånger.

Trailern ger inte filmen rättvisa, men det kan vara kul att få se lite av vad den handlar om.


SCREAMIN' FOR MORE AND MORE

Har haft en otroligt trevlig dag med Natalie, Sofia och Linda. Det var dags att fira Natalie som har fyllt år och det gjorde vi med presentöppning och mat i parken.





THIS IS GONNA HURT

2011-05-12 @ 14:29:15 Category: Rock n roll Comments: 4

Jag måste bara få ur mig detta, att vad i helvete?

Jag tyckte inte att Sixx:A.M. första album (The Heroin Diaries) var något att direkt jubla över, det var bra, men sen tog det stopp. Men det gick absolut att lyssna på utan några problem.

Och nu när jag har hört om att Sixx:A.M. har släppt en ny platta, har jag dragit mig för att lyssna på det. Men efter att jag hört Michaelas mening om albumet fick det mig att i alla fall ge det ett försök, vilket jag är glad över. För helt ärligt, så var det fruktansvärt jävla bra.


WHAT CAN I SAY? I'M NO ANGEL, I'M NOT FORSAKEN, BUT I CAN BLEED

2011-05-12 @ 12:47:54 Category: Everyday life Comments: 1
Bikinis är nog fan något jag verkligen hatar att handla, för det är inte ofta jag hittar något som både är snyggt och passar bra. Men igår när jag tog mig en snabbtur på H&M fick jag med mig hem två överdelar och en underdel.  

Det förvånade mig, då dom faktiskt hade mycket jag skulle kunna tänka mig, billigt är det också! Så jag kanske skulle slå till på några till. Och ju fler man har, desto roligare blir det.

MAMA' KNOWS BEST WHEN TIMES GET HARD

Jag är en värdelös bloggare på grund av min slöhet, jag är för lat för att uppdatera bloggen ofta. Ha! Skärpning, som fan. I alla fall - Dagarna sen sist vi hördes har varit fyllda med massvis av roliga saker, och det kan jag tacka det underbara vädret för.

Parkhäng efter parkhäng, delvis med brända kroppar och en vattenpipa, födelsedagsfirande x2, lyxfrukost vid vattnet och annat ståhej. Jag stormtrivs! Dock verkar det som att jag får leva med skitväder dagarna framöver, men jag överlever..

Kanske är det likabra, då min kroppsfärg lutar mer åt röd än åt brun. Men röd är också en färg..
 


THIS IS HOW WE ROLL

Fick ett ryck för någon timme sen, på grund utav min överskottsenergi, så jag gav mig ut på en springtur och som den tur jag hade, tittade solen fram precis när jag tog mina första steg ut från porten. Nu är jag så jävla värd ett glas rödvin. Tacolasagnen är i ugnen och min karl installerar vår nya tvättmaskin, jag är jävligt nöjd!

I morgon är det jobb till stängning, och efter det ska jag snabbt som fan fixa till mig och dra hem till Sofia som fyller år idag, grattis bruden - it's your day!

Så, vi hörs på söndag!





PIRATES OF THE CARIBBEAN - ON STRANGER TIDES

Har precis köpt biljetter till mig och min karl till ett efterlängtat biobesök den 18/5! Jag känner på mig, efter att ha sett trailern ett antal gånger att den kommer vara så jävla fet!


FLY INTO THE DISTANCE, DISSAPEAR FOR A WHILE

2011-05-06 @ 10:58:56 Category: Pictures Comments: 2

Dålig uppdatering, kan bero på att jag inte har haft ett skit att skriva om. Och det är jävligt lätt hänt, i vissa perioder. Därför bjuder jag i stället på en bild från någon helg sen, i alldeles för mycket puta-med-läpparna format från min del. But that's how you love it!

THE NEW WORLD

2011-05-04 @ 13:35:05 Category: Rock n roll Comments: 1

Det här är ren jävla lycka, att lyssna på en efterlängtad singel för första gången. In Flames har gjort det igen, det kan aldrig gå fel med dessa grabbar!

IN FLAMES - DELIVER US


GOD WE LOOK GOOD

Att söndagen är här är väl ingen nyhet, men för ovanlighetens skull känns det riktigt skönt att ligga hemma hela dagen med gott samvete. Särskilt när jag haft en rolig helg. Några bilder finns knappt, i alla fall inte från Valborg som blev en sjukt jävla rolig kväll. Inte vad jag förväntat mig, alls. Det är oftast då, det blir som bäst. 

I fredags blev det som sagt uteserveringshäng, på Håpes. Otroligt skönt avslut på en solig dag.