In flames

2009-04-29 @ 10:41:58 Category: Everyday life Comments: 0
MEN TJENA! Fan vad jag vill stå där. Så jävla grymt!

IN FLAMES - Delight And Angers - HD

Emotion

2009-04-29 @ 09:45:44 Category: Everyday life Comments: 0
Med fe och fasa klev jag upp i morse och cyklade till tandläkaren, eller som jag tycker att det borde heta, tandplågaren. Jag hade inga hål och allt såg bra ut, men när hon karva med den där jävla kroken så började jag blöda i hela käften. Hon missa ju tänderna och högg in på tandköttet i stället, inte skönt.
Jag gillar inte tandläkaren, jag har stora problem med att behöva åka till tandläkaren. Man är alltid nervös i flera dagar innan, och har ångest i flera dagar efter. Redan nästa år ska jag tillbaka på återbesök, ska börja samla mod redan nu.

Nu sitter jag i alla fall hemma igen, väntar på bättre tider. Ska åka in till Västerås med 11 bussen, gå på stan ett tag, för att sedan börja med en lektion klockan 1. När jag kommer hem har jag redan bestämt mig för att sätta igång med pluggandet.
Jag har faktiskt fått en hel del gjort nu dom senaste dagarna, lite stolt får jag faktiskt vara, även om det var jag själv som satte mig i den här situationen.

Idag hoppas jag på att hitta något fräscht att ha på mig på valborg. Valborg kommer bli riktigt kul. Jag längtar, faktiskt.
Nu ska jag slänga mig framför tvn i en timme, sen är det dags att åka.

Who knew

2009-04-28 @ 17:49:59 Category: Everyday life Comments: 0
Den här dagen har gått fort och det glädjer mig lika mycket, när en tisdag går fort. Tisdagar är egentligen den mest gräsliga dagen man kan tänka sig, men idag får den lite högre betyg än vanligt. Vi började skolan vid nio med att ha nationella i engelska, den skriftliga delen. Det gick inte alls bra, jag fumlade på orden och förstod knappt själv vad jag skrev om. Tur att det bara är ett nationellt, annars hade det förmodligen känts värre.

Där efter väntades en tre timmar lång håltimme, det var nog den längsta jag någonsin haft. Det var egentligen bara jobbigt, men det blev i alla fall en lunch på stan med Zara och Ellinor. På eftermiddagen promenerade jag och Christian iväg till Aspholmen Fastigheter och lämnade över våran företagspresentation vi gjorde under praktikveckorna. Han, som vi lämnade den till, verkade nöjd och det är förvånansvärt bra. Vi var väl inte allt för nöjda. Men dom ska tydligen bjuda ut oss på lunch som tack, och mat säger man inte nej till.

Väl hemma gosade jag ner mig i soffan med en filt och tittade på ett gammalt avsnitt ut av Top Model, nu sitter jag i stället här och har en gnutta ångest över att jag egentligen borde plugga. Men jag tror jag tar det i morgon i stället, eller så gör jag det nu. Har ändå inget bättre för mig. Jag får se, helt enkelt.

Nu är valborg spikat, känns skönt. Kommer bli en rolig långhelg och det känns toppen!


Make me belive

2009-04-27 @ 11:08:31 Category: Everyday life Comments: 0
Tänkte skriva ett nytt inlägg, i brist på annat att göra. Min mage gör ont, jag har inte ätit ordentligt sen i lördags då vi grillade. Jag har ingen matlust, jag orkar inte ens dricka vatten. Hoppas det går över, det här känns verkligen inte okej. 

Sitter i alla fall just nu och lyssnar på en redovisning, rena rama sömnpillret. Inge illa menat mot gruppen, men jag tycker det är långtråkigt. I stället underhåller jag och fredrik varandra med att göra grimaser. I morgon har vi nationella i Engelska, om jag minns rätt. Jag längtar inte. Uppsatsskrivning är inte min starka sida!

Det är på grund utav dessa underbara helger man orkar ta sig igenom måndag - fredag, skoldagarna. Valborg som är på torsdag, samt fredag, lördag och söndag, kommer bli fyra roliga dagar. Jag känner det på mig! 

Föresten, idag fyller Linus hela 20 år! Grattis så inåt helvete bästa du!

Kan inte sluta garva åt den här bilden, så fruktansvärt ful!
Kolla bara Linus stil, ha ha ha!

 

Fire

2009-04-26 @ 22:13:06 Category: Everyday life Comments: 1
Den här helgen har varit tokgrym, verkligen! Fredagen spenderades med Zara och två klasskompisar, Katja&Sara. Vi möttes nere på samhället för att handla mat och diverse godsaker, därefter promenerade vi hem till mig. Vi lagade maten och åt den ute på balkongen, supermysigt. Senare när mörkret började falla på, tog vi fram vattenpipan. När det blev för kallt för att sitta ute, gick vi in och fortsatte kvällen i soffan. När det blev läggdags, gick jag och Zara och la oss. Kunde vi sova? Nej. Vi låg och skratta oss till tårar, på grund utav våran brutalt dåliga humor. Det är vi det!

På lördagen steg vi upp tidigt, städade av lite hemma hos mig och duschade. Inte tillsammans dock! Vid 1 taget kom Micke, Robin och Linus. Vi åkte direkt till Ica för att handla godsakerna för dagen, här skulle det grillas. Jag och Zara hade i för sig redan fixat våran oslagbara marinerade kyckling redan kvällen innan. Så väl hemma plockade vi med oss alla nödvändigheter och begav oss ut. En hink full med iskall öl, grillat med potatissallad och bearnaisesås, en fotboll och varmt väder. Det kunde nog inte bli bättre. Senare kom även Frippe och Lina. Vi hade fruktansvärt roligt. Det var en klockren kväll, vattenpipan åkte fram även denna kväll. Några brännmärken i bordet fick jag allt stå ut med, det var det värt. Klockan var nog halv 4 när jag somnade, trött som en kossa!

I morse vaknade jag typ klockan sex, men låg och småsov till 9 då jag gick upp. Trodde att jag var den enda som var vaken, men ack så fel jag hade. Idag har jag hunnit med att städa av allt från gårdagens party, gått till milano utan att ätit något och spelat wii. Vid 8 åkte dom sista hem, det vill säga Micke, Robin och Linus.

Jag är fortfarande bakis. Eftersom jag knappt ätit något på hela dagen, och nyss åt, mår jag förjävligt nu. Jag är spyfärdig! Men vad är alkohol om det inte för med sig en ordentlig baksmälla? Ingenting! Vi höll trots allt på med supandet, i säkert över tio timmar.

Tack för en kanonhelg! Nu ska jag gå och lägga mig, är så in åt helvetes sliten. Höll på att lägga in massa bilder, men jag tröttnade efter 4, förlåt. Lägger upp resten en annan dag.









Hey you

2009-04-24 @ 08:55:01 Category: Everyday life Comments: 0

Varför vill man prata med en fritt främmande människa på bussen för? Jag ville bara skjuta mig på resan hem. Igår satt en kille och prata med mig om helt ovärderliga saker. Han ville uppfinna en supersnabb buss(?). Orkade inte ens lyssna, så stoppade in mina ipodlurar i öronen och suckade, djupt! Förstod inte ens vad han ville. Han är nog en sådan här människa som måste prata med folk, som en tvångstanke. Jag ville bara ha en fridfull bussresa hem i lugn och ro, men nej...

Föresten, jag måste till Storsjöyran, också. Jag vet, jag ska till Peace&Love, men jag måste till yran med! Jag vill, jag vill, jag vill! Kom igen?

Ikväll blir det supermys hemma hos mig, i morgon blir det sol, grilla och öl, även det hemma hos mig. Yey!

Föresten igår fick jag reda på att Mötley Crüe kommer spela på torsdagen, på P&L!


Rose

2009-04-23 @ 18:09:45 Category: Everyday life Comments: 1
Den här dagen har varit oerhört bra! Började med skola, men i stället för vanlig lektion fick vi lyssna på treorna som kom in och berättade om deras projekt. Undra vad man ska göra? Kanske dags och börja ta sig en funderare. Något borde man väl komma på. När vi slutade 11:45 tog jag bussen hem, cyklade hem till Zara. Men två sekunder senare åkte vi till Lustigkulla grillen, åt årets första mjukglass bland annat. Sen har vi varit lite överallt, pratat och skrattat i massor. Särskilt åt turtleskillen, så jävla söt unge.

Nu kom jag nyss hem, och pannkakan stektes i högsta hugg. Tog en, sen blev jag äcklad och satte mig här igen. Men datorn är så jävla tråkig nu för tiden att jag spyr, så jag ska förflytta mig till tvn i stället. Kanske en dusch på det också. Sen måste jag diska också, min tur idag, tydligen. Borde även kolla om min bärbara dator fungerar, råkade tappa cykeln i marken så väskan flög ur korgen, där datorn låg fritt. Skulle inte förvåna mig om den är sönder, för andra gången.

Peace!

On my way

2009-04-22 @ 09:42:06 Category: Everyday life Comments: 1
God morgon, kan börja med att säga att vädret är lite halvkasst men att jag är glad ändå. Herre vad jag hade fel när jag trodde att jag skulle sova ut idag, jag vaknade klockan åtta och var klarvaken. Jag hade egentligen kunnat sovit tills nu och tio minuter till. Men icke. Jag har i stället spenderat tiden framför tvn till mitt älskade "VAKNA! med the voice". Jag klarar mig inte utan min dagliga dos utav Paul, Jakob och Josefin. Idag satt jag även och skrattade mig till tårar när Kjell Eriksson gjorde sig rolig framför kameran.

Har även en fantastiskt rolig nyhet, i alla fall för mig och alla andra Kent-fans. Just nu håller dom på att spela in sitt åttonde album, grymt! Jocke Berg skrev igår på forumet att det "självklart är det bästa vi gjort". Jag är otroligt förväntansfull!

Nej, nu ska jag äta upp min Satsumas (som förövrigt är det enda jag och Zara diskuterar nu för tiden) och börja göra mig i ordning för att cykla till bussen.

Unbelievable

2009-04-21 @ 14:12:46 Category: Everyday life Comments: 0
Den här dagen har gått fort, började med matte och slutade med fotografisk bild, där vi inte har haft någon lärare. Jag har precis gjort klart en uppgift om upphovsrätten, den var rätt enkel när man väl tog tag i den. Jag ska ta halv tre bussen hem, skönt. Måste dock hjälpa till med städningen i lägenheten, Björn fyller år idag så vi får främmande. Tårta, även denna vecka.

I morgon har vi kickboxning på idrotten, längtar så jävla mycket. Först och främst har vi sovmorgon till halv 11, idrott, lunch, föreläsning, gå hem. Kommer bli en skön dag. Förutom att jag kommer få gå runt rödmosig i ansiktet hela dagen, för i morgon, då jävlar ska jag boxas ordentligt.

Helgen längtar jag ännu mer efter, PARTY SOM FAN! Livet är på topp!


Voodoo love

2009-04-20 @ 09:20:23 Category: Everyday life Comments: 0

Det var extremt jobbigt att gå upp i morse, så jobbigt att jag lyckades försova mig och fick stressa mig igenom den halvtimmen som återstod tills bussen gick. Skippade frukosten och nu sitter jag här och är vrålhungrig, men jag mår illa. Jag är hungrig i magen, men inte i munnen. Zara vet precis vad jag menar.

Sitter och lyssnar på Skindred och längtar till sommaren. Föreställ er en stor sol, en sandstrand, några kalla och Skindred som spelas i högtalarna. Perfekt strandmusik! Det är inte långt kvar nu, tills sommarlovet alltså. Jag längtar, jag planerar och jag räknar pengar. Nej, den här sommaren kommer bli grym. Vi slutar den 10:e Juni, och den 23:e är det redan Peace & Love. Det kommer bli så jävla mycket röj. Vi ska trycka tröjor till hela vårat "gäng" som åker upp. Grymt!

Nu har vi i alla fall naturkunskap, sitter och väntar på att resten av vår byrå ska dyka upp, dom som åker med tåget. Det borde vara försenat, för så här sent brukar dom aldrig komma. I eftermiddag har vi Svenska då vi ska ha boksamtal, jag har inte hunnit läst klart min bok så jag får ta en jag läste innan den. Skändad, heter den. Den borde alla läsa.

Peace!


Rehab

2009-04-19 @ 18:17:32 Category: Everyday life Comments: 0
Den här helgen har gått fruktansvärt fort, vilket är lika förjävligt som vanligt. Jag har skapligt mycket ångest, jag har mycket plugg men tar aldrig tag i det. Snart kommer vi ha jättemånga prov på en och samma gång, och vi på John Bauer har aldrig prov. Det suger! Kommer bli på tok för mycket att göra och då kommer stressen fram.

Igår kom Robin hit, vi lagade mat tillsammans och lite senare kom även Micke och Zara. Vi tittade på Robinson och Zara kläckte ur sig några förbannat roliga kommentarer. Dom blir inte lika roliga om man skriver dom här, så jag låter bli. Min dumma blondin, det är Zara det, ha ha ha.

Idag har jag och Robin inte gjort mycket alls, vi skulle egentligen och kolla på HSK-uppvisningen men ångrade oss. Vid halv fem lämnade han mig för att han skulle på handboll, och nyss fick jag ett sms om att den var inställd. Kul! Han hade lika gärna kunnat stanna.

Lyssnar på en gammal dänga av Foo Fighters, slänger in den så ni kan njuta lika mycket som jag.



i never thought it could hurt this bad to know

Picture

2009-04-18 @ 11:58:02 Category: Everyday life Comments: 0
Jag har nyss kommit upp från badkaret, det droppar vatten från håret och det svider i mina ögon, jag lyckades få tvål i ögat. Ligger i soffan och tittar på simpsons, roligare än så har jag faktiskt inte. Jag gick upp redan vid nio och åt frukost, så nu är jag hungrig igen.

Inget känns bra idag. Jag började till och med att gråta när Björn skojade med mig och inte lät mig komma förbi honom, då är det illa. Fattade inte ens varför, jag är konstig idag. Jag saknar Robin.

Mycket intressant blogg, i know. Hallelujah!

Hello

2009-04-17 @ 13:15:42 Category: Everyday life Comments: 1

Nu återstår endast en lektion på tre timmar, sen är det helg igen. Det går fort, dagarna springer iväg och jag fullkomligt älskar det! Vi har multimedia och ska göra en hemsida i Flash, rätt så förjävligt då jag inte förstår ett smack. Jag ska få extrahjälp av Lotta, fint. Men hey, det visar sig hur det går. Jag har i alla fall nyss kommit tillbaka efter lunchen samt en tripp på stan med Zara. Fönstershoppare, you know what i mean! 

Nu är min stora fundering, vad händer ikväll? Krogen är rätt uteslutet, vi behöver spara pengar. Filmkväll är ett BIG NO! Jag vill göra något kul, billigt och party, känns som en omöjlighet. Och i morgon då, det ska tydligen bli rätt kallt, några grader varmt sådär. Jag hade hoppats på en stor sol, 20 grader och en grill. Men det visar sig i morgon.

I morse när jag cyklade till bussen upptäckte jag något fruktansvärt. Jag kan inte cykla utan händer längre, ha ha. Men seriöst, hur går det till? Jag var ju mästarens mästare! Det var bättre förr, då farfar berättade stolt om hur han cyklade baklänges.

Fårarsle

Stronger

2009-04-16 @ 17:50:42 Category: Everyday life Comments: 3
Är det någon mer än jag som har fåniga tvångstankar? Om man nu ens kan kalla det för en tvångstanke. När jag är ute och cyklar som ett bra exempel, måste jag hinna förbi en speciell plats eller ett föremål, ofta måste jag hinna förbi en utvald lycktstople innan en bil åker förbi mig. Så då måste jag ofta cykla som en galning för att klara det. Om jag inte klarar det händer det väl i för sig inget speciellt, förutom att jag mumlar -fan- för mig själv. Konstigt!

Just nu sitter jag i soffan med fötterna på bordet, som är skönast, och tittar på Scrubs. Ett utav många favoritprogram. Men snart är det slut på lugnet och jag har planerat att gömma mig på mitt rum. Emils alla klasskamraters föräldrar kommer hit, dom ska planera inför ungarnas klassresa. Jag är avundsjuk. Jag har aldrig varit på klassresa i hela mitt liv. När vi slutade nian fick vi åka till Pizza Hut bara för våra lärare inte orkade med oss. Det var ju kul...

Jag har fortfarande inte tagit igång i pluggandet, funderar på att skjuta upp det tills på söndag. Då har jag hela dagen på mig. Typiskt mig, men det blir nog bra. Jag är för trött för att ens överhuvudtaget orka öppna uppgiftsbeskrivningen.

Nu kommer dom snart, dags att lyfta arslet från soffan.

Call

2009-04-16 @ 09:05:01 Category: Everyday life Comments: 1

Oj, vilken förjävlig träningsvärk jag har i axlarna, men det är skönt. Man ska helst spänna sig lite försiktigt, då känns det som bäst. När jag kom hem igår var det meningen att jag skulle plugga, men oj så fel jag hade. Jag fastnade vid tvn i stället, så får ta igen det idag. Kanske. Om jag orkar.

Idag slutar vi tidigt, 11:45 för att vara petig. Det är pannkaka till mat idag, men jag kan inte bestämma mig för om jag ska äta eller åka hem. Svårt val det där..

I morgon är det fredag, kul. Sara fyller år och hon ska ut på krogen, jag och Zara funderar på att joina. Men det är också ett svårt val, ha kul och festa järnet eller spara pengar och hitta på något annat. Zara, hjälp? Hur ska vi göra?

Ge oss lite fint väder nu då!


Bye bye

2009-04-15 @ 15:24:44 Category: Everyday life Comments: 1
Jag hatar skolan, nej, eller jo egentligen, men jag hatar illustrator mer. Skitprogram, varför ska det ens finnas för... Snart slänger jag iväg datorn och går hem, och hör sen. Håller fortfarande på med min illustration på vetenskapsmannen Alexander Flemming, helt värdelöst. Nu har vi i alla fall rast, men jag orkar inte lyfta arslet för att gå någonstans. Så jag stannar här, med bloggen. På förmiddagen hade vi idrott nere på Feel Good, vi gymmade. Men jag struntade i konditionen för jag är fortfarande inte frisk. Lunchen var supergod, fisk, potatis och sås.

Jag är trött, har nog sovit för länge, men det var skönt. Jag vaknade flera gånger och trodde att jag hade försovit mig, men i stället fick jag somna om gott. Tack vare våran sovmorgon.

Snart är det helg, typ. Kommer bli kul. Hoppas på fint väder så vi kan dra ut och grilla hela lördagen, gött.

Like a bird

2009-04-14 @ 14:02:12 Category: Everyday life Comments: 0

Nu har skolan dragit igång igen, med en rivstart. Känns väl sådär faktiskt Jag har fruktansvärt ont i huvudet och då är det väl inte allt för roligt att sitta vid en dator i tre timmar. Mina ögon svider, mitt eftermiddagshumör börjar gå ner mot botten. Idag fyller i alla fall min älskade mamma år, så jag har varit nere på stan och köpt en present, hoppas hon blir glad! Det förtjänar hon! Hoppas det blir någon god tårta. Tänk er en smaskig jordgubbstårta med stora mängder grädde. Det vattnas i munnen.

Hemma hos Robin utanför hans fönster klockan 06.00, älskar utsikten.

Burn motherfucker, burn

2009-04-13 @ 21:44:38 Category: Everyday life Comments: 0

Nu är vi hemma igen från Göteborg, eller jag är hemma, Robin åkte hem till sig för en stund sen och det var inge kul alls. Vi har sovit med varandra sen förra lördagen, hela nio dagar, och att sova ensam nu blir inte lätt. Suck! Men jag har i alla fall haft en helt underbar helg. Den kommer jag leva på länge. Hade verkligen ångest över att behöva åka hem igen, börja skolan och ja, ni fattar. Men har saknat mitt Z på tok för mycket, så det ska bli grymt kul att få träffa henne i morgon!

Jag vill börja träna igen, men min hosta verkar aldrig gå över. Jag går i taket snart! Det har gått flera veckor nu, vad ska jag ta mig till? Blir jag det minsta andfådd börjar jag hosta och slemmet sätter sig som klister i halsen. Underbart! Verkligen.

Tänkte slänga in lite bilder, men jag orkar inte. Kanske gör det i morgon i skolan. Men bara kanske.

Nu ska jag göra i ordning mig för att hoppa till sängs, är faktiskt trött.

Adjöken sa fröken!


They bring me to you

2009-04-12 @ 17:54:49 Category: Everyday life Comments: 1
Älskade, underbara och otroligt härliga Göteborg. Jag är alltså i Göteborg och livet är fruktansvärt bra just nu. Sitter i lägenheten och småtittar på tv, medans Robin är iväg och handlar frukost till i morgon. Ikväll har vi planerat att bara vara hemma, det ska bli skönt att bara ligga i soffan en hel kväll. Det är trots allt söndag! I morgon åker vi hem, sorgligt men sant. Jag trivs så bra här, jag vill bo här. Alla är så trevliga! Åh...

Vi kom hit i fredags, resan gick ovanligt fort och innan vi visste av det så var vi framme, första stoppet var i Robins systers & pojkväns sommarstuga. Så grymt fint, både där och här i deras lägenhet som vi lånar under helgen. Dom bjöd på grillad mat, årets första grillade mat faktiskt. Det var verkligen efterlängtat. Även efterrätt som var riktigt god. Mot kvällen åkte vi till lägenheten, var äckligt trött så jag somnade efter en varmdusch i Robins famn när vi tittade på TV.

På lördagen hade vi ställt klockan på 08:00, härligt. Upp och hoppa, äta frukost, fixa i ordning sig och börja traska de femton minuterna ner mot stan för här skulle det shoppas. I sex timmar gick vi runt i alla affärer, förutom de 15 minuterna vi slog oss ner vid en mysig uteservering och tog en öl, samt de andra 15 minuterna vi åt mat. Men annars så. Jag är inte den som brukar hitta allt för mycket när jag väl bestämt mig för att handla mycket kläder, men jag fick med mig hem ett och ett annat. Ett par jeans, jeansshorts, tre linnen, en skjorta, ett par skor, smycken och smink, känns bra för att vara jag! Kan säga er att fötterna ömmade rätt duktigt när vi väl var hemma. Vi tog det lugnt på balkongen ett tag med chips, cigg och öl.

Lördagen den 11:e april är inte vilken dag som helst, utan även det datum som jag och Robin träffades för första gången, förra året. Så vi gjorde i ordning oss och gick ut och åt på en supermysig restaurang. Vi lyxade till det ordentligt, och det var värt varenda krona. Eller ja, Robins kronor. Han har skämt bort mig alldeles för mycket under dessa dagar. Förrätt, varmrätt och efterrätt, till det blev det en flaska vitt vin, ett vin jag definitivt kommer dricka fler gånger, namnet lägger jag på minnet.

Idag ringde alarmklockan vid 10:00, men då hade jag redan gått upp för länge sen medans Robin snarkade gott. Vädret är ju helt underbart, man kan verkligen inte klaga. Utan det här vädret hade helgen absolut inte varit lika bra som den varit. Idag tog vi i alla fall spårvagnen till Saltholmen för att sedan ta färjan till Brännö. (Det är dans på brännö brygga, en gammal och kär tradition) Vi strosade omkring och njöt utav vädret och utsikten, för att sedan ta oss vidare till Värdshuset och äta mat och dricka god öl. Dyrt, men för så god mat var det värt varenda krona även den här gången. Några timmar senare tog vi färjan tillbaka, spårvagnen hem och nu sitter jag här.

Robin kom nyss hem med massa gott i påsen, bland annat vitlöksbaguetter. Detta bådar gott! Nu ska jag krypa ner bredvid honom i soffan. Hoppas ni har det bra, för det har jag. Jag tror jag stannar kvar här några veckor... Man kan alltid önska.

This is my last restort

2009-04-09 @ 12:58:47 Category: Everyday life Comments: 0
Jag började morgonen med en långdusch, en varm sådan. Skrubbning, rakning och hela fadderullan. Inte så pjåkigt va? Jag luktar aprikos, vill nästan ta mig en tugga av min arm. Jag drar långsamma och djupa andetag för att hinna njuta så mycket som möjligt. Nu sitter jag åter igen i min säng med en stor turban lindat runt huvudet, mycket tjusigt! Har även hunnit med frukost, som inte var något värst vidare alltså. Inget i kylskåpet kändes okej, ni vet hur det kan vara. Pappa kom inspringandes när jag satt vid köksbordet, lika stressig som vanligt. Slängde i sig några mackor, berättade hur dagen såg ut och vad som skulle hända här näst, i ett mycket snabbspolat tempo. Ni som känner mig vet att jag pratar rätt fort och sluddrigt, gissa vem jag ärvt det utav? Jag berättade även att jag behövde plugga och fick som svar - "Plugga bör man annars dör man, plugga bör man ändå dör man"

Ska nog dö, en sväng.

Jag vill lägga in bilder från kameran, men jag glömde sladden hemma! Så ni får nöja er med en trist blogg.

Mötley Crüe, en låt som ligger extra varmt om hjärtat.

My life

2009-04-08 @ 21:43:25 Category: Everyday life Comments: 1

Nu när man inte har uppdaterat på några dagar, så vet man inte alls vart man ska börja när man väl tar tag i det. Finns så mycket jag vill berätta, men orken ligger nere på botten. Jag är sur, jag är fruktansvärt sur. Ni förstår nog varför, när ni läst klart.  

Jag befinner mig just nu i mitt lilla rum hemma hos min fader, i den ödsliga byhålan St.Sundby. Vi var på Factory Outlet idag och det var meningen att jag skulle få med mig hem lite kläder, i alla fall ett par nya jeans. Men i stället kom jag hem tomhänt och med ett par mindre jeans. Hur kan det gå till - tänker ni. Jo, för när jag skulle sätta på mig mina egna byxor igen i omklädningshytten, spricker dom i röven och bildar ett stort hål. Ritch ratch filibom bom bom. Kul. Det var dom jeansen, ner i papperskorgen! Nej, inte riktigt. Sitter faktiskt fortfarande med dom på. Men snart, ligger dom i en fläskig papperskorg. Så de så!

Jag har varit hos Robin sen i lördags och det har varit hur mysigt som helst! Vi har tagit igen all den tid vi missat med varandra, eftersom vi annars bara ses på helgerna. Jag körde fiddy igår (jag känner hur ni imponeras). Men tyvärr måste jag erkänna att jag inte körde, utan åkte med. Dessutom, satt jag skrikandes som en liten gris och ville gå av. Vi har även hunnit med en supermysig promenad med min bästa vän Canon, vi har gått på bio, Fast & Furious, som var grymt bra, sen har jag även följt med idag när Robin tatuerade sig. Vi har gjort mer, men det tänker jag inte berätta, endast för att göra er lite extra nyfikna.

På fredag åker jag & Robin till Göteborg över långhelgen. Jag längtar ihjäl mig, åka bort och äta god mat, shoppa och mysa med min pojkvän. Det kan förmodligen inte bli bättre än så.


Sluuuuuut!


King of hell

2009-04-04 @ 17:34:27 Category: Everyday life Comments: 0
Okej, uppdatering om gårdagen kanske passar på plats nu. På dagen var jag som vanligt i skolan, men lunchen blev på Gränden med ett supertrevligt sällskap, Lina. Satt fint med fläskfilé, mhm. Jag gick hem efter lunchen, började tagga inför kvällen och dunkade hög musik, grannarna måste ju höra att man är på g. Senare kom Zara, Micke & Linus, då var det bara att börja förfesta, för vi skulle ut på krogen. Öl, ölspel och mera öl. I skyhöga klackar promenerade vi till bussen och, vi var helt enkelt på topp! Vi skrattade, hade kul och härjade, som vanligt. Det går inte att ha annat än kul när vi fyra umgås. Vi hamnade på Konrad, mycket folk och där av mycket röj! Några öl fick man ner och idag sitter man hemma några hundralappar fattigare. Det är farligt det där, att gå på krogen. Man förstår inte hur mycket pengar man spenderar, förens man hör ekot i plånboken dagen efter. Men grymt kul hade vi, vet inte hur många gånger vi har sagt det idag, att vi hade så fruktansvärt roligt. Vi tog nattbussen hem, fötterna värkte. Att vara barfota i ett par nya klackskor, stort nej. Blåsor och smärta, sånt man får leva med. Jag snodde Linus skor ett tag där, ibland önskade man allt att man var kille. Förstå, kunna gå och festa i ett par jeans, en t-shirt och ett par vanliga skor. Frestande!

Vi hamnade vid tvn när vi kom hem, och somnade rätt omedelbart. Jag somnade på Linus, på något konstigt vis. När jag vaknade upp vid 06.00 låg vi som två maskar, pain, så jag lämnade en snarkande Linus och begav mig till min egen säng. Så mycket bättre!

Vädret är helt underbart, som ni antagligen vet. Jag, Linus & Micke gick ner till Ica och köpte glass, satte oss i solen, gick förbi vårat gamla hus, satte oss i några gungor och bara njöt utav värmen. Precis som det ska vara.

Nu sitter jag här och har nyss kommit ur duschen, borde packa väskan men jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Ska åka till Robin idag, vara där några dagar, sen direkt vidare till pappa. Vill ha med mig bärbara och kameran också, blir mycket packning det här. Jag har alltid med mig för mycket, men bättre det än för lite. Nej, nu ska jag gå och föna håret med en fön som jag inte har (mamma har tagit med den till sälen). Får springa en runda runt gården, kanske torkar lite då.


Bastard

2009-04-02 @ 16:25:22 Category: Everyday life Comments: 0
Idag har vi som går på John Bauer haft studiedag, vilket betyder att man får sova ut. Det var skönt, men jag kunde inte sova längre än till klockan nio. Är man van med att gå upp tidigt, vaknar man tidigt även fast, man får sova länge. Så den här dagen har gått fruktansvärt långsamt. Jag känner mig lite halvfebrig, är fortfarande supersnorig (det har snart gått två veckor) och min hosta blir inte bättre. Det skär i halsen, det är rätt svårt att tänka positivt när det mesta är negativt.

Men som tur är så har Mötley Crüe förgyllt min dag, nu är det bara 84 dagar kvar tills peace & love tar start (banden spelar). Det ska bli så förbannat roligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

I morgon är sista skoldagen innan lovet börjar, det ska bli kul. Men det känns som att lovet kommer ta slut lika snabbt som det börja. Kommer inte vara hemma i hallsta många dagar, om jag tänker efter så kommer jag kanske inte ens vara hemma någon dag. Oj. Men det är skönt, att ha ett planerat lov.

Mina grabbar, live!

The right side

2009-04-01 @ 13:39:39 Category: Everyday life Comments: 2
Det är första april och jag är på min vakt. Det är just den här dagen man alltid blir utsatt för hundratals förstaaprilskämt, och som den lättlurade person jag är, brukar jag ofta gå på de flesta. Men nu är jag som sagt på min vakt, så försök inte, jag har ögon i nacken! Det här betyder även att våren äntligen är på väg, på riktigt. April - vår, ungefär samma sak. Halelujah!

Jag är fortfarande snorig, men det känns faktiskt som om det är på bättringsvägen. Jag ser ljuset. Det sitter i huvudet, som fastighetschefen på Aspholmen fastigheter AB, sa idag. Vi var där på möte och visade upp vad vi hade åstadkommit under dessa snart, tre veckor. Det gick bra, dom berättade vad som var bra, vad vi skulle ändra och även vad vi skulle ta bort. Så nu sitter Christian och jobbar flitigt med en tuss i näsan. Ha ha ha. Han har blodbad här inne.

Min absoluta favorit reklam just nu måste nog vara Kviks reklam för billiga kök. (Biffarna, dom struntar i vilket kök dom lagades i, så varför inte bara ta det billiga köket så får du råd med 250 000 extra pannbiffar.) Så jävla kul kille!