HAVE A GOOD TIME, OK?

2010-12-21 @ 17:22:56 Category: Everyday life Comments: 5
Nu är det så, att jag tyvärr tänker ta någon slags julpaus från bloggen. Tiden finns inte då min vardag består utav jobb och annan stress, sen även att umgås med vänner och pojkvän. Jag får alltså inte riktigt ihop det här. Så därför säger jag God jävla jul och så hörs vi när vi hörs. Kanske efter jul, kanske nästa år, man vet aldrig!

I HOPE YOU HAD AN AWESOME WEEKEND, LOVERS!

2010-12-19 @ 19:34:50 Category: Everyday life Comments: 1
Jag önskar att min frånvaro berodde på att jag har haft en grymt rolig helg, men så är inte fallet, anledningen och problemet ligger i min dator som har plockat på sig äckliga virus som gör den helt oanvändbar. Not so damn funny, huh! Det är jag och min ständiga otur! Har i alla fall haft en sinnessjukt lugn helg. Har jobbat öppning till stängning fredag till söndag mitt i julstressen, så känner mig skapligt trött i huvudet.  Behöver sömn, nu!

I'VE GATHERED TOGETHER THE BEST ALBUMS OF 2010

2010-12-14 @ 20:17:36 Category: Rock n roll Comments: 17


THIS IS MY NEW TREASURE, I'VE FINALLY FOUND YOU

2010-12-14 @ 12:07:08 Category: Everyday life Comments: 6

I ALWAYS SCREAMING MY LUNGS OUT TILL MY HEAD STARTS SPINNING

2010-12-13 @ 12:05:29 Category: Rock n roll Comments: 7

Har inte mycket att uppdatera om, efter helgen som varit. Jag har haft en lugn helg med alldeles för mycket mat, jobb, julklappshandel och adventsfika hos butikschefen. I fredags fick jag även med mig hem ett nytt plagg till garderoben, i'll show you later! För nu ska jag slå in alla förbannade julklappar till ljudet av A Day To Remember senaste platta vid namn What Separates Me From You som jag inte har hunnit lyssna igenom ännu. Någon som lyssnat än, i sådant fall, var det bra?

WHAT'S THE SENSE IN ANYTHING, IT'S JUST ONE MORE GOODBYE

2010-12-09 @ 15:37:30 Category: Rock n roll Comments: 3
Har kärat ner mig totalt i låten här nedanför på Stone Sours senaste album Audio Secrecy. Jag har spelat den ett antal för många gånger idag, men det gör mig ingenting. Men om vi ska diskutera hela albumet så blev jag faktiskt inte speciellt imponerad överlag när jag lyssnade igenom det första gången. Men jag tror nästan att jag har ångrat mig nu. Endel album måste man helt enkelt lägga ner lite mer tid på, och det här är ett sådant. Ett litet plus är faktiskt omslaget, som jag ännu en gång fastnat för.

Stone Sour - ImperfectI NEED YOUR HELP, PLEASE

Jag försöker spendera tiden som går innan jag blir tillräckligt trött för att gå och lägga mig. Men den tiden går jävligt långsamt. Kanske borde hitta en ny serie att fördriva tiden med. Någon som har ett förslag? (Och då följer jag redan One Tree Hill, Cougar Town, Vampire Diaries, Grey's Anatomy, Desperate Housewives och The Walking Dead)
BOOM BOOM, PULL ME A BEAR, NO PRETTY DRINKS, I'M A GUY OUT HERE

Helgen är över och det är med en baksmälla som vägrar ge sig, jag slänger mig in på bloggen för en snabb uppdatering. Sängen och min karl väntar, jävligt lockande! Eftersom fredagen blev lugn, blev det dubbelt så hårt på lördagen. Kopiösa mängder av öl och en spontan utgång för att samla gänget runt ett bort och dricka sprit är ett helt okej sätt att beskriva kvällen på.

Jag och Michaela, det var vi mot alla dudes denna kväll.

We can do it like a brother, do it like a dude. Grab my crotch, wear my hat low like you.


I FREAKIN LOVE MY NEW LIPSTICK, IT'S FABULOUS


I MAKE THE GOOD GIRLS BAD, AND THE BAD GIRLS WORSE

2010-12-01 @ 21:16:20 Category: Rock n roll Comments: 7

Har precis lyssnat igenom en ny platta, där jag minst sagt blev rätt chockad av resultatet. Nu har jag inte varit speciellt insatt i dom den senaste tiden, men sen när i helvete blev Hinder så här bra? Deras nysläppta album All American Nightmare satte precis dit mig rätt hårt. Jag minns Hinder som ett halvbra band som hade några sköna rockballader man lyssnade på under en period när jag gick på högstadiet, jag tänker speciellt på låtarna "Lips Of An Angel" och "Better Than Me".

Men som sagt, när fan blev dom så här bra? Jag tycker verkligen att deras nya album är något man inte får missa, särskilt den första låten "2 Sides Of Me" som fick igång mitt humör jävligt bra. Fan vad kul, säger jag bara.

Inte nog med det, även deras skivomslag är riktigt snyggt!


MY NEW DARLINGS


Bilden gör verkligen inte sakerna rättvisa, då min kamera är värdelös, men here you go. Det här är alltså mina nya lovers som jag kom hem med igår, två brutalt snygga ringar, ett läppstift + läppenna. Köpte även ett halsband, som jag dock glömde ta kort på.

YOU WANNA KNOW ABOUT SADISTIC GIRLS, SPEND SOME TIME WITH ME

2010-12-01 @ 11:56:32 Category: Everyday life Comments: 1

Har haft annat för mig den senaste veckan, plus att bloggen har fallit i glömska. Men nu är jag här igen, och tänkte köra på en uppdatering. Helgen var jävligt trevlig och gårdagen likaså, mötte upp Zara efter jobbet och tog en lång lunch på Gränden. Hann även med lite shopping i form av smycken och smink, visar er senare! För först ska jag klämma i mig frukost och läsa alla era olästa blogginlägg på bloglovin. Talk to you later, fellows!