THERE'S SOMEONE IN THE ATTIC, BLINDED BY THE WORLD OUTSIDE

2011-08-18 @ 14:18:57 Category: Rock n roll Comments: 4

Micke ringde mig en dag när jag var på väg hem från jobbet och undrade vad jag gjorde den 18:e November. Det visade sig att han bokat två biljetter till In Flames, som vi ska dra på. Det var några år sedan sist, så det är verkligen dags att se dom igen. Är redan jävligt pepp, även om det är månader kvar, och äcklig vinter då.

Dessutom är det inte enbart In Flames som lirar då, utan även Trivium, Ghost, Rise To Remain och Insense.

HELLO, REMEMBER ME? I'M EVERYTHING YOU CAN'T CONTROL

2011-08-18 @ 12:53:32 Category: Pictures Comments: 13


Äntligen, känner jag mig helt frisk och full av energi igen. Har sprungit runt i lägenheten som en dåre, och dansat runt till musik. Ska snart fixa till mig, kanske borde ta en dusch, för att ta mig ner på stan och uträtta några tråkiga ärenden. Men när man ändå är har en extra glad-dag får man passa på, då känns det helt plötsligt lättare.

Sen ska jag träffa upp Linda, härligt att kunna träffa en vän igen, efter flera dagar i soffan med spyhinken!


IMPATIENT AND CURIOUS OF WHAT MAY COME

Mina senaste dagar har bestått av att spy och sova, lyckades nämligen dra på mig magsjuka, skyller på att det var Robin som smittade mig, då det började några timmar tidigare för honom.

Skjut mig inte nu, men jag konstaterade detta efter att jag legat i soffan i ett antal för många timmar utan ett skit att titta på. Att det faktiskt är nu, när alla ändå gett upp hoppet om att riktig sommarvärme ska komma tillbaka som jag sitter och längtar efter höst, vilket innebär att alla grymma serier ska dra igång igen.

Har redan skrivit upp i kalendern på mobilen vilket datum mina favoriter kommer ut, kalla mig konstig.

Sons Of Anarcy - 6:e September
Vampire Diaries - 15:e September
How I Met Your Mother - 19:e September
Greys Anatomy - 22:a September
Desperate Housewives - 25:e September
The Walking Dead - 16:e October


bildkälla: we♥it


TRICK OF THE WRIST

2011-08-09 @ 13:14:31 Category: Rock n roll Comments: 1

HONEST, LET'S MAKE THIS NIGHT LAST FOREVER

Har haft en jättebra helg, jag var bara tvungen att ha så roligt som möjligt eftersom den kommande helgen enbart kommer bestå utav jobb och ännu mer jobb. I fredags blev det en galen kväll med öl hemma hos Sofia, innan vi tog oss ner på stan och gick in på Brasseriet för att njuta av Eskilstunas Å-fest.

På lördagen hamnade vi även då hemma hos Sofia till en början, för att sedan gå ner och se Kapten Röd. Jag blir lika förvånad varje gång jag erkänner att han faktiskt är jävligt bra!  

Tjejerna som förgyllde min helg. Charlotta, Sofia, Natalie och Linda.


WHAT'S MY AGE AGAIN?

2011-08-05 @ 00:08:29 Category: Rock n roll Comments: 1

Det här med att Blink 182 har återförenats, är enligt mig helt fantastiskt kul. Så många kära minnen jag har till detta band, från mina tidiga tonår. Det kanske bara är jag, men det är något magiskt med att lyssna på låtar som I Miss You och All The Small Things, låtar som får mig nostalgisk och glad.

Deras första singel heter Up All Night, medans albumet kommer att heta Neighborhoods och släpps den 27 september. Jag kommer definitivt att lyssna vidare, vad gör man inte för att återuppliva gamla känslor och minnen. Sen att det också ska komma ut en dokumentär om gänget som heter The Blinkumentary, gör allt bara mer spännande. Sen är det ett starkt plus att man får sitta och dräggla till Travis Barker, yum.

Blink 182 - Up All Night


Trailer på The Blinkumentary


GIVE IT TO ME BABY

2011-08-01 @ 10:39:09 Category: Everyday life Comments: 5

Jag har något att bekänna, mitt nya kall är berlocker! Dessa fyra läckerbitar ligger runt 1000-2000 kr per styck, från omtalade Thomas Sabo. Inget jag skulle köpa själv direkt, då priset är alldeles för högt för min prisklass. Men jävlar, vad jag skulle vilja ha dom i min ägo. Den tredje är min stora favorit, så jävla snygg!