So long goodbye

2008-04-29 @ 21:06:12 Category: Everyday life Comments: 0

I morgon är det valborg och jag kan nog inte längta mer än vad jag gör. Jag och Zara åker iväg i morgon till St. Sundby för att parta gärnet. Jag tror verkligen att det kommer bli lyckat! Måste bara packa väskan snart eftersom vi åker direkt dit efter skolan i morgon, kommer bli great! Skönt att få komma iväg några dagar och vi är hemma igen tills på fredag.

Idag hade vi nationella prov i engelska på morgonen, sen slutade vi. Jag måste bara erkänna att det gick åt skogen, förstod verkligen ingenting. På slutet fick jag nog och skrev lite hur som helst eftersom jag just, inte förstod någonting. I alla fall så gick jag, madde och zara på stan efter vi var klara. Jag inhandlade lite smycken till valborg och var allmänt trött. Kvart över tre bar tåget hem mot hallstahammar igen och zara följde med mig hem. Vi gjorde lite allt möjligt och fixade lite saker till valborg. Just nu kretsar allt jag gör runt valborg, komiskt nog.

Men i alla fall, om jag inte hinner uppdatera mer så får alla ha det så grymt kul i morgon!


Breaking the habit

2008-04-27 @ 20:44:21 Category: Everyday life Comments: 1

Kan inte riktigt sätta fingret på vad jag ska börja skriva om, fantasin ligger på botten. Jag är trött, det värker i mina axlar&nacke plus att jag har ont i huvudet.  Jag funderar på att gå och lägga mig rätt tidigt i natt, skulle vara skönt.

Lördagen bestod utav grillmys och filmkollande.

Söndagen bestod utav  lek med Linn&Max.

Förlåt för det otroligt ovärda blogginlägget.


Congratulations, i hate you

2008-04-26 @ 01:24:40 Category: Everyday life Comments: 2
Med ett leende och en rökig röst har klockan passerat ett. Kvällar som dessa kan inte bli bättre.

Jag och Zara blev hembjudna till Alice där annat smått och gott folk befann sig. När vi kom dit satt vi och pratade samtidigt som gitarren sakta smög sig fram då det direkt utbrast till sång. Vattenpipan var igång under hela kvällen och det blev en hög mysfaktor på det hela. Till slut fick vi en sådan kick att vi drog i gång musik från tiden då vi var mindre, golvet dunsade av våra rörelser. Dansar du så dansar jag. Det var galet roligt.  Klockan 00.00 sjöng vi för Linnéa som fyller år idag, grattis hjärtat. En toppen fredag, tack för att vi fick komma. Ni är verkligen bra. 

Efter skolan idag gick jag och Zara på stan och jag klippte mig bland annat som jag redan nämnt. Det blev lugg för mig, tro det eller ej. Zara övertalade mig till att göra det och se hur det gick, övertalningsförmågan. Efter det gick vi omkring på stan för att leta reda på kläder som vi kunde tänka oss att ha på oss på valborg. Jag hittade mina plagg och känner en stor lättnad för det. Nu fattas bara lite matchande smycken, så ni vet. Jag är otroligt taggad inför valborg även då jag ofta tycker att sådana tillfällen är överskattade. Men jag hoppas att det kommer bli en höjdarkväll. 

Nu ska jag mysa ner mig under täcket och se på ett one tree hill avsnitt.
 

One more word

2008-04-25 @ 13:26:00 Category: Everyday life Comments: 1

Jahapp, nu sitter man här igen och skulle kunna somna för att det är så långtråkigt. Vi har webbdesign, vilket betyder att vi har Häxan som lärare. Vill inte någon gå med mig i att slänga ner henne i en grop och kasta sten på henne? Det skulle göra min dag. Jag avskyr webbdesign och jag avskyr henne!

Jag, Zara och Madde var feta idag och åt på donken, oh no! Men det var faktiskt vidrig mat i skolan och vi var vrålhungriga. Vad gör man inte? Nu är jag i alla fall äckligt mätt.. Vi gick till Gina och provade kläder efter vi käkat, jag orkar inte att det är typ miljontals människor där? Har folk inget bättre för sig?

Jag har färgat håret också, igår. Det är typ brunt, orange, gult och svart. HEHE!

Jag är irriterad, blev det så fort jag klev in genom klassrumsdörren. Allt är häxans fel. Ska gå ut och plocka lite stenar nu.


Wasteland

2008-04-25 @ 09:16:53 Category: Everyday life Comments: 1
Godmorgon!

I morse klev jag upp pigg & sprallig och med ett glatt humör för att börja göra i ordning mig inför skolan. Det hade jag aldrig förväntat mig eftersom jag somnade runt klockan tre i natt. Men där ser man. Känner mig fortfarande inte helt frisk, men jag klarade inte av att stanna hemma en dag till.

Sitter i alla fall där nu och hostar, väntar på att den drygaste lektionen av de alla ska börja, matematik! Hoppas dagen går fort så jag får klippa mig snabbare, mitt hår är slitet och fult. Nyss öppnade jag outlook och gissa om jag blev nervös när jag såg att jag fått mejl från våran mattelärare Johan. Jag visste att mitt resultat från matteprovet skulle stå där. Jag vågade knappast titta, men till slut fattade jag mig mod och klickade upp det där det stod att jag fått G! Gissa om jag blev glad? Mitt andra G på hela terminen, känns bra!

Nu börjar vi.

I'll go until my heart stops.

Mr. Pain

2008-04-24 @ 19:32:55 Category: Everyday life Comments: 1

Jag kan verkligen inte förstå att det redan är torsdag, vilket betyder; snart helg!

Sitter här och hostar & harklar mig, det tycks inte vilja ge sig. Det känns som om någon drar med ett rivjärn innuti min hals ungefär, hela tiden. Förkylningen dock, där börjar det svalna vilket är en stor lättnad. Men, jag stannade hemma från skolan idag med, det passade sig inte att gå när jag mådde som jag gjorde. Men i morgon känner jag mig tvingad att gå! Dessutom ska jag klippa mig och gå på stan när jag slutat. Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag menar, det kan inte bli så mycket lugnare om jag kollat på ungefär 6 avsnitt av One Tree Hill. Men det är ju så grymt bra, man kan inte få nog av det. Dom nya avsnitten är verkligen kanon! Annars så har jag väl inte gjort så mycket annat som är värt att nämna förutom att jag legat ute i solen på balkongen. Det blir som en bastu där, jag avlider nästan.

Sitter just nu och väntar på att ännu ett avsnitt av oth ska bli klart, sen är jag fast igen under 40 minuter.

Let me begin by saying what i mean, it's a crime against the heart you know to be somewhere in between.


Summerhits

2008-04-23 @ 16:40:33 Category: Everyday life Comments: 1

Undrar just vad det är för hit som kommer bli årets sommarplåga!

De senaste åren har det väl sett ut ungefär så här?

2003 - Per Gessle - Här kommer alla känslorna
2004 - Nic & the family - Hej hej Monika
2005 - Crazy Frog - Axel-F
2006 - Basshunter - Boten Anna
2007 - Mange schmidt - Giftig
2008 - ?  


Don't slow down

2008-04-23 @ 14:58:48 Category: Everyday life Comments: 1

Jag måste bara tipsa alla om filmen august rush som jag skrev om sist, den är grymt söt! Man blev verkligen helt fäst och tårarna var inte långt borta flera gånger. Så alla ni som inte sett den, se den! Filmen handlar om en familj som med hjälp av sina musikaliska talanger försöker leta reda på varandra på New Yorks gator.
Ni kan se trailern till filmen här under.

I believe in music they way some people believe in fairytales!


Jag har setat ute på balkongen och lyssnat på musik i flera timmar i brist på andra saker att göra. Solen värmde på som vanligt vill jag säga, ett tag ville man bara fly därifrån men jag tvingade kvar mig själv. Vägrar se ut som en isman året runt.

Jag kan knappt hålla mina ögon öppna, inte för att jag är trött. Utan det svider något så förbannat och tårarna sprutar åt alla möjliga håll. Vet inte alls vad det är som är fel men jobbigt är det. Funderar på att sova en stund för att slippa känna att det svider varje gång jag tittar. Skriver på ett ungefär med stängda ögon, måste tjuvkika ibland för att se att det står rätt.


Sick and tired

2008-04-23 @ 08:04:55 Category: Everyday life Comments: 1
Nej, nej & nej, jag har gått och blivit sjuk.
 
Jag trodde jag skulle klara mig genom att bara ha en förkylning, men ack så fel jag hade! Förkylningen är värre än någonsin och det går åt tio paket näsdukar om dagen, som det känns. Min hals är tjock och rösten har nästan försvunnit helt under natten efter allt mitt hostande. Jag känner mig inte speciellt pigg på att gå till skolan, så idag stannar jag hemma för att vila upp mig. Jag ska bli frisk, tänker inte bli sängliggandes nu när vädret är så fint. Man kan inte göra annat än att le när solen tränger sig in genom persiennerna tidigt på morgonen. Men idag får jag hålla mig kvar inomhus! Men jag behåller humöret uppe endå, det blir enklast så.

Eftersom klockan endast är åtta och jag är pigg så har jag bestämt mig för att titta på det nyaste avsnittet av gossip girl, äntligen! Efter det antar jag att jag ska kolla på en film, august rush, som linn tjatat på mig om att se. Hon tyckte nämligen om den väldigt mycket, så vi får väl se vad jag tycker om den om några timmar.

Ut i solen nu och var glada!

Secondhand Serenade

2008-04-22 @ 20:40:12 Category: Everyday life Comments: 0
John Vesely är min favorit och kommer alltid att vara min största idol.


Hold nothing back

2008-04-22 @ 19:29:17 Category: Everyday life Comments: 1

Helt otroligt vad glad jag är, kan inte få bort mitt leende från läpparna.

Jag tänkte ta tillfället i akt och tacka julle så hemskt mycket eftersom det är han som har fixat och gjort i ordning min blogg. Det var verkligen grymt snällt utav dig, jag vet inte hur jag ska tacka. Men tusen tack, jag är verkligen helnöjd och fingrarna springer på tangenterna för att få skriva fler bloggar. Du är så himla snäll!

Idag slutade sagoprinsarna tidigt på grund av att vi inte hade någon lärare. Jag, Zara och Madde rusade genast ner på stan för att fika och leta efter skor. Jag hittade ett par röda, som jag verkligen måste ha! Jag är verkligen förälskad i dom. I alla fall, åkte hem vid ett och när jag kom hem satte jag mig på balkongen i solen. Det var skönt, men det tog inte lång tid förens solen försvann bakom husen och skymde solen, kvar blev endast en stor skugga & kyla. Jag är blekare än allt, men då vet man att man är riktigt svensk. Skämt åt sido, jag vill bli brun!

Lite senare plingade Zara på dörren så vi satte oss för att prata om allt som hänt. Jag finns alltid här för dig, det vet du! Vi gick ut en sväng och satte oss på en bänk, för att även där prata. Samtalsämnena tar aldrig slut, allt bara flyter på som det ska. Precis som allt annat. 

Klockan är halv åtta och solen skiner än.

you have my attention like you've had all the while since that first day when you made my heart smile


Let's do this

2008-04-22 @ 10:45:13 Category: Everyday life Comments: 2

Välkommen till min invigning av min nya blogg, är det inte helt fantastiskt så säg!

Det är tisdag idag och jag kan inte ens beskriva hur lycklig jag är. Jag mår jättebra, humöret är på topp och vädret är helt underbart. Äntligen, nu är sommarlovet inte långt borta mina vänner.

Igår umgicks jag med Malin, vi möttes upp efter skolans slut och gick vidare hem mot henne för att inspektera deras nya kök, det var hur fint som helst. Sen slängde vi oss på våra cyklar och trampade iväg mot ica för att införskaffa oss en glass och sedan blev vi kvar där ett bra tag. En gammal man kom fram och berättade för oss om hur lycklig han var över vädret, vi skulle tacka vår herre där uppe som givit oss denna värme. Han berättade också att han kunde tala fyra språk och han var riktigt grym på geografi. Han sa många saker flera gånger, tror inte gubben hade alla hästar i hagen. Men han var så söt, man ville bara hjälpa han hem med hans alla tunga kassar som nästan fick han att tippa åt sidan. Som sagt, han kunde fyra språk men han ville inte skryta, för det fick man inte. I brist på annat att skriva, också.

Nej, nu rundar jag av här.