EVERYBODY FALLS AND SPINS AND GETS UP AGAIN WITH A FRIEND

Om en stund ska jag försöka pilla i mig lite frukost och dra iväg till jobbet. Fyfan vad glad jag är över att jag bara var hemma igår och glodde film med Linus = utvilad idag. Värre var det igår, när väckarklockan ringde lite för tidigt och huvudet inte hängde med. Och att jobba då, är fan inte kul någonstans. Men jag hade jävligt trevligt i fredags, då jag drog hem till Erik för öl med fina vänner. En tripp ner på stan blev det tydligen också, och jag som hade en strikt  tolvregel, så den gick käpprätt åt helvete.


SHE MADE A PROMISE TO ALWAYS BE HERE, SHE IS LOVE

Nu har precis världens snyggaste brud, Michaela, lämnat mig efter ett 24-timmars besök här hos mig och Robin. Och oj vad det kändes bra att få snacka skit och öla igen, vilket var det vi gjorde exakt hela kvällen och natten på min balkong. Idag spenderade vi dagen på stan, med en gnutta shopping, ölpaus och överdrivet god mat. Jävligt trevligt var det och det känns sämst att jag precis lämnat över henne på tågstationen. 


THE DAYS OF OUR LIVES

2011-07-21 @ 18:10:45 Category: Rock n roll Comments: 7
Självklart, klarade jag mig inte undan att bli sjuk, vad hade jag förväntat mig.. Har legat hemma i sängen, med otroligt starka smärtor i magen, och troligtvis har jag en infektion i magen, enligt sjukvårdsupplysningen.

Har i alla fall försökt göra det bästa av situationen, och sett världens bästa dokumentär, om älskade Queen. Den sändes på svt för någon vecka sen, men jag kunde inte hålla mig för att se den igen. Jag ryser, skrattar och gråter, i omgångar. Den här dokumentären, får ni inte missa under några omständigheter.. Den är fantastisk!

Så se dokumentären HÄR och njut av två timmars kärlek.

ONLY YOU CAN COOL MY DESIRE, I'M ON FIRE

2011-07-20 @ 21:48:03 Category: Rock n roll Comments: 1

Den här kvällen blev en riktig skitkväll. Jag som skulle umgås med mina damer, dricka gott och prata strunt, för att dra ner på en uteservering och bara ha det bra. Men icke, för i morse började helvetet. Jag vet inte vad som hände, men helt plötsligt satt jag på knä framför toaletten och spydde ur mig all vätska som fanns i kroppen, i alla fall som det kändes. Mådde konstigt nog bra igen efter, så jag tog mig ner på stan för en lunch med Linda, och lite shopping. Men sen började det igen, magen min är inte okej. Har så jävla ont och samma med huvudet, pain.

Hoppas fan inte att jag blir sjuk, nu när jag ska jobba långpass torsdag-fredag, och ha en kick-ass helg!

Så jag tröstar mig med oboy och min lista fullproppad med lugna, gamla godingar.



IT'S A SMALL CRIME, AND I'VE GOT NO EXCUSE

Hej hopp, vad tråkig min blogg är. Och att skylla på det fina vädret går inte, för regnet öser ner utanför fönstret. Svensk sommar - jag gillar dig ändå. Och vad som har hänt sen förra veckan jag uppdaterade, är inte särskilt mycket. Mest jobb hela dagarna långa, men balkonghäng och en förjävligt rolig utgång var jag med om i onsdags i alla fall. Rebecca och Fiona spelade på Brasseriet så jag och Linus drog dit och dansade och ölade till stängning. Mindre roligt var det dagen efter då jag skulle upp tidigt för jobb.



FOR YOU AND YOUR DENIAL

2011-07-12 @ 10:50:41 Category: Everyday life Comments: 2

Igår var en riktigt skön dag, förutom dom timmar jag jobbade för dom gick otroligt långsamt. Men innan jobbet fick jag besök av Linda, så det blev fika på balkongen. Och efter jobbet drog jag fort som satan ner i parken och träffade upp brudarna för ölhäng och musik, mysigt.

Drog hem tidigare än resten, jag har mensvecka och min migrän tycks inte vilja lämna mig ifred. Dra åt skogen vad ont i huvudet jag har, dygnet runt. Men för en gångs skull har jag inte spytt ur mig maginnehållet, än, och det tackar jag för. Synd bara att jag såg dubbelt större delen av dagen..

Här är en utav Robins presenter och våran nya familjemedlem föresten, ha ha ha! STÖRTCOOL!




MOMMY'S LITTLE MONSTER

2011-07-06 @ 21:27:00 Category: Rock n roll Comments: 4
För att dela med mig ytterligare information om Peace and Love, så måste jag berätta lite om musiken. Och huvudattraktionen var utan tvekan Social Distortion där jag stod och drägglade till urcoola Mike Ness. Dom är verkligen något man inte får missa, för det var snuskigt bra!

Även Volbeat som jag såg för andra gången, och båda gånger har varit på P&L, var riktigt jävla bra. Men med Michael Poulsen som sångare går det fan inte att göra det dåligt. Konserten var ren jävla kärlek!
- "Peace and Love, are you drunk?", - "YEAH!" - "Ofcourse you are, you're from Sweden".

Andra konserter som slog andra med hästlängder, var Soilwork och helt otippat 30 Seconds To mars. 

FEAR IS THE WEAKNESS

Har precis betalat Robins present, och jag ber fan till gud att det inte blir några problem och att den hinner komma tills på torsdag. Som vanligt är jag sent ute, men det är absolut inget ovanligt i min värld.

Förutom det, så var det plågsamt att jobba igår, jag mådde så jävla kasst inombords och var fruktansvärt trött. Festivallivet tär på en när man är hemma igen, men samtidigt vill jag inget annat än att spola tillbaka tiden och göra om det igen, för så kul hade jag. (Mer bilder kommer, men jag har inte tid med mer, jobbet väntar)

Jag saknar till och med den där snuskiga kebaben med bröd man åt alldeles för många gånger innan läggdags.


BROKE ALL THE RULES, PLAYED ALL THE FOOLS

Nu är jag hemma igen efter sjukt roliga dagar fyllda med skratt, alkohol i mängder, livemusik och grymma vänner. Det känns både bra och dåligt. Det bästa med att vara hemma är naturligtvis duschen och sängen, efter min överdrivet långa dusch är jag övertygad om att jag kommer sova som en kung i natt. Och aldrig har vanlig husmanskost som falukorv och makaroner varit så efterlängtat. 

Och som jag vill tillbaka! Jag längtar redan nu efter nästa år, och inte var det helt fel att få reda på att det redan har släppts fem band till Peace and Love 2012. Bland annat Hardcore Superstar och Hoffmaestro!

Jag har över tusen bilder på min dator, hälften från min kamera och andra hälften från Mathildas. Kommer bli mycket intressant att glo igenom alla galna bilder! Men nu behöver jag sömn om jag ska orka jobba i morgon.