Happy new year

2008-12-31 @ 11:59:34 Category: Everyday life Comments: 1
Tänkte passa på nu när jag ändå har tid, att hälsa er ett gott nytt år! Ikväll står vi alla, i våra nyinköpta kläder, med glittrande smycken och med sminket vi lagt extra lång tid på och blickar upp mot himlen när klockan ska till att slå tolv. Fyrverkerierna kommer spraka över himlavalvet i alla möjlig färger, glasen fyllda med skumpa kommer klirra samtidigt som pussar och kramar ges runt till dom flesta och glädjen sprids över hela landet. Jag gissar på att kvällen kommer bli grym! Hur det än blir, så får jag i alla fall umgås med mina bästa vänner. Det är ett gott nytt år, en perfekt avslutning av år 2008 och en underbar början på det nya året 2009.

Det kommer bli svårt att slå 2008, för det har varit det bästa året någonsin! Men det fixar vi, för tillsammans är vi oslagbara.

Killing me softly

2008-12-29 @ 21:11:34 Category: Everyday life Comments: 1
Nu är jag tillbaka, efter några dagars paus från bloggen. Det har kliat i fingrarna, efter att få uppdatera ett nytt inlägg, men jag hade faktiskt beslutat mig för att låta bli. Anledningen, annars hade ni fått höra ett och ett annat klagomål, tro mig. Dagarna har varit otroligt långa och förjävliga. Som tur var, livade Linnéa upp mig i lördags, genom att komma hit med sitt bästa humör. Jag tackar dig djupt! Vet inte vad jag hade tagit mig till annars, jag hade antagligen gått i graven.

Söndagen var otroligt rolig, vi steg upp, åt en god frukost tillsammans och åkte vidare mot västerås för lite shopping. Det var meningen att jag skulle shoppa, men Micke tog över det snabbt. Jag, Micke och Linnéa, västerås affärer, och jävlar vad roligt vi hade. Särskilt i bilen dit och hem, ni rockar fett. När Linnéa åkte hem på kvällen, och Micke kom tillbaka efter han varit iväg på träning, så slog vi ner oss i soffan och tittade på film. Klockan tolv tvingade jag mig i säng, även fast jag ville se slutet. Jag behövde sömn, och det var omedelbart.

I morse ringde klockan runt sex, jag ville dö. Men duktig som jag var, pallrade jag mig upp ur sängen och gjorde i ordning mig för att cykla till jobbet i vinterkylan. Stora istappar bildades, som hängde lite här och där från min kropp. Det har varit så fruktansvärt jobbigt idag! Världens största reklambuntar, kyla, snorig, hunger, trötthet, allt på samma gång. Jag tyckte det var jobbigt i sommras, när jag jobbade i fem veckor. Nu har det gått en dag, och jag vill inte jobba mer. Dom har lagt ihop två distrikt på posten, så nu får jag jobba dubbelt. Fan, det suger! Jag kommer vara sjuk på onsdag, när det är nyår och allt. Det skulle inte förvåna mig ett dugg!

Idag fyller Lina år, många grattis till dig!

Jag sitter och väntar på Zara, hon ska komma och sova hos mig. Nattsällskap är aldrig fel. Men det svåra är, att hon kommer få ligga kvar och sova gott i min säng, medans jag kämpar mig upp för ännu en jobbdag. Jag som inte skulle klaga, fan.

Jag har i alla fall uppdaterat, har stora funderingar på att radera allt.

Pleads and postcards

2008-12-25 @ 00:17:36 Category: Everyday life Comments: 2
Julafton är äntligen över, gud vilken lättnad!

Som de flesta antagligen vet om, så är jag inget fan alls utav denna högtid som är en gång om året. Jag klarar mig helt enkelt utan den, helt. Jag gillar inte julmaten och julklappar känns bara totalt onödigt att både få och ge. I stället borde alla sluta vara så egoistiska, och i stället ge en summa pengar till dom som inte ens har tak över huvudet, faktiskt. Men jag klarade mig igenom dessa timmar, och det har varit helt okej även om timmarna gick otroligt sakta.

Jag steg upp strax före åtta i morse och runt nio åkte vi mot Sala på julfrukost med Björns familj och släkt. Till och med jag fick julklapp, vilket kändes helt fel. Jag har trots allt bara träffat dom 2 gånger! Några timmar senare var vi hemma igen, vi packade in alla julklappar i bilen som skulle med hem till mormor och åkte. Vi svängde förbi morfar på vägen dit, min morfar som jag aldrig träffar och knappt vet namnet på. Jag frågade mamma tidigare idag, men jag har redan glömt bort. Det märks som sagt att vi aldrig träffas, vi skakade hand när vi träffades. Vem, skakar hand med sin morfar? Kändes helt sjukt rent ut sagt. I alla fall, åkte vi vidare efter några pinsamma minuter i hallen. För en gångs skull, var vi framme hos mormor i tid. Framme i tid överhuvudtaget. Vi kommer aldrig, i tid! Vi kom till och med tjugo minuter för tidigt, en applåd till oss.

Väl där, fick vi julmat och på min tallrik låg det köttbullar, potatis och någon prinskorv. Nu höll jag på att glömma det viktigaste utav allt, rödbetssalladen. Så gott det är! Snapsen får heller inte glömmas, satt fint i halsen. Jag håller nämligen på att bli sjuk igen, och vad känns inte bättre då än om lite sprit som sköljs ner och bränner till i halsen! Sen blev det julklappsbyte och sånt där tjaffs jag inte tänker prata om. Sen kom det bästa fram på bordet, ni alla vet nog vad jag talar om. Ris á la malta. Herregud så gott det är! Gissa vem som satt och slickade rent skålen? Nej, så farligt var det nog inte, men nästan. Jag blev proppmätt, det var nära på att knapparna flög åt alla håll och kanter. Mycket lek och bus hann jag också med, mina småkusiner firade jul med oss detta år och det är ju för härligt. Dom är för härliga!

För någon timme sen åkte vi hem hit till pappa, ska sova här eftersom vi ska ha lite julfirande med farmor i morgon. Sen bär det av hem till Hallsta igen. Emil har fått massa skoj i julklapp, så det kommer bli min underhållning i morgon.

Bla bla bla...... 14 dagar kvar nu, två veckor. Det är ingenting!

We are the world

2008-12-23 @ 16:59:00 Category: Everyday life Comments: 1

Nej vet ni vad, jag är faktiskt hemma i Hallstahammar igen, känns skönt på ett sätt men dessvärre tråkigt på ett annat sett. Jag har haft förbaskat trevligt dom senaste dagarna, vad vore jag utan mina favoriter i St. Sundby! Igår kväll åkte jag hem till Linus, vi tittade på film och även på massor av bilder från i sommras. Yran, Salafestivalen och annat smått och gått. Ett och ett annat skratt fick man sig, men det får man alltid! Jag tror klockan var halv 12 när vi tog bilen hem till Tom där även Robin befann sig. Och Linus som skulle upp och jobba! Vi pratade, lyssnade på musik och tog det allmänt lugnt. När vi skulle hem så åkte jag med Robin, och när han skulle släppa av mig slutade det med att han följde med in och tillbringade natten med mig. Kändes skönt att få träffas innan han drar iväg på skidsemester utomlands. Han tar det aldrig lugnt, så jag är rädd för att han inte kommer vara hel och hållen när han är tillbaka i Sverige igen. Men jodå!

Tror klockan var 6 när vi somnade, och jag gick upp 9. Hemskt! Men ändå kom jag upp rätt bra, medans han låg och sov ett tag till. Robin åkte hem, jag och Micke åkte till Tuna Park och handlade dom första och sista julklapparna. Klar! Fattar mig inte på folk som handlar julklappar flera veckor innan, helt stört ju. Vi var även och hälsade på Markus på jobbet och tittade på Audi R8! Världens hetaste bil, ge mig i julklapp! N

Nu sitter vi hemma hos mamma, har nyss färgat håret på Micke. Eller nu är han och sköljer ur färgen, det visar sig snart om det blev en hiss eller diss. Spännande! Jag måste julstäda, och det suger ju. Jag vill sova, hoppa över dagarna fram till nyår. Sen fortsätta att hoppa över dagarna tills den 8:e januari, my birhtday. Hipp hipp, hurra!

(Jag tror Mickes hår blev en diss efter vad jag precis skymtade) Asgarv!

Fuck offfffffff, julafton i morgon

Famous last words

2008-12-22 @ 15:08:16 Category: Everyday life Comments: 2
Vilken dag, humöret är på topp. Vaknade upp runt nio av en underbar soluppgång, hela himlen bestod utav rödgula toner och jag kunde inte låta bli att plocka fram kameran. Jag gick vidare mot duschen, har varken balsam eller hårinpackning här och jag glömde att ta med mig från mamma. Så mitt här är som världens trassel nu, så det får se ut som det gör. Orkar inte köpa något nytt bara för någon dag, åker ju hem till mamma igen i morgon. Vid elva åkte jag och Micke in mot Eskilstuna, för klockan tolv skulle vi vara och tittade på hans nya lägenet som han flyttar in i den 1 februari. Vi valde tapeter för väggarna, och jag tror verkligen det kommer bli skitsnyggt även om urvalet av tapeter inte var det bästa.  Han längtar om någon, men jag längtar nästan lika mycket. Ska bli så grymt roligt. Nära ner till stan och tågstationen är det också, så det passar perfekt. Där efter åkte vi hem, åt lasagne och plockade fram alla hans grejer som han fått genom åren att ta med sig när han flyttar. Vi var tvungna att kolla igenom vad han behöver och vad som finns. Har redan börjat fundera på inflyttningspresent, galen.

Om jag minns rätt, så släpps The red jumpsuit apparatus nya album den 3 februari, längtar så mycket!

Här har ni dom med deras nya låt.
The red jumpsuit apparatus - You better pray







Dear you, count me in

2008-12-21 @ 19:49:58 Category: Everyday life Comments: 1
Jag smög precis upp för trappen försiktigt med en stor mugg i händerna med alldeles för mycket te i. Tröjan fick bli mitt skydd, då den var för varm för att kunna hållas i. Jag försöker göra allt för att bli av med min bakfylla som jag så vackert har haft hela dagen. Ni kanske undrar varför?

Efter jag skrev gårdagens blogginlägg somnade jag, och vaknade inte förens vi skulle åka till min kusin runt 6. Så jag hann varken med en dusch eller att fixa mig ordentligt. Men det gick ändå! När vi kom dit bjöds det på kroppkakor med smält smör och lingonsylt, precis som dom senaste tio åren. Det har blivit en tradition att äta det varje år när Rebecca fyller år, som tur är smakar det gott. Vi hann med att sjunga singstar och ha lite mysigt tjejsnack, sen var det tårta och strax där på skulle vi åka hem för då var klockan runt elva.

Men i stället för att åka hem skjutsade pappa mig till Sofia, som hade förfest. Några skulle iväg till krogen, men jag, Tom och Linus stannade kvar och vaktade huset samtidigt som öl efter öl slank ner i magen. Tiden gick fort och vi hade riktigt roligt. Hårdrock spelades från högtalarna, så jävla skön stämning. Runt tre kom folket som varit på krogen, tillbaka hem igen. Lite nattmat lagdes och dom flesta började somna. Men inte vi inte, hade vi hållt igång hela kvällen så skulle vi fan inte gå och sova. Vi tappade upp bubbelbadet och hoppa i det varma vattnet. Vi hade diskmedel i också, fråga mig inte varför. Men vi ville ha skum så klart. Vi drack och drack, pratade och pratade. Nej, toppenkväll. Klockan närmade sig åtta när vi gick och la oss i blöta underkläder, underbart. Några timmar senare vaknade vi, och jag var helt jävla förstörd. Jag hade huvudvärk, mådde illa som ett as och ville bara dö. Ni vet, en riktigt härlig bakfylla!

Åkte hem runt 1 - 2, minns inte riktigt. Men när jag kom hem tog jag med mig en cola upp på rummet och somnade. Jag vaknade fyra timmar senare. Fortfarande lika bakfull och med en ännu värre huvudvärk. Har spytt ett antal gånger, förstår ni då hur jag haft det? Åt helvete med det. Nu är klockan kvart i åtta och jag mår fortfarande skit. Funderar när det ska börja ta och gå över. Jag är som en levande zoombie. Men vafan, man mår som man förtjänar. Vi hade grymt kul och det är det som betyder! Nu ska jag dricka upp mitt te, jag har stora funderingar på att gå och lägga mig, det visar sig!

dagens låt
the all-american rejects - another heart calls

I just wanna take a little breather

2008-12-20 @ 14:08:48 Category: Everyday life Comments: 0

Jag ligger i min trånga lilla soffa som ser ut att vara från 1700-talet och som även ska föreställa min säng. Med min bärbara dator i knät och musiken skrålandes från högtalarna så ligger jag halvdöd och myser under täcket. Jag är i St. sundby igen, efter ett bra tag härifrån så beslutade jag mig för att åka hit över några dagar nu när jag ändå har lov. Så om allt bli som planerat åker jag hem på tisdag igen. Pappa kom och hämtade mig i Eskilstuna rätt tidigt, så när jag kom hit åt jag frukost eftersom min mage inte ville det tidigare. Jag har virus på min dator också, typiskt. Dryga pop up fönster ploppar upp hela tiden, jag blir galen. Kan inte tänka mig att Matt kommer bli glad om jag går till honom för att formatera om datorn.

Jag funderade på att ta mig en promenad för att andas ut, men regnet förstörde mina planer. Så i stället ligger jag här, lyssnar på söt musik och bara njuter av ensamheten man får här på landet. Ska snart ta mig en varmdusch, det behövs. Egentligen skulle jag behöva några timmars sömn också, eftersom klockan var över fyra när jag somnade inatt och gick upp nio. Robin ringde nämligen när han var på väg hem från krogen och som dom flesta vet så är vi rätt duktiga på att prata alldeles för länge.

Nej, nu ska jag ner och leta reda på pappa, jag är sugen på en fika med chokladbollarna han har köpt hem från affären.


Världens snyggaste 50 åring

Weakening thoughts

2008-12-20 @ 00:04:41 Category: Everyday life Comments: 0

Så var det äntligen dags för tre veckors jul lov, det känns helt underbart om jag får säga det själv. Gick upp runt nio, var helt säker på att jag skulle ta bussen som gick elva, men nej tyvärr var det bussen som gick en timme tidigare jag skulle med. Så när Zara smsade mig några minuter över tio och frågade vart jag var, eftersom jag skulle sitta på bussen, fick jag panik. Så jag som inte ens var färdigfixad fick stressa ihjäl mig och cykla som zorro till tåget som gick halv. Jag hann, som tur var, annars hade det blivigt jobbigt. Zara mötte upp mig, vi gick och började ställa oss i kö innanför dörrarna på aros kongresscenter där våran julavslutning håller hus. Julshowen var grymt rolig, skrattade konstant. Lärarna gjorde en parodi på programmet "sanningens ögonblick" och det blev verkligen lyckat! Nej fyfan, John Bauer äger hårt! God mat och efterrätt fick vi också, mätt som en plätt.

Nu ikväll så har jag och tjejerna varit hemma hos Lisa, vi har haft julklappsbyte och ätit godsaker. Jag fick en mössa och ett läppglans utav Lisa, tack hjärtat! Så kvällen var lyckad och riktigt mysig. Kom hem från Lisa för ett tag sen, vi låg och pratade om gamla minnen när alla hade åkt hem.

Antar att jag snart måste hoppa i säng, ska upp relativt tidigt i morgon och packa ihop mina grejer, åker nämligen till pappa i några dagar. Ska bland annat på släktkalas, min kusin fyller år som jag säkert har nämnt i något utav mina tidigare inlägg. Sen ska jag träffa Linus, det var jättelänge sen vi träffades och jag saknar honom. Ska även följa med Micke och välja tapeter till hans nya lägenhet och dessutom ska vi handla julklappar tillsammans. Kommer bli riktigt mysigt! Jag är så lyckligt lottad som har världens bästa syskon! Jag riktigt längtar tills Micke flyttar den första februari, kommer bli så jävla kul. Som jag sa, tänk alla roliga saker vi kan göra medans han sa, tänk alla roliga saker vi ska göra!

Klockan passerade precis 00.00, 19 jävla dagar kvar!






hold on so nervously to me and my drink

2008-12-18 @ 10:31:35 Category: Everyday life Comments: 0
...Well i'm not paralyzed but i seem to be struck by you. I want to make you move because you're standing still.

Jag lovar er, ur mina hörlurar kommer det grymt bra musik och jag är på bra humör, trots våran tråkiga lektion. Men, det är dock den sista innan vi får lov. I morgon är sista dagen, vi har julavslutning med finmiddag och julshow. Så då blir det att klä upp sig lite, lite extra. Inget speciellt, men jag ska försöka att inte se allt för sliten ut. Jag har rast nu, men enligt mig har hela veckan varit en enda stor rast. Kanske till och med hela året. Snart tar 2008 slut och 2009 sätter igång. Det är spännande, jag ser fram emot det nya året. 2008 har varit en utav de bästa åren någonsin, särskilt sommaren. Men av våra storslagna planer för det kommande året så är jag helt säker på, att 2009 kommer bli tio gånger bättre. Det måste ni hålla med mig om! Nu ska jag dansa vidare.

If your body matches what your eyes can do, you'll probably move right through. Me on my way to you...

Erkänn att låten är helt jävla underbar, det svänger!

Without you

2008-12-17 @ 21:00:41 Category: Everyday life Comments: 0

Jag kan äntligen slappna av efter en hel dag i skolan, samt en några timmar lång rundtur på stan. Vad passar inte bättre då, än att mysa in sig i sängen med två täcken, minst sex kuddar och mysig musik. Ur mina högtalare spelas det Hinder med världens underbaraste låt just nu, som heter likadant som min rubrik gör idag, without you.

Jag och Zara slutade lektionen runt 15.45 och träffade upp resten av tjejerna. Vi hade som planerat bestämt att shoppa lite julklappar, och så blev det. Jag köpte dock bara en, till julklappsbytet vi ska ha ihop på fredag. Ska bli så himla mysigt, jag ser fram emot det.

I morse vaknade jag redan runt sex, pigg och glad. Tog mig en lång dusch, skrubbade hela kroppen och gjorde i ordning mig så lugnt det bara går. Åt en frukost med mig själv, gjorde det lite extra mysigt och tände ljus. Så där satt jag i min ensamhet och njöt av tysnaden när jag åt min korvmacka och drack mjölk. Endast ljudet av mitt knaprande från knäckebrödet hördes, och jag känner hur det fortfarande sticks innanför min tröjärm då smulor rasat ner omkring mig hej vilt.

Jag har ont i mina öron, vill att det ska gå över. Jag vill börja töja mer så jag får nå slutresultatet jag är ute efter. Men tydligen måste jag ha i dom här ringarna i en månad, om inte mer, innan jag får sätta igång. Jag längtar! Något mer jag längtar till, vet ni antagligen vad det är. Dryga tre veckor kvar nu.

På lördag ska jag hem till min kusin Rebecca, hon fyller äntligen 17 år. Så jag har planerat att åka hem dit och gratulera henne så hjärtligt. Länge sen vi sågs, så det är dags. Jag tippar på att det bjuds på kroppskakor, som alla andra år. Dock kör jag och Jennifer med en fuskis, då vi i stället får köttbullar i.

Nu har jag fått ur mig allt jag ville ha sagt, slänger in låten jag pratade om så ni får njuta precis som jag.



We are the saints of los angeles

2008-12-16 @ 22:46:03 Category: Everyday life Comments: 1

Haha, ja hörrni. Det här med att baka pepparkakor är verkligen inte min och min kära mors grej. Men så blir det när man inte har julkänslan i kroppen, antar jag. Bortglömde pepparkakor i ugnen som resulterade rök och svarta krumelurer på bakplåtspappret. Men kul var det! Degen var i alla fall god, lite deg till pepparkakorna och lite deg till munnen, lite deg till pepparkakorna och lite mer deg till munnen. Knubbsäl.

Som den filmtittare jag är så har jag även tittat på en film idag, den hette Surveillance. Den är inget jag rekomenderar, den var helt konstig. Det stod att den var en skräck/thriller, men vet inte om jag kan hålla med. Den var rätt oseriös, och konstig som sagt.

Sitter och lyssnar på Bandit rock vol.4 och det finns ruskigt bra musik. Även om jag hört det mesta så, är det alltid kul och dom samlade i en och samma mapp. Nej, om man skulle ta och dra sig mot sängen, viktig dag i morgon. Vi ska spela bowling på idrotten, jag ska ta hem vinsten. Önska mig lycka till.


Daddy cool

2008-12-16 @ 15:14:22 Category: Everyday life Comments: 0
Sitter just nu i skolan och väntar på att få trippa iväg till bussen. Jag har redan slutat, men ändå får man sitta kvar och vänta. Det resulterar en arg och irriterad Sandra. Jag är hungrig, har inte ätit något mat sen igår kväll för det var oätlig mat idag i konserhuset. Längtar tills jag får komma hem och sätta tänderna i mammas saftiga köttbullar som blev över från gårdagen. När mamma och Björn kommer hem så ska vi bara pepparkakor, eller äta degen som man också kan säga. Det är nog den enda anledning jag kommer på, till varför jag vill baka dvs.

Igårkväll tittade jag på en film som heter Zack and Miri make a porno, den var helt okej. Är inte särskilt förtjust i komedifilmer, men det duger i krig. Nu vet ni. Ska gå till bussen nu.

23 dagar kvar!!!

Färgade linser

2008-12-15 @ 22:32:11 Category: Everyday life Comments: 2
Fick ett tips om sidan www.fargadelinser.com där man kan klicka hem ett par månadslinser från FreshLook, om man varit en aktiv bloggare i mer än två månader - helt gratis! Kul, tänkte jag! Så nu har jag tittat ut ett par linser jag fastnade för, varför inte göra samma sak du? För att få hem linserna i din brevlåda behöver du gör precis som jag har gjort, skriver ut just om den här sidan i din egna blogg. All information om hur du gör står på deras hemsida. Det här är allt  som krävs! Så sätt igång, länken till hemsidan har ni i början av inlägget.

Gör så här
1. Skriv ett eget inlägg om Färgade linser på din blogg och lägg upp en länk till www.fargadelinser.com.
2. Maila länken till din blogg och ditt namn samt adress till: [email protected]
3. I mailet skriver du också exakt vilka linser du vill ha. Gäller enbart Freshlook månadslinser utan styrka.

Another heart calls

2008-12-15 @ 20:28:00 Category: Everyday life Comments: 2
Sista skolveckan nu, känns helt underbart att få några få veckors ledighet. Måndagen gick rätt fort, vi slängde ihop julkalendern på morgonen och tittade även på Flugornas herre. Jag avskyr den filmen, jag tycker så synd om den lilla tjockisen med stora runda glasögon som läspar. Vill bara ta upp honom i famnen och krama honom, så söt är han. Jag klarade inte av att kolla, har sett det förut och det räcker. Även fast jag vände mig om bort från filmen, så kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Nog om det.

Vi fick sluta tidigare på eftermiddagslektionen, skönt. Dom här sista veckorna har varit så sjukt slappa, och ändå klagar man. Jag och mamma tog i alla fall en tripp ner på stan, köpte julklapp till Sten. Dessutom gick vi till Magic Lines, så nu har jag börjat töja mina öron. Det gör ont, det dunkar och dom är varma. Men det ska nog bli bra, har bestämt att jag absolut inte ska ha större än 8 mm. Kommer nog bli riktigt häftigt.

Dagens roligaste

Maja skrev över msn:

hahahaha tänk om du blir skjuten i örat nån gång... hahaha snopet.. redan hål där ju xD


Rise and fight for the things you love

2008-12-13 @ 16:35:01 Category: Everyday life Comments: 0

Fredagen blev relativt lugnt, förutom våra skrik när vi spelade super mario på wii, jag och Lisa alltså. Annie kom också över. Men innan det hade vi lagat tacos, som alltid är lika gott. Vi hade även inhandlat chips och godis som dom tjockisar vi är. Vi tittade även på idol finalen, och alla tre var supernervösa över vilka som skulle vinna. Satt där och hoppade i soffan, medans Annie sa så övertygande att Kevin skulle vinna, och visst hade hon rätt. Kevin vann, och det var helt rätt. Jag ville bara nypa han i kinderna, så söt är han. Söt till sättet alltså! När annie åkte hem fortsatte vi våran kamp med super mario, alltså. Vi är helt besatta, har vi bestämt oss för att klara spelet så går det verkligen inte att sluta. Mot natten var det meningen att vi skulle kolla på film, men Lisa gick och la sig för att "vila ögonen", så hon somna. Slutligen kröp jag ner bredvid henne och somnade.

Jag är ensam hemma för er som inte vet, och det är så himla skönt. När Lisa åkte hem för ett tag sen började jag plocka undan och diska, och sånt där. Grejen var, att det inte var ett dugg jobbigt. Men när mamma och Björn är hemma, då orkar jag aldrig. Nu var det nästan kul, bara för att. Nej, jag gillar att ta ansvar om ingen är hemma och tjatar. Dom kommer hem på söndag, så då kommer jag förändras till en gnällspik igen.

Nu ringde Sten och sa att maten var klar, så nu blev det bråttom. Måste cykla också, gud vad härligt!!!!!


Get me in trouble boy

2008-12-12 @ 14:05:34 Category: Everyday life Comments: 1

Egentligen skulle vi bara vara lediga idag på eftermiddagen, med det slutade med att lektionen på förmiddagen blev inställd så det blev en helt ledig dag i stället, och det tackar man aldrig nej till. Spenderade gårdagens kväll med att titta på 90210, det är faktiskt grymt bra. Det hade jag verkligen inte trott, men när jag väl börjat kolla på några avsnitt var jag fast. Såg hela säsong ett igår, vilket liv jag har. Men nej, det var faktiskt skönt att bara slappa och titta på avsnitt efter avsnitt. Tror klockan just hade passerat två när jag börja dra mig till sängs.

Halv åtta i morse blev jag väckt, mamma frågade om jag skulle med och titta på Emils luciatåg på Nibbleskolan. Hade sagt redan igår att hon skulle väcka mig idag och kolla om jag orkade, men när hon väl väckt mig hade jag väl inget val direkt. Men jag ångrar mig inte, det var faktiskt mysigt. Om jag ska vara helt ärlig, så kom det faktiskt några tårar också. Förstår inte hur man kan grina åt ett gäng ungar som står uppe på en scen och ser uttråkade ut, sjungades konstiga julsånger... Men det gjorde jag.

Lite senare kommer Lisa hit, vi ska laga tacos och äta chips, vi kommer antagligen kolla på filmer och prata ihjäl oss. Ska även få henne och se idolfinalen, får icke missas. Även om programmet är ett skämt, så måste man ju se vilken idol som vunnit våra svenska hjärtan. Nej, det här ska bli en skön helg. Ensam hemma till söndag, det gillar jag. Duschen nästa, hörs!


årets lucia från nibbleskolan år 6

This is more than entertainment

2008-12-11 @ 10:36:41 Category: Everyday life Comments: 1

Den här dagen har verkligen inte börjat bra, allt annat än bra. Jag har varit förbannad och sur ända sen jag vaknade, allt på grund av dig. Jag orkar inte ditt beteende, så fruktansvärt irriterande. Från att jag vaknade har jag sprutat eld, på dig i mitt huvud. Jag vill hem nu, utanför fönstret är det kallt och blåsigt. Oturligt nog har ett tjockt täcke av snö har ramlat ner under natten. Fick använda mina nya vinterskor idag, det är det enda positiva jag kan komma på som hänt under morgonen. Jag slutar tidigt idag, men inte gör det något eftersom jag måste sätta mig ner och plugga så fort jag kommer hem. När jag ändå håller på och skriver, kan jag tipsa om en bra film jag såg igår. Den heter Eagle eye, den var ruskigt spännande och värd att se. Jag fryser, rise against är dagens favoriter, mitt hår är en rishög, jag saknar pappa, mamma är världsbäst och lisa är sötast, dessutom längtar jag ihjäl mig efter min födelsedag som är om 28 dagar.


Washing the world away

2008-12-10 @ 11:33:01 Category: Everyday life Comments: 2

Har nyss kommit till skolan efter ett idrottspass på Feel good, vi hade spinning. Usch, det var inte ett dugg kul. Jobbigt, och så fick man skapligt ont i röven. Kommer gå som en förstoppad babian i morgon! Jag och Zara tog lite extra sovmorgon idag, vi bussen som gick en timme senare än vanligt, vi trodde vi skulle komma försent och få springa dit. Men vi kom i tid, som tur var. Fick låna min idrottslärares skor, bara för att jag inte orkat tagit med mig mina egna. Men det blir så tugnt i väskan, inte nog med att man ska ha med sig en klumpig dator, så ska man ha med sig dryga gympakläder. Nästa vecka har vi bowling, det ska bli roligt. Nu ska vi gå och äta lunch, det är kyckling och rostad potatis.

Under spinningpasset, frågade instruktören om vi kände igen låten som spelades från högtalaren, ingen visste.

Instruktören : Dom heter Total (engelskt utal) 
Zara: Va? Vad hette dom?
Jag: Tootoo
Zara: Va? Snowtoe?
Jag: Neeje, Tootoo!!
Katja: Men nej, Total
Zara&jag: Tootoo?
Katja; TOTAL!!!
Vi: Jaahaaaaa


Puckade!


One thousand miles away

2008-12-09 @ 19:25:38 Category: Everyday life Comments: 2

Borde nog passa på att be om ursäkt för mitt lilla utbrott från gårdagen, men fan så illa dagen var. Inget gick verkligen rätt, och som grädden på moset fick jag reda på som jag sa, att Atreyu har haft sin första spelning i Sverige. Ni anar inte hur länge jag har väntat på den, och så missar jag allt. Hur stor är chansen? Jag har varit inne på deras sida och uppdaterad sen första gången jag hörde deras musik. Varför vill något ont straffa mig? Jag var rent ut sagt nära på att slänga mig i väggen med huvudet före. Men på något sätt lyckades jag lugna ner mig, med lite hjälp från Robin. Han lyckas då alltid få mig på bra humör, och det är jag världsglad över.

Jag har varit trött hela dagen, haft ont i huvudet och bara velat hem. Matten gick inge vidare alls, och eftermiddaggen sög eftersom Lotta inte ville släppa oss tidigare även fast vi inte hade något att göra. Men i sista sekund, röt Zara ut över klassrummet och på något sätt, lyckades vi övertala henne. Så med endast några få minuter till godo, slängde vi ihop våra grejer och sprang som idioter till bussen. Det var med nöd och näppe vi hann, det var riktigt skönt att komma hem en timme tidigare. Åkte hem till Sten sen, där bjöds det på smaskig, hemmagjord risgrynsgröt. Fick även reda på att jag ska jobba på posten, dock inte de dagar som tänkt. Hade fått besked om att det skulle bli dagarna innan jul, men nu blir det två dagar innan nyår och två dagar efter. Det dåliga är, att pengarna jag tjänar i december, får jag i januari, och pengarna jag tjänar i januari, får jag i februari. Men visst, det är alltid härligt med lite extra klirr i kassan.

Nej, undra om jag ska slänga mig framför tvn och titta på vänner, så får det bli. Puss



Lip gloss and black

2008-12-08 @ 21:28:31 Category: Everyday life Comments: 0
FAN HELVETES JÄVLA SKIT JAG HATAR MITT LIV JAG KOMMER ALDRIG FÖRLÅTA MIG SJÄLV! JAG VILL SKRIKA HÖGT, JAG SKRIKER HÖGT! JAG GÅR I GRAVEN NU! JAG ÄR FÖRBANNAD. INTE NOG MED ATT DEN HÄR DAGEN HAR VARIT ETT RENT HELVETE, SÅ HÄNDER DET HÄR!

ATREYU HAR TYDLIGEN HAFT SIN FÖRSTA SPELNING NÅGONSIN I SVERIGE, STOCKHOLM, OCH JAG MISSADE DEN! HELVETE! BANDET JAG DRÖMT OM ATT FÅ SE SÅ LÄNGE ATT JAG INTE ENS MINNS NÄR DET VAR JAG BÖRJA LYSSNA PÅ DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bild från rockfoto

Let me die in my footsteps

2008-12-08 @ 18:07:09 Category: Everyday life Comments: 2

Jag är svullen och rödfärgad i hela ansiktet, även fast det var flera timmar sen jag tjura. Jag hyperventilerade som en idiot, grannarna kan inte missat min härliga pms dag. Jag var tvungen att underhålla mig själv med något för att inte få panik, så jag började städa, först hela köket. Sen gick jag loss på badrummet och nu städar hela familjen. Men just nu tar jag mig en paus, det förtjänar jag efter många timmars städning. Just nu hör jag inte ens vad jag tänker, Björn borrar så det ekar i mina öron. Åh, det finns så mycket jag vill klaga på. Jag känner mig äcklig för jag inte har duschat, jag är hungrig, jag är trött och sur, jag har ont i huvudet och det är inget bra på tv. Jag hatar min blogg.


West coast smoker

2008-12-07 @ 21:50:18 Category: Everyday life Comments: 4
Nu är det dags för min gamla vanliga resumé utav min helg. Efter skolan i fredags tog jag bussen hem till Lina, hon har ju flyttat hemifrån för er som inte vet, så det såg jag fram emot. Lägenheten var jättefin, är så himla avundsjuk. Vi tog det i alla fall lugnt, åt mat och tittade på film, mysigt. Mot natten skjutsade Fredrik hem mig och jag somnade gott. På lördagen gick jag upp tidigt, redan klockan åtta eftersom vi planerat att vi skulle åka till Borlänge. Egentligen skulle vi åka åtta, men vi försov oss som ni kanske märkte. Jag rusade in i mammas sovrum och väckte dom. Björn studsade upp fortfare än det går, medans mamma var helt omöjlig. Till slut fick hon en minut på sig att gå upp annars skulle jag ta till vattensprutan. När det återstod endast tio sekunder och jag började räkna ner. Tio, nio, åtta, och så sprang jag in och hoppade upp i sängen så det blev helt dyngsurt. Både två höll på att dö av skratt, så kul var det. Vid nio kom vi iväg mot vårat mål som var kupolen. Lite shopping blev det i alla fall, ett par skor, en kjol och en stickad tröja.

Kom hem strax före sex så sprang in och bytte om, och åkte vidare mot Annie som skulle ha tjejkväll. Vi åt mat, godis, chips och pratade hela kvällen lång. Tack allihoppa och främst Annie, det var en riktigt trevlig kväll. När jag kom hem var jag supertrött, satte på datorn bara för att och tvingade mig själv att Läsa alla nyskrivna bloggar som finns på mina favoriter, varför vet jag inte. Men så fort jag stängde ner slocknade jag, och vaknade inte för än runt tolv i morse. Äntligen fick jag sova ut.

När Zara kom hem från stan kom hon hem till mig, och hon är fortfarande kvar. Vi har spelat super mario, vi kom faktiskt långt. Eller ska jag säga jag kom långt? Många goda skratt fick jag, och vilket liv det var. Vi satt och skrek rakt ut allihoppa när Mattias kom och försökte visa hur bra han var. Sen bakade vi chokladbollar som dessa tjockisar vi är. Så efter dom stått i kylen och godat till sig spelade vi kort och tröck glatt i oss. Nu sitter vi vid varsin dator, i brist på saker att göra. Vi har planerat att titta på film, vilken det blir är fortfarande en fråga.

Ledig i morgon, grymt! Zara sitter och tror hon är cool för att hon kommit på en egen -alla barnen historia-. T ö n t! Föresten, sitter och lyssnar på Fall out boys nya album, helt okej faktiskt.

Nej, nu räcker det. Puss


Don't expect any christmas cheer from me

2008-12-05 @ 11:19:54 Category: Everyday life Comments: 0
Godmorgon, det är fredag och klockan är 11.11, men ändå är jag hemma. Om ni undrar vad det beror på, så kan jag säga såhär. I morse när min veckarklocka ringde runt klockan sex (ja, jag måste snooza hundra gånger för att komma upp) så hade jag världens migrän, inge ovanligt nu för tiden. Så det var bara att kasta i sig tabletterna och somna om. Vaknade upp några timmar senare, var uppe och spydde ur mig lite, och sen somnade jag om ett tag till. Nu sitter jag här, hade tänkt att gå till eftermiddagslektionen i alla fall. Har bara lite vanlig huvudvärk nu, så jag klarar mig nog. Erkänn att jag är rätt duktig? Jag är i alla fall rätt stolt, en poäng till mig! Klart man ska berömma sig själv! Måste gå till bussen om en halvtimme, kan inte cykla eftersom jag ska till Lina direkt efter skolan. Cykeln kan ju inte stå där och lysa, stjäl mig.

Nej, bäst jag sätter fart och fönar håret, sminkar mig och klär på mig. Nu får jag snabbspola, puss!


Swing life away

2008-12-04 @ 21:09:26 Category: Everyday life Comments: 0
Har nyss skrivit klart min rapport inom ergonomi, det har varit en ytterst plågsam timme. Om vi säger såhär, jag har inte ens förstått själv vad jag har skrivit om. Duktigt Sandra, beröm mig. Skitsamma, det får gå som det går. Hon verkar inte gilla mig särskilt mycket, eller inte alls, min lärare inom idrott&ergonomi alltså. Fast i för sig, tror inte hon gillar någon.

Jag hade bestämt mig för att plugga när jag kom hem idag, direkt. Men självklart gjorde jag annat, kollade på en film bland annat. Men till slut tog jag tag i min krage och plockade upp datorn för att börja. Tände massor av ljus i hela vardagsrummet, det var så himla mysigt. Doftljus också, luktade underbart. Men, jag insåg några timmar senare när jag vaknade upp med datorn på magen att det inte var någon bra idé, det där med mysfaktorn. Men det var skönt att sova i alla fall!

Jag försöker alltid komma på något intressant att skriva om, för att göra min blogg läsvärd, men nej. Jag lyckas aldrig, jag skriver alltid om samma tråkiga saker, stackars er.


What a wicked game you play to make me feel this way

2008-12-04 @ 08:50:46 Category: Everyday life Comments: 3

Men nej, vad är det här, låt mig gråta? I morse när jag änrligen hade vaknat så drog jag upp rullgardinen och ser ut genom den snötäckta gården. Fan, fan fan! Jag vill inte! Trodde denna snöfria perioden skulle vara längre. Som tur är, så stod det 8 grader på termometern, hoppas det smälter bort lika fort som det kom. Jag vill ha en snöfri vinter!

Igår blev jag så grymt sugen på att se Moulin Rouge, så den fick bli kvällens film och sysselsättning. Vet inte hur många gånger jag satt med tårarna sprutandes åt olika håll, var på ett konstigt humör igår.

Nu sitter jag i alla fall skolan, mitt hår ser hemskt ut. Allt vare detta skitväder! Man ser knappt ut genom fönstret för det snöar så mycket! Klockan är tio i nio, och det är tre personer i klassrummet, vi börjar kvart i? Vart är alla? (blev precis påmind om att vi hade sovmorgon idag ehehe)

Nä ni, nu ska jag installera något på min mobil tydligen, fick ett sms om det så, puss


Ps. Min skroller fungerar fortfarande inte!!!

35 dagar kvar

i see yoooou


Im going insane

2008-12-03 @ 14:39:30 Category: Everyday life Comments: 0
Sitter i skolan, jag somnar nästan. Så himla tråkigt, och när jag kommer hem så blir det fan inte bättre. Måste plugga, fast det vet vi ju alla hur det kommer bli med det. Kommer somna i soffan och skjuta upp det tills i morgon. Dumma mig! I förmiddags hade vi aerobics på friskis, totalt värdelöst. Kunde bara skratta åt alla konstiga rörelser, dom var inte alls som man lärt sig förut. Dessutom är jag fortfarande sjuk, grymt förkyld. Snoret ligger i en pöl vid mina fötter, usch. Men eftersom min älskade idrottslärare sagt åt mig att jag har ig, så får jag glatt vara med hur jävla sjuk jag än är. Japp, tydligen kan man alltid vara med och göra något, tror hon ja. Men endå är det hon som ligger hemma och är sjuk idag i stället för att vara med, hmm?

Om ni läste min blogg igår så vet ni att jag umgicks med Lisa, men att hon åkte iväg en sväng, men hon kom tillbaka lite senare mot kvällningen. Glad choklad, vi låg i sängen och pratade, alltid lika mysigt. Nej, nu ska jag gå på toa och snyta mig, så ni vet. Puss

You're always wanting more

2008-12-02 @ 18:20:41 Category: Everyday life Comments: 0

Eftersom jag inte har något bättre för mig just nu kan jag lika gärna skriva ett inlägg, men är inte riktigt säker på om jag vet vad jag ska skriva. I natt kollade jag i alla fall på två filmer, tror den sista var slut runt tre. Men eftersom jag har haft studiedag idag så gjorde det inte så mycket! Den första heter solstice, grymt bra skräckfilm. Den andra hette How she move, och var en dansfilm som jag behövde titta på för att lugna nerverna. I morse runt tolv fick jag ett sms av Lisa när jag låg och sov, att hon ville äta på Grillen. Så jag fick studsa upp ur sängen, cykla till terminalen och därifrån ta bussen till Grillen. Gott var det i alla fall. Vi gick hem till Adam en stund också, sen åkte vi hem till mig och spelade Super mario, värsta nördarna, men det är ju så kul! Hon åkte för ett tag sen, göra lite besök, men hon kanske kommer tillbaka senare. Hoppas på det!

Nu ska jag snart titta på Gossip Girl, så fort det blir klart. Hittade massa gammal musik på datorn som blev räddad innan datorn kraschade. Glad blev jag! I morgon är det skola igen, blä. Men det ska nog gå bra.


Summer is gone

2008-12-01 @ 22:48:43 Category: Everyday life Comments: 4

Julgran, julmust, julstjärnor, julklappar, julpynt, julegris, julsånger, julbord, julgodis, julkalender, jultomtar. Tro mig, jag har försökt gilla julen men det går bara inte. Ordet jul surrar i mitt huvud, och jag hatar det bara mer och mer allt eftersom. Så ni kan ge upp, sluta tjata, jag kommer inte börja tycka om den bara för att.

Skoldagen idag var helt okej, var dock helt död. Vi hade premiär för julkalendern i skolan idag, det gick ju åt skogen. Hoppas det löser sig, för det där var bara pinsamt. Har inte sovit något inatt, så när jag satte mig på bussen hem somnade jag på en gång. Tog cykeln hem, slängde mig i soffan och somnade om igen. Febrig och snorig, det går upp och ner hela tiden. Har sovit i princip hela kvällen, förutom då jag låg och skrattade åt bartendern på programmet Färjan.

I morgon har jag studiedag, skönt som fan. Ska träffa Lisa, alltid lika kul! Dessutom fick vi reda på idag, att vi kommer få vara lediga på måndag. Zara, nu vet du i fall jag glömmer säga det till dig, mitt minne är inte att leka med som ni kanske vet.

Jag är trött, tröttare än tröttast. Funderar på att ta med mig en film och krypa ner i sängen. Kanske lite skräck? Saw V kanske? Kanske inte? Jo, troligtvis blir det så.

Den här dagen ägnar jag åt alla saknade människor. Framförallt Maja, åh. Satt nyss och tittade på massa bilder på dig och mig, gud vad jag saknar dig människa. Du gör mig så jävla glad. Alla fester, första gången vi sågs, å-festen, sucken, filmkvällen hemma hos dig med Rasmus och Mattias, alla hyss. Vi måste ta tag i något och ses, du ska i alla fall med ut när jag fyllt 18, så sant som det är sagt. Jag älskar dig kvinna, du är så jävla underbar.



Was she everything that you were lookin for?

2008-12-01 @ 09:16:54 Category: Everyday life Comments: 2
Sitter i skolan nu, känns helt okej faktiskt. Har varit ledig sen i onsdags, vilket har varit grymt skönt. Har sovit ut och bara tagit det lugnt, det gillar vi. I morgon har vi studiedag, herregud. Jag älskar John Bauer! På lunchen har jag bestämt att jag ska springa ner på stan, måste kolla in vad Vila har att erbjuda, dom har öppnat nytt här i Västerås. Måste hitta en nyårsklänning, känner mig rätt panikslagen. Vill ha ett par skor också, men det är grymt svårt att hitta ett par jag fastnar för. Ge mig pengar, för sjutton! Jag är fattigare än en kyrkråtta just nu. Hittade ett par mysiga vinterskor på hm jag skulle beställa igår, men det gick verkligen inte. Blev satans förbannad, och hade lust att slänga datorn i väggen. Sen nu, när jag loggar in på sidan för att prova idag, så är dom slut. TYPISKT!!!

Zara är sjuk också, rackarns. Känns tomt utan dig sötnos, nu får du se till att bli frisk!

Nu ska jag lyssna på klassens olika projekt, jag kan inte redovisa eftersom Zara inte är här och har allt på sin dator. Skönt som satan.