Hey, this is my life


Oj, jag har totalt glömt bort det här med att blogga. Kanske har jag trängt bort det efter helgen, då jag och mina älskade vänner förtärde alldeles för mycket alkohol. Midsommar, vilken jävla tiopoängare.

För att göra en lång historia kort, så var midsommarfirandet så jävla roligt. Vi befann oss hemma hos Lindas föräldrars underbara sjötomt. Vi samlades på förmiddagen, solade och drack öl, lagade och åt den klassiska midsommarmaten. Vi sjöng snapsvisor, vi hade femkamp, vi kastade oss från bryggan i det svalkande vattnet ett antal gånger, vi åt mängder av glass och jordgubbar, vi gick iväg och såg när midsommarstången restes. En hel dag fullspäckad med öl, sprit och roliga aktiviteter. På kvällen drog vi iväg och dansade oss svettiga. Jag och Linda ägde dansgolvet när sköna rockklassiker löd ur högtalarna. Kvällen slutade i en minimal husvagn placerad på gården, fem fulla idioter trängdes om sovplats.

På lördagen körde vi på igen, vi låg och njöt i solen. Vi grillade mängder av kött, det var ett stort berg som vällde över. På kvällen åkte vi in till stan, satte oss på Hå'pes och drack mer öl. Somnade fem (?), steg upp 10, upp och jobba. Great!









Another good day

2010-06-23 @ 16:46:49 Category: Everyday life Comments: 1
Det luktar stekt fläsk här, men jag är lycklig, för jag fick äntligen en hel dag i solen. Men det är det väl förmodligen slut på härdanefter då det knappt finns något tillfälle för det från och med idag. Man ska vara lycklig för det lilla man får, har jag hört.

Lite färg har jag fått, även om mina pigment hatar mig. Jag har ätit glass, druckit saft och läst ut boken Levande Begravd skriven av Peter James. Det är den första boken i en serie på fyra. Den är ett starkt boktips för er som gillar spännande deckare. Jag sträckläste över halva boken idag, det gick inte att sluta. Nu måste jag köpa nästa bok, Ett Snyggt Lik!


Like boy need girl and girl need boy, got a nasty habit called rock'n'roll

2010-06-22 @ 23:07:24 Category: Pictures Comments: 4
The Sounds - Rock N' Roll


Bilder från rockfoto.nu, på alltid lika snygga Maja Ivarsson från The Sounds!

Let me hear you scream

2010-06-22 @ 19:59:50 Category: Everyday life Comments: 3

Nu har jag äntligen fått mina papper från polisen angående en komplettering jag gjort på en anmälan om min stulna telefon. Det var då fan på tiden! Efter allt jävla krångel är jag så trött på allt som har med polisen att göra. Jag menar, vad fan är det för polis som säger att han inte orkar hjälpa mig för det är onödigt arbete? Skärpning!

Idag har även Bullet For My Valentine-biljetterna släppts, och om jag får säga det själv var priset inte alls så farligt. Hade väntat mig värre. Men jag har fortfarande kasst med pengar och måste hushålla med det lilla jag har, om jag ska överleva tills i slutet på juli. Nu taggar vi inför midsommar gott folk, som kommer bli så jävla grymt att det finns inte. Jag ska fira den med det skönaste folket hemma hos Linda vid hennes sjötomt med midsommarmat, grillat, 7-kamp, bad, öl och en jävla massa sprit.

4 words (to choke upon)

2010-06-21 @ 17:07:47 Category: Rock n roll Comments: 2
Söndagen igår var hur mysig som helst, precis som det ska vara ibland. Jag och Robin gjorde hemmalagad pizza med pepperoni och tittade på hyrfilm. Vi såg Funny People, som jag dock inte rekomenderar till någon, det var en besvikelse. Även om det var Adam Sandler som innehöll huvudrollen skrattade jag inte mer än en eller två gånger. Om någon undrar.

Jag har stora cravings efter att gå på ett stort liveband igen, känslan efter Kiss har fortfarande inte gått bort. Jag ryser fortfarande när jag slår på Beth på högsta volym. Så det var rätt passande när jag fick ett mejl i fredags om att Bullet For My Valentine kommer till Sverige igen i vinter. Biljetterna släpps i morgon, men jag känner inte att är vad jag har råd med just nu, men jag ska gå. Dom är helt underbara live, så varför inte se dom igen? Det är trots allt ett av mina favoritband, top 5.


This is worth dying for

Jag får inte fram passande ord för den här helgen. Den har varit så jävla rolig att jag inte kan förstå det själv. Jag har skrattat mig igenom hela fredagen och lördagen, utan överdrift. Jag har förmodligen världens bästa vänner.

I fredags tog jag mig hem till Linda efter jobbet, vi drack gott och fixade oss. Strax anlände även Lotta och vi promenerade ner på stan till Håpe's där vi hade bokat bord. Med god mat och överdrivet många öl kickade vi i gång kvällen. Fler och fler vänner gjorde det rätta genom att göra oss sällskap, för vilket gäng vi blev till slut. Vi satt där och drack öl och hade så sjukt roligt ända fram tills det stängde, tiden gick alldeles för fort. Den korta promenaden hem till Linda på fem minuter, lyckades i stället ta 90 minuter. Det var helt klockrent! Just den där kvällen kommer jag leva på så jävla länge.

Sen att jag inte var så jävla pigg dagen efter på några få timmars sömn, är en annan sak. Men det var bara att dra på sig ett leende och springa iväg till jobbet. När jag slutade var jag så utsvulten att jag varken visste ut eller in. Men mat fick jag, då Micke, Michaela och Linda kom till min räddning. Sen var det bara att gå hem till Linda igen, duscha och öppna en flaska vin. Den här kvällen tog vi oss hem till Linus och festade, hårt. Det slutade med att jag och Linus gick till Å-bryggan och dansade med drinkar i handen. När det stängde kom min efterlängtade pojkvän och hämta mig. Guldvärd!


A hell is breakin' loose

2010-06-16 @ 21:52:20 Category: Pictures Comments: 2

                                                                                       Bilder från >Rockfoto< där finns det bilder man kan dräggla till hela kvällen.



Jag lever fortfarande på lyckan från KISS-konserten i lördags. Jag kan verkligen inte släppa deras så sjukt grymma show, jag har aldrig sett något bättre och är tveksam till om jag kommer göra det. Fler grymma band till Sverige, tack!


Otursbarn

2010-06-16 @ 16:19:03 Category: Everyday life Comments: 2
Det känns jävligt irriterande att solen skiner just då när jag absolut inte kan ta mig ut och bättra på brännan. Jag kommer fortfarande att vara blek och fet när augusti är slut. Det sticker rätt hårt i ögonen, att när jag väl har tid att lägga mig i solen, så täcks den utav feta moln. Varför hatar han där uppe mig?

Nu ska jag strax dra ner på stan, ska följa med min bror och shoppa skor. Men jag ska även leta efter en ny digitalkamera. Den jag har nu duger inte! Om jag hittar någon, vet man aldrig.


Jag vill ha midsommar, nu!

2010-06-16 @ 00:45:10 Category: Pictures Comments: 0


My dynamite will blow you sky high

2010-06-15 @ 14:35:34 Category: Everyday life Comments: 1
Jag blev grymt nöjd och glad över alla fina studentpresenter jag fick av familj, släkt och vänner. Jag fick bland annat:

+ Två armband & ett halsband från Laila Bagges kollektion
+ Pengar till körkort och diverse
+ Presentkort på Guldfynd
+
Sminkväska och presentkort på Make Up Store
+
Flytta-hemifrån-grejer
+ Ett armband med berlock från Thomas Sabo
+ Presentkort på IKEA
+
En London-resa

I'm a gambler baby, i can make you feel ok

2010-06-15 @ 01:13:45 Category: Everyday life Comments: 0

Jag borde verkligen sova nu med tanke på att jag ska upp tidigt i morgon och uträtta några viktiga ärenden. Men det är inte värre än att jag får ta en tupplur på soffan när jag kommer hem igen. Men när Björn slutar jobba ska jag sätta mig bakpå hans motorcykel (snart ska jag med ha motorcykelkörkort, borde kanske fixa vanligt körkort först) för ett besök i Eskilstuna. Hoppas på bra väder! Vilket det borde vara ändå nu när jag är ledig, men den nitlotten drog man tydligen!

Let's put the x in the sex

2010-06-14 @ 21:17:14 Category: Pictures Comments: 3
Ingen har nog undgått att jag har varit och sett ett utav världens mest grymmaste band, KISS! Jag, Linda, Michaela, Micke, Felix och Mathilda stormade stadion. Hela showen var långt över mina förväntningar och jag har aldrig sett något så coolt i hela mitt liv. Jag kände mig som den lyckligaste på jorden! Tur var också, att vi lyckades få gröna band, som gjorde att vi kunde stå längst fram! Inget man någonsin skulle tacka nej till. Fan vad jag ville se dom igen, för helvete vad bra det var.

Förbanden var Mustasch som var lika grymma som vanligt (Ralf i all ära) och Europe som jag faktiskt inte vet vad dom höll på med, besviken. Vi stod rent ut sagt och skrattade åt Joey Tempest och hans konstiga och allt för lyckliga moves. Dock blev det rätt mycket drag under Rock The Night och The Final Countdown, vilket alltid är ett plus.

Att folk sen kissade i kondomer och knöt ihop dom till små korvar och la på marken, är en helt annan femma, en snuskig sådan. Hur tänker folk? Hahah! I alla fall, här är några få bilder jag lyckades ta. Den första är dock lånad från Mathilda.


Shout it out loud

2010-06-14 @ 18:14:38 Category: Pictures Comments: 0
Har samlat ihop några bilder av alla hundratals som finns, både från min egna kamera och från alla möjliga album som ploppat upp på Facebook, som jag lånar snällt. Helvete vad kul den här dagen var, mer än så behöver jag inte säga!




























God gave rock n' roll to me


Jag har tagit studenten och sett KISS live, under samma helg. Det kan knappast bli bättre än så här! I morgon får jag ta tag i det här med att visa bilder och berätta något mer än denna teaser. Nu ska jag snart sova, min kropp skriker efter sömn. Kyss!

I'm the king of the night time world

Jag sitter i soffan, vilket jag har gjort mestadels utav dagen, på grund utav min jobbiga bakfylla. Men jag har i alla fall hunnit städa av mycket i huset inför fredagen, tror inte det är någon som läser min blogg, som inte vet vad som händer då, eftersom det är det enda jag skriver om just nu. Men jag längtar verkligen ihjäl mig som vilken annan idiot som ska ta studenten!

Gårdagen var verkligen grym. Min älskade klass och jag samlades hemma hos Zara och förfestade ihop innan vi tog bussen in till stan för utgång på Pluto. Det var galet och sjukt mycket folk, men så jävla roligt. Studentsånger, dans och lekar! Vi gick all-in och det känns idag, precis som det ska.

With the blink of an eye you finally see the light, it's amazing

Igår hade vi avslutningsmiddag med alla treor på skolan, med finmiddag och mösspåtagning. Våra alla lärare är rätt galna, och det fick vi ett ytterligare bevis på idag när bland annat vår rektor stod och sjöng en omgjord version av Linda Bengtzings plåga till låt "Jag Ljuger Så Bra" i förd en tajt klänning, klackskor och en peruk.

I kväll
ska hela klassen hem till Zara för att grilla och dricka gott i våra ursnygga Hippie-kläder, eftersom det är maskerad fest på Pluto i ikväll. Det kommer bli hur grymt som helst, det vet jag! Nu är det bara några ynka dagar kvar till den dagen som antagligen kommer bli den mäktigaste i mitt liv, studenten! På fredag smäller det, vilket känns helt ofattbart

Hittade en bild på Facebook som Emil i klassen har tagit.


It's just a great time in my life

Det är nästan en vecka sedan jag uppdaterade bloggen, så det har hänt massor med nämnvärda saker som jag inte kommer orka dra igenom. Men det mest nämnvärda måste förmodligen vara helgen, som var så sjukt jävla grym!

På fredagen körde vi i gång med en afterwork på Harrys, mat och öl stod på listan. Några timmar senare blev det parkhäng med öl och en hel drös med människor, väldigt kul. Vi slutade kvällen med att dra in på Royal Oak och dricka ännu mer öl!
På lördagen tog jag och mina underbara vänner oss ner till Sundbyholm och solade, badade (årets första dopp för min del) spelade fotboll, kastade frisbee och drack mängder av öl. På kvällen åkte vi hem till Linda, där blev det öl och kubb.


You're the victim of your crime

2010-06-02 @ 23:02:06 Category: Everyday life Comments: 0

Jag passar på att slänga in ett inlägg medans bilderna från dagens studentmaskerad tickar in i datorn. Det blev exakt 250 stycken, crazy. Vi började supa redan i morse hemma hos Amanda, hela klassen, alla utklädda till ursnygga hippies. Vi drack gott, vi sjöng och vi njöt av solen. Efter någon timme dansade vi ner och igenom stan, sjungandes på alla möjliga studentvisor och diverse låtar. Vi stormade skolan, även fast vi strängt blivit utvisade denna dag. Vi lyssnade på musik i parken där alla andra treor från Västerås höll hus, alla i olika utklädnader. Det var en riktig upplevelse, om vi säger så!

Men helvete vilken grym dag det har varit. Jag skojar inte när jag säger att jag är sjukt bakfull! Men det var det absolut värt. På tisdag är det maskerad igen, med utgång! Lägger ut en bild så länge, det kommer kanske mer, men nu ska jag dö till en film!


School's out forever, it's blown to pieces, no more teacher's dirty looks

2010-06-01 @ 22:13:07 Category: Everyday life Comments: 1

Håret ligger i en inbakad fläta och naglar på fingrar och tår är målade i en stark rosa färg. En blommig långklänning, ett peace-halsband, färgglada armband, ett flätat hårband och rosa runda brillor ligger i sängen bredvid mig. Jag har både vin och öl väntades på mig i kylskåpet. Det är maskerad i morgon, studentmaskerad. Får jag säga ordet student en gång till? Student. Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag tar studenten. Helvetes jävla skit, fan vad jag längtar!