Primal scream

2009-03-31 @ 17:48:43 Category: Everyday life Comments: 3

Jag har bara en önskan, gör mig frisk!


Die another day

2009-03-31 @ 09:08:58 Category: Everyday life Comments: 0
Det verkar som dom flesta har åkt på den här förbannade vårsnuvan, och den är inte alls rolig. Skulle vara rätt skönt att kunna andas normalt i genom näsan igen, utan ett snörvlande ljud, eller inget ljud alls. Det här har hållt i sig i över en vecka nu och det verkar inte bli bättre. Tvärt om! Jag tvingar i mig groteska mängder av te med honung i  tron om att jag ska bli bättre. Björn åkte även och köpte honungshalstabletter, och dom blir man spyfärdig utav. Jag tror halstabletter är en bluff. Nej, jag får helt enkelt hålla ut. Men det är svårt att hålla humöret uppe, när man inte känner sig frisk. Jag har inte tränat på jättelänge, känns förjävligt. Nu är musklerna borta, jag som var nära att bli rena rama bodybuildern. Lite lik Magnus Samuelsson.

Undra vad det är för käk idag, är redan hungrig. Jag är sugen på Gränden, Zara var är du när jag behöver dig? På tisdagen då börjar skolan igen efter påsklovet har jag bokat in en lunch där för oss två klockan 11:45. Lägg det på minnet!

Taking you down

2009-03-30 @ 19:52:28 Category: Everyday life Comments: 0
Jag blir rent ut sagt deprimerad när jag läser i alla bloggar om folk som har fått sommarjobb dittan och dattan. Jag har tammefan sökt överallt, eftersom posten inte längre var ett säkert kort. Dom ringde i fredags och berättade att jag har fått två veckor, två veckor, det är ingenting. Hur sjutton ska jag kunna klara mig hela sommaren? Föresten kommer jag inte få sommarjobbspengarna förän i slutat på augusti, och då är  ju sommarlovet slut. Får hålla tummarna på att pappa är villig och ge mig lite bondejobb för att tjäna en hacka, vore inte helt fel. Ha ha ha!

Aja, sånt där löser sig väl, förhoppningsvis. Har nyss tittat på filmen seven pounds, och jag har rent ut sagt dränkt mig själv i tårar. Om ni inte har sett den, så borde ni se den. Will Smith i mitt hjärta! Den berörde så fruktansvärt starkt, och jag har ont i magen nu bara för det. Förstår inte hur jag orkar ha sådant medlidande i allt.

Jag är hungrig, har inte ätit sedan skolmaten som bestod utav pyttipanna vid 12-tiden. Inte bra! Jag är ett matvrak.

Låt-tips!

I love horses

2009-03-30 @ 11:07:31 Category: Everyday life Comments: 1
Det här gör jag och Christian om dagarna...
Målar min skosula svart med en nästintill slut whiteboardpenna.


You gonna find something new

2009-03-30 @ 08:43:17 Category: Everyday life Comments: 0
Trötthet, hosta, förkylning, rinnande ögon och ett tomt grupprum, vad vore världen utan en Måndag. Höll på att försova mig i morse, hade verkligen ingen lust att gå upp så jag somnade nästan om, tills mamma kom och förstörde. Så nu sitter jag här, hostar ur mina lungor och spottar blod. Allt för härligt!

Lördagen blev riktigt lyckad den med, efter att jag fått liv i Robin så klart. Zara kom, och Frippe. Det blev i alla fall lite fest mot kvällen, födelsedagsfest i en lägenhet. Jag blev kanonfull, men lyckades klara mig undan bakfyllan på söndagen trots allt. Jag förstår inte, men det är helt underbart. Söndagen spenderades i sängen, till Robinson och annat kul. Vid fyra kom mamma för att hämta mig och Z. Väl hemma åt jag mat, somnade och vaknade inte förens klockan nio. Men det gick rätt bra och somna på kvällen ändå. Och tur var väl det.

Ser redan fram emot nästa helg, och sen är det ju lov också.

Far away

2009-03-28 @ 13:35:16 Category: Everyday life Comments: 1
Oj, nu känns det sådär igen, som att jag inte uppdaterat på evigheter. Men när man är van med att ofta skriva mellan två och tre per dag, kan det lätt bli så. Nu har det i alla fall hunnit blivit lördag och jag sitter hemma hos Robin i datastolen med fötterna på en pall. Jag når inte upp till skrivbordet så bra, så jag sitter med tangentbordet och datamusen i knät, rätt skönt i för sig. Robin ligger och sover av sin bakfylla, han mår verkligen inte bra någonstans. Har nog aldrig sett en människa vara så bakfull, helt borta i huvudet. Blev nog rätt hårt igår.

Vi var på krogen. Eller. Det började med att jag var inne hos farmor och farfar, farmor hade 70-års kalas. Så det bjöds på mat och vin, och efter det blev det Let's dance, vilket förövrigt var riktigt bra. Satt och hejade på Magnus hela tiden. Olyckligt vis hann jag inte se finalen men som jag önskade, så vann Magnus och Annika, heja! Men tillbaka till min kväll nu.. Så strax innan halv 11 kom bilen som skulle köra oss (jag, Linus, Klas, Simon & Jonas) till Eskilstuna för att gå på krogen. Dock skiljdes vi åt och det blev bara jag, Klas och Simon som fortsatte iväg tillsammans. Vi hamnade på Lotus, rätt dåligt med folk i början men senare, då blev det ett jävla drag. Jag fick en röd ros av Robin också, dock råkade den gå av på nattbussen hem. Och den lilla stumpen som blev kvar av den, åt Linus upp. Dumma Linus! Och som grädden på moset var vi tvugna att gå hem den långa vägen ifrån bussen, i snön, i kylan, i skyhöga klackar. Robin fick bära mig ett tag, men det gick inge bra för han var för full och vinglade, trodde jag skulle ramla ner i diket och dö. Väl hemma gick vi och la oss i min stenålderssäng. Den är typ 10 cm bred, så fick knappt plats. Hade i alla fall en grymt rolig kväll!

Jag mår i alla fall toppen idag, även om jag var kanonpackad igår så är det som att jag inte druckit en droppe. Skönt! Mer synd om kraken bakom mig, han har sovit i en halvtimme nu och jag är redan fruktansvärt uttråkad. Snark!

Tell me what's your name

2009-03-26 @ 09:05:08 Category: Everyday life Comments: 0

Oj, det känns som om det var en evighet sen som uppdaterade här i bloggen. Men när jag tänker efter var det senast i måndags. Tiden går verkligen så in i nordens segt när man är sjuk. Finns verkligen ingenting man kan göra, förutom att tycka synd om sig själv, vilket gör att tiden går ännu långsammare. Men nu är jag i alla fall någolunda bättre. Känner mig fortfarande inte frisk och tycker att det är jobbigt att stå upp. Har fortfarande ont i huvudet så jag orkar inte med någonting egentligen. Sover som en knöl också, igårnatt vaknade jag halv 4 och somnade inte om förens klockan var runt 7, och då vaknade jag igen klockan 8. Just snyggt! Snoret hänger fortfarande nere i knävecket, fyfarao vilken förkylning. Min näsa är som själva jultomten. Men nu är jag i alla fall i skolan, tro det eller ej. Har varit här i en halvtimme och har redan sprungit fem gånger på toa, för att snyta mig så klart. Folk måste ju tro att jag har stora problem med min kissblåsa, eller något.

Jag tog med mig kameran idag, tänkte lägga in alla bilder på datorn vi tog förra veckan med Aspholmen fastigheter AB, men för det första så glömde jag sladden. Men som tur är så får jag låna Christians. Men, för det andra så kom jag nu på att jag glömde mitt batteri hemma, så ligger så fint på laddning. Smart tjej.

Som jag sa så har min vecka gått sjukligt segt, men ändå, förstå att det är fredag i morgon. Hallelujah! Då ska jag packa väskan och åka till pappa, farmor fyller 70 så då blir det kalas. 

Och i morgon ska Christian vara ledig, så då tar jag också ledigt. Tack för mig!


But i can't let go

2009-03-23 @ 12:35:56 Category: Everyday life Comments: 0
Suck, det blev ingen skola idag för min del, eller fotografering som egentligen stod på listan. I stället får jag ligga hemma i min säng och nöja mig med feber, inte kul. Jag är redan uttråkad, vad gör man egentligen när man är sjuk? Att ligga under täcket och försöka sova hela dagen är verkligen helt hopplöst, för när jag väl vaknat vägrar jag somna om. Varför sova mer om man är utvilad? Att kolla på tv är värdelöst, program som hem till gården och våra bästa år intresserar mig inte. Sitta här framför datorn, stort nej. Långtråkigt, ingen är i alla fall inne för att underhålla en. Jag har knappt några krafter att skriva det här. Suck igen.

Jävla vinterjävel, nu är det snö på gatorna igen.

Like you dare

2009-03-22 @ 17:56:08 Category: Everyday life Comments: 1
Det känns som att jag har sovit alldeles för några timmar den här helgen, inge vidare alls. Så förhoppningsvis blir det en tidig läggdags ikväll, måste sova ut för i morgon är det måndag och skola igen. Fast, vi ska inte vara i skolan. Äsch, berättar mer om det i morgon i stället.

Som sagt så åkte jag till Robin i fredags, och tågresan dit var verkligen inte rolig. Jag hade så fruktansvärt ont i huvudet, det kändes som om någon bankade med en klubbhammare i huvudet på mig. Förjävligt rent ut sagt. Så när vi kom hem till huset gick jag och la mig med två alvedon. En timme och trettio minuter senare vaknade jag av en puss i pannan. Senare blev det middag med familjen och filmtittande i sängen. Somnade relativt tidigt, och på lördagen vaknade jag upp klockan sju. Låg och petade på Robin men han ville inte underhålla mig. Så jag fick gott ligga där och stirra i taket, samt längta efter frukosten.

Senare under dagen åkte vi hem till mig. Lisa hade lokalfest på kvällen så jag och Zara fixade oss här innan vi åkte dit till klockan sex. Där bjöd hon på mat och vi spelade ölspelet med en egengjord kortlek, härligt! Senare började folket rulla in, och kvällen var groteskt rolig. Mycket skratt, dans och överdrivna mängder alkohol. Alltid lika härligt! Vid tolvslaget sjöng vi för Lisa och champangen sprutades ut över alla på dansgolvet. När jag kom hem kröp jag ner under täcket bredvid en sovande pojkvän.

Nu ska jag snart sätta på Bandit och lyssna på Bollnäs-Martin & Anders Fridén. Anders, det är min favorit det. Sångaren från In Flames, grymt.

Sick of always denying

2009-03-20 @ 13:44:54 Category: Everyday life Comments: 2
Christian: Skriv att jag är bäst, okej?

Efter att ha börjat hela inlägget med en fet lögn, så tänkte jag berätta att vi nyss kommit tillbaka efter lunchen, det var inge gott alls. Det var kycklingklubba, och det är det värsta jag vet strax efter lapskojs. Det, får man kväljningar av, ryser i hela kroppen bara av att säga ordet lapskojs. Lapskojs, lapskojs, lapskojs. Mina hårstrån på armarna ställer sig rakt upp, skulle kunna sticka ut ögat på någon.

På förmiddagen har vi fotograferat olika lokaler, jag och Chrillepille. En som arbetar på Aspholmen fasigheter skjutsade runt oss, så det var rätt soft. Att slippa gå alltså!

Jag har huvudvärk, så om någon på John Bauergymnasiet läser detta, så ber jag dig att springa så fort att fötterna brinner, hit till Huldrans grupprum och ge mig en alvedon. Uppfattat och klart!

Föresten, jag har fått reda på mitt matteprov. Jag fick G++, så jag är nöjd. Liksom, två plus, bättre än ett. Det var tydligen för att jag precis, med snudden var på väg att få ett VG. Jag är så nöjd, nöjd, nöjd, nöjd, kvinnan här är väldigt nöjd. Jag är så nöjd, nöjd, nöjd, jag är glad för jag är nöjd!

Om en dryga halvtimme ska jag till tågstation, köpa en biljett och sätta mig på tåget mot Eskilstuna.

Off by heart

2009-03-19 @ 20:52:52 Category: Everyday life Comments: 2
Nu är det snart tid för att borsta tänderna, tvätta ansiktet, kamma igenom håret en sista gång och krypa ner under täcket. Det låter helt, underbart. Ni vet det där djupa andetaget som man tar precis efter att man har lagt sig till rätta i sängen, med kuddarna perfekt fluffiga och täcket i lagom höjd under hakan, det är nog bland det bästa jag vet.

Idag åkte jag hem redan med halv tolv bussen (jag fick ännu en gång åka nya bussen, in your face Zara). När jag kom hem lagade jag i ordning min lunch och satte mig ute på balkongen med mitt täcke. Några timmar senare städade jag i ordning mitt rum, alltid lika skönt när man är klar. Sen har även Alice varit här en sväng, vi kollade på film och åt apelsin.

När jag satt ute på min stol och njöt som mest kom det några söta små barn och lekte strax under min balkong. Kunde inte låta bli att tjuvlyssna och skratta gott åt deras livliga diskution.

- Vad ska du ha för husdjur när du blir stor?
- Jag ska ha en hund och en katt, och dom ska gå på hund&katt dagis där jag ska jobba. Sen vill jag ha en kanin, en råtta utan sån där lång svans och en åsna, dom verkar så snälla (?). Vad ska du ha?
- Jag tror jag vill ha en katt, för dom kan man klappa hela dagarna och sen behöver man inte köpa hundben.

Nej, nu ska jag göra det ovanstående, därefter ska jag slå en pling till Robin!

VÅÅÅÅÅÅÅÅRSKRIK

You, yeah you, fuck you

2009-03-19 @ 08:51:36 Category: Everyday life Comments: 2
Ännu en vårdag, och självklart kommer den spenderas i ett ruttet litet grupprum. Tittar jag rakt fram, in genom det andra klassrummet ser jag rakt ut på den blåa himlen. Just nu vill jag sitta på min balkong och le sådär fånigt för att man tycker allt är så underbart för stunden. Hoppas vi kommer härifrån tidigt idag, då ska jag uppfylla min önskan.

Igår hann jag knappt komma hem innan jag åkte iväg igen. Jag cyklade som Zorro genom vinden och hamnade utanför Ica, där jag mötte upp Linn. Vi köpte en varsin glass och satte oss ner för att prata. Det var mysigt. För det var så länge sen. Jag gillar att prata med Linn, inga konstigheter, allt är bara så enkelt. När solen gått ner och våra tår inte längre hade någon känsel kvar åkte vi hem åt varsitt håll. Mina fötter hade hunnit blivit så kalla att jag satte mig med hårfönen för att tina upp dom. När jag insåg hur dumt det såg ut, hoppade jag i stället ner i badkaret.

Kan ni förstå, det är redan torsdag. I morgon är det fredag och jag ska sätta mig på tåget till Eskilstuna där min karl plockar upp mig! Och på lördag ska jag röja sönder!

A history

2009-03-18 @ 13:52:13 Category: Everyday life Comments: 2
Det var förbannat god mat idag, biff, potatis, brunsås och så min egna favorit, lingonsylt. Vad vore världen utan lingonsylt? Ingenting. Helst ska man vräka på så att tallriken täcks med denna röda fantastiska röra, men när man äter i skolan får man vara lite finare i kanten. Nej, kära konserthuset, idag lyckades ni ordentligt. Nästan så ni förtjänar lite extra månadspeng. Och jo Linn, maten var god!
 
Föresten så har jag ont i huvudet och då är det synd om mig. Måste verkligen kolla synen snart, känns som om det bara blir värre och värre för var dag som går. Dumma mig som varken använder mina glasögon, eller linser. Snart kommer mitt brytningsfel vara som förr i tiden när jag var en liten skit, och då sitter jag där med en beinge piratlapp på vänstra ögat med ett fult klistermärke på. Hmpf!

Nu återstår det bara en timme och ynka furtio (stavas det så? konstigt ord) minuter, tills min buss tar mig hem mot älskade Hallstahammar igen. Jag har haft suget att ta mig ut på en springtur ändå sen i morse, får se om det blir så. Men med den här huvudvärken fruktar jag att svaret blir...........nej!

Jag är typ, redan hungrig igen. Okej, måste få bort tankarna från mat.
Det första jag gör är att klicka upp en bild från maten vi åt efter begravningen.
Slurrrrrrrrp!

I am lost in pain without you

2009-03-18 @ 08:57:30 Category: Everyday life Comments: 3
Härliga, älskade och underbara sol! Vaknade med ett hejdundrande humör i morse, dels för att jag har sovit många timmar och dels för att solen trängde sig in under min rullgardin. Det är nog det bästa man kan vakna utav, förutom när man har någon bredvid sig. Nu hoppas vi att det här håller i sig! Särskilt tills på lördag, då vill jag vakna upp hemma hos Robin och gå ut för att äta frukost i solskenet med en filt omkring sig.

Höll nästan på att glömma, måste berätta vad jag förmodligen ska göra den 11 april. Jag tänkte först gå på Dia Psalma på fredag som spelar i Eskilstuna på Raw. Men sen fick jag nys om något ännu bättre. Som sagt, den 11 april, spelar Dia Psalma, Mustasch, Dead by april, Renegade five, H.E.A.T och ett lokalt band, här i Västerås i Bombardier arena. Rockweekend, on tour! Hur grymt är inte det då? Jo, helt jävla crazy! Det kostar bara 400 kronor, helt och hållet värt pengarna. Så gör som jag, och dra dit. Mustasch och Renegade five har jag redan sett förut, men det ska bli så grymt kul och se dom igen. Särskilt mustasch, dom äger scenen. Men sen är jag galet förväntansfull, Dia psalma och Dead by april, säger väl allt.

Speltider:
Mustasch..............23.45-01.00
Dia Psalma..........22.25-23.25
Heat.......................21.20-22.05
Dead By April......20.15-21.00
Renegade Five....19.25-19.55
Lokalt band..........18.35-19.05
Dörrar...................18.00


Signeringar:

Renegade five......23.25
Dead By April.......22.05
Dia Psalma............21.00
Mustasch...............19.55
Heat........................19.05


Carry me

2009-03-17 @ 21:11:02 Category: Everyday life Comments: 0
Jag är hur glad som helst, jag mår bättre än någonsin. Jag är lycklig och livet är en dans på rosor. Men, det är något som är fel, något som inte står rätt till. Har gått runt med en konstig magkänsla i flera dagar nu och den försvinner inte. Jag kan verkligen inte komma underfund med varför jag går runt med denna ständiga oro.  Men något, som jag inte vet vad, känns så himla fel. Den här magkänslan får mig att vilja kräkas. Jag känner mig, förvirrad. Jag orkar inte. Det är som att jag försöker inbilla mig själv att allt är bra, men något är så fruktansvärt fel.

Det är tisdag och jag kom precis på att jag missat "Den rätte för Rosing", typiskt. Nu får jag vänta på reprisen som går på söndag, eller titta på kanal5.se, men förra gången jag skulle göra det gick det käpprätt åt helvete. Sidan ville mig verkligen inte väl. Jag är proppmätt, ätit alldeles för många skivor blodpudding. Ja, blodpudding är gott!

Jag ska ringa Robin strax, saknaden är för stor för att låta bli.

Jag vill bara åka utomlands, göra om Turket 2008. Upp, upp och iväg!
 Supa, sola, bada och leva livet

Let's begin

2009-03-17 @ 08:58:39 Category: Everyday life Comments: 3

Det spelar fan ingen roll om jag sover sju, åtta, nio eller tio timmar om natten, jag blir i alla fall lika trött dagen efter. Jag sitter här i skolan och gäspar om och om igen, mina ögon fylls med tårar och rinner ner som en flod för min kind. Inte okej!

Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det faktiskt  Christians födelsedag! Japp, som sagt, idag fyller Christian 18 år, hipp hipp hurra! Grattis så fruktansvärt mycket, hoppas du får en superbra dag!

Jag vill ha helg, mhm det vill jag. Då ska jag parta loss, igen. Men, jag har bestämt att nästa helg ska bli lugn, helt utan alkohol. Bra va? Så den här helgen får jag festa tills jag längre inte orkar stå. Lisa fyller 18 år, spännande. Det här året kommer bli så äckligt kul.


Found myself in you

2009-03-16 @ 22:25:40 Category: Everyday life Comments: 2
Tänderna är borstade, ansiktet är tvättat och sängen är bäddad. Jag riktigt längtar efter att få krypa ner under mitt duntäcke och lägga huvudet mot alla mina fluffiga kuddar. Jag har precis tittat på Austrailia, men dock har jag inte tittat klart. Orkar inte kolla på mer film, dessutom ska Robin snart ringa och prata mig till sömns. Föresten så har jag redan tittat på en film förut idag, när jag kom hem efter skolan. Den hette "The Lost" och var en riktig höjdarfilm! Spännande ända fram till slutet, precis som en film ska vara.

Nog om det. Jag vill veta mitt matteprov också. Har skickat två dryga mejl till Johan idag om att jag bara måste få reda på det. Tror ni han svarade? Nej. Suck, i morgon ska jag leta reda på honom och dra han i örat.

Nu ringer han, wiho.


Fuck, fuck, fuck

2009-03-16 @ 13:28:42 Category: Everyday life Comments: 3

Eller fan, fan, fan som Thåström sjunger. Ja, jag har fått Thåström på hjärnan.

Kom nyss tillbaka efter en supergod lunch på Vivaldi med Tim, Christian och Amanda. Det var min första gång där, så var lagom förvirrad när man skulle välja alla olika smaskigheter till min sallad. Men jag tror jag lyckades rätt bra, för gott blev det. Fick min älskade paprika, mmhm.

Lika långtråkig skoldag som vanligt men jag överlever, antar jag. Tur att man inte satt här själv i alla fall, det hade blivit fem förjävliga veckor. Heja Christian!

I morgon ska jag åka och storhandla på Ica med hela min släkt och med alla jag känner! Det är Zaras första dag i kassan då, mobboffer. Ska handla så mycket att det knappt får plats på bandet. Du bör oroa dig Zara, mouhaha.

Vi hör vad dom som sitter i grupprummet bredvid säger, det är roligt. Vi sitter och lyssnar på den värsta hårdrocken för att retas. Hörde att dom sa att vi alltid sitter här, dom är irriterade. Buhu!

Åh, jag är så mätt att jag rullar omkring här inne. Ska ta en middagslur nu! Huvudet på datorn, armarna hängandes ner mot golvet, benen åt olika håll och dreggel på kinden.


My saviour

2009-03-15 @ 20:04:09 Category: Everyday life Comments: 5
Har precis tittat klart på en otroligt läskig skräckfilm, så nu lugnar jag ner mina nerver med en låt från Thåströms nyaste album, kärlek är för dom. Thåström, han ska jag definitivt se på peace and love i sommar. Kan bara föreställa mig hur grymt det kommer bli, hoppas verkligen att han spelar flickan med guldbruna ögon, en utav många favoriter.

Lördagen var helt klart klockren. Vi samlades alla tjejer hemma hos Josefine och åt tacos, det var uppdukat för långbord. Därefter började festen dra igång ordentligt. Ölspel, dans, jag har aldrig, balkongsnack och mycket mer. Full som en kastrull, eller vad säger du Zara? Kvällen får en stark tia! När allt började dö ut och dom flesta drog sig hemåt åt jag, Zara och Josse ännu en portion tacos. Fyllemat är förmodligen den bästa måltiden!

I morse vaknade jag och Zara upp hemma hos mig, bakfulla och trötta. Frukosten fick vi hoppa över, det gick bara inte ner. Vid tolv tog jag med mig mitt duntäcke, en bok, min ipod och en kudde och gick ut på balkongen, jag rörde mig inte ur fläcken förens fyra timmar senare. Solen stod högt på himlen och det var varmt. Jag njöt utav solskenet som värmde ansiktet, äntligen. Nu hoppas jag verkligen att det här håller i sig, länge. För att sedan bytas ut och bli en hejdundrande sommar. Håller tummarna hårt!

Nu måste jag rusa till TVn, det är ju wipe out.


That's what you get

2009-03-14 @ 12:36:58 Category: Everyday life Comments: 1

Jag måste säga det att fredagen var riktigt mysig, mer sådana fredagar åt folket. Robin kom vid fem då vi direkt hoppade ner i plurret, för att sedan laga mat tillsammans. Spagetti och köttfärsås, en stark sådan. Gott var det. Resten av kvällen spenderade vi framför tvn till Let's dance. Dock somnade båda två så vi förflyttade oss i stället till sängen. Tror klockan var nio när jag vaknade i morse och då är det alltid lika roligt och dryga med trötta människor. Sen blev det en frukost, och en tripp till systemet, samt vinka hej då till Robin. Saknar dig redan!

Ikväll är det kalas hemma hos Josse och vodkaflaskan är fixad. Redbull&vodka, det låter som godis i mina öron när jag säger det högt. Ögonbrynen är plockade och snart ska jag hoppa in i duschen. Men inte riktigt än, orkar inte. Senare kommer Zara, men det blir nog mycket senare för hon är så seg. Som på nyår, vi bestämde att hon skulle komma hem till mig vid ett, jag tror klockan var fyra när hon kom. Ha ha ha! Men jag älskar henne lika mycket för de!


Spit out the poison

2009-03-13 @ 08:44:41 Category: Everyday life Comments: 0
Jag är nervös, så där så det bubblar i magen. Jag vill verkligen lyckas på mitt matteprov, för en gångs skull. Men när jag åkte hem till Sten igår för att få hjälp, hände det inte så mycket. Ingen av oss förstod vad vi höll på med, det var som om det stod på turkiska. I hela fyra timmar satt vi och krånga, försökte lista ut olika tal innan vi såg en skiva som fanns till matteboken jag lånat. I den förklarade dom lite kortfattat hur man skulle göra, och då gick det upp ett litet ljus. Men jag förstår fortfarande inte ens hälften av det jag borde kunna. Önska mig lycka till! Fem minuter kvar.

Idag gick jag upp hela en kvart tidigare än vanligt, och det kändes i kroppen. Men jag slet mig upp, det var som om någon stod bakom min säng och drog mig i ett rep ner i sängen igen. Men jag lyckades komma upp, efter många om och men förstås. In i duschen, och för första gången på något som känns som en evighet sminkade jag mig med mascara och hela kittet. Något jag sällan orkar göra längre.

Idag, är jag inte helt säker på vad som kommer hända. Hoppas att Robin kommer för jag saknar karln. I morgon ska vi i alla fall hem till Josse och fira na, hon har fyllt 17 år. Då blir det partyparty, kul! Nu måste jag gå, MAGONT.

Black and white

2009-03-12 @ 15:08:02 Category: Everyday life Comments: 0
Jag och min gode klasskamrat Gunnar (även kallad Christian) var på ett möte idag på Aspholmen fastigheter AB. Vi hade bokat tid med fastighetschefen, så klockan 13.15 skulle vi vara framme. Det pinsamma var, att på promenaden dit glömde vi bort vad han hette. Gunnar gissade på Stig, men sen kom vi på att det började på K. Till slut fick jag en lysande glödlampa över huvudet (ser ni bilden?) och sa att han måste heta Kurt. Gunnar frågade mig om jag var säker och jag sa självklart att jag var det. Så vi gick in i lokalen stormsäkra på att mannen vi skulle ha möte med hette Kurt. Men...... han hette visst Knut. Det var rätt så jättepinsamt, eftersom jag pratat med honom i telefonen två gånger dessutom. Men det var galet kul, och nu två timmar senare sitter vi fortfarande och garvar som dårar.

Mötet gick bra i alla fall och vi har fått en stor uppgift utav företaget som kommer ta tre veckor, spännande.

Stay the night

2009-03-12 @ 10:50:45 Category: Everyday life Comments: 1
Min näsa rinner, ögonen sticks och jag har fortfarande ont i huvudet. Suck! Ända sen i morse då jag gick in på toaletten där mamma precis sprutat massor med hårspray och parfym, har jag haft denna snuva. Dessutom verkar det som att mitt huvud tycks vilja behålla den ständiga värken, grymt jobbigt. Sen är det äcklig mat i skolan idag, åh!

Jag måste plugga idag, till matteprovet som jag har i morgon. Kommer gå åt helvete känner jag redan nu, men jag ska hem till Sten idag så han får försöka hjälpa mig. Av vad jag hört så var det ungefär bara 4-5 tal på provet. Men på ett sätt känns det värre än vanligt, för då känns det som att det är typ, 5 svåra tal. När det kunde varit ett prov på 10 tal med 5 lätta och 5 svåra. Känns som att det är svårare att visa sig bra! Ni fattar nog.

Åh vad det kittlas i näsan, kommer nysa snart.

J a g h a r t r å k i g t o c h v i l l f ö r ä n d r a m i n b l o g g m e n j a g v e t e j h u r !

Sometimes i wonder how i will stay strong

2009-03-11 @ 09:22:38 Category: Everyday life Comments: 1

God morgon! Sitter här i ett grupprum i skolan eftersom vi blev utkastade från vårat klassrum. Tydligen skulle dom ha lektion där, taskigt gjort. Det är ju faktiskt vårat, huldrornas!

Jag är makalöst pigg idag, har sovit ungefär nio timmar och det känns verkligen great. Min bok, män som hatar kvinnor, är redan riktigt spännande. Har ungefär kommit 1/5 av boken. Har tänkt att jag ska hinna läsa klart den innan vi börjar skolan igen efter påsklovet. Då ska vi läst en bok till svenskan, så det passar ju perfekt. Nu måste jag tydligen göra mitt matteprov som jag missat, på fredag. Men som tur är så får jag låna en mattebok, det ska bli hur skönt som helst. Känns som om det var en evighet sen, nu kanske man kan förstå lite mer när man pluggar hemma.

Jag har fortfarande ont i huvudet, det ger sig inte. Jag dör, lite. Jag hänger inte riktigt med.


Misunderstood

2009-03-10 @ 20:03:13 Category: Everyday life Comments: 0
Nu har jag nyss kommit hem från träningen, på något vis lyckades jag slita tag i kragen och ta mig dit. Känns otroligt bra nu i efterhand, starkt jobbat Sandra. Jag var ovanligt stark idag (ha ha) lyckades höja i vikt på minst hälften av alla maskiner. Så nu är mina muskler helt mördade, hoppas jag får träningsvärk i morgon. Det är så skönt!

Ja just det, måste berättade om grejerna som jag beställde. Bikinin satt helt okej och mina pumps var riktigt sköna, dock var gladiatorsandalerna lite för stora, men det är struntsamma! Nu längtar jag ännu mer efter sommaren, om det nu ens är möjligt. Har hittat en till bikini jag vill ha, från H&M dock, men jag känner att jag bara måste ha den. Ska springa in och kolla om den finns i affären i morgon, annars får jag nog beställa.

Jag sitter och äter yoghurt blandat med flytande houng, banan och müsli, supergott. Åt lasagne för ett tag sen, som blev över från i söndags. Men det var så lite, så jag var tvungen att äta mer. Ops!

miss you love

I will let you down

2009-03-10 @ 17:13:23 Category: Everyday life Comments: 0

Som väntat, så fick jag min migrän inatt. Eller var det i morse? Har ingen riktig tidsuppfattning men när jag vaknade runt halv tio hade det mesta gått över. Nu är det bara den här huvudvärken som kommer efter som jag försöker bli av med. Lyckas inte så bra, och då kanske ni tänker att det är dumt utav mig att jag sitter vid datorn, men faktiskt så spelar det ingen större roll. Ja, som ni då kanske förstod så var jag hemma från skolan idag. Men i morgon är det bara att pallra sig upp, förstå, då är det redan onsdag. Snart helg!

Just nu sitter jag och väntar på att mamma och Björn ska komma hem, dom är och hämtar sakerna jag beställt över internet (två par skor & en bikini). Får hoppas att dom sitter bra, annars är det bara att skicka tillbaka, vilket skulle vara rätt sorgligt.

Jag vill och träna idag, eftersom det inte blev någon igår. Men det är så fruktansvärt jobbigt och träna med just den här huvudvärken, eller ja, med huvudvärk överhuvudtaget. Mamma erbjöd mig att få laga mat om jag stannade hemma, låter inte särskilt lockande. Nog för att det är kul, men jag har verkligen ingen lust.

Jag mår dåligt när jag ser alla converse som kommer in i affärerna nu i vår, jag vill ha. Allihoppa, kan inte välja. Bäst att jag nöjer mig med dom jag har, tills vidare. Men jag ska, ha fler.


Over and under

2009-03-09 @ 20:29:08 Category: Everyday life Comments: 0
Det är något fel på våran spis, vi har försökt kokat vatten i en timme nu till våran spagetti, men det händer ingenting. Jahapp, jag får väl leva på vatten och knäckebröd denna kväll då. Ge mig mat, någon?

Jag har hunnit tittat på ännu en film efter senaste gången jag skrev, den här gången blev det en romantisk film. Också Lisa som tipsat mig om denna, My sassy girl. Den var så himla söt, kom på mig själv med att sitta och småle för mig själv flera gånger. På slutet kom även tårarna, som i en flod.

Jag har huvudvärk också, ni som brukar ha migrän förstår nog vad jag menar när jag säger att, jag har haft sådan här huvudvärk man har precis innan sjävla migränanfallet bryter ut. Det är som att jag sitter och väntar på att det ska komma, men det kommer aldrig. Just nu önskar jag nästan att migränen kunde komma, så jag får lägga mig och sova, för att bli av med den. Då är det förhoppningsvis bättre tills i morgon. Nu, ska jag hoppa ner i plurret och läsa min bok. Kan nog inte bli mer avkopplande än så!

Aishiteru

Smokin' in the boys room

2009-03-09 @ 15:38:22 Category: Everyday life Comments: 1

Nu är jag hemma, eller det har jag varit ett tag nu men ändå. Har precis tittat på en film som Lisa tipsade mig om igår, den var läskig. Den hette Asylum och handlade om en grupp elever på en skola som förut var ett mentalsjukhus, där det utfördes experiment på ungdomar utav en psykiskt sjuk doktor, och nu kom han tillbaka för att fortsätta, typ. Men den var bra i alla fall, men som sagt, läskig. Filmer blir alltid tio gånger värre om man kollar själv, ensam hemma. Då pirrar det i hela magen.

Förutom det, så ville jag bara berätta att jag fryser något så fruktansvärt mycket, gåshud hela tiden. Mina hårstrån står rakt upp, dom blir sylvassa. Sitter i mjukiskläder samt med ett stort duntäcke runt mig men inte fan hjälper det. Nej, jag fryser ändå. Nu skulle Mickes monstertofflor vara till hjälp, så sant som det är sagt. Jag är groteskt sugen på en banan också, som finns ute i köket i en skål på bordet. Men, går jag upp härifrån täcket för att hämta en åt mig, riskerar jag att bli nerkyld till ett isbit. Ja undrar ja om jag vågar riskera det.

HEY!

10,000 miles away

2009-03-09 @ 09:30:43 Category: Everyday life Comments: 0
Nu är det en ny vecka och jag har samlat nya krafter hela natten. Jag låg inte ens och drog mig när min väckarklocka ringde, utan jag hoppade upp på en gång. Blev skapligt förvånad, detta fenomen har inte inträffat på något som känns som hundra år. Vilken lycka! På tal om väckarklocka så måste jag byta låt som spelas samma jävla morgon, blir förbannad när jag hör den på grund utav att den är så uttjatad. Jag har någon töntig Sony Ericsson melodi som plingar prick klockan sju. Vill ha en fungerande låt, en glad men en lugn låt. Man ska vilja gå upp ur sängen när den spelas. Fast då kanske man borde ha en dålig låt, så att man inte klarar av att ligga kvar. Suck! Det här med väcksignal är svårt ibland alltså.

Sitter i alla fall i skolan och spenderar tid på att göra ingenting. Om jag vore smart så skulle jag plugga lite till det matteprov jag missade innan vi fick lov. Men, har jag orken? Det vet ni nog redan svaret på.

Idag, vad ska jag göra idag. Jag är groteskt sugen på att träna, så det blir nog antagligen vad jag kommer sysselsätta mig med i någon timme. Känner att jag ätit alldeles för mycket skit under helgen, det ska tränas bort! Jag menar, tonvis med alkohol samt chips och bakispizza.

Nej, nu ska jag och mina två kamrater gå in till Rosten, önska oss lycka till!

Helter skelter

2009-03-08 @ 15:58:16 Category: Everyday life Comments: 6
Fyfan vilken helg alltså. Fredagen var nog roligast om något, vilka sjuka människor vi träffa. Jag och Zara hade ingen aning om vad vi skulle göra, men en timme efter Zara slutat på sin praktik satt vi i bilen på väg till Eskilstuna! Vi åkte hem till Micke där det var full rulle, förfest för hela slanten. Det var egentligen meningen att vi skulle följa med alla grabbar till Raw, nått band spelade där. Men jag och Zara dissade gänget och drog till stället till Lotus. Även om det var rätt torrt på folk så hade vi grymt kul. Fulla som as, dansandes runt på golvet. Träffade sjukt roliga typer, både störda och roliga. Men fyfan, inte helt fel. Jag spelade bort en killes 300 kronor på 21, ha ha ha. (Killen är han på bilden längst ner i inlägget)

I skyhöga klackar vinglade vi hem genom natten. Ja, vad som hände när vi kom hem behöver vi inte gå in på, s p y a. Och det är inte jag eller Zara som jag pratar om. Vidrigt men tja, man är inte full förens man spyr. Eller vad är det du brukar säga M? På lördagen vaknade vi upp, bakfulla som svin. Helt skakis, och att gå några hundra meter till en pizzeria var rena rama helvetet. Men gott var det! Mot kvällen kom Robin och hämtade oss, vi skjutsade hem Zara och åkte vidare hem till mig. Blev en lugn kväll, vi tittade på Patrik 1,5!

Kom nyss hem från Eskilstuna, vi åkte på Emils handbollsmatch i morse och såg dom utklassa motståndarlaget. På vägen hem bjöd jag familjen på glass, snäll tjej.

Det har hänt så jävla mycket jag vill skriva om, men det finns nog inge svårare att återberätta något roligt. Zaras dumma kommentarer och pinsamma ögonblick. Fyfan vad jag älskar bruden! Hon drack varmvatten för att hon inte våga spola i vattenkranen för hon trodde hon skulle väcka oss.

- Ja hur gick det på premiären då Pinky?
- Joförfan det gick bra, flöt på fint!

Killen vars pengar jag spelade bort med fyra dynga brudar!

Breath it in

2009-03-06 @ 19:16:37 Category: Everyday life Comments: 1
Nejfan, det blev ingen fest så som vi hade tänkt oss. Nej, vi tar nästa skjuts in till E-tuna, nu jävlar! Först hem till Micke på förfest, blir en kort för våran del eftersom vi kommer komma en halvtimme innan dom andra ska dra. He-he. Skit samma, blir party anyway. Thank god, att man är arton. Livet är hundra gånger bättre nu, seriöst. Pusssss


Take me to the top

2009-03-06 @ 08:52:04 Category: Everyday life Comments: 0
Oj vad fort det har gått, det är redan fredag, kan ni tänka er? Jag sitter i alla fall i skolan nu, i ett precis tomt klassrum. Väntar på mina andra två mobbade vänner, vi som inte har fått någon praktik dvs. Rätt kul ändå, vi gör inte ett skit om dagarna. Idag blir det i alla fall ingen träning direkt efter skolan, det är ju trots allt fredag och då får man ta det lugnt. Funderar på om jag ska pallra mig upp för träning i morgon, men jag vet inte om det är min grej att träna på en lördagsmorgon. Det visar sig! Dels beror det också på hur kvällen blir idag, blir det fest så kommer jag garanterat inte komma iväg. Jag hoppas på fest! Jag ska i alla fall leka med min älskade vän Zara, det är en sak som är säker.

I morgon, vet jag inte riktigt hur dagen kommer att se ut. Så mer om det någon annan gång. Men helgen kommer nog bli riktigt bra. På söndag ska jag i alla fall följa med på Emils sista handbollsmatch för den här säsongen. Grabbarna är kanonduktiga och det är så himla kul. Känner mig som en förälder till någon utav kidsen som sitter där och stampar fötterna i marken och biter på naglarna fribilt när dom har en målchans. Men sånt är kul!

Det känns lite ensamt här, kan ingen komma snart.. Buhu! Undra om jag ska svänga förbi Ica idag efter skolan och hälsa på den praktiserande Zara, suprise! Men hon kommer säkert stå någon stans där jag inte kan få tag på henne och göra räkmackor. Ha ha ha... Fyfan, vad hon ska få göra räkmackor till mig sen. Hon lär ju blivit utav en expert på det!

Rolig jag är, sitter och skriver helt ovärderliga saker bara för att fördriva tiden och inte se mobbad ut. Det spökar här inne i klassrummet, det knäpper och ger konstiga ljud. På med hörlurarna med Mötley Crüe och högsta volym!

Flowapowa

Kickstart my heart

2009-03-05 @ 15:23:15 Category: Everyday life Comments: 0

Lyckad dag, nej. Började redan i morse med att jag hade ont i magen, men jag tog en ipren och levde vidare. Åkte till skolan, och varje dag av den här veckan har varit lika onödig. Sitter liksom bara där på en stol, helt utan vettiga saker att göra. Skulle lika gärna kunna vara hemma och sova. Åkte hem redan med halv ett bussen, cyklade vidare till gymmet för att springa av mig i tjugo minuter. Körde igenom maskinerna och när jag var klar och skulle till att stretcha kroppen, fick jag panik. Min magont blev bara värre och värre så kom bara halvvägs innan jag var tvungen att rusa upp på toaletten och spy. Helt sjukt, mensvärk. Jippie! Så jag klädde på mig fortare än kvickast och cyklade hem. Var på väg att börja böla flera gånger, för jag var dötrött i benen och det var en helvetes motvind. När jag väl kom hem kastade jag mig på golvet utan att klä av mig ytterkläderna och kramade ihop mig till en boll. Började naturligtvis gråta, pms barn. Sitter med en sån där kudde med massa kulor i, kommer inte på vad den heter just nu, men en sådan där man värmer i micron. Skönt är det i alla fall. Det är just en sån här dag man får äta precis vad man vill i hela världen, och jag vill ha chokad i mängder. Choklad läker smärtan, om jag nu hade någon...... Mamma, var är du när jag behöver dig.


Someday

2009-03-05 @ 09:09:04 Category: Everyday life Comments: 0

Efter att jag vunnit tre gånger i rad på spelet Kungen, så har jag redan tröttnat på att vara i skolan. Det finns liksom ingenting för mig att göra. Jag ligger inte efter med några uppgifter, jag har läst alla bloggar och jag har glömt min ipod sladd, det här suger. Klockan är strax över nio, och jag har nyss kommit till skolan, men jag är redan så fruktansvärt uttråkad. Ska ringa och fråga om praktikplats sen också, men hur lång tid tar det då? Typ en minut. Blir nog tidig hemgång idag med. Har med mig mina träningskläder idag med så jag antar att jag cyklar till gymmet direkt när jag kommer hem till Hallsta med bussen. Träningsvärken efter gårdagen är inte vacker...

Nej, nu ska jag leta vidare på internet efter något roligt att underhålla mig med.

Puss på skinkan.


Hell on high heels

2009-03-04 @ 20:49:14 Category: Everyday life Comments: 0
Jag orkar inte skriva ett nytt inlägg egentligen, men här kommer det ändå. Igår slutade jag tidigt, eller jag gick hem eftersom jag inte hade något att göra. Så jag åkte hem och dog ett tag och tvingade mig senare till gymmet för att köra hårt. Svettigt men kul!

Idag hade vi någon framtidsdag, åkte hem tidigt och cyklade direkt till gymmet. Det var typ två personer där, så jävla skönt. Stod på löpbandet i en timma, höll fan på att dö. Ville lägga mig på golvet och gråta. Det är inte lätt inte, att vara så otränad. Men helvete, bättre ska det bli. Drack en sån hära Chiquita Smoothie idag, smak av jordgubb och banan. Den var ju svingod, perfekt och sådär innan träningen. Nu vet ni, drick på. Sen har jag lånat boken, män som hatar kvinnor. Vill se filmen, men fan, vill läsa boken först. Så nu jävlar!

Jag har precis druckit ett glas vatten och en apelsin, och det var fan det bästa jag gjort idag. Har trånat efter det i flera timmar men inte orkat lyfta på arslet, kraken. Iskallt vatten, mhmm. Mums, graow.

JA JUST. har förfan köpt PEACE&LOVE bilett nu! Hur grymt kan det bli? Sitter och tittar på den kärleksfullt här bredvid skrivbordet på anslagstavlan.

Vill gråta...............................................av lycka!

Don't go away mad, just go away

2009-03-03 @ 08:43:24 Category: Everyday life Comments: 0
Och som alltid när snön börjar smälta bort och man tror att, nu är verkligen våren på väg, så kommer det ännu mer snö. Fick smått panik igår när det satte igång, men värre var det i morse. Min väckarklocka ringde och jag fick något slags ryck så jag kasta mig upp och titta ut genom fönstret. Träden, marken, gatulamporna, gungorna, allt var snötäckt. F u c k ! Så nu var det bara att dra på sig vinterjackan igen, för miljonte gången.

Jag är redan hungrig, men ändå åt jag rätt mycket frukost. Kokade två ägg till mig igår kväll som jag skulle ha nu i morse, det var grymt gott ska ni veta. Men jag tog i alla fall med mig en banan, så den ska snart få fylla min magsäck. Kan nog inte bli mer intressant än så.

Rätt torrt på bildfronten också, tyvärr.


This ain't a love song, this is a fuck song

2009-03-02 @ 22:16:46 Category: Everyday life Comments: 0
Tänkte skriva ett snabbt inlägg nu innan jag hoppar ner i sängen för ett samtal med Robin, som kommer vara ungefär tills vi inte längre orkar hålla ögonen öppna, som vanligt. Men det är alltid lika trevligt! Den här dagen har blivit en riktigt slöardag, men det behövde jag. Säger jag som precis haft en hel veckas lov. Nej, men som jag skrev i mitt förra inlägg har jag inte sovit en endaste liten blund idag, så jag orkade helt enkelt inte ta mig iväg till gymmet. Jag har legat i soffan ända sen jag kom hem från skolan, och det var hur underbart skönt som helst. Nu på kvällen tittade jag på Charter hjältar, och Bert Karlsson var med. Fyhelvete så jag garva, vilken rolig prick det där! Tårarna spruta åt alla håll, min nya idol, ja tammetusan! Sen får jag inte glömma att 2 and a half men är som på grädden över moset, så jävla bra serie alltså. Lika roligt varje avsnitt!

I morgon ska vi boka P&L biljetter, jag längtar ihjäl mig! Snart har jag dom i min hand, jag har redan börjat räkna ner dagarna. Om jag minns rätt så är det 115 dagar kvar, inte så pjåkigt! Fan så kul det ska bli. Alltså, jag ska få se Mötley Crüe förfan, det är helt jävla galet. Skulle inte förvåna mig om dom ställer in, men NEJ! Så ska jag inte tänka, för det kommer dom inte göra. Jag dör, av längtan. Och lite till.

Piece of your action

2009-03-02 @ 13:24:41 Category: Everyday life Comments: 0
Jag är nog lite lugnare nu, när jag fått mat i magen och samlat ihop ny energi. Men jag måste verkligen erkänna att jag börjar bli skapligt trött på John Bauer, vad ska jag ta mig till. Jag mår inte alls något bra idag, känner mig riktigt hängig. Tog febern i morse och då låg den på 37,8. Men, jag behövde gå till skolan så det var bara att pallra sig upp. Fick inte ens i mig någon frukost, några tuggor på en knäckebrödsmacka räckte. Min kopp te hjälpte mot tröttheten i alla fall. Jag har inte sovit alls i natt, och då menar jag ingenting. Inte ens en enda minut har jag somnat, nej. Jag har legat vaken hela natten. Från att jag gick och la mig runt tolv, tills jag gick upp vid sju. Så himla typiskt. Jag kände på mig att det skulle bli såhär, nu när man har haft lov har jag vänt på dygnet rätt ordentligt. Går och lägger sig sent, sover länge, och fortsättningen följer. Får hoppas på att det går bättre ikväll, håller tummarna.

Jag som vill träna idag, men just nu känns det som att jag behöver en lugn dag i tvsoffan. Dels på grund av att jag är så otroligt trött, men också för att jag lyckats blivit förkyld. Robin har smittat mig under helgen, jag visste på en gång att jag aldrig skulle klara mig. Hoppas bara att halsen inte dras med i det här, det orkar jag inte. Har inte haft ont i halsen på grymt länge, och det är sjukt ovanligt för att vara jag.


Fly me away

2009-03-02 @ 09:37:37 Category: Everyday life Comments: 3

Jag håller fan på att gå i taket här i klassrummet på våran äckliga skola, John Bauer. Har tröttnat ordentligt. Sug!

- Vad tycker du vi ska göra åt saken?
- Inte vet jag
- Jag vet inte heller vad jag ska göra, känns som du inte vill det här, att du hellre vill gå hem och sova.

JA, för det vill jag fan!!!



Summerday

2009-03-01 @ 22:26:27 Category: Everyday life Comments: 0

Jag har kommit in i en jävligt kass period, inom mitt tänkade. Jag menar, jag vill ha sommar något så fruktansvärt mycket att det gör ont i mig att ens nämna ordet sommarlov. Då är det fan illa. Men vem håller inte upp handen när frågan ställs
- Är det någon som vill ha sommar här? Inte många av dom jag vet, dom borde få smisk om det faller så. För det finns förmodligen inget som är bättre än sommaren och allt som kommer där till. Jag skulle antagligen inte ens hoppa över sommaren för pengar. Så mycket, längtar jag och så mycket, älskar jag sommaren!
 
En dag med stekande sol och inte ett moln på himlen. Vi styr färden mot stranden och det svalkande vattnet. Vi packar våra cykelkorgar fulla med gottigheter samt alkoholhaltiga drycker, en boll, mäktiga högtalare, en stor filt och på pakethållaren sitter handduken fastklämd. Under dom slitna jeansshortsen och det färgglada linnet är bikinin redan på. Alla är lika glada och spralliga. Efter en hel dag med sol, ploj och fylla åker vi vidare och inhandlar kvällens underhållning. En grill, kött och potatissallad, ja allt du kan tänka dig. Vi hamnar på en brygga någonstans, vi vet inte riktigt var men solen börjar sakta gå ner och bildar en rosafärgad utsikt. Alla är fortfarande lika glada, ingen bryr sig om att myggen sticks på armar och ben som bildar stora kliande bett. Det hör bara till! När solen gått ner och sommarkylan kommer fram mot natten klämmer alla ihop sig under filtar och skapar kroppsvärme. Gittaren plockas fram och syrsorna spelar sin sång. När klockan är tidig morgon och dom flesta börjar bli trötta åker alla hem till sig och somnar gott.


Nights of love

2009-03-01 @ 17:19:21 Category: Everyday life Comments: 2
Vilken helg det har varit, eller fredag rättare sagt. Packade väskan med grejer och tog tåget till Eskilstuna, där Robin hämtade upp mig. Hade nästan ställt in mig på  att vi skulle ta det lugnt, men ack så fel jag hade. Efter öl och vin hemma fick vi skjuts in till bowlinghallen där Mattias och Tom väntade. Vi hade bokat två serier, men när vi hade bowlat klart första omgången bestämde vi oss för att avbryta det hela och fortsätta vägarna mot Nybron. Kvällen var grymt kul, det kan jag inte förneka. Självklart ska det alltid hända något dåligt, vilket slutade med att jag satt vid en vägkant och hyperventilerade. Endel människor borde fan inte få gå lösa! Lås in dom vettja..

På lördagen vaknade jag och Robin upp bakfulla och slitna, precis som det ska vara. Solen lyste varmt så vi gick ut och satte oss ett slag, men annars gjorde vi inte mycket som var vettigt. Vi bastade i för sig, och på kvällen tittade vi på The grudge. Jag somnade till ett program på tv om en isbjörn.

Idag har vi också enbart tagit det lugnt. Men det är det som söndagar är till för. Fick skjuts till tågstationen för att åka hem klockan 15:52. Nu sitter jag här, hungrig och med en ångest att behöva plugga. Jag orkar inte! Men jag måste, kul.

Nej, om man skulle rota igenom kylen lite.