Maybe i'm just confused

2008-05-30 @ 10:09:13 Category: Everyday life Comments: 1
På en timme har jag hunnit varit arg, förbannad, sur, ledsen, ännu mer ledsen och mer ledsen än så. Där är jag kvar ännu. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, indränkt i tårar. Jag är helt tom, tom på ord, tom på allt. Fan, jag klarar inte av sånt här. Jag är på tok för svag för det. Jag hade aldrig kunnat ana att det här skulle hända, inte dig. Men det kommer bli bra, jag sitter här med alla fingrar och tår knutna och hoppas. Du är stark och jag älskar dig. Skulle aldrig tillåta att något hände dig. Jag har nog aldrig saknat en människa så här mycket som jag gör nu. Jag går bara omkring, kan inte sitta still. Varje gång telefonen ringer rycker jag till och önskar att det är du. Just nu vill jag bara till Örebro.

The answer

2008-05-28 @ 21:27:46 Category: Everyday life Comments: 0
Jag skulle kunna göra allt för en stor tallrik med mat just nu, verkligen allt. Säg åt mig att slicka på en fet tarantella, jag gör det bara jag får mat. Nu låter det dock som att jag inte får någon mat, men så är inte fallet. Jag kan fortfarande inte äta vilket är jobbigt. Och som grädden på moset gjorde mamma en grekisk sallad idag som jag inte fick ta del av. Kunde inte låta bli att bli smått sur!

Annars då, jag var hemma från skolan idag. Vaknade upp med en förjävlig migrän, inte kul. Skrek på Sten att komma med mina tabletter och jag kastade i mig dom innan jag försvann under täcket för att slippa ljuset. Hade ingen energi alls, var yr och kände mig spyfärdig. Några timmar senare tog jag mig ur sängen för att få i mig något att äta. Eller dricka, yoggi. Sen cyklade jag hem till mor min och fixade lite här och där.

Nu är jag åter igen hemma hos Sten. Kan ni gissa vad jag äter? Yoghurt, kanske?

Lyssnar på en gammal favorit, här har ni.


Still searching

2008-05-27 @ 23:02:55 Category: Everyday life Comments: 0

Ser man på, nu har jag fått tillbaka det som försvann från bloggen efter flytten, eller det jag vill säga är att Julle har fixat och donat. Tack för att du hjälper mig med min blogg!

Och visst är det helt underbart väder ute? Kanske inte nu, men hela dagen har varit super! Hoppas det fortsätter så här, mycket länge.

Hade en lektion idag, mediakunskap typ. Fick reda på att jag kommer få G i slutbetyget,  men hade dock ig i mediaproduktion. Men som tur är fortsätter den kursen i tvåan så får kämpa för att få ett godkänt där också. Därefter knatade jag, Zara och Madde vidare till donken där jag satt och tittade på dom när dom tjockade i sig mat. Jag satt där och stirrade, kunde ju inte äta vilket sög. När jag kom hem åkte jag hem och petade i mig lite turkisk yoghurt med flytande honung, mums. Sen cyklade jag snabbare än vinden hem till Linn och hann precis sätta mig till rätta då vi skulle åka vidare för att spela beachvolleyboll vid qwarn. Spelade lite, solade, spöade max i fotboll, sprang runt och hade en grymt skön dag med härligaste människorna helt enkelt. Kom hem runt nio, helt slut. Har duschat bort all sand som fastnat överallt på hela kroppen. Gjorde gröt som jag försökte få i mig, men det gick inte så fick kasta bort allt. Kändes sorgligt. Gjorde mig sedan en macka, men det var omöjligare än vad jag trott, så det fick bli den hederliga yoggin! Jag vill ha mat, riktig jävla mat heheheh. Nu somnar jag nog.  


It hurts

2008-05-26 @ 19:08:27 Category: Everyday life Comments: 0
Yepp, det gör grymt ont ja!

Holding on

2008-05-26 @ 13:58:03 Category: Everyday life Comments: 0

Måste först och främst be om ursäkt för att jag har varit frånvarandra från bloggen ett tag nu. Har självklart en anledning till varför. Efter flytten till publish me försvann headern och lite allt möjligt så jag tappade suget. Men förhoppningsvis blir min blogg bra igen, kändes bara så trist att uppdaterna mina texter i en heltrist blogg. Ni förstår vad jag menar.

I alla fall, det är måndagseftermiddag och endast nio dagar kvar tills skolavslutningen. Det är bara att slänga upp benen på ryggen och kämpa den här sista veckan. Har faktiskt inte särskilt mycket kvar nu, har jobbat av det mesta vilket är en stor befrielse. Så det känns endå som denna vecka kommer bli seg om man tänker på hur denna dag har varit än så länge. 

I fredags hade jag, Linn och Zara picknick på båtbryggan, helt perfekt väder för en mysig kväll på en filt. I lördags var jag på 65-års kalas hos mormor. Fest och pilkastning, fick till och med träningsvärk i armen. Vältränad jävel alltså! I söndags solade jag, var med till Tuna Park då Mattias skulle köpa studentkläder. På kvällen kom Zara hem till mig då vi åt popcorn och tittade på sanningens ögonblick.

Slappa slappa slappa, nu ska jag sova vidare tills lektionen är slut.


Waiting

2008-05-21 @ 08:08:55 Category: Everyday life Comments: 1

Jag sitter här med tjugo minuter till godo och funderar på över vad jag ska göra eftersom tåget går om cirka en halvtimme. Jag gick upp strax efter 07:00, hoppade in i duschen och fixade håret lite så där snabbt. Mer än så orkar jag inte göra, jag är så trött. Skulle verkligen behöva en helg där jag bara sover ut och vilar upp mig. Förhoppningsvis blir den kommande helgen lugn, ska till mormor på 65-års kalas på lördag och kommer antagligen inte hem förens söndagen. Men det visar sig, helt enkelt.

Igår hade jag bestämt mig för att plugga på proven jag har på torsdag, men det gick inte särskilt bra eftersom jag inte mer hann öppna allt innan jag stängde ner det igen, jag var tvungen att titta på Gossip Girl först, säsongsavslutning. Jösses vad spännande, jag är kär i Chuck också. Han är en riktig bad boy, och med sin blick kan det inte bli mer än, graow! Därefter gjorde jag det ena och det andra, allt för att slippa plugget. Sen blev dubbelavsnittet av Desperate Housewives klart också, så det var också tvungen att ses. Säsongsavslutning där med, lika spännande där som i GP. Finns det några bättre serier? Nej! Andra Avenyn kan ta sig, för det suger!

Nu är det endast en kvart kvar tills jag måste gå, så det är väl dags att börja packa ner allt i väskan, som datorn.

Neverstore - Waiting.

You're amazing just because you are. I miss you more than ever. I'll wait for you forever


The mirror's truth

2008-05-20 @ 09:18:57 Category: Everyday life Comments: 1
Gudars vad jag är trött idag, kom knappt ur sängen även fast jag snooza ungefär fem gånger i morse. Hade god lust att kasta skiten i golvet och sova vidare. Men Sten drog upp mig ur sängen rent ut sagt.

Igår när jag kom hem från skolan hann jag precis dimpa ner stjärten i soffan innan jag skulle iväg igen. Lite roligt faktiskt då Linn sa att hon var sugen på mannagrynsgröt, jag som var på smått hetsigt humör sprang till skafferiet och drog fram närmsta paket och slängde ner det i väskan. Kastade mig sedan på cykeln och trampade i motvind ända hem till Linn i full fart. Klarade till och med att åka upp för den där förbannade, grusiga mördarbacken utan att stanna. Väl hemma hos Linn, flåsandes och helt slut gjorde hon i ordning världens godaste mannagrynsgröt som vi sedan mumsade i oss. Kan inte beskriva med ord över hur stolt jag över dig, min lilla grötkokare. Där efter satte vi oss och kollade priser för utomlandsresor, det här ska bli grymt förstår ni. Sen tog vi med oss Linns man och drog ut och fotograferade lite.

När jag kom hem hade jag rivmärken över hela benen för jag låg naken i skogen, typ. Men roligt var det, kissade nästan på mig eftersom jag skrattade som en tok och hade lagom med panik. Men jag överlevde, halleluja moment.

Nu börjar jag lektionen. Skjut mig!

Grym låt med In Flames, jag som aldrig gillat dom förut är tokig i låten.


The past

2008-05-19 @ 09:18:48 Category: Everyday life Comments: 0
Rätt trist att kylan ligger i luften även fast solen skiner, inge vidare alls. Sitter just nu i skolan, som jag gör många gånger när jag skriver blogg. Väntar på att esteten ska börja och halvsover. Jag är verkligen trött, kunde inte somna i natt vilket var rätt frustrerande. Så nu går jag som en levande zombie, rätt fint va!

Jag antar att jag måste plugga idag, eftersom vi har två prov på torsdag som är rätt svåra. programhantering och idrott. Trist, tell me about ut. Sen har jag mina matterester också tills på fredag som jag aldrig lyckas bli av med, men på fredag, äntligen. Känner mig rätt säker på det nu, jag verkligen måste få godkänt i kursen.

Det är bara 12 skoldagar kvar, lika med ingenting.

Nightminds

2008-05-18 @ 17:19:55 Category: Everyday life Comments: 3

Helgen börjar dra sig mot sitt slut och det är lika tråkig varje gång. Det är på helgerna man lever livet och mår som bäst. Men nu är det bara sjutton dagar kvar tills jag får sommarlov, kan ni fatta? Sjutton dagar! Det är ingenting!

I fredags planerade jag och Zara att vi skulle ha en lugn och mysig kväll framför tvn tillsammans. Men planerna blev ändrade rätt så fort, då vi snabbt (för att vara oss två) slängde på oss något och åkte hem till richard för att festa i hans lägenhet. Det var en riktigt rolig kväll, och jag tror klockan slog fyra när vi stövlade in hemma hos mig igen för att krypa till sängs.

På lördagen var båda två helt döda, energin låg på botten och huvudvärken ska vi inte ens tala om. När vi väl orkade ta tag i våra liv gick vi ner till Milano där även Linn gjorde oss sällskap för att äta dagen-efter-mat. När vi var mätta och belåtna gick vi tillbaka hem till mig och satte oss i köket och drygade. Vi satt där i många, många, många timmar utan att göra något vettigt. Men vi var faktiskt helt färdiga, så vi orkade inte göra annat. Men det var riktigt kul endå. Jag och Zara lagade mat mot kvällningen, kyckling. Stark kyckling! Det var nästan så det kom rök ur både näsa och öron, då munnen hettade som eld. Men gott var det, mästerkockar. Grymt skön dag.

I morse vaknade jag och Zara upp tillsammans igen som vanligt, min sovkompis som är bäst. Linn svek dock och gick hem på natten, efter att hon hade haft sönder min käraste ägodel. Kommer ligga sömnlös i natt nu när jag blir tvungnen att sova själv. Okej men nej, nu överdrev jag en gnutta. Jag blev ärligt talat glad över att den gick sönder eftersom jag nu slipper vakna av synen när gubben står där och gör sieg heil tecknet mot mig.  

Lite senare kom mamma och Björn och hämta mig, vi åkte och handlade fika och mat till dagen då Björns mamma och pappa skulle komma på besök. Kladdkaka och jordgubbar vilket inte är så illa pinkat. Jag köpte även hårfärg så jag kan få bort min extremt fula utväxt. Ser ut som om jag har världens tunnaste hår med kala fläckar överallt. Efter fikat spelade vi nintendo wii, jag ägde allt och alla. I alla fall första gången på bowling, då jag fick strike nästan hela tiden. Nybörjartur, som man brukar kalla det. Sen gick det bara utför och jag blev sur på spelet i stället.

Nu sitter jag här och väntar på att dom ska åka hem så jag får färga håret. Tack för helgen mina vänner.

Zara & Linn, jag tycker verkligen om er, ni gör mina dagar bäst!


Play it loud

2008-05-16 @ 09:52:34 Category: Everyday life Comments: 0

Jag har verkligen hittat mina två absolut favoritlåtar, just nu.

Den första är Howie Day - Collide, som jag la in en video på i förrgår. Hoppas ni fastnade lika mycket som jag gjorde även om det är en äldra låt.

Den andra låten är Manchester Orchestra - I Can Barely Breathe, som jag har planerat att lägga in som video nu idag i slutet av bloggen. Jag har en bit av låttexten i gårdagens blogg. 

Nu är det så att jag vägrar vara den där "deprimerade bloggskrivaren" men jag kände att jag var tvungen att få ur mig ett och ett annat. Det kan kännas bättre ibland, även om det alltid är bättre att vara rak mot den det handlar om. Men känner inte att det spelar någon större roll, den här gången.




Föresten, jag fick G på matte nationella, vilken lättnad. Jag som trodde jag skulle få ett stort IG!

I can barely breathe

2008-05-15 @ 23:40:49 Category: Everyday life Comments: 0
Jag önskar bara att det fanns något som gjorde det mycket enklare än vad det är. Det behöver inte vara lika avancerat som du tror, varför kan du inte välja enklare väg. Jag vill bara att du ska hjälpa mig att förstå. Ändå sen dagen då allt förändrades, står jag fortfarande kvar och trampar på ruta ett. Jag har verkligen kämpat och gett allt för att slippa vara den svaga länken, men ingenting verkar fungera. Har inte riktigt kommit fram till vad du får ut av det här, förutom att göra mig mer förvirrad. Det finns olika synvinklar på allt, vet inte hur jag ska se på dig längre. Jag vill inte vara rädd, jag vill kunna ta mig vidare utan att alltid komma tillbaka hit. Du lyckas alltid få mig dit du vill.

and then i saw your face
you're turning skin into a dirty secret
i watched the beauties, watched the fire
and the fire burn the beauty in their eyes

when i took the blame
we layed in ruins trying to quote your phrase
we're yelling, "someone's got the answers,
but i'd rather think there's nothing to be found"

if you knew i was dying would it change you?

Headstrong

2008-05-15 @ 10:06:19 Category: Everyday life Comments: 0

Just nu sitter jag i skolan, som alla andra vardagar vid den här tiden. Har också som vanligt ingenting att göra, fördriver tiden med att spana runt på bilddagboken och läsa bloggar. Vi har programhantering, prov nästa vecka vilket betyder att vi fick denna lektion till att studera. Men, självklart fungerar inte mitt fronter, så jag kommer inte in för att hämta alla uppgifter. Orkar heller inte röra på mig för att gå till Matt, för att få det fixat. Jag var faktiskt nyss där och lagade min dator. Den åkte ju i golvet för någon vecka sen, men fungerade endå efter det, ända tills nu då den balla ur. Skärmen hängde inte med längre och var helt svart. Så då gick jag dit och fick den lagad. Blev extremt orolig över att mina grejer på datorn skulle försvinna, men icke. Jag har tur. Jag borde verkligen köpa en extern hårddisk nu, innan datorn säger boom och tar allt i från mig. Den är överfull med bilder och musik, vill absolut inte ta bort mer än vad jag redan gjort.

Igår efter skolan lekte jag med Linn, vi surplade i oss soppa och var allmänt dryga. Satt och spelade in ljudklipp, önskar att jag kunde lägga in dom här eftersom vi skrattade som idioter åt dom. Vi tittade även på det senaste avsnittet av gossip girl en gång till, det går inte att få nog av det. Bästa någonsin!

Everytime you walk away


Collide

2008-05-14 @ 21:43:53 Category: Everyday life Comments: 1
even the best fall down sometimes
even the stars refuse to shine
out of the back you fall in time
i somehow find
you and I collide


Your private war

2008-05-14 @ 11:33:02 Category: Everyday life Comments: 0
Sitter i skolan, är verkligen hur trött och seg som helst. Skulle kunna stänga ner allt jag håller på med just nu och lägga mig över bordet. Jag hade nationella i engelska idag, muntliga. Jag och Madde! Det gick inge vidare för mig, fick inte fram vad jag ville säga och jag tappade bort ord hit och dit. Jag är verkligen dålig på att prata engelska, det går något bättre när man ska skriva. Nu sitter jag och skriver, det ska bli en läskig novell. Urtrist. Jag kommer ingenstans, har fastnat helt och kan inte koncentrera mig alls. Det här är en dålig dag, den är seg och vädret är kasst. Jag längtar efter mat, mat gör en glad.

Foolish games

2008-05-13 @ 20:40:45 Category: Everyday life Comments: 0

Tänkte att det var dags att skriva några rader igen, något kortare den här gången än sist. Kan berätta om igår, då jag mötte upp mamma efter skolan för att gå en snabbis på stan. Var tvungen att leta reda på några skor eftersom mina tygskor är totalt utslitna. Hittade tre par, sen köpte jag en liten väska också. Sen gick vi och tog en fika tillsammans, eller jag köpte mig en sallad. Supergott! När jag kom hem fick jag med mig Zara ut, så vi gick till båtbryggan och satt där med några andra och pratade ett bra tag. Det blev extremt kallt mot kvällningen. Jag vill ha tillbaka värmen. Hoppas, hoppas, hoppas!

I morse klockan nio hade vi matte nationella, men självklart blev vårat tåg försenat med nästan en halvtimme, så vi fick klampa in i klassrummet, stressade och störa alla andra. Provet behöver jag knappast tala om, över hur det gick, dom flesta vett att matte inte är min största kärlek. En timme senare var jag klar så tog kvart över elva tåget hem. Hela dagen har varit lugn, har inte orkat göra något. Jag är tröttare än allt.

Sakna mig inte för mycket nu.


Whatever it takes

2008-05-11 @ 21:30:59 Category: Everyday life Comments: 1
Himlen lyser svagt rosa och träden rör sig lätt. Mörkret smyger på sakta, men säkert. Det är inte långt kvar av helgen, snart är det måndag och man är tillbaka i skolan. Sitter och tittar ut över utsikten genom fönstret, samlar tankarna. Tänkte skriva ner om min helg som har varit hur bra som helst.

I fredags efter skolan mötte jag upp Lina, vi handlade present till Malin eftersom vi båda skulle dit på tjejkväll. Vi handlade ett grymt sött örngott som det stod "det börjar verka kärlek banne mig" på, plus en kortlek, sanning och konsekvens, elaka versionen. När vi var klara åkte vi hem och jag började fixa mig. Väl hos Malin bjöds det på god mat, chips och godis. Vi satt och pratade och skrattade som vanligt, sen tittade vi på våran cabaré från nian. Den väcker verkligen minnen, jag saknar den tiden grymt mycket. Det var verkligen en härlig tid! Fick tårar i ögonen när vi alla sjöng "när alla vännerna gått hem" på slutet av cabarén. Skulle kunna göra mycket bara för att få uppleva all den där sortens lycka igen, jag saknar det. I alla fall, där efter tittade vi på Linas cabaré när hon gick i nian. När även den var slut och vi pratat av oss lite till var det dags för mig att bege mig av därifrån. Jag tog cykeln och mötte upp Zara, vi fortsatte hem till henne. Vi sparkade av oss skorna, tvättade av oss sminket och hoppade genast ner i sängen. Vi somnade som stockar, var omöjligt att hålla sig vaken.

Dagen där på vaknade vi upp runt halv tio och kastade av oss täckena efter vi vaknat till liv. Vi gjorde i ordning frukost och åt innan vi klädde på oss våra bikinis och sprang ut i solskenet. Vi la oss på två solstolar och njöt! Insmorda och glansiga låg vi där länge, läste böcker, pratade, åt mellanmål och hade det allmänt mysigt. Till slut beslutade vi oss för att gå ner till mördarån och bada. Vi hann knappt komma i vattnet förens vi var uppe igen. Kallt, men uppfriskande. Dock inte så kallt som jag endå hade förväntat mig. Vi gick upp och la oss för att sola igen, strax där på blev vi bjudna på jordgubbspaj av Zaras farmor&farfar. Det var kanongott, passade utmärkt i solen! Efter vi solat lite till och badat ännu en gång somnade båda två i solen och vaknade senare solbrända om kinderna. Vi gick in och duschade, fixade oss och cyklade ner till Ica för att köpa mat till våran efterlängtade picknick. Det blev potatissallad, korv, bröd och chips och en engångsgrill. Vi åkte vidare och satte oss ner i gräset och mötte upp Malin. Vi la ut våran filt och dukade upp med våra festligheter. En timme senare satt vi där som tre små köttbullar och jäste i solnedgången. Sedan kom även Max, Linn, Richard, David, Ante och Jimmy. Hoppas jag kom ihåg alla nu, mitt minne är som en fisks som de flesta vet. Vi hamnade alla nio på båtbryggan lite senare och satt där och hade det mysigt tillsammans. En brasa fick vi också, men den stank uta helvete. Mot natten cyklade jag och Zara hem till mig och sprang raka vägen mot sängen för att sova. Dagen och kvällen får tio ostbågar av tio möjliga i betyg. Den gav verkligen en skön sommarkänsla i hela kroppen. Tack allesammans!

I morse vaknade vi upp av att min lillebror kom inspringades i lägenheten och hurrade över att han hade fått två radiostyrda helikoptrar i födelesedagspresent, grabben fyller 12 år idag. Jag kan inte förstå hur fort tiden går, för mig är han fortfarande lilla Emil, 8 år. Han satte igång med bakning utav muffins, choklad, mums. Zara åkte hem för att sedan träffa upp gårdagens umgänge och spela volleyboll men jag beslutade mig för att stanna hemma. Jag hade världens mensvärk, och då menar jag verkligen världens. Började smått och slutade med att jag låg i fosterställning i min säng och tyckte synd om mig själv. Så, min dag har endast bestått utav plågor. Bra va? Men det gör inget, min helg har varit underbart bra oavsett. Sånna här helger borde man alltid ha.

Oj, nu har jag skrivit alldeles för detaljerat och för mycket. Är förvånad om ni orkat ta er igenom detta. Men hoppas ni andra har haft en lika bra helg som jag har haft. Bjuder på en låt nu efter allt läsande.


We cannot deny

2008-05-09 @ 10:48:18 Category: Everyday life Comments: 0
Godmorgon, vilken underbar dag det är. Solen står högt på himlen och skriker värme. Men oturligt nog sitter man fast inne i skolan på en urtrist mattelektion som går hur segt som helst. Funderar på att ta närmaste väg ut till solen genom fönstret. Längtar till lektionens slut, vilket betyder mat som är tacos! Sedan väntar en ännu mer tråkig webbdesignslektion. Gud hjälp mig i fader, sonen och den heliga andens namn. Efter skolan slinker jag ner med Madde och Zara på stan för att köpa present till Malin. (Dom ska på bio lite senare, jag vill med följa med!) Jag ska till Malin på tjejkväll, hon har faktiskt fyllt 17 år. Stora tjejen. Därefter cyklar jag vidare hem till Zara för att tillbringa min natt där. Vi har planerat ända från i början av veckan att äntligen på lördagen så vi ska sola hela dagen och dra ut på picknick på kvällen. Jag har längtat och längtar ihjäl mig eftersom det kommer bli en riktigt mysig dag med min favoritbrud. Mat, dricka, musik och solsken, kan det bli bättre?

Nej, nu får ni ha en otroligt bra dag ute i solen!

If looks could kill

2008-05-08 @ 12:01:01 Category: Everyday life Comments: 0
Tänkte bara skriva, precis som Zara och Madde har gjort, att jag nog för första gången blivit klar med en hel uppgift på ett enda lektionspass. Plus att det är en tjugo minuter kvar av lektionen, är inte det great? Hurra för oss!

När lektionen är slut, som den är snart, så är det pannkaka i skolan. Vi har pannkaka var tredje torsdag, bra tjatigt. Jag funderade på att ta fisk, men den lät inte särskilt lockande. Efter lunchen ska vi springa ner på stan för Zara ska göra några ärenden. Sen ska vi ha idrott, föreläsning. Kommer antagligen somna, precis som man gör till detta inlägg.

image9

Heels over head

2008-05-07 @ 18:44:41 Category: Everyday life Comments: 2

Jag kan inte förstå hur jag alltid lyckas bli sjuk, den här gången har jag åkt på en ordentlig förkylning. Mitt huvud känns som en tickande bomb och halsen fungerar ungefär som ett rivjärn. Men jag får bara hålla ut, det är i alla fall värme ute.

Igår efter jag hade gått på stan med Zara och Madde åkte jag hem och tog det lugnt för att senare titta på förra veckans avsnitt av Desperate housewives eftersom jag olyckligvis glömde bort att titta. Drack massvis med gott te och myste ner mig under täcket. Klockan nio var det dags för veckans avsnitt av hemmafruarna, jag ekänner att jag är galet besatt av programmet. Det är grymt! Det där var nog det mest spännande avsnittet under alla dessa säsonger, jag satt och slängde iväg tårar som bildade en stor pöl på golvet framför mig. Direkt där efter kastade jag mig in i nästa serie, Gossip Girl. Faktiskt, så var det avsnittet lika bra som avsnittet med hemmafruarna. Även där satt jag med tårarna i ansiktet.

Eftersom jag inte kan hålla mig en hel vecka för att få se Desperate Housewives så laddade jag hem nästa avsnitt när jag kom hem från skolan idag. Så, jag har nyss tittat klart på det. Mycket spännande. Bästa serierna någonsin.

Idag hade jag nationellt prov i matte, usch. Är jätteosäker på om jag klarade det eller inte, jag är värdelös på matte. Men jag får hålla tummarna helt enkelt. Föresten så är jag jättetrött, skulle nog kunna somna nu och sova lagom tills jag ska kliva upp i morgon. 

Här kommer en bild på mig och Zara från valborg. Du är grymt bra hjärtat!



Dagens låt som spelas gång på gång:


Folding stars

2008-05-06 @ 10:32:41 Category: Everyday life Comments: 0
Något stressad hann jag precis med tåget i morse. Kom till skolan något förvirrad över placeringarna och har ännu inte förstått vad det är vi håller på med. Har ingen ork att fråga heller, Jakob är mystisk. Men endå måste jag endå tacka eftersom vi inte hade provet jag trodde vi skulle ha idag, puh! Drygt två timmar kvar tills vi slutar för dagen, då ska jag, Zara och Madde gå på stan. Har inget intressant att skriva men anledningen till detta inlägg var att jag ville tipsa er om denna låt jag lyckats fastna över. Jag gillade den inte särskilt mycket från första början, men nu när jag har hört den några gånger sitter melodin fast på hjärnan. Lyssna och njut!


Catch the feeling

2008-05-06 @ 08:44:42 Category: Everyday life Comments: 0

Idag kan man lugnt säga att jag åkte på en ordentlig försovning, eftersom jag vaknade nyss. Mitt halv nio tåg jag tar varje morgon in till västerås, har alltså redan gått. Känns lite snopet, men jag får väl ta halv tio tåget i stället. Skulle kunna stanna hemma idag eftersom jag slutar tidigt, men jag har i alla fall ingenting att göra så jag ka lika gärna åka till skolan. Försovningen beror väl antagligen på att jag sovit så dåligt dom senaste dagarna. Orkade knappt ta mig upp ur sängen, och inte nog med det så måste jag kravla mig in i duschen också. Om en halvtimme så ska jag vara klar för att åka. Man kanske borde ta och sätta igång, så jag inte missar ett tåg till. Så får det bli.


Stay captive

2008-05-05 @ 13:56:25 Category: Everyday life Comments: 2

Har brist på saker att göra nu när vi har påbörjat våran tre timmar långa svenska lektion. Vi har fått ta tillfälle i akt och jobba med resterande arbeten, men jag har inte särskilt mycket att ta igen så det här kommer bli några lugna timmar för min del. Jag och Zara skippade lunchen idag eftersom det var "Flygande Jakob", lika med inte gott. Vi tog i stället en runda på stan och kollade kläder. Vill verkligen gå på stan och handla något till min garderob men tiden räcker inte riktigt till den här veckan.

Vem kan få nog av denna älskade låt? Den funkar verkligen alltid, vilket humör jag än är på.



The rose

2008-05-05 @ 10:42:58 Category: Everyday life Comments: 3

Måndagsmorgon, åh nej! Jag ville bara slänga väckarklockan i väggen i morse, puffa till kudden, mysa in mig i täcket och sova vidare. Kan inte säga att jag har fått mycket sömn i natt, man är väl lite halft van nu att somna runt fem på morgonen. Känns inge vidare att jag sovit dåligt eftersom jag då kommer vara helt slut när jag ska plugga idag efter skolan. Rätt så mycket plugg också, vi har tre prov den här veckan. Jag förstår ingenting heller. En-dagars-plugg!

Sitter just nu i skolan, vi har rast och jag funderar stort på att plocka upp mitt stora, gröna och saftiga äpple från väskan. Jag älskar äpplen! Kan nog gå med Simone och bilda en klubb som äppeltjuvar. I alla fall, idag skulle vi redovisa om konst på esteten men Madde är tyvärr inte här, undra varför (kollar med hundögon).

Slänger in några bilder jag tog i går när jag var ute på en mysig vårpromenad i solskenet.

                             


Last train

2008-05-04 @ 23:36:39 Category: Everyday life Comments: 0
Till Linn från Sandra.

Igår mot kvällningen fick jag besök som hade med sig Ice age 2 i sin hand. Jag satt nog och fnissade mig igenom hela filmen, men jag var nog grymt övertrött eftersom jag somnade och snarkade så där sött femton gånger. Ironiskt sagt! Nej men det var kul.

Idag blev jag först väckt utav Mattias då jag skrek rakt ut att han skulle försvinna ut från rummet. Någon timme senare blev jag ännu en gång väckt, den här gången av pappa. Han tjatade i hundratals år innan jag slutligen fattade mig ork att ta mig upp ur sängen. Hade jag vetat att maten var lika vidrig som vanligt i det där huset så hade jag nog dragit kudden över huvudet och somnat om. I alla fall så var det skapligt fint väder så jag tog kameran över axeln och gick ut på en promenad. Blev lagom skrämd då två rådjur sprang förbi mig som hastigast, hjärtattack. När jag kom tillbaka till huset igen gick jag över till farmor och farfar och blev bjuden på fika. Ni är så söta!

Vid femtiden skjutsade pappa hem mig till Hallstahammar igen efter en långhelg i St.Sundby. Jag har haft det jättebra faktiskt. Efter alla dessa år, fan vad bra jag har det nu.

Nog med sånna här överintressanta saker. Tack allihoppa för dessa dagar, det har varit kanon.

My shelter

2008-05-03 @ 13:43:01 Category: Everyday life Comments: 1

Som alla vet så var det valborg i onsdags, som jag har längtat och nu är det redan över. Jag och Zara åkte hem till min pappa här i St.Sundby eftersom vi hade planerat att spenderna några dagar där. När vi anlänt stod grillad mat på bordet så vi satte oss ner för att äta en ordentlig måltid. När vi var mätta och belåtna sattes det igång med sminkning och sådant som hör till. När klockan passerat sju var vi näst intill klara och pappa skjutsade ner oss till klubbstugan där festen befann sig. Fast självklart hade inte festen börjat då som ni antagligen förstår, det var meningen att vi skulle förfesta där och sjunga singstar. Men det hann jag aldrig med, jag som skulle slå Linus. Men det får bli en annan gång! Några timmar senare var det fullt med folk och allt var bra. Valborg var otroligt roligt.

Torsdagen var otroligt seg, jag vaknade upp med Zara bredvid mig och med andra världskriget i huvudet. Jag mådde verkligen inge vidare och ville bara försvinna. Men efter ett tag skjutsade Mattias ner oss till kiosken så vi kunde äta mat, pizza! Fick i mig en bit sen tog det stopp, usch. Sen åkte vi hem och tog det lugnt i princip hela dagen. Mot kvällen kom Linus förbi och hämtade upp mig och Zara, så vi åkte hem till Robin i Sundbyholm. Vi for sedan vidare ner mot vattnet och tände en brasa. Vi satt och pratade i massor och värmde oss vid elden. När det slocknat åkte vi och kollade film, någon robot film med Will Smith. Jag var nog den enda som höll mig vaken hela filmen men endå fattade jag minst. Vi låg och pratade ett bra tag efter slutet och vi var nog hemma runt halv 5 på morgonen. Ungefär samtidigt som pappa skulle upp och mjölka kossorna, roligt.

På fredagen vaknade vi upp runt halv två och Zara packade ihop sina grejer för att åka hem. Jag beslutade mig för att vara kvar till helgens slut. Trött som man var så satt man och tog det lugnt hela denna dag också, på kvällen bestämde jag och Linus att vi skulle fortsätta på våran trekamp och spela kort. När han kom hit orkade jag inte leta reda på någon kortlek så vi skulle titta på filmen som han tagit med sig i stället. Men självklart blev det strömavbrott och den hade inga planer på att komma tillbaka heller förens om två timmar. Så vi, plus Mattias, åkte hem till honom och tittade på filmen där i stället, Silent Hill. Den var värdelös, fattade ingenting. Jag och Linus satt mest och skratta åt den medans Matte låg på golvet och snarkade. När jag kom hem pratade jag i telefon i timmar och när jag väl skulle till att sova så gick det inte. Kollade på ett avsnitt av gossip girl och somnade sedan gott klockan fem.

Nu sitter jag här, trött och seg som vanligt. Blev väckt runt 12 för att äta spagetti och köttfärsås med MAJS i. Majs? Hallå, nu får det väl endå räcka. Jaja, nu vet ni det i alla fall.

Tack för att du följde med Zara, jag tycker verkligen om dig och hade roligt hela tiden vi umgicks. Även om jag tydligen skrek lite på valborgsnatten, men det man inte minns lider man inte av. Vi kan bara skratta åt saken!

Ha en fortsatt trevlig helg.