Remember when we talked about where we'd be a year from now?

2010-02-02 @ 16:36:44 Category: Everyday life Comments: 2
Jag höll på att glömma, måste naturligtvis berätta hur det gick på lägenhetsvisningen igår i Eskilstuna. Vi var i alla fall och tittade på en 2:a på 52 kvm med relativt bra läge, det vill säga att den låg nära stan. Hela lägenheten var riktigt fräsch och hade helt nyrenoverat kök och badrum, så det var riktigt snyggt. Men, som dom flesta lägenheter fanns det även några skavanker, den kändes för liten och trång på något vis, även om 52 kvm är okej. Man märkte även att dom hade tapetserat sovrum och vardagsrum själva, vilket betyder att det inte såg särskilt bra ut om man är noggran, som både jag och Robin är.

Det var riktigt mycket folk som hade bestämt sig och göra som oss, att kolla på just den lägenheten, så vi får helt enkelt se. Mycket beror på hur många som är intresserade och självklart hur mycket den kommer stiga i pris. Vi känner båda två att det förmodligen är lika bra att kolla på fler. Vi är sugna på att hitta en lite "fulare" samt billigare lägenhet, för att sen rusta upp allt och göra den till vårat eget, vilket är grymt viktigt för mig. 

Men vi får se helt enkelt, som sagt, allt beror på budgivningen så inte priset sticker iväg allt för mycket. Här är några bilder på köket föresten, jag tycker absolut det är snyggt.

Kommentarer
Postat av: Michaela

Sjukt snyggggggt kök! Men fan, jag håller med om det du säger, det är alltid roligare att göra om så att det blir eget och passar en själv

2010-02-02 @ 17:48:16
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Michaela

ÅÅÅÅH, you've got my taste haha. Säger detsamma, man har ju en bild i huvudet om hur man vill ha det

2010-02-02 @ 22:18:13
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/

Type it down here:

Name:
Remember me?

Mail: (not published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback