I JUST CAME TO SAY HELLO


Helgen är över, och med några få Iphone-bilder kan ni nu få se lite av hur jag har tillbringat min helg. Har i alla fall en otroligt bra helg, där jag hunnit gjort det mesta.  Bland annat, ölhäng hos mig, galen utgång med Micke, förfest till 08:00, haft en äcklig bakfylla, ätit på Grappa, druckit vin, jobbat, haft söndagsmys med hemmalagad pizza med fina vänner. Perfekt helg, kort och gott.

GET YOUR HEART BEATIN' BABY

2011-09-08 @ 23:56:36 Category: Rock n roll Comments: 0
Här händer det inte särskilt mycket, har knappt rört min dator sen sist det uppdaterades här. Jag har prioriterat annat, som jobb och att umgås med Natalie, som faktiskt har (och fortfarande gör) sovit hos mig och Robin hela veckan. Riktigt jävla mysigt. Och att jag sen har världens bästa pojkvän som överaskade mig med blommor när han kom hem från jobbet gjorde nog hela veckan. Är det tillåtet att älska sitt liv sådär fånigt mycket ibland?

Och föresten, jag hoppas att ingen av er missade att Freddie Mercery skulle ha fyllt 65 år i måndags!

The worlds most amazing dude!

LAST CALL FOR ALCOHOL

Den här veckan har gått otroligt långsamt eftersom jag jobbat kväll varje dag (plus inventering!!) och knappt sett röken utav min karl, och inte känns det bättre för att det är fredag. Nej! För min helg kommer endast bestå utav jobb, från morgon till kväll. Men jag är glad ändå!

Förra helgen var helt sinnessjukt bra. Jag och Robin var som sagt och hälsade på hos fina vänner i Stockholm, och vi hade så jävla kul från att vi kom fram till att vi vinkade hej då. Hela dagarna bestod utav god mat, öl efter öl, en skansenutflykt med mer öl, beerpong, en sjujävla rolig utgång på HBJ och bakishäng med kladdkaka.

That's pretty much it! En bild jag valde på måfå, hinner inte göra bättre än så, måste dra iväg nu! Jobbet väntar.