SOILWORK TO PEACE & LOVE!

2011-01-25 @ 12:03:42 Category: Rock n roll Comments: 4
Fick ett sms om att mina lovers Soilwork ska till P&L, vilken jävla lycka! Perfekt, då jag bestämt mig för att dra dit!


MACHINE GUN BLUES

2011-01-24 @ 22:27:21 Category: Everyday life Comments: 6
Jag klickade mig nyss in på >JFR.se< för att kolla in alla läckerheter i smyckesväg, vilket jag ångrar rätt hårt. Det finns så mycket snyggt jag vill lägga pengar på, som skulle klä mig så jävla perfekt. Men tyvärr, jag har faktiskt detta groteska shoppingförbud inför Londonresan som bär av på torsdag-måndag. Ni anar inte hur sjukligt mycket jag längtar.

Jag skulle verkligen behöva fylla på med smycken, då många i min samling har blivit jävligt fula, pga att färgen försvunnit.


THE NEXT THREE DAYS,

Den här filmen får man inte missa, jag vill se den nu. Att Russel Crowe är med säger väl allt!

HELP IS ON THE WAY, LOVERS

2011-01-19 @ 00:55:56 Category: Rock n roll Comments: 5

Jag har precis lyssnat på den första singeln från Rise Against kommande album Endgame och jag vet inte vart jag ska ta vägen, för helvete vilken låt dom teasar med. Låten heter Help Is On The Way, vilket inte kunde vara ett mer passande namn!

Lyssna HÄR!

YOU GIVE WHAT YOU GIVE CAUSE THEY MAKE YOU

2011-01-17 @ 20:46:31 Category: Rock n roll Comments: 5

Såg på Rocknytt idag att 3 Doors Down streamar en ny singel vid namn When You're Young på deras facebook-sida, jag var inte sen med att klicka mig in för att lyssna. Vilken jävla låt, den ger mig rysningar. Så klicka er in HÄR och lyssna nu!

Hoppas att albumet som kommer heta Time Of My Life kommer att vara lika bra som denna singel. Plattan släpps för er som inte vet den 12 april. Älskar att det är riktigt många album man kan se fram emot under 2011, mhmmm!


THE TOURIST - WHY IS EVERYONE TRYING TO KILL ME?


Helgen är över och det känns riktigt bra, jag ser fram emot en fullspäckad vecka. Måste bara, innan jag går och lägger mig, berätta om gårdagens biobesök. Var som sagt och såg The Tourist! Har läst på många ställen att den fått dåliga betyg och om att den ska vara dålig på något sätt, men helvete vilken lögn! Den var riktigt jävla bra och jag rekomenderar er alla att se den! Snyggingarna Angelina Jolie och Johnny depp gjorde det här jävligt bra tillsammans.

IN MANY WAYS YOU'RE THE HALO THAT KEEPS MY SPIRIT ALIVE

Bild på mig och Zara från min 20-års dag förra helgen!

Fredagen blev väldigt lugn, allt för att spara in pengar till London. Jag och Robin drog hem till Linus för mat och skräckfilm, den här gången såg vi The Haunting In Connecticut och Sorority Row. Båda två var jävligt bra, den förstnämnda var dock mycket bättre och jävligt mer läskig. Jag misshandlade Robins ben som låg i mitt knä, varje gång jag blev rädd.

Ikväll bjuder jag min kärlek på bio, bokade biljetter till The Tourist. Hoppas på att den är bra, även om betygen säger motsatsen.

I WANT A PLATINUM BLONDE LIFE SO I KEEP BLEACHING OUT THE COLORS

2011-01-13 @ 13:37:05 Category: Everyday life Comments: 6

Nu är det bara två veckor kvar tills jag åker till London med tre fina vänner, vilket känns helt sjukt bra! Det här blir även min första gång i London, så det känns extra spännande. Shopping och öl i mängder är ungefär vad dagarna kommer bestå av, det klingar jävligt bra i mina öron. Det här betyder även att jag har ett fett shoppingförbud tills vi åker.


I HAVE FOUND A WORLD WORHT DYING FOR

2011-01-11 @ 00:12:54 Category: Rock n roll Comments: 4
När jag ändå är inne och snackar om kommande musik, så kan jag lika gärna slänga in ett inlägg om Rise Against. Som det ser ut nu kommer dom släppa sitt nya album vid namn Endgame i mars, är det inte helt fantastiskt? Känns som ett stort måste att gå på deras konsert den 19 mars, om man nu har råd med tanke på flytten.. I'll keep my fingers crossed!

Föresten, skulle jag fan inte tacka nej till dessa två råheta tishor!

ALL THE GIRLS SAY, HEY BABY, HEY BABY, HEY!

2011-01-10 @ 14:06:58 Category: Rock n roll Comments: 4
Något jag verkligen längtar efter är No Doubt's kommande album, dom är trots allt riktiga klassiker och storfavoriter från när man var liten. Jag har väldigt udda och konstiga minnen till endel låtar vilket gör allt mycket mer intressant. Ge mig nu, tack!


BIRTHDAY OUTFIT, IT'S ALL ABOUT THE DETAILS

2011-01-10 @ 00:19:30 Category: Pictures Comments: 6

Det här råsnygga halsbandet köpte jag för några dagar sen (köpte även ett likadant i svart) av min vän Sofia, det fick pryda mig och min outfit på min födelsedag. Ni måste kolla in hennes smyckesblogg, snygga smycken till jävligt bra priser, så om ni är sugna tycker jag ni ska klicka HÄR! Just nu är hon i Hawaii men bloggen är igång igen i februari. Smycken värda att vänta på!

HERE COMES SOME MOMENTS FROM THE NIGHT IN PICTURES

Gårdagen var förmodligen den bästa födelsedagen jag någonsin haft, och det har jag min pojkvän och mina bästa vänner att tacka för. Kvällen blev absolut inte vad jag tänkt mig, då jag hade fått höra av Robin att det bara vi två som skulle ut och äta på en restaurang. Men det var tydligen inte alls vad han hade planerat för mig, egentligen.

När vi kom till restaurangen och kliver runt ett hörn är det sista han säger "Föresten, jag bjöd in några till!" Och som den stora chock jag fick, stod alla mina vänner där samlade. Jag var jävligt nära till tårar som den blödiga jävel jag är, för helvete vilken lycka det var. Jag hade inte en aning om det här och att få en överaskning som den, var helt jävla otroligt häftigt!

Kvällen bjöd på födelsedagssång, fina presenter, trerättersmiddag, ett värmande tal, drinkar i ofantliga mängder och ett underbart gäng som satt samlande tills det stängde vid två. Kunde inte haft det bättre, så tack så jävla mycket!
















DO YOU FUCKERS KNOW WHAT DAY IT IS? IT'S MY 20TH BIRTHDAY

Idag fyller jag 20 år, så jag tror ni alla vet vad som väntar? Kan säga såhär, det känns jävligt bra!

EVERYBODY BELIVES IN HIM A LITTLE BIT, EVEN GUYS LIKE YOU

Som den sjuka jävel jag är när det gäller att kolla på skräckfilm, så måste jag tipsa om två rysare jag såg igår hos Linus. Jag vet inte hur lättskrämda ni är, men eftersom jag och Linus är mästare på att skrämma upp oss själva sitter vi oftast som två rädda barn nära till gråt, men det är den känslan jag är ute efter, man ska bli så rädd att man knappt kan sova sen!


Den första heter Devil, så om ni inte har sett den, kolla trailern här! Den handlar om en grupp människor som fastnar i en hiss. Och av att dömma från filmens namn, så förstår ni förmodligen vem mer som är på besök i hissen.. Den var spännande och intressant från början till slut och hade en jävligt bra handling. Och nu till det viktigaste, var den läskig? Det var absolut inte den läskigaste filmen jag sett, men den hade sina stunder då vi satt och skrek som idioter rakt ut.

Den andra filmen heter The Last Exorcism, kolla trailern här! Den här filmen handlar om en präst som inte tror på varken djävulen eller demoner, men som ska utföra exorcismer på en flicka som sägs vara besatt. Jag kan inte förklara så mycket mer utan att avslöja för mycket, men om ni gillar Paranormal Activity måste ni se den här! Filmen var ärligt talat rätt konstig, men det var förmodligen det som gjorde den så bra, och jävligt obehaglig.

I'M LIVIN' FOR THE GOOD TIMES IN LIFE

I onsdags hade jag tillsammans med fem andra tjejer en helt otroligt bra kväll. Vi började hemma hos Sofia med mat och god dryck, för att sedan i några timmar bara flumma runt och ha jävligt roligt. När klockan började närma sig 10 drog vi ner på stan för att inta Håpes under några timmar. Vin, öl och jävligt konstiga men helt sjukt roliga konversationer fick timmarna att springa iväg. En promenad i snöstormen hem till Linda fick bli kvällens slut, jag somnade på två sekunder.

Kvällen blev på ett sätt någon slags hejdå-och-ha-det-så-kul kväll, då Sofia och Lotta på natten drog i väg till Hawaii för att leva livet där i 17 dagar, jag är skapligt avundsjuk! Men i alla fall, ha det så jävla bra nu tjejer!
Jag och Linda

IN FLAMES - "I FEEL LIKE SHIT, BUT AT LEAST I FEEL SOMETHING"

2011-01-04 @ 15:49:08 Category: Rock n roll Comments: 3
Jag tror inte att jag är den enda som längtar något så förbannat mycket efter nytt material från In Flames, och om vi slipper någon form av försening kommer en ny platta att stå klar i maj-juni någon gång, vilket är helt otroligt grymt! Den 13 december gick dom ut med en jävligt intressant nyhet på deras hemsida, läs nedan:

"Ett av Sveriges allra största rockband gör gemensam sak med Sveriges största rockstation. Bandit Rock kommer att sända live varje morgon direkt från In Flames studio den 10-14 januari 2011 mitt under inspelningen av In Flames kommande album. Räkna med exklusiva intervjuer med bandmedlemmarna och en hel del överraskningar när Bollnäs-Martin och Sanna bosätter sig i IF Studios under en hel vecka."

Jag kommer definitivt lyssna!                                                                  Bilderna kommer i från >Rockfoto< och collaget är klickbart!



GUESS WHO'S BACK? AGAIN!

I stället för en tråkig och långdragen uppsats om vad som hänt sen sist, skriver jag i stället en kortare resumé!

Julafton var jävligt mysigt, särskilt när jag för andra året i rad får spendera den med min boyfriend. Även om jag inte önskat mig något kunde mina julklappar inte passat bättre, då jag bland annat fick den grymt snygga >Laila Bagge-ringen<

Juldagen var över mina förväntningar och som ensam tjej hela kvällen hade jag grymt roligt. Hamnade på en klockren förfest hemma hos Linus, för att senare dra vidare och hamna på Lokomotivet, där det blev en ordentlig utgång med sprit och dans!

Nyår kan man säga vad man vill om, men fram till efter tolvslaget hade jag fruktansvärt trevligt. Vi började hos Micke med mat och fint sällskap och firade in nya året hos Sofia. Sen att jag var sjuk och levde på Alvedon är en annan sak, det gick ändå.

† Men förutom det, kan jag även berätta att jag och min dude äntligen har hittat en lägenhet. Så, den 1 mars blir vi sambos och jag blir Eskilstunabo på riktigt. För mig är det här bland det bästa som hänt mig, utan överdrift. Lyckorus x100!

Det blev inte många bilder från nyår, men det här är ändå en där jag och Michaela ser någolunda städade ut.